«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.. (φωτο - βίντεο)

..με τον Διονύση Κλαδά (Μποτίλια στο Πέλαγος)



Μόλις επέστρεψα από την πρωτοφανούς μεγέθους και πρωτόγνωρης έντασης συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Βερολίνο, ενώ το κεφάλι μου βουίζει ακόμη από τον θόρυβο των ελικοπτέρων και η καρδιά μου εξακολουθεί να πάλλεται με συγκίνηση από τον ήχο φωνής τού Robert F. Kennedy Junior. Ακούγοντας την φωνή του στην χθεσινή αναγγελία για συμμετοχή του στην σημερινή διαμαρτυρία, μου προξένησε εντύπωση, ότι αυτή κάπως έτρεμε. Ακούγοντας όμως σήμερα τον λόγο του προς τα εκατομμύρια των συγκεντρωμένων και ενώ ήχησε ξανά μετά από δεκαετίες δια στόματος ενός KENNEDY το περίφημο ICH BIN EIN BERLINER μέσα σε ένα συγκλονιστικό κύμα επιδοκιμασίας από το δονούμενο πλήθος, κατάλαβα αυτό που διαμόρφωσε τον ήχο τής φωνής του:

Είχε φθάσει η στιγμή, όπως έγραψε ο Οδυσσέας Ελύτης, να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση. Δεν ήταν απλά η φωνή ενός ανηψιού, που ανακοίνωνε, ότι η υποθήκη τής θυσίας τού θείου του φθάνει σε αίσια πραγμάτωση ενάντια στις δυνάμεις τού σκότους. Ήταν ο βρυχηθμός ενός μαντατοφόρου τής Νίκης, που ανακοίνωνε πέρα από την ήττα των δυνάμεων, που επέβαλλαν τον εξανδραποδισμό του ανθρώπου ταυτοχρόνως το νέο υπόδειγμα αναπαραγωγής τής κοινωνίας. Μιας κοινωνίας, στην οποία θριαμβεύει ο Άνθρωπος με τις δημιουργικές του δυνάμεις, καταργώντας το ανθρωπάριο – κότα, ως υποχείριο των δυναστών.


Η συμμετοχή των αφυπνισμένων στην σημερινή διαμαρτυρία, ήταν σαφέστατα πολυπληθέστερη αυτής κατά την προηγούμενη διαμαρτυρία τής πρώτης Αυγούστου, που αρίθμησε 1,3 εκατομμύρια. Είναι νομίζω δύσκολο να καταμετρηθεί το σημερινό πλήθος, καθότι δεν ήταν κατάμεστη μόνο η Λεωφόρος τής 17ης Ιουνίου, αλλά και όλοι οι παράπλευροι οδοί, όπως και οι οδοί του περιβάλλοντος Πάρκου Tiergarten, που είναι το μεγαλύτερο πάρκο τής Ευρώπης μετά το Hyde Park.

Η κύρια διαφορά όμως τής διαμαρτυρίας δεν έγκειται απλά στην ποσοτική της υπεροχή, αλλά στο ποιοτικό περιεχόμενο, που εκδηλώθηκε. Κατά την διάρκεια της σημερινής διαμαρτυρίας η κύρια αιχμή δεν εστιάστηκε ενάντια στούς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ή την επιβολή της μασκοφορίας, την οποία εξ άλλου δεν περιλαμβανόταν καν στους όρους αδειοδότησης της διαμαρτυρίας από το διοικητικό δικαστήριο. Η ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ “ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ” ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΡΑΪΧ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Το σημερινό πολιτειακό γερμανικό μόρφωμα είναι μόνον αποτέλεσμα σύναψης ανακωχής τού πυρρός, στερείται συντάγματος και στηρίζεται στο λεγόμενο „Grundgesetz“ - βασικό νομοθετικό κώδικα. Κατά την διάρκεια τής σημερινής διαμαρτυρίας κυριάρχησε η παρουσία των σημαιών των ΗΠΑ, τής Ρωσίας και τού παλαιού Γερμανικού Ράιχ.






Ενώ αρχικά είχαν εκφρασθεί έντονες αμφιβολίες σχετικά με τούς στόχους της διαμαρτυρίας, που είχαν θέσει οι διοργανωτές και που επικεντρωνόντουσαν στην παραίτηση τής κυβέρνησης και την διεξαγωγή νέων εκλογών με το παλαιοκομματικό κατεστημένο, οι ομιλίες που έγιναν από το βήμα τής εξέδρας, τοποθέτησαν την διαμαρτυρία σε τελείως διαφορετικά πλαίσια. Πέραν τού RFK Junior τοποθετήθηκαν από βήματος περισσότεροι γνωστοί στο κοινό ακτιβιστές, προερχόμενοι από όλο το πολιτικό φάσμα. Πατριώτες, ειρηνιστές, οικολόγοι, πράσινοι και αριστεροί. ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ. Όλοι τόνισαν ότι με αυτό το αίτημα δεν καταργούν τις μεταξύ τους διαφοροποιήσεις, αλλά προτίθενται στο μέλλον, μετά την επίτευξη τού βασικού στόχου, να επιδιώξουν τα νέα υποδείγματα κοινωνικής συμβίωσης σε πλαίσια αμοιβαίας συνεννόησης και αγάπης. Αυτό το γεγονός αποτελεί ένα ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, εφόσον οι διαφορετικές πολιτικές τάσεις και ιδεολογίες, δεν εμφανίζονται πλέον να χωρίζουν τούς ανθρώπους, αλλά λειτουργούν συναδελφωμένα και συμφιλιωτικά.




Κατά την διάρκεια της σημερινής διαμαρτυρίας πέτυχε ο Ντόναλντ Τραμπ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΟΧΟ: Κατάφερε να μετατρέψει την σημαία των ΗΠΑ, από έμβλημα παγκόσμιας επιβολής σε έμβλημα παγκόσμιου αγώνα για συναδέλφωση. Το “Make America Great Again“ μετατρέπεται με αυτό τον τρόπο εκτός από σύνθημα για την σωτηρία αυτής τής χώρας, σε σύμβολο τού παγκόσμιου αγώνα των Πατριωτών ανά την Υφήλιο. Διότι όποιος σέβεται και αγωνίζεται για την Πατρίδα του, αναδεικνύει την ιδέα τού Πατριωτισμού, σεβόμενος και την Πατρίδα καθενός άλλου. Έτσι ο Ντόλαντ Τραμπ και η Διοίκησή του αναδεικνύουν εκ νέου τις παγκόσμιες – πανανθρώπινες αξίες, που καθιέρωσαν τον JOHN F. KENNENDY σε ίνδαλμα τού Αγώνα για Ελευθερία.


Η απόφαση τού Διοικητικού Δικαστηρίου τού Βραδεμβούργου να επιτραπεί η σημερινή διαμαρτυρία, δεν ήταν μόνο μια απόφαση υπέρ των Δημοκρατικών Δικαιωμάτων. Ταυτοχρόνως ήταν και ένα γερό ράπισμα στο βαθύ κράτος, που εκπροσωπεί η γερμανική κυβέρνηση.


Σήμερα μπήκε το τσιμεντοκονίαμα για την στερέωση τής ταφόπετρας του βαθέως κράτους δια στόματος Robert F Kennedy Junior. Ένα νέο υπόδειγμα ανατέλλει.




Η ομιλία του Robert F.Kennedy Jr :

5 σχόλια:

  1. https://fakeotube.com/video/481/david-icke-s-speech-at-the-unite-for-freedom-rally-trafalgar-sq-london-aug-29.?channelName=Fakeologist

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε,τα σημάδια είναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΑ.
    ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΦΡΑΟΥ ΧΕΣΕΝ ΚΛΑΣΕΝ ;
    ΜΙΛΑΝΕ ΡΕ ΟΙ ΠΟΘΑΜΕΝΟΙ ;
    ΑΝΤΕ !ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !
    ΔΥΟ ΜΗΝΑΚΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πλακάτ είναι η δεδηλωμένη .
    Όπως είπε και ο εντιμωτατος κύριος Συψας , μπορεί να ξανακλεισουν τα σχολεία.
    Τράβηξαν τον κύριο Τσόντα και έβαλαν καινούργιο φυντανι ,στην αγορά.
    Να μην το φάνε μόνο μερικοί το βρωμοξυλο ,να το μοιραστούν όλοι.
    Λία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΘΕΟΙ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΑΡΩΣΤΟΙ, ΑΝΟΗΤΟΙ, ΑΠΛΗΣΤΟΙ, ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ, ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΑΓΝΟΙ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΕΟ-ΕΛΗΝΕΣ // «Το Ορθοδοξο και πιστο Εθνος των Εληνων». ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ // Ο παπους ο Θεουλης μας εδωσε έναν μεγαλειωδη οργανισμο, ο οποιος ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ και με τον οποιο βραχυκυκλωνει ο νους του ανθρωπου. Αλα εσεις εχετε κανει τους γιατρουδακους ΘΕΟΥΣ και μαλιστα εχετε βαλει τους γιατρουδακους ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ // Ο παπους ο Θεουλης μας εδωσε τα φρουτα και τα λαχανικα για τροφη και θεραπεια. Αλα εσεις ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ τρωγοντας πτωματα και ολες τις αηδιες των σουπερ-μαρκετ. Ετσι, ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ // Καμια πιστη δεν εχετε ουτε στον Δημιουργο, ουτε στον μεγαλειωδη οργανισμο που σας εδωσε // Τι διδασκουν οι εληνιδες μαναδες και γιαγιαδες στα παιδια τους και στα εγγονια τους? ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ // Σας στειλαμε ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΥΡΑΝΙΑ, αλα μυαλο δεν βαλατε // Σας στειλαμε ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ και παλι τιποτα // Σας στειλαμε μια καταρα, μηπως ταρακουνηθειτε και συνελθετε, αλα τιποτα // Θα σας στειλουμε τα Μογγολικα κτηνη, αλα και παλι τιποτα // Αφου λοιπον καταντησατε να γελαει ολος ο πλανητης μαζι σας, τωρα σας διαφεντευουν αυτοι που εχετε για Θεους: ενας μοσχαρο-κεφαλος χασαπης και μερικα αρωστα, απληστα και παραδοπιστα γιατρουδακια, τα οποια θα σας εχουν σαν νεκροζωντανα κωμικο-τραγικα βαμπιρια, ισα-ισα να ζειτε για να τους πληρωνετε // Απομονι. Τα χοιροτερα ερχοντε και τα αξιζετε με το παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή