«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEGESÄULE. 30.08.2020 - Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ!





Στις 14:30 που γινόταν η ανάρτηση, ακόμα έπεφτε ξύλο. Τώρα, 15:00 βρισκόμαστε στο σημείο που με τυμπανοκρουσίες και δυνατές φωνές, ακούμε το σύνθημα από τους διαδηλωτές προς τούς αστυνομικούς: "Ενωθείτε μαζί μας!". Και όντως, αρκετοί αστυνομικοί έβγαλαν τα κράνη και πέρασαν στην πλευρά των διαδηλωτών. Ωρα 15:45: Εμφάνιση ανάμεσα στους διαδηλωτές του R.F.Kennedy Jr. Απευθύνεται με τηλεβόα στο πλήθος.
Aποφασισμένοι οι Γερμανοί να ρίξουν την αντεθνική καμπαλο-κυβέρνησή τους. ΕΜΕΙΣ???..
Πάμε για συνταρακτικά παγκόσμια γεγονότα! Ίσως ζούμε την σπίθα μιας παγκόσμιας επανάστασης των λαών κατά της παγκόσμιας οργουελικής δικτατορίας που πάνε να στήσουν εσπευσμένα οι νεοταξίτες καμπαλιστές.

Αναφορά Διονύση Κλαδά
Αυτή την στιγμή 13:54 ώρα Γερμανίας μετά την έκκληση των διαμαρτυρόμενων προς την αστυνομία να στηρίξει την διαδήλωση η αστυνομία αποχώρησε από τα κιγκλιδώματα. Μεγάλο μέρος των αστυνομικών έβγαλαν τα κράνη σε ένδειξη συμπαράστασης προς του διαδηλωτές.
Κοσμοϊστορικές διαδικασίες λαμβάνουν χώρα αυτήν την ώρα στο Βερολίνο.
Πριν από μια ώρα ΄"υπουργός υγείας" τής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης κυνηγήθηκε από το πλήθος και από το Beligish Gladbach όπου αποχώρησε σαν βρεγμένη γάτα.
Ώρα Γερμανίας 14:50: Αποχωρώ από τον υπολογιστή και μεταβαίνω για να συμμετέχω στην διαμαρτυρία.




 

7 σχόλια:

  1. Η ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ ΣΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗς..
    ΕΣΥ???...🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά στα λέει !
    Μιλάνε ρε οι ποθαμενοι ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζέψανε και συννεφάκια και φτιάξανε βροχούλα, με την "χ-άρπα" τους τα ερπετούλια..
    Η διαδήλωση όμως πέτυχε!
    Και θα έχουμε και συνέχεια.. 🙂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και οι δικοί μας αστυνομικοί σε παρόμοιες μελλοντικές διαμαρτυρίες θα δείξουν υπερβάλλοντα ζήλο και εξαιρετικό φιλότιμο
    χρόνια το βλέπουμε αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή