«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Δεν ρίχνουμε πατριωτικές κορώνες, πανηγυρισμούς, και δεν υπερτιμούμε κανέναν. Αυτό όμως που λέει ο αγαπητός Αυτόλυκος.. ισχύει! ..Υπάρχουν κι άλλοι...

10 σχόλια:

  1. Η Μεγαλοχαρη να προστατευη τον Κυβερνητη Σαλιαρη κι την οικογενεια του. Και τωρα μουγκα στη στρουγκα.

    Οι νεοτεροι μα μην ξεχνανε την ηρωικη και συναμα τραγικη ιστορια ενος αλλου κυβερνητη. Τον Κυβερνητη του αρματαγωγου ΛΕΣΒΟΣ Χανδρινο. Ο Χανδρινος ενω ειχε διαταγες να πλευση προς Ροδο γυριζει το πλοιο και πλεει προς Κυπρο. Μολις φθανει εξω απο την Παφο με το μοναδικο κανονι που εχουν τ' αρματαγωγα διαλυει την Τουρκικη επιθεση κατα της πολεως και σημερα η Παφος ειναι ελευθερη. Αυτο ηταν το ΗΡΩΙΚΟΝ μερος. Και τωρα το ΤΡΑΓΙΚΟΝ.

    Απ' ολες τις Πρεσβειες που εχει η Ελλαδα ανα την υφηλιο ο Καραμαν-αλης τον στελνει Στρατιωτικο Ακολουθο στην Αγκυρα. Σ' ενα ταξιδι δι' αυτοκινητου εξω απο την Κομοτηνη τον περιμενε ενα ωραιο αυτοκινιτηστικο.

