«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η!!!

Διαμοιράζεται σήμερα στο Viber το παρακάτω κείμενο. Λέγεται ότι προέρχεται από στρατιωτικό.


Ακούστε καλά αυτά που γράφω. Υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες για τα παρακάτω.Εχουν αποφασίσει γενικό  lockdown για την απάτη τους .

Αρχικά ολικό lockdown στην Αττική μόνο. Απαγορευση κυκλοφορίας, ωράριο σε μαγαζιά. Για 14 μέρες!!! Θα πουν.και θα πουν αυτό για να μετριάσουν τις αντιδράσεις. Μετά από 14 μέρες ξανά άλλες 14 και πάει λέγοντας.καθε 14 μέρες θα λένε άλλες 14 κλπ

Μια εβδομάδα μετά την Αθήνα θα κλείσουν και τη Θεσσαλονίκη με το ίδιο κόλπο..

Μετά όλες τις άλλες πόλεις.

Στόχος είναι. Στις 19 Οκτωβρίου να είναι όλη η Ελλάδα κλειστή για 6 μήνες!!!!!

Θα κλείσουν τα πάντα.

Για 6 μήνες ως 10 Απριλίου. 

Κλειδωμένη απόφαση ...

Θα λένε ψεύτικα κρουσματα κάθε μέρα τρομοκρατία κλπ. Πρόστιμα και προπαγάνδα.

Χθες κάναν σύσκεψη με τα κανάλια όλα τι θα λένε κλπ

Και τα σχολεία θα κλείσουν το ειπαμε.

5 Οκτωβρη το lockdown στην Αθήνα.

12 στη Θεσσαλονίκη.

19 σε όλη γενικά την Ελλάδα. Ίσως βγαλουν και τον στρατό στους δρομους.Εκτός αν προλάβει κανένας Ερντογάν και τους χαλάσει το σχεδιο.και  στην τελική σώσει και μας από την απάτη τους.

58 σχόλια:

  1. Μετά την επίσκεψη του πομ μήπως είναι το lockdown εκκαθάρισης όλων των βοθρολυμάτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεχτει ο στρατός να βγει για να μαντρωσει τον κοσμο μεσα η ζημία θα ειναι τεραστια σε πολλα επιπεδα. Το μεγαλύτερο θα ειναι ο στιγματισμος και σε περίπτωση πολεμου τα αναρχοκομμουνια θα βρουν πατημα ωστε να διαδηλώνουν υπερ της μη στρατευσης και υπερασπισης της Ελλάδος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΜΕΣΑ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.
    Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥΝ ΝΟΗΤΩ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ;
    ΑΑΑΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΨΟΦΗΣΕ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΘΕΙ ΟΛΟΙ.
    ΤΟ ΜΑΝΟΜΕΤΡΟ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑ....
    ΖΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
    Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.
    ΑΝΗΣΥΧΕΙ ,ΝΑΙ.
    ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
    ΣΤΟ LOCK DOWN ,ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ // ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ // ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ // Ενώ οι δεσποταδες είναι ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, οι γιατροι είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ (ετσι τους εχει κανει η αρωστη ανθρωποτητα) // Δηλαδη στην ιεαρχια και στην εξουσια: ΠΡΩΤΑ είναι οι γιατρουδακοι με την ασπρη ρομπα που πηγαν τεσερα χρονια σε μια δημοσια βοηδοσχολη και τα μισα ηταν απεργιες / Κατω απο την ρομπα του γιατρουδακου είναι ο Θεος, κρυμενος, φοβισμενος και κακομοιρης (συμφωνα με την αρωστη ανθρωποτητα, ο Θεος επλασε τον ανθρωπο για να περνει φαρμακα και να κανει πλουσιοτερη την ιατρο-φαρμακευτικη μαφια) / Μετα είναι ολοι οι μεταμορφωμενοι βρυκολακες (δεσποταδες, πολιτικοι, ιατρο-φαρμακεμποροι, βλαμενα και απληστα οικονομικα λαμογια κλπ) // Καταπιεση, ολοκληρωτισμος, δογματισμος, ιερα εξεταση, φιμωτρα και μεσαιωνας της καραντινας, καταργηση ολων των δημοκρατικων και ανθρωπινων δικαιωματων // Η ΛΑΜΟΓΙΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ // Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΝΑ ΜΙΑΣΜΑ // Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΝΤΟΣ // Θα υπαρξει κοινωνικη του περιθωριοποιηση, διοτι θα είναι ταυτισμενος με τον σκοταδισμο, την απληστια, την σκλαβια, την στυγνη καταπιεση, την κοροηδια, τον ολοκληρωτισμο, τον αυταρχισμο, την υποδουλωση, την στερηση κάθε ατομικης και συλογικης ελευθεριας. Οι ανθρωποι θα βλεπουν γιατρο και θα τον φτυνουν // Το τελος της ιατρικης αγυρτιας είναι κοντα. Ξευτελισαν το λειτουργημα τους στον βωμο του χρηματος και της αισχροκερδιας των φαρμακο-βιομηχανων και εγιναν δουλοι των ερπετων μιας φρικτης πολιτικης // ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΡΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. LOCKDOWN ΔΕ ΘΕΤΕ...
    ΜΑΣΚΑ ΔΕ ΘΕΤΕ... ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕ ΘΕΤΕ... ΤΙ ΘΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...

    ΥΓ. ME ΒΛΕΠΕΙ ΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ...ΚΑΥΜΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΓΙΑΤΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ...ΧΑ ΧΑ

    https://www.newsauto.gr/wp-content/uploads/2020/03/200311132417_koron-7.jpg

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα
      Θα μας τρελλανεις πάλι..
      Ε ρε την ΠΑΟΚαρα πώς την κατάντησαν..

      Αν την βγάλουμε το 20, του χρόνου θα λεγόμαστε κι εμείς ήρωες του 21

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ [ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ] ΦΩΝΑΞΕ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ...-ΒΑΣΙΛΩ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΙΑΣΕΙ...ΧΑ ΧΑ

      https://www.facebook.com/1652668748169192/photos/a.1652674474835286/2569622766473781/?type=3&eid=ARDmupy5zoBhGveT27gGMjpAbA_6d8E2xmkp8jbPxtdpT01hyDzLrMBHK-zCqKYFASxDQYu-VDkAxYY5&__xts__%5B0%5D=68.ARCFQTIGnvcXdPqMehTpZ3ekeXcrynEA0BIJ-NFEKtbb2_iWFkcfoQag24wiqiJZN5C4bQZvxLAVl-kYoeKp4uG2WaGcyYChV_jKqzgQOuCHbcURi8zcl2yCF8knfpwSUdxPNZ5FXP92p28nLhi0KCeMzP4KA--yKA02MB8-W_juv_4TxbK5QMU9tG6SzuCYvAqduprdGsC2FDgYpXOZXioAiW97Hm7k6PbzrZ05oGsGkqvfwciieZu7OYE3iv-W8YXNbVWnLKHlb45f2gPdgpK8n9CzJotUjv7MovMd58utJJ99VtA3c7tj5YbYoD3gemBS8zUSJncWies7aWJJMUHrlbOO&__tn__=EEHH-R


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
  6. ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ... -ΝΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΔΩ ΠΟΝΑΩ...ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟΝ 50 ΕΥΡΩ...

    ΥΓ.-1 ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΠΣ...ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΥΤΑ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ...

    ΥΓ.-2 ΜΑΣΚΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ Τ' ΑΥΤΙΑ ΛΑΓΑΝΕΣ...ΧΑ ΧΑ

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ LOCKDOWN ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΗΛΙΑΣ.+++ ΦΟΥΛ ΤΡΑΜΠΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ.
    https://www.brighteon.com/408c87c1-56f8-4049-8173-cb2f2e7aec66

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπερες!

    Να βάλετε στα ζ'μαρφωουν κινητά σας μια εφαρμογή, που ονομάζεται "Moon Calendar, προγραμματιστής Pavel Nosov.

    Στις 18 Οκτωβρίου το βράδυ, η τις 19 το πρωί, θα σας πω το γιατί. Αν και θα σας φανεί χρήσιμη και σ' άλλες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://youtu.be/avwC6huxhcc
    ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Q.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΥΜΑΣΤΕ;
    https://sinomosiologos.blogspot.com/2020/09/blog-post_463.html?showComment=1601408537700#c6966290182183904299
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΙΓΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ:ΠΡΩΤΟΝ Ο ΠΟΜΠΕΟ=ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΜΠΗΊΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΟΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΒΑΣΙΛΕΊΣ ΤΟΥ "SNUFF MOVIE LIVE" ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΚΤΕΛΈΣΤΗΚΑΝ.
    ΤΡΙΤΟΝ:Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΣΑΤΑΝΑ/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΣΟΟΥ ΨΕΎΔΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΊΑΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΦΌΤΕΡΟΙ. ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΤΡΙΤΟΝ:Η SAGRADA FAMILIA NON PARLARE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΣΤΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟΝ ΦΥΛΟΝ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ;ΓΙΑΤΙ;ΘΥΜΑΣΤΕ;
    ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΛΟΙΠΟΝ.

    Η ΝΤΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΑΛΙΓΙΕΦ ΘΥΜΑΣΤΕ;ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΥΡΊΣΚΟΝΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΗΤΙΚΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΑΕΡΙΟ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΆΝ ΕΔΩ ΜΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ SAGRADA FAMILIA MOATΖO DI VENEZIA,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΙΜΑΤΗΡΉ ΘΥΣΙΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑΚΙ ΘΥΣΙΑΣΕ ΜΙΑΝ ΑΣΤΕΓΗ ΜΕ ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ;ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΊΕΣ.

    ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ;

    "ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΟΛΕΣ+ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΌΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΙΣΧΡΑ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ+ΚΥΡΙΟΙ;ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΣΤΥΛ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΟΠΟΤΗ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ,ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΆ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!"

    ΑΥΤΌ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΊ ΑΝΩΘΕΝ,ΠΟΛΥ ΆΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΕΡΠΕΤΩΝ,ΤΥΠΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ π.χ. ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΑΓΗ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΧΟΝΤΡΌΣ.ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΙΦΝΟ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΕΚΑΤΟ ΜΑΣΈΛΕΣ ΤΟ ΒΟΔΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΌΝΩΣ ΕΧΥΝΕ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.ΤΟΝ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕΙ ΑΦΟΡΗΤΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΝ ΓΟΝΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ.ΤΑ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΕ;ΑΡΑΓΕ Η ΝΤΟΡΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟΚΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΤΣΑΣ;ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ/ΘΥΜΑΣΤΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΓΕΩΝΕΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΡΑΤΟΙ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΚΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Η ΩΡΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ;ΔΥΕΙ".

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΡΙΤΑ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ.
      ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΦΙΛΟΙ,
      ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΡΑΣΤΕΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ, ΠΑΙΔΟΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ, ΠΑΙΔΟΑΙΜΟΠΟΤΕΣ,
      ΠΑΙΔΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
      ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΤΑΝΟΦΟΛΙΔΑ.
      ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ,
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  12. Πάντως, ήξερα ότι οι φαντάροι ασχολούνται με το ημερολόγιο, διότι τσεκάρουν τις μέρες μέχρι ν' απολυθούν. Το κόλλησαν αυτό κι οι μόνιμοι στρατιωτικοί, τώρα;

    Τίποτε χρησιμότερο (απ' το να κοιτάζουν τις μέρες να περνάνε) δεν μπορούν να κάνουν;

    "- Καί τί να κάνουν, ρέ έξυπνε;"

    Ξέρω 'γώ; Να κοιτάζουν κρεμασμένους, ίσως; (ΑΦΟΥ τους κρεμάσουν πρώτα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να πιστεύω ότι έχουν απομείνει κάποιοι στρατιωτικοί δικοί μας, για να κρεμάσουν τους υπόλοιπους.

      Καλησπέρα αγαπητέ Εργοδότα!

      Διαγραφή
  13. ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΡΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟ.
    http://sinomosiologos.blogspot.com/2020/09/boundary-border.html#more

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ
    ΤΟ ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ ΠΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
    ΠΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΛΕΕΙ:
    ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ ΠΑΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΝ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΝ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ30 Σεπτεμβρίου, 2020 09:05

    ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ LOCKDOWN, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ. ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ; ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ; ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ''ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ'', ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΥΣΤΕΥΣΗ;
    ΟΛΑ ΜΑΖΙ;
    Ο ΠΟΜΠΕΟ ΗΡΘΕ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ''ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΤΡΕΣ'', Ο ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ Κ14 ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΑ Β-52 (ΧΜΜΜΜΜΜ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΙΡΑΝ, ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ''ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ'' ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ), ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΑΛΛΗΛΟΒΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ USA, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, Ο ''ΧΑΖΟΣ'', Η Ο ''ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ'', ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΕΝΑ ΑΤΕΡΜΟΝΟ MIND CONTROL, ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ NETFLIX ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ARCHON.

    https://www.youtube.com/watch?v=vhztDt7-QT8

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ........

    ''ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ'' ΜΕ ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΓΛΥΚΑ ΓΥΜΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε μιλάμε για ξεφτίλα !.
    Αφού έφθασαν στο σημείο να αφήνουν την Παγώνη , πρόεδρο νοσοκομειακών γιατρών να κάνη πολιτική.
    Φαντάσου τι γίνεται !.
    Τα μαπετς και τα παπετς δίνουν και παίρνουν.
    Ποιος ξέρει ,πόσα κοπροφιδα θα συλλάβουν και έχουν πανικοβληθεί .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΑΦΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΎΣ ΤΗΝ ΕΛΒΟ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
    ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ,ΟΥΤΕ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.
    ΝΑ ΒΛΕΠΗΣ ΓΙΑΤΡΟ ,ΝΑ ΦΌΡΑ ΔΙΠΛΟ ΦΙΜΩΤΡΟ.
    ΝΑ ΒΛΈΠΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΝΑ ΒΛΈΠΕΙΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ.
    ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ.
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ;
    ΘΑ ΈΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙ.
    Ή ΤΟΥ ΣΚΑΣΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣΦΟΡΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
    ΚΡΙΜΑ ! ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΑ ΕΡΠΕΤΆ ΘΑ ΈΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΚΑΛΕΡΙ ΤΗΣ !
    ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι ειπε ρε παιδια ο βρυκολαΚΟΥΛΗΣ; Οτι η Ελληνικη επανασταση του 1821 ηταν εμπνευσμενη απο την Αμερικανικη επανασταση; Μηπως του εκανε ο Σηψας το εμβολιο του κουραδοϊου και αποχαζεψε τελειως; Δεν αντεχεται αυτη η μ@λ@κι@ βρε παιδια. Βγαινω εξω να παω να χαιρετησω καμια κουκλα στα καταστηματα, και να συνομιλησω με μασκομενες μαιμουδες να ξεχαστω λιγακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι καλά να λες.. πού δεν την παρομοίωσε με την Γαλλική..

      Διαγραφή

  17. Το πίστευε και μη ερεύνα ΔΕΝ είναι Χριστιανικό ορθόδοξο δόγμα.
    Οσοι πιστεύουν το αντίθετο , δεν έχουν παρά να το ψάξουν η ακόμα και να ρωτήσουν για να μάθουν.
    Ισως σε στενοχωρήσω κ. Κώστα αλλά έμαθα να γράφω αυτά που πιστεύω. Εξάλλου εάν ήταν διαφορετικά ΔΕΝ θα “βρισκόμουν” σε αυτόν τον ιστότοπο αλλά στους γνωστούς πατριωτικούς αριστερούς!

    (@ΗΛΙΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=avwC6huxhcc&feature=youtu.be)

    Ως εκ τούτου οτιδήποτε μου δίνετε ως τροφή την οποία θα πρέπει να καταπιώ αμάσητη , ΗΛΙΑ , δεν θα το κάνω. Είναι κάποια σημεία στο βίντεο τα οποία με οδηγούν στην σκέψη πως ΙΣΩΣ πρόκειται για μια από τα ίδια με άλλο περιτύλιγμα.
    Ο Τραμπ τον πατριωτισμό (γιατί αποφεύγουν τις λέξη δεξιά η εθνικισμό; Μάλλον διότι στους πατριώτες θέλουν να συμπεριλάβουν και όσους έχουν αριστερή ιδεολογία. Αλλά η πραγματικά αριστερή ιδεολογία είναι διεθνιστική, είναι εχθρός των εθνικών ιδεωδών.)
    και οι (αντίπαλοι του) , τοκογλύφοι δολοφόνοι των λαών (σε αυτό συμφωνώ απόλυτα) τον διεθνισμό.
    Ένα θα γράψω.
    Σε κάποιο σημείο στο βίντεο φαίνεται μία Χριστιανή και μια μουσουλμάνα σχεδόν αγκαλιασμένες να ερευνούν τις γραφές…
    Τι εννοεί; Εχουμε Τον ίδιο Θεό και άρα γιατί να σκοτωνόμαστε;

    Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης;;;

    Υ.Γ. 1
    Αναφέρεται κάπου στο βίντεο πως κακώς κατηγορούμε τον κομμουνισμό αδίκως ως δολοφονικό σύστημα διακυβέρνησης η κάνω λάθος;

    Παρεμπιπτόντως

    Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη και το Αστέρι του Ήλιου τα νέα σύμβολα του Αλέξη Τσίπρα!


    Οποιος ακόμα αμφιβάλλει για το εάν όλες οι ιδεολογίες οι θρησκείες κλπ. είναι ίδιες , όλοι οι άνθρωποι είμαστε καλοί αλλά υπάρχουν κάποιο κακοί που εάν τους εξολοθρεύσουμε θα ζήσουμε ευτυχισμένοι και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια κλπ. κλπ. δεν έχει παρά να …το ψάχνει!!!
    Οι υπόλοιποι πίστευε και μη ερεύνα!


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχαμε βάλει πάντως στο μπλογκ περισυ, βίντεο του Τραμπ που ο ίδιος ελεγε "Τί κακό έχει η λέξη εθνικισμός που πολεμούν μερικοί.. αφού σημαίνει πατριωτισμός"

      Διαγραφή
  18. Καλησπέρα

    Γνωρίζετε αν ισχύει το περιστατικό ή τι ακριβώς έχει συμβεί με τον βιασμό 20χρονης Ελληνίδας από Πακιστανούς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς όχι μόνον ισχύει, αλλά οι δικαστές- ποδίτσες άφησαν τους πακιστανούς ελεύθερους με μόνο 1000 ευρώ εγγύηση!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  19. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/09/blog-post_2145.html

    Εδώ φαίνεται ποιών ατζεντα ακολουθεί η συμμορία που θέλει να ονομάζεται ελληνική κυβερνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. https://ergdhmerg.wordpress.com/2020/09/30/%ce%bc%ce%b9%ce%ac-%ce%b1%ce%bd%ce%ae%ce%b8%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7/

    Σημερινό ΕργΔημΕργ. Διαβάζουμε ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. https://katohika.gr/stranger-voice/mathe-tin-alitheia-gia-tin-maska/

    Από Κατοχικα Νέα, ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. https://katohika.gr/ellada/koronoios-nea-metra-sto-trapezi-gia-tin-attiki-maskes-pantou-kleinoun-oi-plateies/

    Εδώ είναι που λένε.. "σάλτα και @amisou μωρή qariola με την απάτη σας!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. https://attikanea.info/%ce%bf-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b1%cf%83-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b5%ce%b9%cf%83/

    Πολύ καλό, στα Αττικα Νεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το να βγαίνουν κάποιοι και να γράφουν χλευάζωντας τον Τραμπ ,δύο πράματα δείχνει :
    Ή ότι είσαι μαρμελάδας εγκεφαλικά , όπως και να σε λένε , ή ,δεν ανεβάζεις ρολά εγκεφαλικής υπόφυσης με ΤΊΠΟΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ,ΕΤΣΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ...
    ΤΟ ΟΛΙΓΩΤΕΡΟ ΠΟΥ ΧΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΎΠΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΊΑ ΚΑΙ ΓΑΙΔΟΜΟΥΛΑΡΙΑ.
    ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.
    ΤΟ ΓΙΑΤΙ ,ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ.
    ΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. https://www.youtube.com/watch?v=avwC6huxhcc&feature=youtu.be)
    ΠΟΙΟΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ Ο DONALD TRUMP ΣΤΟ 0:11 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ;
    ΣΤΟ 0:15 Ο DONALD JOHN TRUMP ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΤΟΥ, ΚΟΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

    EINAI O ΠΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ VINCENT FUSCA ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ DONALD JOHN TRUMP.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο VINCENT FUSKA ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΣΤΙΣ 17=Q ΟΚΤΩΒΡIOY ΣΤΟ DALLAS TOY TEXAS;

    ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ;
    Ο ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ, ΣΕ ΜΕΝΑ,
    VINCENT FUSCA;
    ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ;
    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    https://youtu.be/CmXCToI1lcM


    ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,
    https://youtu.be/CmXCToI1lcM
    ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ TOYITΕΡ.
    https://twitter.com/HSRetoucher
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ;
    H ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;
    H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΗ, ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΓΙΟΥΤΟΥΜΠΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΕΡΙΞΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ.

    ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΣΤΟ DALLAS;
    I'm back! ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑI Ο Q ;

    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΛΙΓΟΙ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία,
      από περισυ τα γράφουμε ότι ο καπελάκιας είναι ο J. F. K. jr

      Mάς μπέρδεψες όμως λίγο με αυτά τα 0:11 και 0:15. Δεν υπάρχουν αυτά που περιγραφεις στο αρχικό σου βίντεο.

      Διαγραφή
    2. https://youtu.be/1cFszKe7EYU
      ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
      ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΛΗΣΗ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΑΓΑΠΗΤΕ ΗΛΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΤ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ,ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΔΩ ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ......ΑΝΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

      Διαγραφή
    4. https://brandnewtube.com/watch/jfk-jr-lmfao-avmawareness-u-tw-t_MiURSWCzMJUFtyf.html
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
      ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΝΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ.
      Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ BRIGHTEON.
      ME ΦΙΛΟΤΗΤΑ ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΗΛΙΑ!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!ΑΝΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

      Διαγραφή
  27. https://twitter.com/i/status/1311338037729787914
    ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ,
    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑΣΙΝΤΑ ΑΡΝΤΕΡΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΗΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πρώτη (-ος) ποια είναι; Μοιάζει λίγο με J. Lo. Είναι δυνατόν;...

      Διαγραφή
  28. Κλειστή ολη η Ελλάδα στις 19/10/2020;
    Και οι παρελάσεις για το ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΕΤΑΞΑ;

    Ποίος θα τολμούσε να καταργήσει τις εθνικές παρελάσεις;
    Κάτι που - εκτός των πάρα πολλών άλλων που έχουν πια ικανοποιηθεί- διακαώς επιζητούσε η αριστερά , τους το προσφέρει απλόχερα ο "φασίστας" μητσοδράκουλας.

    Το σόι φασισμός ναζισμός είναι αυτός που -σε παγκόσμια κλίμακα- ικανοποιεί τις χρόνιες επιδιώξεις της αριστεράς , θα μας το πουν οι ελληνες πατριώτες!!!

    Οτι δεν κατάφερε η δικτατορία του προλεταριάτου το κατάφερε η ΚΥνοβουλευτική δημοκρατία και εσχάτως ο κοροϊδός!!!
    Και το μέγιστο πλεονέκτημα των κομμουνιστών;
    Δεν κυβέρνησαν . Κυβερνά η ακροδεξιά ! Ο φασισμός ! Ο ναζισμός!
    Παμπόνηρη επινόηση!
    Για αυτό και κάθε ημέρα πηγαίνουμε απο το κακό στο χειρότερο.
    Για αυτό και δεν αλλάζει τίποτα προς το καλλίτερο.
    Διότι ΠΑΜΕ συνεχώς προς τα αριστερά για να διώξουμε ...την δεξιά που κυβερνά!!!

    Μην απορείτε που όλα αυτά που λέει το άρθρο θα γίνουν, ακόμα και εάν δεν γίνουν όπως ακριβώς (ημερομηνίες κλπ.) τα περιγράφει.

    Κομμουνισμό θέλουμε και στον κομμουνισμό μας πάνε!!!
    Για αυτό και καταστρέφουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με τα λοκνταουν.
    (και έχουμε και τους νεοφιλελεύθερους να απορούν. "Μα καλά δεν καταλαβαίνουν την ζημιά που κάνουν στην οικονομία μας;" Βεβαίως και την καταλαβαίνουν. Αυτoί, οι φιλελέ αρνούνται να καταλάβουν το προφανές!)

    Υ.Γ.
    Για ποιά χοαξ και πράσσειν άλογα κάνουν λόγο;

    Τα χοαξ του σόρος εμφανίστηκαν σχετικά πρόσφατα και όλοι ξέρουμε τον αντίχριστο ανθελληνικό ρόλο τους. Ασήμαντος ο ρόλος τους στην παραπληροφόρηση των Ελλήνων.

    Σε αυτά τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ Α λογα που έχουν ξεσαλώσει , γιατί "κανείς" πατριώτης δεν αναφέρει την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ τους , ως την κύρια αιτία της παραπληροφόρησης των Ελλήνων,
    ΠΡΆΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ;

    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    https://www.brighteon.com/d1af01a0-2a39-478a-a63b-6f6f2cd89dd2

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ το βίντεο, αγαπητέ Δεξιά Ελλάς. Σάς ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
  29. https://youtu.be/fZmgXukkmmE
    ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ, ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ,
    ΒΑΛΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ
    ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ,
    ΟΠΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ.

    NOW WE ARE FREE
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Ηλία μου,
      Νά'σαι καλά παιδί μου! Ειδικά με το time, το τελευταίο κομμάτι του βίντεο, έχω ψύχωση.
      Σε ευχαριστώ, ΚΑΛΌ ΜΉΝΑ!

      Κ Α Λ Ο _ Μ Η Ν Α _ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ!

      Διαγραφή
  30. ΜΑΘΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ

    https://katohika.gr/stranger-voice/mathe-tin-alitheia-gia-tin-maska/
    .
    https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/089686080002000320

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλή μέρα και καλό μήνα και σε εσένα κ. Κώστα.
    Γίνεται λοιπόν να μην απορώ για τον ρόλο των πατριωτών , όταν μας λένε πως απο την μεταπολίτευση και μετά κυβερνά η δεξιά; Η για το νέο φρούτο : “δεν υπάρχει αριστερά δεν υπάρχει δεξιά ”; Παρατηρήστε πως ποτέ δεν θα γράψουν πρώτα την δεξιά! Ποτέ!Αυτοί ξέρουν!!!) (Αναφέρομαι στο βίντεο με τους κομμουνιστές δημοσιογράφους).

    Τελικά πόσο καλλίτερη και δημοκρατικότερη θα μπορούσε τέλος πάντων να είναι πια αυτή η ακροδεξιά φασιστική ναζιστική πολιτική η οποία σε ΟΛΑ τα καίρια πόστα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής έχει τοποθετήσει κομμουνιστές;
    Σε όλες τις κρατικές θέσεις - ξεκινώντας απο τα σχολεία, τα πανεπιστήμια έως τα ΜΜΕ , όλοι αυτοί δηλαδή που είναι υπεύθυνοι για την διαπαιδαγώγηση μόρφωση και ενημέρωση των Ελλήνων- είναι τοποθετημένοι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! Από ποίον είναι τοποθετημένοι σε αυτές τις καίριες θέσεις;
    Από την κακιά δεξιά που κυβερνά και εντός της οποίας κακιάς δεξιάς κυβέρνησης, όποια πέτρα και εάν σηκώσεις θα βρείς από κάτω αριστερούς!!!

    Πλην όμως κατ'αυτούς τους πατριώτες η αριστερά δεν κυβέρνησε. Ολοι οι αριστεροί εφάρμοζαν και εφαρμόζουν δεξιά πολιτική!!! Είναι να …

    Τώρα ακόμα πιο πονηρά. Δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά , είναι όλοι ίδιοι! Μόνο οι πατριώτες είναι καλοί! Μόνο ο πατριωτισμός είναι καλός! Οι άλλες ιδεολογίες καταργήθηκαν! Πως; Με ένα νόμο και ένα άρθρο. Γιατί; Διότι έτσι γουστάρει η αριστερά που διαμορφώνει την κοινή γνώμη!!! Οποιον και εάν ρωτήσεις τώρα πια για να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΩΣ , θα σου πεί πως είναι πατριώτης! Και ο κομμουνιστής μικη μαους πατριώτης διατείνεται πως είναι! Και ο κουτσούμπα μητσοτάκη τσιπα γεννηματα όλοι πατριώτες έγιναν!
    Ποίος μπορεί να τους πεί πως δεν είναι , αφού κανείς δεν ορίζει και ποια τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του πατριώτη! Αγαπούν λέει όλοι την Ελλάδα! Όμως

    Η Ελλάς δεν μας ενώνει, η Ελλάς μας χωρίζει.
    https://www.brighteon.com/becd4c36-de17-48dc-ba1f-0c45d7025b9e

    Η ακολουθούμενη πολιτική που καταχρέωσε και υποδούλωσε την Ελλάδα μας η οποία είχε ως αποτέλεσμα τα μνημόνια , είναι δεξιά πολιτική και θα έπρεπε να έρθει η αριστερά για να τα ...καταργήσει! Ετσι δεν έλεγαν οι πατριώτες;
    Και όταν έφερε την αριστερά ο Ελληνας , …έφταιγαν και φταίνε οι Ελληνόφωνοι ραγιάδες που ψηφίζουν όπως ψηφίζουν! Γιατί; Διότι δεν ψήφισε τον καλό αριστερό που μόνο αυτοί ξέρουν, αλλά τον κακό.

    Και τώρα προωθούν και πάλι τον καλό άχρωμο*! Τον οποίο όταν τον βγάλουν οι Ελληνες θα μετατραπεί από καλός σε κάλο! Και από πατριώτης σε ακροδεξιό φασίστα!

    Εκνευρίζομαι διότι πραγματικά μας περνούν για κάλους!
    Δεν το καταλαβαίνουν πως ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ;
    Δεν κατανοούν πως με το να προωθούν και άλλους δήθεν άχρωμους ουσιαστικά αριστερούς πατριώτες για να μας σώσουν απλώς γίνονται ρεζίλι των σκυλιών;

    *Καμία σημασία δεν έχει πως τον λένε. Αλλάζει ονόματα όπως ο χαμαιλέων δέρμα, (Σημασία έχει να είναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ αντιχουντικός προοδευτικός (=αριστερός)) !
    Οι χαμαιλέοντες (οικογένεια Chamaeleonidae) είναι μια διακριτή και εξαιρετικά εξειδικευμένη ομάδα σαυρών με περισσότερα από 160 είδη[1]. Έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και πολλά είδη έχουν την ικανότητα να αλλάζουν χρώμα.
    Διακρίνονται από τα πόδια τους, τις πολύ εκτεταμένες, εξαιρετικά τροποποιημένες και γρήγορα εξωθούμενες γλώσσες τους[2], το κουνιστό βάδισμα τους και τα λοφία ή κέρατα……

    Νέα μοδάτη ιδεολογία …που δεν είναι ιδεολογία!
    (ΑΦΟΥ οι ιδεολογίες υπάρχουν για να μας διχάζουν! Ετσι δεν λένε;)
    Πατριωτσιμός! Πατριώτης! Patriot…

    (Καμία σχέση το σχόλιο μου με τον Πουτιν Τραμπ κλπ. Αναφέρομαι πάντα στα Ελληνικά δρώμενα. Ας μάθουμε τι παίζεται στην Ελλάδα μας και μετά πάμε και προς τα έξω να ανακαλύψουμε τι πως γίνεται το παιχνίδι!)
    Μέχρι τότε
    (συγγνώμη για το σεντόνι)

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΜ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά ορθόν ιδεογραφικόν σινδόνιον ήτο αγαπητέ Δεξιά Ελλάς.
      Σάς ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
  32. @ Δεξια Ελλας

    Διαβαζω "Ας μαθουμε τι παιζεται στην Ελλαδα μας και μετα παμε και προς τα εξω να ανακαλυψουμε τι πως γινεται το παιχνιδι". Πολυ σωστη παρατηρηση.

    Συνεχιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 1. Η καθοδος του Μπεναρογια στην Ελλαδα επεφερε το τελικο χτυπημα στο τριπτυχο Πατρις Θρησκεια Οικογενεια. Εγκατεστησε στην Ελλαδα τον ανικητο μηχανισμο των πολλων κοματων αλλα του ιδιου αφεντικου. Ο φανατισμος και η μνησικακια του ενος προς τον αλλον εγιναν καθεστως. Μετα απο πολλα μαρτυρια επηλθε η κοπωση και η τελικη μεταλλαξη του Ελληνος, στο ον του "Ελα μωρε". Σ΄αυτο το σημειο τον βρηκε ο "εθναρχης" και του πασαρει το "Η Κυπρος κειται μακραν" και δεν κουνηθηκε φυλλο.

    2. Κατω απο αυτες τις συνθηκες η ενασχοληση των ολιγων εναπομειναντων Ελληνων με το διπτυχο Τραμπ/Πουτιν ηταν μονοδρομος αφου αυτοι οι δυο εχουν δειξει σημαδια οτι παλευουν το θηριο.

    3. Βεβαιοτης για την εκβαση του αγωνος δεν υπαρχει. Ειδικα για τον Τραμπ ο αγωνας ειναι και ανηφορικος και τραχυς. Ηγειται μιας Αμερικης η οποια δεν εχει καμια σχεση με αυτην της οποιας ηγειτο ο Κενεντυ. Επι Κενεντυ η Αμερικη ηταν μια χωρα 150 εκ. με πλειοψηφια τους λευκους, ενω ο Τραμπ ηγειται μιας Αμερικης 339 εκ. ολων των φυλων και τους λευκους ισοψηφουντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΕΡ-ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ κε Ahoy!!!
      ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΑΣ!

      Διαγραφή
  34. Αχοη.
    Εγραψα πως δεν ξέρω τι γίνεται έξω και άρα την φράση
    "Βεβαιοτης για την εκβαση του αγωνος δεν υπαρχει"
    δεν μπορώ να την “εμπιστευτώ”, παρά μόνο εάν εμπιστεύομαι εσένα…
    Τι εννοώ; Δεν ξέρω εάν είναι αγώνας πραγματικός η σικέ ,στημένος δηλαδή!
    Εξ'αυτου του γεγονότος και η αναφορά μου στο οτι δεν είναι Χριστιανικό ορθόδοξο δόγμα
    "το Πίστευε και μη ερεύνα."
    Ούτε η απλοϊκή απάντηση "Πίστευε και μη, (κόμμα) ερεύνα" είναι φυσικά σωστή.
    Επομένως τι χρειάζεται; Ερευνα. Γνώσεσθαι την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμας.

    Παρατήρησα ,περίπου το τελευταίο εξάμηνο , εδώ στον αγαπητό αυτόν και ακόμα ελεύθερο ιστότοπο πως ΔΕΝ υπάρχει αντίλογος στην εκφραζόμενη ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ περί εξολόθρευσης των τεράτων που καταδυναστεύουν τον πλανήτη. Προσωπικά …μπορεί και να κοιμάμαι, δεν έχω δεί καμία απόδειξη περί τούτου.
    Πρέπει να πιστέψω η να συνεχίζω να αμφιβάλλω;
    Πρέπει να ψάξω να δω εάν είναι αλήθεια , ναι η όχι;
    Επειδή όμως ΔΕΝ έχω την δυνατότητα ικανότητα θέληση (πες το όπως θέλεις) να το κάνω και επειδή παρατηρώ πως ο χρόνος περνά αμείλικτος και πηγαίνουμε από τον σοσιαλισμό κατευθείαν στο στόμα του λύκου στον κομμουνισμό, προσπαθώ να ξεδιαλύνω τι σημαίνει το

    (“Εγκατεστησε στην Ελλαδα τον ανικητο μηχανισμο των πολλων κοματων αλλα του ιδιου αφεντικου.”)
    ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

    Για εμένα το “ίδιο αφεντικό” ισοδυναμεί με “ίδια κοσμοθεωρία”!

    Ιδια (πλήν όμως πολύ καλά κρυμμένη από τα μάτια των πολλών) ΑΡΙΣΤΕΡΗ κοσμοθεωρία.

    Εάν αυτό μπορούσαν (οι πατριωτικοί ιστότοποι, αμφιβάλλω όμως πάρα πολύ για το εάν θέλουν) , να το ξεδιαλύνουν οριστικά και αμετάκλητα , θα ξέραμε τον “ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ” ένοχο (ΑΦΕΝΤΙΚΟ) που μας έφερε σε αυτήν την κατάσταση.
    Γνωρίζοντας τον ένοχο τον εξουδετερώνεις πανεύκολα.
    Σε διαφορετική περίπτωση κυνηγάς φαντάσματα (πρόσωπα… χαμαιλέοντες) που εκτός των άλλων οδηγούν και σε “εμφύλιους”,
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ EAN Ο ΤΡΑΜΠ (η οποιος άλλος) ΕΧΕΙ ΑΓΑΘΟΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΕΛΕΥΘΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΩΡΠΟΤΗΤΑΣ.


    Υ.Γ.
    Από τους Ελληνες ΕΚΡΥΨΑΝ πως ο εθνάρχης ήταν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ!
    Με αποτέλεσμα να τον αποδεχθούν οι ΔΕΞΙΟΙ Ελληνες που πίστευαν στο ΔΕΞΙΟ τριπτυχο Πατρις Θρησκεια Οικογενεια, ΩΣ ΑΡΧΗΓΌ του κόμματος της ΕΡΕ και αργότερα της ΝΟΥΔΟΥ!
    (Αυτό εννοώ ως δεξιά κοσμοθεωρία Αχοη. Το ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, Απο αυτό πηγάζουν και όλα τα υπόλοιπα , ελευθερία ατομική ιδιοκτησία κλπ.κλπ.)

    Δυστυχώς ακόμα και σήμερα το θάβουν οι πατριωτικοί ιστότοποι συνεχίζοντας την καραμέλα περί δεξιάς νουδου και δεξιάς πολιτικής από τους με αριστερές καταβολές και πρακτικές αρχηγούς της νουδου!

    Άποψή μου πως οι λίγοι εναπομείναντες Ελληνες καλό θα ήταν να μας δώσουν τα φώτα τους περί των ανωτέρω. Όχι τίποτα άλλο αλλά ίσως αποφύγουμε το

    "Λαός που δεν γνωρίζει την ιστορία ΤΟΥ , είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει."

    Εκτός των άλλων που πολύ σωστά γράφεις ο συμμοριτοπόλεμος που τον ονόμασαν εμφύλιο …οι δεξιοι(!!!) διέλυσε τους Ελληνες στα εξ ων συνετέθησαν . Ας προσπαθήσουμε να ξεδιαλύνουμε ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ τα πράγματα μήπως και μείνουν μόνοι τους οι εχθροί του έθνους αριστεροί με παρέα μόνο τους εισαγόμενους, που για αυτό τους φέρνουν κατά εκατομμύρια στην Ευρώπη!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ


    ΑπάντησηΔιαγραφή