«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

KAI OI 301 ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ!



ΕΝΩ Ο COVID ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ..

..ΕΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΆΛΛΑ ΚΡΑΤΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ" ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΕΥ ΣΥΡΡΑΞΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠ-ΠΟΥΤΙΝ-ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ.

ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ 150ΑΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΣΤΙΦΗ ΠΟΥ ΜΆΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΥΠΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ, ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΠΟ ΣΤΕΡΕΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΕΡΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΆΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΆΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ). ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ, ΣΥΝ Ο,ΤΙ ΆΛΛΟ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΝΑΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΤΟ DNA Π.Χ.) ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ.

Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ. ΕΧΕΙ ΕΝΑΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. ΠΕΦΤΕΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΜΕ, "ΓΙΑΤΡΟΥΣ", ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΛΠ.., ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΜΟΥΦΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΠΗ.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΗΝΑ, ΠΟΥ ΜΑΛΩΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΡΑΞΑ 82 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΑΝ ΑΓΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟ, ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΝΤΖΑΡΕΤΕ!"

ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ (ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ) ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΕΠΕΣΕ. ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ..ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ (ΠΟΥ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ) ΥΠΑΡΞΕΙ.. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΌΝΟ ΑΠΌΡΡΟΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ..


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


Ο ΔΡΟΜΟΣ Μ. Πλέσσα-Λ. Παπαδόπουλου (όλο το άλπουμ)


  

54 σχόλια:

  1. Δεν ανοίγει πάλι το katohika.gr
    ΚΑΛΉ ΔΎΝΑΜΗ και ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ
    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε το σαΐτ triklopodia
    Ανοίγει.
    ΠΆΛΙ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ..Λες με το "κρεμάλες" να έχω κι εγώ προβλήματα; Μήπως έπρεπε να το γράψω όπως παλιά.. "κρεμ-άλλες"; χαχαχα αστειεύομαι. Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ας το κλείσουν! Κι εμείς θα κλείσουμε όλους αυτούς στη φυλακή σύντομα.

      Καληνύχτα Αγγελικούλα μας!

      Διαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΡΕΛΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID 19,
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
    ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΣΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΠΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,
    ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΛΗ Η ΠΑΓΩΝΗ ΠΟΥ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ.
    ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΗ ΤΙ ΛΕΕΙ; ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΣΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ.
    ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΑΡΤΙ Η SMS, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΕΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΜΙΛΑΜΕ; ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 301 ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΛΑΙΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΑΝ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.
    O ΛΑΟΣ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ.
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ, ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ Η ΛΕΓΑΜΕΝΗ,
      ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΎ!

      Διαγραφή
    2. Και μετά κλάσιμο στη μούρη της ξε@@λας.

      Διαγραφή
    3. Δεν ειναι μονο η "δεν πεπονι το παγωνι", τωρα και η Γιαμαρελου χθες στον Εισαγγελατο εδωσε οδηγιες προς τρομοκρατημενους γονεις για τα φιμωτρα, υποστηριζοντας οτι η εκπαιδευση ακομη και παιδιων 2 ετων στα φιμωτρα, αν γινει σωστα απο τους εκπαιδευτικους θα μπορουσε να καταστει μια πολυ διασκεδαστικη εμπειρια!!! Δεν μπορω να φανταστω ποιο ποσον η δελεαρ θα εβαζε εναν επιστημονα γνωστο στη διαδικασια να γινει ρομπα ξεκουμπωτη!!!

      Διαγραφή
  4. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΝ! Συμφωνώ και επαυξάνω!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή που είπε να φοράμε μάσκα παντού εκτός από την θάλασσα, είδα κάπου να κάνει... Διαφήμιση για την... Αμερικάνικη πρεσβεία (όπως & κάποιοι άλλοι)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα φίλε.Αυτό έιναι το καινούργιο βίντεο του Τουρναβίτη:
    https://www.youtube.com/watch?v=0RENc110kVg
    είναι διαμάντι,δεs το θα το ευχαριστηθείs,
    και εδώ άλλο ένα διαμάντι από τον Λουκά Κίνια,το οποίο από στιγμή
    σε στιγμή μπορεί και να μην υπάρχει:
    https://www.youtube.com/watch?v=C3w-7v1-b2U

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλος ένας @ρχις ομίλησε: Τσιάρας: Έως 3 έτη η φυλάκιση για ψευδείς ειδήσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/08/3_24.html

    Λυσσάνε λίγο πριν το τέλος τους που εύχομαι να είναι οδυνηρό και τρισάθλιο. Κι οι οικογένειές τους μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ταυρόκωστα καλημέρα το παρακάτω κείμενο το ψάρεψα απο το Βήμα είναι σχόλιο σε ανάρτηση του Μόσιαλου φιρί φιρί το πάνε για τον ετσιθελικό εμβολιασμό μας «Ένας υγιής 33χρονος έχει προσβληθεί από τον SARS-CoV-2 για δεύτερη φορά. Πρόκειται για την πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση δεύτερης λοίμωξης COVID-19 η οποία διαγνώστηκε στον ίδιο ασθενή 4,5 μήνες μετά την πρώτη, μετά δηλαδή από την ανάρρωσή του από την ασθένεια νωρίτερα αυτό το έτος.Και καταλήγει πως «υπάρχουν πλέον αρκετά στοιχεία ότι τα επίπεδα των αντισωμάτων εξασθενούν σε ορισμένους ασθενείς μετά από μερικούς μήνες, και ίσως να πρέπει να εμβολιάζονται και οι ασθενείς που έχουν νοσήσει. Ίσως να είναι χρήσιμο να συμπεριληφθούν και πρώην ασθενείς στις κλινικές δοκιμές για τα εμβόλια».Τι δεν καταλαβαίνουμε πια .Τόσο ηλιθιοι και αποχαυνωμένοι καταντήσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ; ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΨΑΡΕΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΥΡΤΗ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΡΤΗ ΑΦΡΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΔΕΜΕΝΟΙ-ΑΓΚΙΣΤΡΩΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΨΑΡΙΩΝ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΡΑΒΟΣΚΟΙΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΡΗΤΗ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΧΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ.
    ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε προηγούμενη ζωή σου πρέπει να ήσουν βασανιστής. Δεν εξηγείται αλλιώς. Είναι ίσως το δέκατο σχόλιό σου με ευφυείς βασανισμούς. Χρησιμότατη βέβαια ειδίκευσις, για την επόμενη μέρα.. 🙂

      ΚΑΛΗΜΈΡΑ!

      Διαγραφή
    2. Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΥΡΤΗ ΑΦΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
      ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΞΕΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ; ΣΤΗ ΜΑΣΚΑ.
      ΠΟΥ ΣΥΣΣΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ; ΣΤΗ ΜΑΣΚΑ.
      ΠΟΥ ΣΥΣΣΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ;
      ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ;
      ΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΟ ΕΡΠΗ ΚΑΙ ΜΥΚΗΤΕΣ.
      ΠΟΥ ΣΥΣΣΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΣ ΓΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΩΡΕΣ;
      ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑΣ ΜΥΚΗΤΕΣ.
      ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΜΑΣΚΑ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ;
      ΣΤΟΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 80 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΖΕΙ ΙΔΡΩΤΑ;
      ΣΤΟΝ ΑΧΘΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΨΥΓΕΙΟ ΔΙΜΕΤΡΟ ΣΤΟΝ 3ο ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ;
      ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕ 100 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ;
      ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ;
      ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΓΚΟ Η ΣΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ Σ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΛΑΒΗ;
      ΣΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ 20 ΚΙΛΑ ΒΑΡΟΣ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ;
      ΣΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΜΕ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΡΕΣΚΑ; TI ΑΝΑΠΕΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΑΒΗΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΞΕΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ; ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ;
      ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜATA ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.
      ΑNTE MOY KAI ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ ΣΑΣ.
      ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ;
      ANTE MOY ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΜΠΟΧΑ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  10. ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ Η ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑ .
    ΤΡΕΞΕ ΚΟΣΜΕ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΜΩΤΡΟ.
    ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΣΤΟΧΟ.
    ΡΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ !.
    ΕΥΚΟΛΟ Ε ;
    ΕΊΠΑΜΕ :
    Ο ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΟΣ.
    ΕΝΑ Ο ΦΟΒΟΣ ,ΠΩΛΗΣΗ ΝΑΝΟ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ,5G ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ,ΥΠΟΤΑΓΗ.
    ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ;
    "ΒΛΕΠΕΤΕ ....ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ,ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΩΣΤΆ .ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ".
    ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ,ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΤΡΊΒΟΥΝ ΣΕ
    ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΗΣ ;
    ΝΟΙΩΘΗΣ ΠΑΡΊΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ.
    ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΤΥΠΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ.
    ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙΚΤΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΕΔΩ.
    ΕΚΕΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΣΤΟ 666.
    Ο ΑΝΘΡΑΚΑΣ .Η ΥΛΗ.
    ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ,ΜΕ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ,ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ 666,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΗΜΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΌΝΙΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ.
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗ.
    ΑΥΤΌ ,ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΔΎΝΑΜΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ.
    ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣΠΕΝΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ,Ο ΦΟΒΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.
    ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΗΣ ΑΠΟ ΚΕΙ.
    ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ.
    ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ.
    ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΟΥΝ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
    ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ.
    ΑΠΟ ΚΕΙ ,ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ;
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΉΔΗ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟ.
    ΠΡΙΝ ,ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ RESTART.
    Η ΚΑΤΆΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΕΙΧΕ.
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ.
    ΜΕΤΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ,ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΙΣ ΣΜΑΡΤ TV,ΑΠΟ ΤΟ WI-FI ,ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ,ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 5G.
    Θα ΦΑΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ,ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ ΓΡΙΠΗΣ.
    ΠΟΝΗΡΟ Ε ;
    ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥ ΧΑΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019.
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ.
    Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ,ΤΟΥΣ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΠΛΕΟΝ ,ΤΟ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ,ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΈΣ.ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ.
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ.
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ,ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.
    ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΥΣΤΙΚΑ ,ΑΛΛΑ ,ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ.
    ΟΡΘΙΟΙ.
    ΚΥΤΤΑΧΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ .
    ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ;
    ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΥΤΤΑΞΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΠΛΑΙ ,Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ,ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΆ ΟΠΛΑ.
    ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΗΣ ;
    ΚΥΤΤΑΞΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ;
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΗΣ.
    ΑΥΤΌ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ.
    ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΝΘΗ .ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιβεβαιωση των οσων λες, για το μεσα και το εξω καθε ανθρωπου ειναι το εξης: δειτε τους 26 κατασκευαστες (κοροιδοιου) λοιμοξιωλογους στην αρχη και κατα τη διαρκεια της καραμπινας, ποσο ροδομαγουλοι, καλοζωισμενοι, ευχαριστημενοι και σιγουροι με την παρτη τους εμφανιζονται μοιραζοντας τρομο και φοβο στη μαζα και συγκρινετε τις εικονες τους 6 μηνες μετα!!! Καταθλιπτικες, καταρρεουσες και χαλκοπρασινες σκατοφατσες σε πληρη πανικο (Σηψας με ητα γιατι μπορω, δεν πεπονι το Παγωνι, Δημοπουλος κ.α)!!! Τωρα καταλαβαινουν το τι σημαινει μπρος γκρεμος και πισω τσουτσουνοθυελλα!!!

      Διαγραφή
  11. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΜΕ.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.
    ΤΑ ΦΡΙΚΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΧΟΥΜ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ.
    Η ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.
    ΤΟ ΕΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.
    ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ.
    ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΤΕ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΆΨΗ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ Η Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ;
    ΠΟΣΑ ;
    ΠΟΣΑ ;
    ΠΟΣΑ ΡΕ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ;
    ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ;
    ΠΟΣΑ ;
    ΠΟΣΑ ΡΕ ΜΑΦΙΟΖΑΚΙΑ ;
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ,ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ;
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΥΞΟΚΛΑΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ;
    ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΗΔΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛ@ΣΕΤΕ ΤΑ Α@ΧΙΔΙΑ.
    ΑΝΤΕ !
    ΜΠΡΟΣ !
    ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΨΗ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΤΑΠΟΘΗΚΗ.
    Ε,ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΗ Ο ΨΕΥΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΑΣ.
    ΟΤΙ ΛΕΤΕ ,ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΦΡΙΚΙΑ.
    ΟΛΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.
    ΝΑΑΑΑ !ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ,ΝΑΑΑΑ!! ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ !.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ.
    ΜΟΥΦΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ,ΜΟΥΦΑ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΑΣ ,ΜΟΥΦΑ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ.
    ΨΕΥΤΕΣ ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
    ΜΑΦΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    ΧΕΣΜΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΚΎΛΟΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΗΝ ΕΛΚΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΕΝΤΕΨΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΗΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ DNA ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΆ.
    Ή ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΑΤΖΗ ΕΡΠΕΤΌ ΦΟΛΙΔΑΚΙΑ.
    ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.
    ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ,ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ.
      ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ ΑΛΥΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ!!!
      ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ; H ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ; ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ
      ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; TON ΕΛΕΓΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ,
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ
      ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΑ ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  12. ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ;
    ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΦΙΜΩΤΡΟ.
    Η ΛΕΞΗ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΜΩΤΡΟ.
    ΕΞΩ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΜΩΤΡΑ.
    ΜΠΑΑΑΑ ;
    ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΡΕ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΕ ;
    ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΟΛΛΑΣ ΙΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΣ.
    ΑΧΑΑΑ !
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ !
    ΤΕΦΑΡΙΚΙ ΠΡΑΜΑ.
    ΠΑΡ'ΤΗΝ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΗ ΣΤΟ ΝΤΙΕΝ ΜΠΙΕΝ ΦΟΥ.
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ.
    ΕΙΠΑΜΕ :
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !
    ΤΟ'ΠΑΜΕ !
    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ !
    ΣΤΟΥΣ 49 ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΣ ,ΣΤΟΥΣ 5Ο ΜΙΣΟΚΟΛΛΑΣ ,ΣΤΟΥΣ 51 ΚΟΛΛΑΣ.
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ;
    ΚΟΛΛΑ WURTH ;
    Ε ,ΡΕ ! ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !
    ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΝΟΕΙΣΘΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΘΗ ΤΟ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ !
    ΤΟ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΜΑΦΙΟΖΑΚΙΑ ,ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΡΠΕΤΟ ΒΟΥΒΑΛΟ ΧΕΝΡΥ.
    ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.
    ΕΜΕΙΣ...ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΆΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.
    1.ΡΟΚΦΕΛΕΡ
    2.ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ.
    3.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
    ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΎΚΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.
    ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΙΔΑΜΕ.
    ΝΟΣΗΣΑΝ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ .
    ΕΤΣΙ ;
    ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ.
    ΚΑΝΤΕ ΜΑΜ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΥΓ 1
    δλδ εσύ τώρα αλήθεια τα πιστεύεις αυτά που γράφεις, ότι ο τραμπ θα συλλάβει την πελόζι, ή τον ομπάμα πχ..
    εγώ δεν πιστεύω ότι τα πιστεύεις. άρα γιατί τα γράφεις;
    για να ξεχνιέσαι και να σου φεύγει το άχτι
    τώρα να σου φεύγει το άχτι εντάξει το καταλαβαίνω αλλά να ξεχνιέσαι, λίγο κρίμα δεν είναι;
    να ξεχνιέσαι τόσο που να οργίζεσαι
    να οργίζεσαι τόσο που να ξεχνιέσαι
    φαυλος κύκλος
    υπάρχει έξοδος;
    υπάρχει αλλά δεν την αναφέρεις στα γραπτά σου
    ούτε καν την αφήνεις να εννοηθεί
    εάν δεν την έχεις ξεχάσει
    ο Μίτος ή το Στέμμα τί συμβολίζει; και ποια είναι η Αριάδνη η Κόρη του Βασιλέα Μίνωα;
    εάν δεν κρατούσε την άκρη του Μίτου θα έβγαινε ο πρίγκιπας Θησέας από τον Λαβύρινθο;
    Εάν δεν έβγαινε τί θα του συνέβαινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΤΡΟΛΙΕΣ.
      ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ;
      ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΑΚΕΥΩ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ ;
      Ή ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ;
      ΘΑ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.
      ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ.
      Ο ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ.
      ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ.
      ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΕ ΠΟΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ...ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΗΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ,ΝΑ ΤΑ ΕΜΠΕΔΩΣΗΣ ΚΑΛΎΤΕΡΆ.
      ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΡΟΛΙΕΣ.
      ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.
      ΚΟΠΡΕΝΤΟ ΜΟΥΣΙΟΥ ;
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


      Διαγραφή
    2. Νομίζω Αριστόμαχε ότι σε εμένα απευθύνεται, αλλά οκ, με έβγαλες κι απ' τον κόπο..

      Διαγραφή
  14. Κωστα πολυ σωστο το αρθρο σου // Ειπαμε οτι ζουμε σε ΠΑΛΑΒΕΣ ΕΠΟΧΕΣ // Ειναι ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ. Θα ερθει συντομα η ωρα που η κατασταση θα φτασει στο απροχωρητο, σε σημειο ωστε να ξεσηκωθουν ακομα και οι ραγιαδες και οι ρουσφετολαγνοι // Οτι ακραιο και παλαβο βλεπουμε, να μην μας κανει καμια εκπληξη. Τα θηρια ψυχοραγουν και θα κανουν οτι βλακωδες, ψυχοπαθες και παρανοηκο // Ευτυχως ειναι Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΒΩΝ // Ηγγικεν γαρ η κυριαρχια των παλαβων (που λεει και η αγ(ρ)ια γραφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και ΣΥΝΕΧΙΖΗ η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ με το στόμα της κεραμεως :
    ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΠΑΓΟΎΡΙΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ.
    ......ΑΑΑ !
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΑΝ ΝΑ ΑΣΕΛΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΔΙΝΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.
    ....ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ;
    ΠΑΕΙ ;
    ΤΩΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΑΓΟΥΡΙΑ !
    ΕΚΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΌΣ.
    Α ΤΣΑ ΤΙΣ !
    ΑΑΑΜΜΜ !
    ΑΜΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΚΑΤΟ ΜΑΦΙΟΖΑΚΙΑ ,ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΧΟΥΝ ΆΔΙΚΟ ;
    ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ,ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΚΑΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ;
    ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΩ.
    (ΟΧΙ ΤΟ ΤΡΌΛΕΫ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ).
    ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ.
    ΝΑ ΔΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ......
    ΧΕΧΕΧΕΧΕ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ !
    ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νευροχειρουργος Μιχαλης Σπυρου: «Το θεμα της μασκας εχει καταντησει μια γελοια υπερβολη. Φτασαμε στο σημειο να ποινικοποιουμε την απουσια μασκας, η κυβερνηση να συγκυβερνα μαζι με την αστυνομια, την οποια εχει σαν νταβατζη, τρομοκρατη και μπαμπουλα για τον απλο κοσμο. Μηπως πισω από ολες αυτές τις ανοησιες κρυβοντε συμφεροντα αγοραπωλησιας μασκων? Διοτι ακουμε ότι ο μπατζανακης του Μητσοτακη, ο Νταβελης, εχει εργοστασιο μασκων στη Λαρισα, στο οποιο συμετεχει και ο Χαρβαλιας με 5%. Ειναι εντελως γελοιο να βλεπεις καποιον μοναχο στο αυτοκινητο του να οδηγει με μασκα και γαντια. Να περπατα καποιος μονος στην παραλια με μασκα και γαντια. Η πωλητρια και ο οδηγος του λεωφορειου να φορουν μασκα για 6-8 ωρες. Προβλεπω ότι θα εχουμε σοβαρα προβληματα υγειας του πληθυσμου, ειδικα από την χρηση μασκας. Ειναι τραγικο λαθος να υποχρεωνεις τους ανθρωπους να φορουν φιμωτρο πανω από μια ωρα την ημερα. Στο τελος θα τους δημιουργηθουν αναπνευστικα προβληματα, διοτι δημιουργειται μια συνεχης υπο-οξυγονωση του οργανισμου. Η διαταραχη της σωστης ανταλαγης αεριων, θα προκαλεσει την μειωση της σωστης ποσοτητας οξυγονου, με αποτελεσμα αναπνευστικες κρισεις, εντονη ενδοθωρακικη πιεση, μεχρι και καρδιακη ανακοπη. Μονο οι επαγγελματιες υγειας και ορισμενα επαγγελματα θα πρεπει να κανουν χρηση μασκας (κομωτες κλπ) και μονο ο επαγγελματιας. ΟΧΙ ο πελατης. Προπαντος ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. Θα τους κανετε ζημια. Από τα βλακωδη φιμωτρα θα εκδηλωθουν λοιμωξεις του αναπνευστικου και θα λενε ότι ειναι συμπτωματα κορονο-ιου. Ο βασικος κανονας για όλα τα λοιμωδη νοσηματα ειναι η διατηρηση καποιας αποστασης και η αποφυγη εναγκαλισμων, φιλιων και χειραψιας. Το παν ειναι το δυνατο ανοσοποιητικο συστημα. Τρωτε πολα φρουτα και λαχανικα, αποφευγετε τα κρεατα, παιρνετε βιταμινες, αποφευγετε την καθιστικη ζωη, να κινειστε. Βγειτε εξω στον ηλιο και στον καθαρο αερα. Μην σας πανικοβαλουν οι τρομοκρατημενοι επαγγελματιες τρομοκρατες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειναι οικονομικο το θεμα , ειναι εντολη υποσυνειδήτου , πως δεχεσαι κατι που σου επιβαλλεται , και ο μη-μασκοφορος να μεταφραστει εχθρος της κοινωνίας.

      Διαγραφή
  17. η καθε πλευρα παιζει το χαρτι της , υπομονη και ψυχραιμια. θα έρθει και σε μας η σειρα να παιξουμε το χαρτι μας.....
    σωστα η αλλαγη θα ερθει απο εξω , γιατι ετσι ρυθμίστικαν τα πραγματα.
    καλη δυναμη και μπραβο ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ tuluba ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
      ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  18. https://ncbi.nlm.nih.gov/nucleotide/NC_000008.11?report=genbank&log$=nuclalign&from=63648346&to=63648363

    Ανθρώπινο χρωμόσωμα 8
    GRCh38.p12 Primary Assembly
    Range 1: 63648346 to 63648363 is “CTCCCTTTGTTGTGTTGT”

    https://who.int/docs/default-source/coronaviruse/real-time-rt-pcr-assays-for-the-detection-of-sars-cov-2-institut-pasteur-paris.pdf?sfvrsn=3662fcb6_2

    Μια αλληλουχία χρωμοσωμάτων που ανιχνεύει τό PCR test είναι η nCov_ip2-12759Rv δηλαδή τό χρωμόσωμα 8 που έχουμε όλοι!

    Ρυθμιζουν τα κρουσματα κατα το δοκουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ tuluba.
      ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΩΝΤΑΙ ,ΣΑΝ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΟΑΡΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ,ΑΥΤΟΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
      ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΑΚΙΑΣ Ή ΟΧΙ ;
      ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ
      ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ.
      ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΡΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΔΩ ΣΥ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΤΕΣΤ.
      ΕΛΑ ΔΩ ΕΣΎ ΝΑ ΞΕΡΑΣΗΣ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΟΥ.
      ΟΧΙΙΙΙΙ ΣΤΑ ΖΑΒΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ !
      ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Κατι τετοιο υποψιαζομουν απο την αρχη της ιστοριας. Φαινεται οτι ισχυει αυτο που λετε.

      Διαγραφή
  19. Πως;;
    Λέγεται αυτο!!!

    Απάτη....
    Και όποιος ειναι Απατεωνας τι;;
    Θέλει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΚΑΡΑΚΑΣ ,Ο ΠΑΣ ΣΑΚΑΡΑΚΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΑΠΟΤΕ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΗ ,ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ.
    ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΟΙ ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΧΕΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ.
    ΟΤΙ Ο ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ ,ΕΧΕΙ ΤΟ 5%,ΔΕΝ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.
    ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ ,ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ :
    "ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ,ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ",
    ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ :
    ΑΝΤΕ ΚΆΝΤΕ ΤΟ ,ΝΑ ΑΡΑΙΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .
    ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ.
    ΑΣΕ !
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ !
    ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΡΩΣΕ Ο ΠΥΘΩΝΑΣ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ..

      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ.

      τους θελω όλους εγώ!!
      Να τους πάω εκδρομη στα περιξ
      .😂😂😂

      Θα τους ξεναγήσω..στην εξοχή..

      . ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ..ΕΛΛΗΝ ..

      Διαγραφή
  21. ΜΠΡΑΒΟ ,ΕΥΓΕ ,ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ !
    ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ.
    ΜΕΤΡΙΩΜΑΣΤΕ ,ΜΕΤΡΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ,ΦΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΚΟΤΟΥΣ.
    ΨΕΎΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ,ΞΕΡΕΙ ΟΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ.
    ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ ,ΟΠΩΣ Ο ΗΛΙΑΣ ,Ο ΕΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ,Ο ΑΗΟΥ ,Ο ΤΣΟΥΤΕ ,Ο ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ ,Ο ΕΡΓ ΔΗΜ ΕΡΓ ,Ο ΜΠΛΕ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΖΥΜΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
    ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.
    ΛΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λία μου να είσαι καλά και να αγωνίζεσαι για το δίκαιο και για την αλήθεια και για την πατρίδα.

      Καλωσήλθες στην ομάδα!

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΙΑ ΛΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.
      ΚΩΣΤΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ Η ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ;
      ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΑΠΑΛΙΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  22. Το "I can't breath" του George Floyd εβαλε μπουρλοτο σε ολη τη Αμερικη, το "Ι can't breath" που θα μας λενε τα παιδια μας πισω απο τα φιμωτρα της επιβολης της Ν.Τ.Π. αραγε τι δυναμεις θα απελευθερωσει στους γονεις;;;!!! Γιατι αν και τωρα δεν αντιδρασουμε και δεν οδηγηθουμε σε αναμετρηση, πλεον ειμαστε αξιοι της τυχης μας και εχουμε καταδικασει εκ των προτερων τις επομενες γενιες, αν υπαρξουν, στην πληρη υποταγη!!! Επισης χρησιμοποιωντας ενα απλο οξυμετρο μπορουμε να μετρησουμε το οξυγονο του παιδιου η το δικο μας χωρις φιμωτρο και το ιδιο να κανουμε και μετα απο την χρηση του φιμωτρου για μια ωρα!!! Τοσο απλα θα καταλαβουμε τι ακριβως επιδιωκουν ολοι αυτοι που θελουν το καλο μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όχι στη μπουζού να τους ταίζουμε κι από πάνω. Σε λαϊκή δίκη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και κατ'ευθείαν στην ηλεκτρική καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι πεις αγαπητή Δωδεκανησία..
      Εγώ είχα υπ'όψιν μου να βγάζουν το καθημερινό τους πιάτο ξεσκ@τίζοντας καναν υπόνομο, και σε άλλα δημόσια και ανθυγιεινά έργα..🤣

      Διαγραφή
  24. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΗ Ο ΤΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ,ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΥΠΟΨΉΦΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΣΤΡΙΦΤΟ ΒΕΛΟΝΙΑ.
    ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ,ΚΑΘΕ ΔΕΎΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΑΛΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ , ΑΥΤΌ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΟΤΙ ΨΟΦΙΜΙ ΒΡΙΣΚΩ ,ΤΟ ΚΟΠΑΝΑΩ ,ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ.
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΨΩΛΟΑΡΠΑΧΤΡΑΣ ΕΡΠΕΤΑΚΙΑΣ ΟΜΠΑΜΙΑΣ ,ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΙΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΣΚΙΑΧΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ.
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΖΟΜΑΙ.
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. κάτι αντιεξουσιαστές και αντίφα κι όλα εκείνα τα τσογλάνια που καίνε και ρημάζουν με το φουλάρι στην μούρη σε τί ακριβώς παιχνίδι έπαιζαν και παίζουν;
    αλήθεια πού έχουν χαθεί;
    το φουλάρι το φορούν ή μας προετοίμαζαν υποσυνείδητα και για την σημερινή κατάσταση;
    α στα διάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως φταίω κι εγώ που δεν ενημέρωσα.
      Στις ΗΠΑ αυτά ακριβώς τα σιχάματα εξαμολύσανε αυτές τις ημέρες, να συνδράμουν στους πραιτωριανούς κατά των πολιτών που δεν φοράνε μάσκα.

      Διαγραφή
  26. νοσοκομείο Διδυμοτοίχου ψάξτο τί εγινε το Σάββατο κλέφτες και αστυνόμοι και πόσοι κλέφτες ήρθαν άρρωστα τα πουλάκια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στην Σουηδία ανακάλυψαν ότι τα τεστ κοροϊδοϊού ήταν ελαττωματικά και έβγαλαν 3.700 άτομα ότι ήταν θετικά ενώ δεν ήταν αλήθεια!!! Το σημαντικότερο όλων είναι ότι απέφυγαν να δημοσιεύσουν λεπτομέρειες, όπως ποιές άλλες χώρες προμηθεύτηκαν από τα ελαττωματικά! Μήπως τα δώσανε και σε Ελλάδα μεριά γιαυτό βγήκε η "συμπάθεια" του Αριστόμαχου να μας πει ότι έφθασε το 2ο κύμα του κοροϊδοϊού;
    Επίσης να σας ενημερώσω (αν δεν το μάθατε ήδη) ότι από αύριο θα πουλάνε στα σούπερ μάρκετ παιδικές μάσκες σε πολλά χρώματα και σχέδια και παιδικά αντισηπτικά σε μορφή gel...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιατί έχω την αίσθηση ότι οι μάσκες στα παιδιά μας ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ;
    Γιατί εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ουδεμίαν σχέσιν έχουν με τους εβρωπέους όσον αφορά τα παιδιά τους.
    Πιστεύω ακράδαντα διαισθαντικά και λογικά ότι είναι το μεγάλο λάθος των ελληνόφωνων.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μαζί με τα 301 ρεμαλο-κοπρόσκυλα κρεμάλες και για τη βρωμερότερη και πλέον αλήτικη φάρα των δημοσιογράφων. Σκέτος βόθρος. Κρέμασμα αλλά πριν κόψιμο των γλωσσών τους ως τιμωρία για τα βρωμερά τους ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.
      ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ. ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ?????

      Διαγραφή