    Το σχολιο του ΕΥ ν' αναγνωσθη πολλακις. Ειναι πολλησυνθετο και πολληνοικον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !
    Την έφαγε στον ΚΩΛΟ !
    Ωωωωω βάι βαι βάι !!!!
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ .
    ΡΑΒΔΙ .
    ΡΑΒΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ .
    ΡΑΒΔΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΙΑΡΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΟΡΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΡΑΒΔΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑ ΜΟΓΓΟΛΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ .
    ΡΑΒΔΙ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΗ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ .
    ΑΣΕ ΤΑ ΜΟΜΟΛΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΑΧΑΧΑΝΩΝ ,ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΥΡΙΖΟΥΝ .
    ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ,ΗΛΘΕ ΤΟΥΜΠΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ .
    ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΚΑΠΑΜΑ ;
    ΤΙΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ .
    ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ .
    ΩΡΑΙΑ ! ΚΛΩΤΣΑ ΤΟΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΗ !
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ; ΤΟ ΤΡΟΛΕΥ ;
    ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
    ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ :ΠΡΙΝ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ,ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ .
    ΒΑΡΔΑ .....ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ .......
    Ε ,ΡΕ ! ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΑΤΖΗ ΜΟΓΓΟΛΟ ....ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ....ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ .
    ΒΟΥΡ ,ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ !
    ΑΣ ΕΛΘΗ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΒΗΣΗ ΦΩΤΙΕΣ .
    ΑΣ ΕΛΘΗ Ο ΡΩΣΟΣ .
    ΝΑ ΦΑΗ ,ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΕΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΛΑΦΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναρωτήθηκε κανένας γιατί όταν έχεις κυβέρνηση ελληνόφωνων που παραδίδει τα πάντα στους μογγόλους και όταν δεν μπορεί κανείς να κουνηθεί στο Αιγαίο μας αν δεν πάρει διαταγή από τα αφεντικά τους ξαφνικά επιτρέπουν σε κυβερνήτη ΠΝ να κάνει κάτι τέτοιο;;; μήπως μας χρησιμοποιήσουν για άλλη μια φορά για τα δικά τους συμφέροντα όπως στην ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ωρέ Έλληνες; ή μόνο εγώ το έχω σκεφτεί αυτό;;; ΝΑΙ να πολεμήσουμε με τους μογγόλους αλλά πως;;; με τέτοια ηγεσία παντού;;; πιστεύω ότι μας χρησιμοποιούν και μας θυμώνουν επίτηδες και με τα άρθρα των τούρκων και με τις κινήσεις τους ΠΡΩΤΟΝ για να μας χρησιμοποιήσουν για τα σχέδια τους οι γνωστοί άγνωστοι και ΔΕΥΤΕΡΟΝ για να ξανασώσουν την κυβέρνηση όπως έκαναν τον Έβρο μετά από ότι είχε γίνει στα νησιά μας.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ψευδαίσθηση να νομίζεις ότι η Επιχείρηση Covid σχετίζεται με κάποιον "ιό".
    Σε διάστημα μόλις έξι μηνών η Κοινωνία μας μετασχηματίστηκε σε αγέλη απάνθρωπων κτηνών με τις, καταστροφικές για την υγεία, μάσκες-φίμωτρα προσώπου,επιβλήθηκε οριζόντια απόλυτη λογοκρισία, απόλυτη καταπάτηση των δικαιωμάτων σου σε σχέση με ιατρικές πράξεις, δρακόντειοι περιορισμοί και κάθετη περικοπή της ελευθερίας κίνηση σου καθώς επίσης και παρακολούθηση και καταγραφή των κινήσεων σου.
    Όλα αυτά δεν έχουν καμμία σχέση με την Υγεία, απλά εγκαθιδρύουν μια Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην ξεχνάτε ότι κάθε φορά που ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν κομμάτια της Ελλάδας μας θυμώνουν και κατευθύνουν τον Ελληνικό λαό για να συναινέσει σε επιθετική ενέργεια και μετά μας παίρνουν κάτι από την Ελλάδα. Έτσι χάσαμε την Μικρά Ασία έτσι και την Κύπρο μας.
    ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΛΗΜΝΟΣ αλλά πιστεύω ότι ναι να θυμώσουμε και να αντισταθούμε στην επιθετικότητα όλων των εχθρών της Ελλάδας, να θυσιάσουμε τον ανθό των Ελλήνων ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ. Έχουμε πάθει πολλά στους αιώνες της ιστορίας μας ας είμαστε επιφυλακτικοί σε κορώνες πατριωτισμού και διαγγέλματα από ελληνόφωνους κλπ κλπ
    Θα χαιρόμουν για αυτό που έγινε ΜΟΝΟ αν η ηγεσία της Ελλάδας ήταν από Έλληνες
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΔΠ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.
    ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΣΗ ,ΔΕΝ ΘΑ ΦΘΑΝΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ.
    ΟΥΤΕ ΠΙΤΣΙ ΠΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΎΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΔΠ λεει
    "Θα χαιρομουν για αυτο που εγινε ΜΟΝΟ αν η ηγεσια της Ελλαδας ηταν απο Ελληνες". Υποκλινομαι. Ευγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ: «Ζουμε το παραλογο, ο Ελληνας πολιτης να ενδιαφερεται και να προσπαθει να αποτρεψει τους Ελληνες πολιτικους από την ενδοτικοτητα τους» - «Η πολιτικη ισχυος που εφαρμοζει η Τουρκια, αντιμετωπιζεται μονο με πολιτικη ισχυος» - «Δεν ανεχομαι η Τουρκια να μου επιβαλει ορους» - «Να παει ένα ρυμουλκο να ρυμουλκησει την Τουρκια (παραλιγο)». Εδώ εμβολισαν ολοκληρη εληνικη φρεγατα, θα κολωναν μπροστα στο ρυμουλκο?? Σιγουρα ξερετε καλα τους Τουρκους?? // Όπως το απανταχου πουστο-λεσβιακο κυκλωμα μολις ακουσει ΤΡΑΜΠ το πιανει υστερικη λυσα, το ιδιο παθαινουν εδώ μολις ακουσουν το ονομα ΦΡΑΓΚΟΣ. Ειναι μερικα ερπετα στο ιντερνετ που μολις ακουσουν το ονομα ΦΡΑΓΚΟΣ βγαζουν αφρους από το στομα και το πληκτρολογιο. Μαλον τον φοβουντε πολύ, δεν εξηγειται αλοιως. Γιατι βρε καθηκια, ο Φραγκος καταστρεψε την Ελαδα τα τελευταια πενηντα χρονια? Ο Φραγκος ρημαξε τις τσεπες από τις συνταξεις των παπουδων και των γιαγιαδων? Η μηπως τα αχρηστα υποκειμενα που πατε και ψηφιζετε διοτι εισαστε το ιδιο αχρηστα υποκειμενα // Στρατηγε, από ποιον περιμενετε να κανει ανακηρυξη της ΑΟΖ στα 12 μιλια και να υπερασπιστει τα εληνικα συμφεροντα? Από την στιγμη που γνωριζετε πολύ καλα ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ δεν ειναι αξιος για κατι τετοιο. Κι επειδη ειναι οι ιδιοι φοβισμενα τσουτσεκια, σπερνουν τον φοβο και στον τρομοκρατημενο κοσμακη. Μας εχουνε τρομοκρατησει τοσο που δεν μπορουμε να τα βαλουμε ουτε με ένα λυσασμενο σκυλι. Ποσο μαλον με τους λυσασμενους Μογγολους // Ο μονος που θα μπορουσε να το κανει ησαστε εσεις, αλα . . . το 2018 μετα την μεγαλειωδη συγκεντρωση της Θεσσαλονικης, οπου ειχατε τεραστια δυναμικη και απηχηση, ακουσατε τις πουτανες ΠΑΝ-ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΝ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ και ΚΑΝΑΤΕ ΠΙΣΩ ώστε να εκλεγει ο Φλουφλης Μητσοτακης. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ??? // ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ // Ετσι όπως το παει η ξευτελισμενη φαμηλια των Μητσοτακηδων, θα μας ξανα-σκλαβωσει ειτε στους Τουρκους, ειτε στους εισαγομενους λαθρο-μουσουλμανους που εχουνε γεμισει την Ελαδα // Οσο και οι απανταχου που ανοιξαν τον δρομο στην εφιαλτικη φαμηλια, ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝ-ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που θα γίνουν πρωθυπουργοί επιλέγονται από ξένα κέντρα αποφάσεων καί κυβερνούν με υποσχετικές στην πλάτη.
      Όσο γιά τον Φράγκο, είχε βάλει την κόρη του στην ΕΡΤ καί έκανε εκπομπή υπέρ των λάθρο.

      Διαγραφή