«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

To κατέβασαν από το γιουτιούμπι το νέο βίντεο του Άγγελου Καραγιώργου, με τίτλο "ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ".

Δείτε το στο lbry.tv


10 σχόλια:

  1. Πανελαδικο κινημα: "ΟΧΙ ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ". Ειναι ακρως επικινδυνη. Τρεχουν συνεχεια στα διαλειματα και αναπνεουν πολυ γρηγορα. Ειναι ΑΚΡΩΣ ΗΛΙΘΙΑ αυτη η εντολη για μασκες στα μικρα παιδακια. Εμας τους ενηλικες μας εχουν ξευτελισει τελειως οι αχρηστοι πουστηδες της δημοκρατιας, ας μην ξευτελιζουμε και την προσωπικοτητα των μικρων παιδιων. Εμεις οι γονεις ειμαστε υπευθυνοι για την υγεια των παιδιων. Αν παθουν κατι ΕΜΕΙΣ θα τρεχουμε και οχι η πουτανα η Κεραμιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παιδιά είναι ο στόχος τους!
      Έχουν πείσει τους πάντες εδώ και 2 μήνες για την αναγκαιότητα της μάσκας και τώρα "ωρίμασαν" οι συνθήκες & τις φοράνε στα παιδιά.
      Βλέπω συνεχώς ΖΟΜΠΙ να κυκλοφορούν με μάσκα στον δρόμο και όταν τους ρωτάω μου λένε "φοβάμαι", ασχέτως ηλικίας... Χθες με βρίσανε στο σούπερ μάρκετ γιατί είχα την μύτη μου έξω από την μάσκα και μου είπαν: "τι φταίμε εμείς να κολλήσουμε ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ επειδή δεν φοράς καλά την μάσκα"!!!!!
      Αρρώστησαν τον κόσμο στα μυαλά...
      Τώρα το φθινόπωρο μετά από 2-3 μήνες μάσκες θα βουλιάξουν τα νοσοκομεία από λοιμώξεις του αναπνευστικού κυρίως ενηλίκων (ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ) και θά το λένε το "νέο κύμα κοροϊδοϊού", κοντά στα χριστούγεννα που θα φοράνε 2-3 μήνες τα παιδιά μάσκες θα εκδηλωθούν οι λοιμώξεις του αναπνευστικού των παιδιών που θα είναι πολύ επώδυνες, όσο μικρότερο το παιδί τόσο χειρότερα...και οι συνθήκες θα είναι ώριμες ώστε:
      ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!
      Όχι! Δεν είμαι Πυθία! Απλά διαθέτω κοινή λογική και βλέποντας τι προκαλούν οι μάσκες τα συμπεράσματα εξάγονται από μόνα τους!
      ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΖΟΜΠΙ;;;;

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .
      ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΕΙ !
      ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ !
      ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ,ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ,ΤΙΚ ,ΚΑΡΥΤΣΑΦΛΟ ,ΜΑΤΙΑ .
      ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ .
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΗΣ !
      ΜΑΘΑΝΕ ΟΙ ΖΕΒΖΕΚΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΧΑΧΑΝΟΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ;
      ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ; ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ .
      ΜΕΤΑ ......ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΟΥΣ .....
      ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ .
      ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ .
      ΤΩΡΑ ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΧΑΖΑΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΣΤΕΣ ,ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΨΥΧΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ .
      ΚΑΡΓΑ ! ΕΚΕΙ ΕΞΩ .
      ΤΙΓΚΑ !
      ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΑΦΙΟΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ Σ/Μ ,ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΑΣΚΑ !
      ΑΡΘΡΟ 5ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ 8 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ! .ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ;
      ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΚΟΒΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΑ ΜΑΘΩ ΕΓΩ !
      ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΕ ;ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΞΑΝΑ .ΦΟΒΗΘΗΚΕ .
      ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΗΣΩ .
      ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ .
      ΑΑΑΜΜΜΜΜ ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΜΑΙΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΕΤΣΙ ;
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  2. https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/exclusive-top-disease-detective-warns-against-return-national/

    Lockdowns are not something that WHO recommended, but they needed to be used in a number of countries because the outbreaks were growing so quickly,” Dr Van Kerkhove said. “But we're hopeful that countries will not need to implement national lockdowns again

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ !
    Ο ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΡΑΝΗΣ ! .
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ .....Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΠΙΝΕ ΑΔΕΝΟΧΡΩΜΙΟ !
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ .
    Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣΚΕΣ .ΑΥΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ .
    ΣΙΓΑΑΑΑ ΡΕ ΛΟΥΚΟΥΜΑ ! ΜΑΣ ΣΠΑΖΟΧΟΛΙΑΣΕΣ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΤΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟ ΧΑΧΑΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ !
    ΧΑΡΔΑΛΙΑ ! ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΝΑ ΤΑΛΑΡΟ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ // Γραφει ο παιδιατρος Αναστασιος Χατζης, Διευθυντης ΜΕΘ παιδιων του Παιδιατρικου Κεντρου Αθηνων: «Κατ’ αρχας να διευκρινισουμε πως όταν μιλαμε για παιδια, θα πρεπει να εξηγουμε σε ποιες ηλικιες αναφερομαστε. Διοτι αλο ειναι το βρεφος και το νηπιο, αλο ειναι το παιδι του Δημοτικου, αλο το παιδι του Γυμνασιου και του Λυκειου. Και τουτο διοτι, τοσο η σωματικη διαπλαση, οσο και η ψυχολογικη ωριμανση, διαφερουν στις παραπανω ηλικιες. Την αναπτυξη του παιδιου ακολουθει και μια αντιστοιχη ψυχο-κινητικη και νοητικη εξελιξη.
    Οσον αφορα την υποχρεωτικη μασκα στα παιδια, προκειται για μια προχειρη, ΑΝΟΗΤΗ και αψυχολογητη κινηση πανικου, οπου δεν εχουν ληφθει υποψιν ολοι οι παραγοντες. Επρεπε να ληφθει πολύ σοβαρα υποψιν ενας σοβαρος κινδυνος που εχουν τα παιδια όταν φορουν μασκα: Για να προστατευσει μια μασκα, θα πρεπει να εφαρμοζει πολύ καλα γυρω από το στομα και τη μυτη, καλυπτοντας και το πηγουνι. Όμως μια τετοια εφαρμογη δυσκολευει πολύ την αναπνοη. Μονο οι ιατρικες μασκες εχουν τετοια εφαρμογη, αλα και αυτές ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ 50%.
    Ενας ενηλικας, εάν δεν εχει καποιο χρονιο αναπνευστικο ειτε καρδιακο προβλημα, μπορει να προσαρμοσει και να ρυθμισει αναλογα την αναπνοη του. Όμως ένα μικρο παιδι, δεν μπορει να το κανει αυτό. Πολύ περισοτερο αν γελασει, φωναξει, παιξει η τρεξει, οπου εχουμε πολύ γρηγορη εισπνοη και εκπνοη. Σε αυτές τις περιπτωσεις, η αναπνοη του παιδιου γινεται πιο γρηγορη, πιο αποτομη και πιο βαθια.
    Όταν λοιπον το παιδι προσπαθησει να παρει μια αποτομη και βαθια αναπνοη μεσα από τη μασκα, ειναι σαν καποιος να του εχει κλεισει το στομα και τη μυτη με την παλαμη του. Η προσπαθεια αναπνοης με φραγμενο το στομα και τη μυτη, δεν προκαλει εισοδο του αερα, όπως γινεται στην κανονικη αναπνοη.
    Αυτό εχει ΔΥΟ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ: Πρωτον, αποτομη πτωση του οξυγονου στο αιμα του παιδιου. Δευτερον, μεγαλη αυξηση της (αρνητικης) ενθοδωρακικης πιεσης. Και τα δυο μαζι δυσκολευουν την καρδιακη λειτουργια, με κινδυνο ειτε την καρδιακη ανακοπη, ειτε την εμφανιση οξεος πνευμονικου οιδηματος. Και τα δυο μπορουν να οδηγησουν σε αιφνιδιο θανατο. Ηδη εχουν αναφερθει δυο θανατοι παιδιων στην Κινα, από ξαφνικη καρδιακη ανακοπη (σε σχολειο οπου ηταν υποχρεωτικη η μασκα).
    Αν εξαιρεσουμε το μηνυμα της ψυχολογικης καταπιεσης και ποδοπατησης της προσωπικοτητας των παιδιων, με το χερι στην καρδια σαν επιστημονας σας λεω ότι Η ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Οσον αφορα την υποχρεωτικη μασκα στα παιδια, προκειται για μια προχειρη, ΑΝΟΗΤΗ και αψυχολογητη κινηση πανικου, οπου δεν εχουν ληφθει υποψιν ολοι οι παραγοντες"
      Ούτε πρόχειρη, ούτε αψυχολόγητη, ούτε κίνηση πανικού είναι η υποχρεωτική μάσκα στα παιδιά. ΕΊΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!
      ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.
      [Πριν από τα παιδιά θα έχουν εξοντωθεί και οι ηλικιωμένοι που όλο και κάποιο πρόβλημα υγείας θα έχουν και με την μάσκα θα επιδεινωθεί, οπότε λύνεται το ασφαλιστικό πρόβλημα...]

      Διαγραφή
  5. 1. Το σχολιο 15.07
    2. Η Πρωθυπουργος τησ Νεας Ζηλανδιας αναβαλλει τις εκλογες.
    3. Ο Τραμπ προ ημερων μιλησε για πιθανη αναβολη των εκλογων λογω γενικης καταστασεως.
    Και τωρα αυτη.

    https://twitter.com/DeAnna4Congress/status/1295732753825177600

    Ας αρχισουμε να προετοιμαζωμαστε γιατι απο Σεπτεμβριο ερχεται κατεγιδα. Ειδικα οι Ελληνες να ενγραψουν στο σκληρο δισκο του εγκεφαλου τους το ονειρο του Ερντογαν για την Ελλαδα, το οποιον δεν ειναι η ειρηνικη συμβιωση οπως μας την δινουν με το κιλο εξωμοτες γενιτσαροι βουλευταραδες και τα κομμουνισταρια της Παντειου. Ο Ερντογαν ειναι ο Μεγας Ιερευς του ΙΣΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

    https://www.youtube.com/watch?v=SD1VwB_1kL0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ // ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΟΥΝ // ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ // ΝΑ ΤΑ ΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΤΑ ΑΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ // ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (οικονομικα, πολιτιστικα, ψυχολογικα) ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΛΗΝΟΠΟΥΛΑ // Γραφει ο Ιακωβος Τιγκας, Εποπτης Δημοσιας Υγειας: «Όταν ημουν εκπαιδευομενος, μας ειχαν παει στο νοσοκομειο Σωτηρια, οπου τοτε νοσηλευονταν κυριως φυματικοι, προκειμενου να διδαχθουμε τα μετρα προφυλαξης από την φυματιωση. Ηρθαμε σε σχετικη επαφη και συνομιλησαμε με ενεργους φυματικους, ακομα και στο σταδιο της μεταδοσης. Κανενας δεν φορουσε μασκα, ουτε οι ασθενεις, ουτε οι γιατροι, ουτε οι σπουδαστες, καθως ειναι απαγορευμενη η χρηση μασκας σε τετοιες περιπτωσεις. Τον περασμενο Φεβρουαριο, ο ιδιος ο Τσιοδρας αλα και επιστημονες του Υπουργειου Υγειας, ελεγαν ότι η χρηση μασκας μπορει να ειναι επικινδυνη και πραγματι ετσι ειναι. Τωρα λενε τα εντελως τα αντιθετα, σε σημειο ώστε να νομιζει καποιος ότι εχουμε να κανουμε με σχιζοφρενεις. Το αναπνευστικο συστημα των ανθρωπων, των ζωων, των πουλιων και των φυτων, ειναι φτιαγμενο ετσι ώστε να λειτουργει σε απευθειας επαφη με την ατμοσφαιρα, από την οποια προσλαμβανει το απαιτουμενο οξυγονο για την ζωη. Μασκες φορανε το προσωπικο των χειρουργειων, οι καρναβαλιστες και οι κακοποιοι. Το προσωπικο των χειρουργειων φοραει μασκα για να προστατεψει τον αποστειρωμενο χωρο και τον ασθενη. Οι μασκες αυτές ειναι ειδικες μιας χρησεως και το προσωπικο όταν βγαινει εξω από την αποστειρωμενο χωρο αφαιρει την μασκα και γνωριζει πώς να την χειριστει. Η χρηση μασκας από οποιονδηποτε αλον ειναι επικινδυνη, για τους λογους που εχουμε αναφερει στο χθεσινο μηνυμα» // Τελικα, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή