«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ



Είμαι Έλληνας νομοταγής πολίτης, που υπηρετούσα το Κράτος, με σεβασμό στην Αλήθεια και το Δίκαιο. Πρόσφατα όμως υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας σε διαμαρτυρία Ελλήνων στο Τυμπάκι της Κρήτης, που με έκανε να συνειδητοποιήσω την Αλήθεια. Πως η δουλειά δηλαδή των Αστυνομικών είναι να προστατεύουν τους πολίτες και όχι να τους συλλαμβάνουν εκτελώντας ανενδοίαστα εντολές ανθελληνικών κυβερνήσεων. Αυτό ακριβώς κάνουν κάποιοι επίορκοι υπάλληλοι χωρίς Ελληνική Συνείδηση και πατριωτισμό.
 
Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας συνέβησαν αξιόλογα επεισόδια, τα οποία οφείλω να περιγράψω όπως τα έζησα, για αποκατάσταση της Αλήθειας. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν για την υποχρεωτική συνύπαρξη των Πακιστανών στον τόπο τους. Έχουν μαθευτεί οι εχθρικές επιθέσεις τους σε Έλληνες εργαζόμενους στο Συσκευαστήριο, οι βιασμοί γυναικών, οι κλεψιές τους κλπ… 
 
Οι οργανωτές άρχισαν την εκδήλωση αναφερόμενοι στα συμβάντα, όχι μόνο σε όσα έγιναν γνωστά αλλά και σε άλλα που αποκρύπτονται πιθανώς σκοπίμως. Στην συνέχεια πήραν τον λόγο κι άλλοι κάτοικοι, εκδηλώνοντας τις ανησυχίες τους για την επιζήμια παρουσία των παράνομων αλλόθρησκων και κατ’ επίφαση μεταναστών. Μάλιστα μια νεαρή ντόπια γυναίκα μίλησε ξεκάθαρα, πως έπρεπε να απαλλαγούν απ’ αυτούς και παρότρυνε τους κατοίκους να υπερασπιστούν τον τόπο τους. Χειροκροτήματα επιβεβαίωσαν, πως και ο κόσμος συμφωνούσε μαζί της.
 
Κατόπιν οι οργανωτές εξέδωσαν ένα ψήφισμα με τα αιτήματά τους, το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα δια ανατάσεως της χειρός, για να παραδοθεί στις Αρχές. Μέχρι εκεί όλα κυλούσαν ήρεμα, αλλά κάποιοι έριξαν την ιδέα να πάνε στο κτίριο που στεγάζεται το τζαμί τους (ο χώρος λατρείας τους, όπως τον λένε τα συστημικά κανάλια), για να τονίσουν πως είναι ανεπιθύμητοι στο χωριό τους. 
 
Από εκεί και πέρα χάθηκε ο έλεγχος… Οργισμένοι οι κάτοικοι πέταξαν πέτρες στο τζαμί σπάζοντας τζάμια κι έτσι έδωσαν το έναυσμα για να επέμβουν οι ματατζήδες, οι οποίοι κατέφτασαν πάνοπλοι και αλαλάζοντας. Οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να οχυρωθούν πίσω από τους κάδους, αλλά οι ματατζήδες (Έλληνες είναι αυτοί που ορμούν σε Ελληνες;) απάντησαν με δακρυγόνα, αναγκάζοντας τον κόσμο να τρέχει σαν τρελός για να πάρει αέρα… ενώ οι ματατζήδες τους χτυπούσαν με τα γκλόπς λυσσαλέα! 
 
Δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο όπως ήταν φυσικό και οι κάτοικοι διαλύθηκαν προς τα γύρω δρομάκια. Όταν καθάρισε ο αέρας και έφυγαν τα ΜΑΤ, οι κάτοικοι ανασυγκροτήθηκαν και άρχισαν να συσκέφτονται, ποια θα είναι η επόμενη κίνηση τους. Τότε ο κ. Αλέξανδρος Μουζουράκης από την Ιεράπετρα, όπου είναι Δημοτικός Σύμβουλος και εξαίρετος οικογενειάρχης πρότεινε, να επιδιώξουν την απελευθέρωση των συλληφθέντων πέριξ του χώρου της διαδήλωσης. Οι κάτοικοι συμφώνησαν και ζήτησαν την βοήθεια του Αστυνομικού Διευθυντή. Εκείνος καλοπροαίρετα δέχτηκε να επιλυθεί το θέμα ειρηνικά, με το να πάει ο κ. Μουζουράκης με δυο δικούς του στο Αστυνομικό Τμήμα στις Μοίρες, για να παραλάβει τους κρατούμενους συλληφθέντες. 
 
Πράγματι 2-3 άνθρωποι πήγαν μαζί του στις Μοίρες και μέσα σε ήρεμο κλίμα ελευθερώθηκαν επτά νεαροί Κρητικοί, που είχαν συλληφθεί, μόνο επειδή παραβρέθηκαν στο συλλαλητήριο. Στην επιστροφή στο Τυμπάκι οι κάτοικοι υποδέχτηκαν τους «ελευθερωμένους» χαρούμενοι με ζητωκραυγές και ευχαρίστησαν όπως ήταν φυσικό τον Αστυνομικό Διευθυντή. Μετά και από το αίσιο τέλος οι κάτοικοι άρχισαν σιγά-σιγά να αποχωρούν.
 
Μαθεύτηκε όμως ότι πέραν αυτών είχαν μεταφερθεί και κάποια άλλα άτομα στην Ασφάλεια Ηρακλείου. Τότε έπεσε η ιδέα, να ελευθερώσουν κι αυτούς ειρηνικά. Έτσι ξεκίνησε ένα κομβόι από μερικά αυτοκίνητα με κατεύθυνση το Ηράκλειο… Από αυτή την στιγμή αρχίζουν τα δύσκολα… Ενώ τα αυτοκίνητα είχαν προχωρήσει και είχε μείνει τελευταίο το αυτοκίνητο του κ. Μουζουράκη, τέσσερις μηχανές της ΔΙΑΣ μπλοκάρισαν το αυτοκίνητο με την διαταγή: «Βγείτε όλοι έξω», λέγοντας απλά πως είχαν εντολή να τον συλλάβουν. 
 
Τον έβγαλαν έξω βίαια, τον κόλλησαν στο αυτοκίνητο και του έβαλαν χειροπέδες, ενώ ο ίδιος ρωτούσε, αν έχουν εντολή από τον Εισαγγελέα για να τον συλλάβουν και με ποια κατηγορία. Χωρίς απάντηση, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο περιπολικό. Η συνέχεια στα κρατητήρια του Τμήματος Ηρακλείου, όπου τού απαγγέλθηκαν οι πιο αυστηρές και ανυπόστατες κατηγορίες. 
 
Την άλλη ημέρα έμαθα, πως στο Τμήμα του Ηρακλείου κρατούνταν κι άλλοι αγωνιστές, στους οποίους φόρτωσαν ασύστατες κατηγορίες. Τις πιο πολλές τις φόρτωσαν στον πατριώτη αγωνιστή Μουζουράκη, ο οποίος από πατριωτικό ενθουσιασμό… έγινε το εξιλαστήριο θύμα. Την επόμενη τον άφησαν ελεύθερο λόγω συμφόρησης μέσα στα κρατητήρια, για να δικαστεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020. Να δικαστεί ως τί;
 
Αναρωτιέμαι σαν ένας απλός πολίτης αυτού του Κράτους (Κράτους!), είναι παράνομος ο ταλαίπωρος κάτοικος αυτού του τόπου, που διαμαρτύρεται για την καταπάτηση των ατομικών δικαιωμάτων του και την υποχρεωτική συμβίωση με αλλοδαπούς εποίκους του τόπου του; Είναι παράλογη η απαίτησή του να ζει ελεύθερος και ασφαλής στην χώρα του, χωρίς την παρουσία ύποπτων ξένων εισβολέων; Είναι λογικό το Κράτος να δίνει δικαιώματα στους λαθραίους εισβολείς και να τους προστατεύει ενάντια στον ντόπιο πολίτη, που κινδυνεύει η ζωή του; 
 
Τι ρωτάω όμως κι εγώ ο αφελής, αφού οι Έλληνες έχασαν πια τα δικαιώματά τους και προορίζονται για μετανάστες στον τόπο τους; Αυτά τα ολίγα από έναν αυτόπτη μάρτυρα και για αποκατάσταση της Αλήθειας, την οποία πρέπει να γνωρίζουν οι κύριοι Δικαστές, που θα δικάσουν αγνούς Έλληνες αγωνιστές. Αυτούς που δεν ανέχονται την αδικία και τρομοκρατία, που επιβάλλουν οι απάνθρωποι πολιτικοί. Είναι ντροπή για όλους τους Δημόσιους Λειτουργούς, που γνωρίζουν τις πολιτικές επιδιώξεις, να υπηρετούν ένα υπό Κατοχήν Κράτος, μόνο και μόνο για να μην χάσουν τον μισθουλάκο τους και να αδιαφορούν για το μέλλον του Έθνους. Είναι ντροπή και αίσχος να είναι ακόμα καθηλωμένοι στις θέσεις τους, νομίζοντας πως είναι «τυχεροί», αλλά αγνοούν πως όπως στρώνουν θα κοιμηθούν. Και δυστυχώς για αυτούς δεν έχουν στρώσει καλά και δεν θα έχουν καλό τέλος. Οι επικυρίαρχοι πρώτα αυτούς θα ξεκληρίσουν, όταν καταφέρουν να διαλύσουν τα πάντα. Γιατί όλοι αγαπούν την προδοσία… μα τους προδότες κανείς! 
 
Αυτά προς επήκοον όλων των Ελλήνων, που ακόμα διαβάζουν και ενημερώνονται από το διαδίκτυο, επειδή αγαπούν την πατρίδα τους. Δεν είμαι δημοσιογράφος για να σας τα γράφω ωραία και… συνταρακτικά, αλλά ελπίζω να σας ενημέρωσα για τα επεισόδια στο Τυμπάκι, τα οποία παρουσίασαν τα πουλημένα κανάλια ανάλογα με τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Και όσοι αφιέρωσαν χρόνο να με… διαβάσουν, ας σκεφτούν με ποιο τρόπο μπορούν να βοηθήσουν τους λεβέντες Κρητικούς, που δικάζονται επειδή αγαπούν την πατρίδα τους. Γιατί έτσι όπως μας έχουν εγκλωβισμένους μέσα στο δικτατορικό τους δίχτυ… ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε θα έρθει η σειρά του να βρεθεί στο Δικαστήριο. 
 
Ελπίζω πως αυτή η περιορισμένη έστω πατριωτική αντίσταση στο Τυμπάκι να δώσει το κίνητρο να ξυπνήσουν οι υποδουλωμένοι Ελληνες και στην υπόλοιπη Ελλάδα και να αντιδράσουν στον συμφωνημένα πραγματοποιούμενο εποικισμό της πατρίδας μας. Γιατί τώρα γνωρίζουμε πως τους λαθραίους εισβολείς τους στέλνει ο παρανοϊκός Σουλτάνος, για να δημιουργήσει Πέμπτη φάλαγγα στο εσωτερικό της Ελλάδας. 
 
Κι εγώ ο… Υπηρέτης του Κράτους που βίωσα αυτή την αδικία, δεν άντεξα πια και έκανα την δική μου επανάσταση ως δόκιμος κειμενογράφος, κάνοντας το χρέος μου προς την σκλαβωμένη πατρίδα μας. Ως γνήσιο τέκνο της είπα και ελάλησα κι εσείς αποφασίστε αν θα συνεχίσετε να αδιαφορείτε… εγώ αμαρτίαν ουκ έχω και κρατήστε την εσείς, αν σας αρέσει. Εγώ κρατώ στην ψυχή μου την δοξασμένη Ελλάδα μου και ορκίζομαι πως θα συνεχίσω να την υπερασπίζομαι κι ας με διώξουν από την Υπηρεσία κι ας με δικάσουν σαν ΑΓΩΝΙΣΤΗ! 


ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΖΗΤΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!



koukfamily.blogspot.com 



Δείτε στο the secret real truth τις ομιλίες στο Τυμπάκι πριν τα επεισόδια  


9 σχόλια:

  1. Μεγας Εβραιο-Κρητικος πορδηπουργος της τρομο-λαγνικης κυβερνησης της Νεας Δουλας (που την εχει φουλαρει με κο-μουνια-στες και σοσια-ληστες) Φλουφλης Μητσοτακης: «Ο ΓΕΝΑΙΟΣ ΕΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ. Γι’ αυτό εκπαιδευεται σκληρα. Αυτό είναι το σωστο. Γι’ αυτό αυξανω την θητεια στους 12 μηνες, διοτι ερχοντε χιλιαδες αγαπημενοι λαθρο-μουσουλμανοι και δεν εχουμε τζαμπα χερια να τους ξεσκατωνουν, εκτος από τον περηφανο εληνικο στρατο και τους μαλιακες εληνες φανταρους. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, όπως λεει και ο μαυροντυμενος φιλος μου Κασιδιαρης, που μοιαζει με μαυρη χηρα και θα παρει ΤΑ ΤΡΙΑ του Μιχαλολιακου, της Ουρανιτσας και των τεκνων» // Οι Εληνες φανταροι επι το εργον: να φροντιζουν και να ξεσκατωνουν λαθρο-μουσουλμανους, με εντολη των πολιτικων και στρατιωτικων ερπετων // Οι ανθεληνικες ΜΚΟ να περνουν εκατομυρια (μαζι με τις τρεις ΜΚΟ των Μητσοτακηδων) και να κοπροσκυλιαζουν ολη μερα και οι Εληνες φανταροι με 300 ευρω το μηνα, να κανουν τζαμπα αγγαρια και να ψοφανε στη δουλεια μερα-νυχτα για να φροντιζουν λαθρο-μουσουλμανους // Παντα το μπορντελο ΜΑΛΑΚΙΣΤΑΝ εθρεφε και θρεφει πλουσιοπαροχα τα λαμογια (κυριως επι Νεας Δουλας) // Στειλτε τα παιδια σας στο στρατο για να ξεσκατωνουν λαθρο-μουσουλμανους // ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. Να πολεμησουν, να μεινουν αναπηρα και να σκοτωθουν για τις τεραστιες περιουσιες των δεσποταδων, των μοναστηριων, των τραπεζων και των μεγαλο-λαμογιων. Θα ακουσουν το «ευχαριστω» // ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. Και για να περνανε καλα οι λαθρο-μουσουλμανοι, ώστε να μπορουν να μας βιαζουν και να μας καταστρεφουν ανετα // Πεστε μου ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΞΕΦΤΕΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΟΥΛΙΚΟΣ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.
    ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
    ΕΓΏ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΕΥΓΕ ,ΟΤΑΝ ΚΟΒΑΤΕ ΤΟ Κ@ΒΛΙ ΕΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΝΑΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕ.
    ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΘΡΟ ΜΕΣΑ ,Η ΣΤΗΝ ΓΚΡΕΜΥΛΑ.
    ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧ@ΔΙΑ ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΆΞΕΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.
    ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ;ΟΧΙ .
    ΓΙΑΤΙ ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΙΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΡΊΜΩΞΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,Η ΠΑΣΑ ΜΙΑ ΧΑΖΑΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΕΊΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ.
    ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ,ΝΑ ΔΗΣ ΤΙ ΧΟΥΝΕΡΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ.
    ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΤΕ ,Ο ΠΑΣΑ ΕΝΑΣ ,ΤΟΣΟ ΘΑ ΟΡΕΓΩΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ,ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ,ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΊ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ,ΕΙΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΤΤΑΣ ,ΟΝΟΜΑΖΕΣΑΙ....ΕΙΣΑΙ Ο !ΚΑΙ ΛΕΓΕΣΑΙ.....ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΑΙ ;ΜΑΛΑΚΑΣ.
    ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΝΙ ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΡΕΣΕΣ ;
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΊΡΑΞΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΗΣ.
    ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΗ ;ΟΧΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ;
    ΠΟΙΟΣ ΧΟΥΦΤΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ,ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ,ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ;
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ,ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΖΟΡΙΚΑ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΑΖΆΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
    ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ.
    ΠΑΙΔΙΑ...! ΒΑΡΑΜΕ !
    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ;
    ΑΥΤΟΣ.
    ΠΑΝΕ 5.ΓΟΥΡΛΩΝΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΡΥΠΑΡΟ...
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΗ ΤΟ ΦΟΡΕΙΟ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ,ΠΕΡΥΣΙ.
    ΤΗΣ ΧΥΜΗΞΕ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ.
    ΕΛΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΔΙΔΑΣΚΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ.
    ΜΑΎΡΑ ΜΟΥΡΑ ,ΑΣΠΡΑ ΜΟΥΡΑ ,ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΑ.
    ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΡΥΠΑΡΟ ,ΕΤΡΕΧΑΝ ΑΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΡΙΞΗΣ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ,ΠΑΙΡΝΗΣ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΗΣ ΤΑ ΜΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟY ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ NA ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ;
    ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (ΚΡΗΤΙΚΗ ΒΕΝΤΕΤΑ) ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΙ;
    ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΛΕΠΡΑ, ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.
    ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ,ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ.ΟΙ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ,ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΌ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ,ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.
    ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ , ΠΟΝΤΆΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΧΑΦΤΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΡΜΠΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΦΤΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ !
    ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΡΑΓΙΑΔΙΖΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΕΝΩΝ ΦΟΥΦΛΗΔΩΝ.
    ΕΝΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΜΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ.
    ΣΉΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΟΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΡΕ ΜΠΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΗΣ !
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ !
    ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙΙΙΙ !
    ΡΕ ΠΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣ ,ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ !
    ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ,ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ,ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΙΣΧΥΣΗ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ,ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ...
    ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ,ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΝΑ ΚΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΗΣ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΣΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ;
    ΟΧΙ.ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ.....
    ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ....
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΩΡΕ ;
    ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ,ΝΟΜΙΖΕΤΕ ,ΟΤΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΣΤΡΟΖΕΝΕΚΑ ,ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ;
    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΤΟ ΣΦΗΝΩΣΑΝ ;
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ,ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΞΈΡΞΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ !
    ΑΛΛΑ...ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΩ !
    ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΑΖΆΡΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.
    ΣΦΙΧΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ,ΝΑ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ,ΤΟ ΑΦΉΣΑΜΕ ΝΑ ΦΘΑΣΗ ΕΩΣ ΕΔΩ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΌΝ ΑΔΕΛΦΙΑ.
    ΕΙΣΘΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ DNA.
    ΕΛΑΤΕ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΧΑΧΑΝΟΙ.
    ΟΡΙΣΤΕ !
    ΝΑ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ,ΝΑ ΟΙ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ,ΝΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ,ΝΑ ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την επομενη φορα ξερετε εσεις: μονοκουκι Συριζα-Κιναλ-Μερα25 για ακομα περισσοτερους Πακιστανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΟΥΔΟΥ-ΚΚΕ- ΜΠΕΛΟΠΟΥΛΟΣ = Συριζα-Κιναλ-Μερα25 = ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΕΣ

      ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

      Διαγραφή
  6. βρε παιδια μπηκαν 5 τουρκοι στον εβρο ,πλακωσαν στο ξυλο εναν τσοπανη,και ο τσοπανης βρηκε το μπελα του..εμ δαρμενος,εμ γαμημενος...παραπεμπεται σε δικη λογω του αντιρατσιστικου εκτρωματονομου....φερει βαριες κακωσεις και κινδυνευει με φυλακιση...καλα ποσο μαλακες ειναι οι αστυνομικοι.δικαστες,ανακριτες,εισαγγελεις τι στο διαολο τουρκοεβραιοι ειναι ολοι τους;;;στην κρητη δεν επρεπε να υπαρχει πακιστανος,επρεπε να τους ειχαν καθαρισει,οχι να τους δινουν και δουλεια....κριμα παλληκαραδες της πενταρας...χεστηδες ολοι..ου να μου χαθειτε....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΙΟΔΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή