«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεφουσκώνουν οι μούφες σιγά σιγά..

 

Ο πρόεδρος Τραμπ είχε πει πριν από δύο μήνες ότι μετά τα Χριστούγεννα θα έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει ο μύθος της πανδημίας. Και είχε δίκιο. Είναι ορατά πλέον τα πρώτα σημάδια.

Ζούμε σε μία χώρα που ήταν το νούμερο ένα πειραματόζωο τον νεοταξικών σχεδίων ανέκαθεν. Με μύθους ανάπτυξης και δήθεν αλόγιστο μοίρασμα πιστωτικών καρτών και δανείων οδήγησαν τον άφρονα ελληνικό "λαό" σε μνημόνια. Σήμερα μελετούν τις αντοχές του με μία ψεύτικη πανδημία και μια ξαναζεσταμένη σούπα που λέγεται Τουρκία και χοροπηδούν στην κάτω μεριά των κλωστών του μαριονετίστα αστείες φιγούρες σαν τον κούλη, την μέρκελ και τον ερντογάν. Το θέατρο του παραλόγου συμπεριλαμβάνει και αστείους τούρκους ψευτοναυάρχους που λένε ότι θα καταλάβουν τα Δωδεκάνησα και το γαλλικό αεροπλανοφόρο. Και αυτό το τελευταίο, για να κρατιέται σε εγρήγορση η τουρκική μάζα μην λυντσάρει την καταστροφική κυβέρνηση και τον σουλτάνο.

Ο μπαμπούλας κόβιντ αρχίζει όμως "να έχει περίεργη συμπεριφορά" κατά τα λεγόμενα ξένων και Ελλήνων ψευτολοιμωξιολόγων. Έτσι ονομάζουν τώρα το ότι τα μαζεύουν έντρομοι και φροντίζουν να γλυτώσουν τις φυλακίσεις: "Περίεργη και απρόβλεπτη συμπεριφορά του κόβιντ".
Στην Ελλάδα μάλιστα το πάνε ακόμα πιο αργά, γιατί δεν λένε να εγκαταλείψουν εύκολα το πείραμα. Γι αυτό και η εξευτελιστική ασυμφωνία των νέων ανακοινώσεων του Π.Ο.Υ. με ό,τι πράττουν για την ώρα όλες οι πολιτικές και "επιστημονικές" εγχώριες μαριονέτες.

Ένας σχολιαστής μας έκανε σήμερα μια πολύ χαριτωμένη περιγραφή:

Στην τελευταια ενημερωση για τον κοροιδοιο στην ΕΤ1, το αχτουπητο διδυμο Τσιορδα -Σκορδαλια σε νεα επεισοδια!!! Ξαναρχισε να υποτροπιαζει ο κοροιδοιος και να κανει αλμα εις μηκος 8 μετρα και αλλα πολλα!!! Εκεινο που κανει εντυπωση, ειναι ο ανησυχος, ξεκουρδιστος και με νευρικο τικ στο δακτυλο θεουσας-Τσιορδας , που με ματια που το ενα κοιταει τον μπακαλη και το αλλο τον μαναβη προσπαθει να συντονιστει με τον εαυτο του, τον καιρο της καραμπινας και ο Σκορδαλιας, που φοραει το φιμωτρο βρακι ανεβασμενο μεχρι τα φρυδια και παρολα αυτα διαβαζει απο τα χαρτια του, παροτι το φιμωτρο καλυπτει το οπτικο του πεδιο!!! Ενημερωση για γελια και για κλαματα!!!

Γιατί όμως αυτή η εικόνα; 
Γιατί ξέρουν πως ανάμεσα στους ακροατές τους, εκτός από το μεγάλο ποσοστό της χειραγωγήσιμης φοβισμένης μάζας, έχουν κι αυτούς που ποτέ δεν τούς πίστεψαν και πάντα μέχρι κι αυτή την στιγμή γελάνε και εξοργίζονται μαζί τους και έχουν ορκιστεί να τούς κλείσουν στην μπουζού με την πρώτη ευκαιρία. Και το μένος τους δικαιολογείται ακόμα περισσότερο όταν εντοπίζουν τις γκάφες κάτι μπουμπούκων, να λένε ότι "όλο αυτό είναι άσκηση σε παγκόσμια κλίμακα".

Τώρα τελευταία έχουν προσθέσει και κάτι νέα πρόσωπα στην ενημέρωση, τα οποία ποτέ δεν μπήκα στην περιέργεια να ακούσω. Κάποιον Σύψα και κάποιον που δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς, αλλά το επώνυμό του τελειώνει σε -ίνης, μάλλον "κρυπτο-τζου" σαν όλους σχεδόν τους -ίνηδες. Αυτός ο Σύψας είπε λέει.. ότι όχι τώρα τον Σεπτέμβριο, αλλά τον Νοέμβριο το δεύτερο κύμα του ιού, κι ανεξάρτητα από το γεγονός πως μπορεί από τον Μάρτιο του 2021 να κατηγοριοποιηθεί ο κόβιντ σε μία ακόμη εποχική ίωση. Κι όλα αυτά, ενώ ακόμη σκέφτονται να φορέσουν μάσκες στις 14 Σεπτεμβρίου σε παιδιά του Δημοτικού και σε νηπιαγωγεία, την στιγμή που ο Π.Ο.Υ. άρχισε να τα μαζεύει περί υποχρεωτικότητας της μάσκας σε 8χρονα και 12χρονα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και ότι οι ασυμπτωματικοί δεν έχουν ικανότητα μετάδοσης του ιού, όπως και ότι τα ανήλικα που νόσησαν από κόβιντ και συνήλθαν, δεν μεταδίδουν την νόσο. 

Και υπάρχουν κι άλλα:

Το Kέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως το 94% των περιπτώσεων που πέθαναν ΑΠΟ covid-19, είχαν υποκείμενο νόσημα.


Ή να το πούμε διαφορετικά, όπως συζητιέται στην εκπομπή του φοβερού Ron Paul: Στους 165.000 "Covid θανάτους" λιγότερο από 10.000 πέθαναν από Covid


Άντε να τελειώνουμε κάποια στιγμή και με αυτή την μούφα.. γιατί πολύ μάς τα έπρηξαν! Φτάνει οι υπαίτιοι της όλης αυτής, οικονομικής, κοινωνικής κλπ καταστροφής να φροντίσουμε να μην την βγάλουν καθαρή όταν φτάσει στο τέλος της όλη η ιστορία. Γιατί τα "ποντίκια" πρέπει να πληρώσουν κι όχι να το σκάσουν, όπως άρχισε να παρατηρείται στις ΗΠΑ, που τα "δημοκρατικά", "προνομιούχα" κι άλλα λαμόγια (Elites), με την καταστροφή που προκάλεσαν, λόγω περιοριστικών μέτρων και ψευτοφυλετικών εξεγέρσεων, άρχισαν να "γίνονται καπνός" από τις πόλεις αυτές.. https://www.youtube.com/watch?v=hpdIMJPoSfk&feature=youtu.be 


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ  

     

35 σχόλια:

  1. Πάντως η κομπίνα τους ήταν έξυπνη αλλά είχε λαθάκια και βιασύνη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΜΟΥΦΑ.
    ΜΟΥΦΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΜΟΥΦΑ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΜΟΥΦΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ,
    ΜΟΥΦΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΜΟΥΦΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΜΟΥΦΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ,
    ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.
    ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΟΥΦΕΣ ΟΥΤΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣΤΑΝ.
    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΟΥΦΑ ΚΡΑΤΟΣ
    ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΕΞΩ ΒΟΛΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΟΣ // ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΡΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (λογω ακρατης πτωματοφαγιας και φαρμακοφαγιας). Και ακομα ειναι η αρχη. ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΗΚΑ από κάθε αποψη. Αυτό συμβαινει επειδη βρισκομαστε στον ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ, στον ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΒΩΝ και συνεπως μεσα σε ένα ΧΑΩΔΗ ΚΥΚΛΩΝΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΑΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ. Για τα τωρινα και τα επομενα εκατο χρονια, μια μονο λεξη ταιριαζει απολυτα: ΧΑΟΣ // Νομιζετε ότι ορισμενοι βρυκολακες με μανδυα προβατου κυβερνουν, ειτε ελεγχουν την κατασταση, ειτε κανουν κουμαντο. ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Όλα εχουν ξεφυγει από κάθε ελεγχο. Αυτό ειναι που τους τρελαινει. Αυτό ειναι που τους τρομοκρατει και στη συνεχεια τρομοκρατουν εσας, μηπως μπορεσουν να σας ελεγξουν λιγακι ακομα // Όμως μετα από αυτό το χαος, ερχοντε καλυτερες εποχες για τον πλανητη και τον απλο κοσμο. Δεν ξερω εάν εμεις προλαβουμε κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΙΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΣΣΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΤΩΡΑ ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ ΛΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΣΙΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΕΙΝΑ. ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗΣ ΧΟΙΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΔΟΤΙΝΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΟΔΟΤΙ-ΝΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΤΟΤΙ-ΝΟΥΣ;
      Η ΔΙΟΔΟ-ΤΑΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙOΔΟ-ΤΑΥΡΟΥΣ;
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  6. πανωλη των χοιρων εχουν οι πολιτικοι μας....μηπως ηρθε η ωρα να παρουμε τα χασαπομαχαιρα;;;;;;;;;Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα ρε αλάνια , είμαστε και εμείς εδώ η σιωπηλή πλειοψηφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από το καλό στο καλύτερο προχωράς ωρέ ΄Ελληνα... μπράβο
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ !
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΟΡΣΕΔΕΣ !
    Hit the road kouli and don't you come back ,no more ,no more !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    Τσίμπα τώρα τον Άδωνι !
    Και τον Καραθανάση.
    Go Johny go !
    ΗΛΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ.
    ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΘΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ !
    HIT THE ROAD AND DON'T YOU COME BACK ,NO MORE ,NO MORE !
    OOOOOHHH BABY PLEASE !
    ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΩΩΩΩΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΗ Ο ΚΟΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ,ΝΑ ΔΗΣ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ !
    I CAN'T GET NO SATISFACTION !
    😅😅😅😅😅😅😅
    😷🦍🙊
    💪💪💪💪💪
    I CAN'T GET NO SATISFACTION.
    XE ΧΕΧΕΧΕΧΕ !
    ΜΟΛΟΓΑ ΤΟ ΡΕ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟ !


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ "ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΝΟΣ" .. Ή ΜΆΛΛΟΝ.. ΤΟΥΣ "ΚΆΝΟΥΝ".. ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΤΑ ΔΎΣΚΟΛΑ;
      ΤΡΑΓΟΥΔΆ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΑ "ΤΩΡΑ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΤΑ ΔΎΣΚΟΛΑ".. "ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΧΑΝΟΥΝΕ.." 🎶.. ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  10. WYATT EARP IS COMING.
    GO GET THEM MARSHAL !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΛΟΙΠΟΝ !
    ΑΚΟΥΩ ,ΤΙ ΣΚΕΦΘΕΣΘΕ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΗΛΘΕ ΜΙΑ ΒΑΠΟΡΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΡΑ !ΦΛΑΠ ΦΛΟΥΠ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΒΕΡΚΟ ΠΙΑΝΕΙ.
    ΡΕ ΣΕΙΣ ! ΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ;
    Ο ΛΥΡΙΝΤΖΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ !.
    ΜΠΑ !
    Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ !
    ΜΠΑ !
    ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ !
    ΜΠΑ !ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ !
    ΜΠΑ !
    ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ.
    ΣΟΥΛΑ !
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΓΔΕΡΝΕΤΕ ΦΙΔΟΤΟΜΑΡΑ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ !
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !
    ΧΛΑΤΣ ,ΧΛΟΥΤΣ ΚΑΙ ΟΞΩ ΠΕΡΑ.
    ΚΟΒΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΒΡΕ !ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ;
    Ε !ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ.
    ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ !
    ΠΩΣ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΡΟΝΟ ΙΟ ;
    Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΣΦΡΗΣΗ ΛΑΓΩΝΙΚΟΥ !
    ΛΕΓΕ ΚΩΣΤΗ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. BΡΕ ΤΟΎΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΛΈΜΕΕΕ...!
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  11. ΣΤΟ ΕΙΠΑ !
    ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ !
    "ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟΝ ;ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΗΝΑ "
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !
    ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΑΛΗΘΗ !
    ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΡΟΜΦΑΙΑ ΚΟΦΤΕΡΗΗΗΗΗ !
    ΨΙΤ !
    ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !
    ΑΡΧΙΝΑ ΝΑ ΦΤΙΑΝΗΣ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΤΣΑΡΌΛΕΣ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΘΑ ΠΕΡΆΣΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ !
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΠΑΙΔΕΣ !!!!!!
    ΠΑΡΤΕ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΕΛΙΟΥ !
    ΒΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΑΣΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ !
    ΜΟΝΟ 24.00-07 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ !
    ΤΙ ;
    ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΕΛΑΤΕ !
    ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΚΕΦΙ ,ΜΟΥ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΕΡΗ !
    ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΣΗ ΒΛΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ
    ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΕΟΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΠΟΤΗΤΟΣ
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΣΩΝ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥ ΙΝΤΙ ΑΜΙΝ ΝΤΑΝΤΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑ
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΕΠΙΝΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ
    ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αααα ο μαλακομπουμπουκος κολλησε κορωνοιο;;;;; επομενως τωρα που θα ειναι καραντινα δεν του χρειαζεται ο μισθος των 20.000 [γιατι τοσα στοιχιζει ο καθε κηφηνας απο τους 300 στο ελληνικο κρατος],γιατι μπορει να ζησει με 200 ευρω....ετσι ελεγε για μας οταν ειμαστε κλεισμενοι στα σπιτια μας.....τωρα μαλακομπουμπουκο;;;;;εχει ο καιρος γυρισματα ρε π@@στη.....αντε κουλη βλακουλη και στα δικα σας....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κα μαλακομπουμπουκα ειχε πει οτι το budget της εβδομαδας ηταν 38 ευροπουλα (αρα 38Χ4/μηνα) και πολλα της ειναι!!! Μην πυροβολειτε την πιανιστα, αφηστε να ξεδιπλωσει τουλαχιστον το ταλεντο της, στα οικονομικα!!!

      Διαγραφή
  14. ΜΟΥΦΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΜΟΥΦΑ ΧΑΧΑΝΟΙ.
    ΜΟΥΦΑ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ.
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ :
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    ΤΟΚ ΤΟΚ ΤΟΚ.....
    ΝΑΙΑΙΙΙ... ΠΟΙΟΣ ΚΡΟΥΕΙ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ;
    F.B.I SPECIAL FORCES ,OPEN UP MISTER MPOUMPOUKOS !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    RUN RUN RUN SPEEDY GONZALES ADONIS MPOUMPOUKOS.
    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ.
    ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ.
    ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ.
    Ο ΕΠΌΜΕΝΟΣ.
    ΕΙΠΑΜΕ :ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΊ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΌ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.ΤΥΠΟΙΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΤΣΑΜΠΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΈΛΛΗΝΑ.
    ΛΟΙΠΌΝ !
    Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΙΣΤΟΛΌΓΙΟ ,ΗΛΘΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ :
    ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΘΑ ΧΑΘΗ.
    ΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΑΑΑΟΟΟΥΥΥΥ !
    YOU BETTER DISAREAR SPEEDY GONZALES ,!
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ Ε;
    ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΝΟΣΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΆΘΥΡΑ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ LIVE ΚΑΝΕΝΑΝ ;.
    ΤΟΝ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το πούμε πιο σωστά, για να μην μπερδεύεται και ο κόσμος:

      "Δύο μέρες μετά την ευρεία δημοσιοποίηση του βίντεο, το οποίο είναι προ 5 μηνών αλλά κανείς δεν το είχε τότε προσέξει".

      Όσο για τους άλλους δυο, Παπαθανάση και Πλακιωτάκη, είμαι σίγουρος ότι συνέβει το εξής:
      Απλά, τούς είπαν από την κυβέρνηση ότι βρέθηκε θετικός ο επενδυτής, και οι άνθρωποι έκαναν το καθήκον τους. Έμειναν καραντίνα στο σπίτι τους. Ανυποψίαστοι σίγουρα για το σκηνικό με τον ΣΚΑϊ και ότι όλο αυτό έγινε για να αποσύρει για λίγο καιρό το σύστημα τον μπουμπούκο. (Αν και μπορεί να τον αποσύρουν διά παντός και μακάρι)

      Διαγραφή
    2. ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ! ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ! ΒΡΕ ! ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΜΜΙΑ !!!!!!!.
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΡΟΥΣΜΑ !
      ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ !
      ΟΥΤΕ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ,ΟΥΤΕ Ο ΤΕΝΕΚΕΤΖΗΣ ,ΟΥΤΕ Ο Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΣ !
      ΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ;;;;;;;
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ,ΟΣΑ ΞΕΡΕΙΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ,Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣΒ,Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ .Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ;;
      ΒΡΕΕΕΕ !!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ !!!!!
      ΕΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ !
      ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ;
      Α ΡΕ ΚΩΣΤΗ ! ΑΦΕΛΗ ΜΟΥ !
      ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ !
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΧΑΧΑΝΟΙ .
      ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ,ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝ .
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ .
      ΜΕΤΑ.....ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
    3. "τούς είπαν" είπα. Και συγκεκριμένα με αυτούς τους δυο δεν έχω ασχοληθεί. Δεν ξέρω τί καπνό φουμάρουν.

      Διαγραφή
  15. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε εμείς, για το οξύ πνεύμα και το υψηλό σου χιούμορ.

      Διαγραφή
  16. Τρεις υπουργαρες της κυβερνησης σε καραμπινα!!! Μεταξυ αυτων και το μπουμπουκομπουκο!!! Κολησαν απο επενδυτη original και οχι απο επενδυτη-λαθροσκατο, οπως υπεθεσα στην αρχη!!! Κλεινει και το υπουργειο Οικονομικων για απολυμανση!!! Οι υπαλληλοι του θα δουλευουν απο τα σπιτια τους ( τηλεξυσιμο επισημο)!!! Ηρθε το τελος!!! Ηρθε το τελος!!! Κορονοβαρεμενοι ενωθειτε και στα κλουβια σας απομονωθειτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ!!ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ(ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!........ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ...ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΔΩ ΠΕΡΑ?ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ,ΑΓΑΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ,ΛΕΩ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΩ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΔΙΟΔΟΤΟ!ΑΣΧΕΤΟ ...ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ QMAP,ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ?ΑΝΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, και Ευρωπαίων και Ελλήνων, αλλά αυτά σίγουρα μετά την νίκη Τραμπ στις εκλογές. Άσε που τότε όχι απλά θα μπαίνουν σε λίστες κατηγορίας, αλλά θα συλλαμβάνονται επί τόπου.

      Διαγραφή
  18. ΤΡΟΜΕΡΟ !
    ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ !.
    ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ !.
    ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ;
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ .
    ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ !!!!!!!!
    ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ !!!!
    ΑΡΑ.....
    ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΑ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΙΚΑ ΧΑΧΑΝΙΑ , ΞΈΡΟΥΝ.
    ΑΡΑ ,ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΟΧΙ ,ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ,ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ,ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ Ή ΟΧΙ.
    ΡΕ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ,ΕΣΑΣ ΘΑ ΠΕΡΊΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΣΤΈΨΕΤΕ Ή ΟΧΙ.
    ΑΦΟΎ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΆΖΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΗΣ.
    ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ.
    ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΑΤΑΤΖΙΔΙΚΟ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΗ ΟΤΙ ΖΕΙ.
    ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΧΛΟΜΟ@ΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΝΤΖΕΣ.
    ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ :
    ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
    Η ΛΕΣΧΗ ΒΥΣΟΜΑΝΕΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ.
    ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΟΒΟ.
    ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΊΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΥΦΑΞΕΙ.
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ... ΜΟΚΟ.
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ....ΜΟΥΓΚΑ.
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ !!!!!
    ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ;
    ΟΥΡΛΙΑΞΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΗ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ , ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Η ΧΙΜΑΙΡΑ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ,ΗΤΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ !!!!!
    ΕΝΑΣ !ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΗ ΝΑ ΠΗ :
    ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ;
    ΡΕ !ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ !
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ youtube ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣΕ Η ΧΙΜΑΙΡΑ ΟΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ....ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΩ.
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ,ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!!
    ΚΑΙ ΥΕΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΙΜΩΤΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ !!!!
    ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!
    ΣΗΚΩΘΕΊΤΕ ΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ !
    ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΧΕΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ !!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΩΣΙΚΗ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΥΝ .
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ.

      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ FED ΚΑΙ ΤΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΚΤ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΑΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΡΑΚΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ 2 DNA ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  19. ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 18 30 ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΓΟΝΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑΤΕ ΡΕ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ .
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ FED KΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤ .
    ΑΠΛΑ :ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΤΕΨΗ .
    ......ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ .
    ΣΩΣΤΑ ;
    Ε, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ .
    Η ΕΚΤ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΗ ΧΡΗΜΑ ΠΙΑ .
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ,ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ;
    ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ; ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ .
    ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ,ΕΚΕΙ .
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ,ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ....ΑΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ .
    ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .
    ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΜ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή