«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Με φασιστικά μέτρα πολεμούν τις αντίθετες φωνές στις μάσκες του θανάτου που θέλουν να επιβάλλουν στα παιδιά μας......



Η συγκεκριμένη σελίδα έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς προτρέπει τους γονείς να μη φορέσουν μάσκα στα παιδιά τους, κάτι που θα γίνει υποχρεωτικό για τους μαθητές στη νέα σχολική χρονιά, στα σχολεία.

Ειδικότερα η δικογραφία μετά την έρευνα θα σταλεί στις δικαστικές αρχές και από κει και πέρα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα εντοπίσει και θα φέρει προ των ευθυνών τους, τους διαχειριστές αυτών των σελίδων που απειλούν τη δημόσια υγεία.
Η σελίδα που είναι δημόσια διαδόθηκε με ταχύτατους ρυθμούς με αποτέλεσμα να απαρτίζεται από δεκάδες χιλιάδες μέλη, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να φορέσουν στα παιδιά τους μάσκα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Εντύπωση προκαλούν τα μηνύματα που αναρτώνται συνεχώς στη νεοσύστατη σελίδα με τους περισσότερους γονείς να δηλώνουν αποφασισμένοι αν επιβληθεί το μέτρο της μάσκα στους μαθητές να μην στείλουν ούτε για μια μέρα τα παιδιά τους στο σχολείο.
Μπαίνοντας στη σελίδα οι εμπνευστές έχουν δημιουργήσει μια εικόνα στην οποία πρωταγωνιστεί ένας νεαρός μαθητής, ο οποίος φορά μάσκα πάνω στην οποία έχει γραφτεί το σύνθημα “I can’t breath” πίσω του υπάρχει η Ελληνική σημαία ενώ γύρω του έχει γραφτεί η φράση “Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο”.


πηγή


ΣΧΟΛΙΟ


Για πολλοστή φορά...
Να υπογράψουν με ποινικές ευθύνες όλοι όσοι εισηγούνται ότι οι μάσκες σε πολύωρη χρήση από τους ανθρώπους δεν είναι βλαβερές για τον ανθρώπινο οργανισμό...
Και επίσης σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό να υπογράψουν με ποινικές ευθύνες γιατροί, και πολιτικοί Κεραμέως, Κικίλιας και ο Πρωθυπουργός ότι τα παιδιά μας στα σχολεία δεν θα υποστούν οργανικές βλάβες από τις μάσκες...

Αν δεν δεχτούν ΜΗΝ αφήσουμε τα παιδιά μας να πάνε σχολείο...
Αφού οι φασίστες με υποκριτικό πρόσχημα την δημόσια ασφάλεια απαγορεύουν να πάνε τα παιδιά μας χωρίς μάσκες στα σχολεία, τότε να μην πάνε καθόλου...

Και μην το τραβάτε άλλο.... εκεί στην κυβέρνηση.
Αρκετό δούλεμα μας έχετε ρίξει μέχρι τώρα...
Τις εκκλησιές μας ξέρατε να τις κλείσετε κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του έθνους μας.... αλλά τα σύνορα στους τουρίστες, στους εποχιακούς αλλοδαπούς εργάτες και στους λαθρομετάναστες, δεν ξέρατε;

Οποιος δεν θέλει κορωνοϊό κλείνει τα σύνορα και τελειώνει με το πρόβλημα οριστικά...
Και ταϊζει τον κόσμο ο ίδιος....

Και για να μην νομίζετε ότι είμαι κάθετα αντίθετος στην χρήση μάσκας να πώ ότι όταν υπάρχει συνωστισμός (κι όχι συγχρωτισμός αγράμματοι... που σημαίνει κάνω κακές παρέες...) να φορανε οι πολίτες μάσκα για λίγα λεπτά... σε κλειστούς κυρίως χώρους, αλλά και σπανίως αν υπάρχει μεγάλος συνωστισμός και σε εξωτερικούς...
Οταν όμως είμαι σε ένα κατάστημα μόνος μου ή είμαστε πολύ αραιά να μην φοράμε ούτε εμείς ούτε και οι εργαζόμενοι...
Οταν είμαι πάνω σε ένα πλοίο στο κατάστρωμα και είμαστε εγώ εδώ κι ό άλλος στην άλλη άκρη του πλοίου και θέλεις να φοράμε μάσκα τότε είσαι ένα ξεπουλημένο τομάρι της Νέας Τάξης και τίποτα άλλο....
Μερικές εντολές βρωμοκοπάνε νέα τάξη από χιλιόμετρα....

Κι όσο για τα παιδιά μας.... η χρήση μάσκας είναι εγκληματική....
Και για τα παιδιά του δημοτικού αγγίζει τα όρια της γενοκτονίας...




koukfamily



το είδαμε στο thesecretrealtruth



Μήνυμα γονέα στο facebook:


 

16 σχόλια:

  1. Κάποιοι θα κλαίνε σε λίγο
    Χεσμενοι από φοβο..
    Όμως εγω δεν θα δειξω οίκτο..
    Σε κανενα σκουλίκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτικό βίντεο, διαδώστε το, αξίζει!
    Τέτοια βίντεο χρειάζονται αυτήν την περίοδο που τους ξεμπροστιάζουν εύκολα και απλά:
    Μέτρηση Co2 εντός, με χρήση μάσκας
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=122&v=MSwtgN8WldM&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.
      ΕΒΗΞΕΣ;
      ΦΤΕΡΝΙΣΤΗΚΕΣ;
      ΡΕΥΤΗΚΕΣ;
      ΠΟΡΔΕΨΕΣ;
      ΧΑΣΜΟΥΡΗΘΗΚΕΣ;
      NΥΣΤΑΞΕΣ;
      ΕΧΕΙΣ COVID 19, ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΔΡΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΛΟΔΡΑΚΟΥΛΑ.
      HΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  3. Δωστε πονο τωρα!! Πραγματικα παρτε τις ευθύνες σας αγαπητοι γονείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΔΕΥΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΒΑΛΤΕ ΤΕΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΗΝ ΒΟΘΡΟΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΚΟΠΡΑΝΟΙΟΥ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΣΚΑ.
    ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΡΩΤΗΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥΣ, ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΗΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
    ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΦΙΜΩΤΡΟ ΜΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ; ΜΟΛΙΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΑΚΙ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ.
    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν εξαιρείται κανείς είτε βρέφος, παιδί, ηλικιωμένος νέος
    Σαφείς και ξεκάθαρες βεβαιώσεις από ομάδες επιστημόνων ότι η μάσκα δεν προκαλεί κακό στην υγεία μας από την πολιτική, στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία του τόπου
    Απάντηση στο παρακάτω από τους υπεύθυνους που διοικούν την χώρα
    http://oimos-athina.blogspot.com/2020/08/150.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να ενημερωθούμε οι γονείς για τον νόμο αν μπορεί να σου κατάσχει το παιδί το κράτος
    https://odysseiatv.blogspot.com/2020/08/blog-post_805.html
    θα είμαι εχθρός του κράτους και δημόσια απειλή το παιδί μου αν δεν μασκοφορεθούμε;;
    αν δεν μου δώσουν εγγυήσεις γραπτές ότι δεν θα αρωστήσουμε, τότε θέλουν να πεθάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακώς σβήστηκε το όνομα του εφιάλτη - δικηγόρου!
      Αφού τα γράφει επώνυμα στο φατσοβιβλίο, γιατί να μην ξέρουμε ποιός είναι;
      Ο ίδιος πάω στοίχημα ότι δεν έχει παιδιά και είναι της ίδιας "συνομοταξίας" με τον βιολόγο πρόεδρο του Π.Ο.Υ και τον βαλιανάτο...

      Διαγραφή
  7. ω ρε τί θα γίνει με το εμβόλιο
    χαμός με τις μάσκες που τις βλέπεις
    με το εμβολιο που δεν το βλεπεις τί έχει μέσα ωχ ωχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γκαντεμουλικος Κουλης ειπε οτι το εμβολιο θα χορηγηθει στο υγιεινομικο προσωπικο πρωτα !!! Τωρα θα δειτε πως θα ανοιξουν τα στοματακια και θα ξερασουν την αληθεια, το τι πραγματικα συμβαινει στα καταμεστα νοσοκομεια απο κοροιδοιο!!!

      Διαγραφή
  8. ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ
    ΑΜΕΣΑ
    http://scripta---manent.blogspot.com/2020/08/blog-post_73.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.
    ΑΝΔΡΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΔΡΕΙΟΣ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανδρείος είναι αυτός που έχει γνώση του φόβου και τον ξεπερνά...αυτός που δεν φοβάται μπορεί απλά να είναι ανόητος...εν γένει συμφωνώ με την πρόθεση και το πνεύμα του σχολίου σου.

      Ευχαριστώ τον Κώστα για την ενημέρωση που προσφέρει και την ανοχή που επιδεικνύει στα άσχετα,ανώνυμα σχόλιά μου...
      .......
      3+7

      Διαγραφή
  10. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

    http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%ac-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ac-%cf%80%ce%bf%cf%8d-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9/


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή