«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Χρήστος Μαντζιάρης : Ο στρατός των ΗΠΑ ελευθερώνει παιδάκια που φυλακίζουν και βασανίζουν σε υπόγειες βάσεις.



Εδώ και αρκετούς μήνες οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ απελευθερώνουν παιδάκια τα οποία είναι τυραννισμένα και φυλακισμένα σε υπόγειες μυστικές Βάσεις οι οποίες είναι γνωστές ως DUMBs. “Deep Underground Military Bases”, δηλαδή «Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις σε μεγάλο βάθος». Παιδάκια τα οποία φυλακίζουν βασανίζοντάς τα για ποικίλους λόγους, χρησιμοποιούνται για απίστευτα πειράματα, κακοποιούνται σεξουαλικώς, χρησιμοποιούνται σε σατανικές τελετές, δολοφονούνται, τα τραυματίζουν για να τους πάρουν το αίμα που χρειάζεται η ελίτ, αντιγράφουν τις συχνότητες του εγκεφάλου τους την στιγμή του μαρτυρίου τους, κλπ.

Το όλο θέμα αναμένεται να λάβει παγκόσμιες διαστάσεις, αλλά προς το παρόν λίγες πληροφορίες δημοσιεύονται στο εξωτερικό, ενώ στην Ελλάδα, πολλά δημοσιογρα-φίδια περισσότερο δημιουργούν τρόπο σκέψεως στους πολίτες γι αυτό που μας ετοιμάζουν, παρά ενημερώνουν. Αυτήν την στιγμή μαίνονται σκληρές μάχες σε επίπεδο ελιτιστών, παγκοσμιοποιητών, κλπ. Οι φαινομενικά εξουσιάζοντες τον πλανήτη όπως π.χ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Γκέιτς, Μπέζος, κ.α. έχουν μετατοπίσει προς άλλες κατευθύνσεις τις ενέργειές τους επειδή προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται και έχουν τόσες αποστασίες. Μέχρι και ο Γκέιτς είπε ότι το εμβόλιο τελικά δεν θα έχει τσιπάκι. Έχουν πρόβλημα.

Ο Τράμπ από την άλλη, συγκεντρώνει στοιχεία τα οποία κάνουν τους ελιτίστες ν’ ανησυχούν. Ανησυχούν διότι διαρρέουν πολλά μυστικά, αλλά ανησυχούν κυρίως επειδή κάποιοι που δεν ανήκουν σ’ αυτούς γίνονται κάτοχοι τέτοιων μυστικών που με την δημοσιοποίησή τους μπορούν να τινάξουν την επί ετών κατασκευασμένη δομή της εξουσίας τους στον αέρα.

Αυτό σημαίνει ότι σύντομα ή θα έχουμε θανάτους πολιτικών ηγετών, ή μεγάλο πόλεμο, ή πλανητικό συγκλονισμό που κανείς δεν γνωρίζει τι θα είναι λόγω του ότι δεν γνωρίζουμε τις πραγματικές τους δυνατότητες και τεχνολογίες.
Κατά τον τελευταίο ενάμιση περίπου χρόνο έχουν ελευθερωθεί, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, λίγο λιγότερα από 100.000 παιδάκια. Παιδιά τα οποία τα είχαν φυλακισμένα σε υπόγειες στοές και τα μεταχειριζόντουσαν τοιουτοτρόπως ώστε είναι αδύνατο να το συλλάβει ο απλός άνθρωπος, και ειδικά αυτός ο άνθρωπος που σπαταλά τον αναπλήρωτο χρόνο του σε υψηλές αναζητήσεις επιπέδου big brother. Ο αριθμός 100.000 φαντάζει τεράστιος, αλλά είναι πολύ μικρός σε σχέση με τα 460.000 παιδιά που εξαφανίζονται κάθε χρόνο

ΜΟΝΟ στις ΗΠΑ και άλλα 100.000 που εξαφανίζονται ΜΟΝΟ στην Γερμανία, ανά έτος. Περισσότερα από 1.000.000 παιδιά εξαφανίζονται, είναι όμως αδύνατο να εκτιμηθούν από το Παγκόσμιο Κέντρο Εξαφανισμένων παιδιών, πόσα παιδιά τελικά χάνονται σε ολόκληρο τον κόσμο ανά έτος. Οπότε ο αριθμός 100.000 των παιδιών που ελευθερώθηκαν είναι συγκριτικά μικρός.

Ο Τραμπ, ο οποίος σημειωτέον είναι ένας Πρόεδρος που δεν έχει κάνει κανέναν πόλεμο εν αντιθέσει με τους προκατόχους του, έχει ιδρύσει μια ειδική στρατιωτική Μονάδα στο Πεντάγωνο των ΗΠΑ, την οποία καθοδηγεί ο ίδιος προσωπικά, και η οποία ονομάζεται “Pedophile”. Αυτή η ομάδα έχει αναλάβει την απελευθέρωση των παιδιών από τις υπόγειες μυστικές σήραγγες, βάσεις, πόλεις, ή όπως αλλιώς τις ονομάζουν. Οι υπόγειες σήραγγες είχαν κατασκευασθεί και χρησιμοποιούνται από διάφορες πανίσχυρες μυστικές οργανώσεις οι οποίες είναι γνωστές ως “Cabal” ή “Deep State”, δηλαδή «Βαθύ Κράτος». Η λέξη «βαθύ» αρμόζει τόσο κυριολεκτικώς όσο και μεταφορικώς.
Σ’ αυτές τις υπόγειες σήραγγες-φυλακές γίνεται ο τραυματισμός των παιδιών. Αυτό έχει εξήγηση. Οι παγκόσμιοι ελιτίστες και διάφοροι αστέρες του Χόλυγουντ έχουν αφιερωθεί στον Σατανά. Γνωστό. Αυτοί πραγματοποιούν μακάβριες τελετές και πίνουν το αίμα τραυματισμένου παιδιού, το οποίο είναι γνωστό ως Adrenachrome, και το οποίο, όπως έχει διαρρεύσει, εμποδίζει την γήρανση χαρίζοντας μακροζωία.

Από τον Απρίλιο του 2019 έχουν ξεκινήσει οι επιχειρήσεις απελευθέρωσης παιδιών που ήταν και είναι σε υπόγειες βάσεις ή σήραγγες οι οποίες υπάρχουν σε όλον τον κόσμο. Τέτοιες βάσεις έχουν εντοπισθεί σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ και οι οποίες επικοινωνούν υπογείως. Στην Νέα Υόρκη βρέθηκαν κάτω από το Central Park ή κάτω από το κτήριο του Ιδρύματος Κλίντον Clinton Foundation στο λιμάνι της Νέας Υόρκης.



Έχουν βρεθεί επίσης σε Καναδά, Ευρώπη όπως σε Χάγη, Βατικανό, Βενετία, Μέλανα Δρυμό της Γερμανίας, Νότια Αμερική, Μέση ανατολή όπως π.χ. στον Λίβανο που όπως θα δούμε παρακάτω σύμφωνα με δήλωση ειδικού, δεν ήταν άσχετη η έκρηξη στην Βηρυτό.
Στις 16 Οκτωβρίου 2019, 2.100 παιδιά βρέθηκαν σε υπόγειες σήραγγες στην περιοχή China Lake της Καλιφόρνια και διασώθηκαν από τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ. Τα παιδιά και οι έφηβοι που βρέθηκαν εκεί είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά, άλλα ήταν τραυματισμένα, βρέθηκαν πολλές έγκυες ανήλικες, παραμορφωμένα μωρά, παιδιά κλεισμένα σε κλουβιά, κλπ.



(σημ. Διόδοτου: η ανωτέρω φωτο δεν είναι πραγματική. Προέρχεται από ταινία τρόμου. Πολλάκις έχει χρησιμοποιηθεί για το παρόν θέμα, με σκοπό απλώς να αναπαραστήσει, θέλουμε να πιστεύουμε)

Ο Δρ Charles Ward ο οποίος μπήκε σε σήραγγες και είδε πολλά νεκρά ή κακοποιημένα παιδιά ανέφερε ότι γίνονταν μέχρι και πειράματα στο DNA περιγράφοντας οικτρές καταστάσεις. Ο ίδιος είπε επίσης ότι ο χρόνος διάσωσης των παιδιών ήταν πολύ περισσότερος από όσον υπολόγιζαν διότι δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι οι σήραγγες ήταν τόσο μεγάλες. Στον δε Λίβανο κατέρρευσαν σήραγγες κάτω από ένα κτήριο που εξερράγη εκεί στις οποίες έχει πάει ο ίδιος, ήταν 200 μέτρα κάτω από την γη, με πλάτος 10-13 μέτρα στις οποίες εκτός από τα παιδιά υπήρχε χρυσός, μετρητά και τιμαλφή.

Ο Δρ Ward έχει πει επίσης ότι με τις φυσικές καταστροφές π.χ. τυφώνας Katrina αποτελούν ευκαιρίες και εξαφανίζουν πολλά άτομα, καθώς και ότι τον Μάρτιο του 2020 είχε συλληφθεί ο Πάπας, (τι έγινε μετά δεν μας λέει) και ότι 650 αεροπλάνα μετέφεραν θησαυρούς του Βατικανού στο Fort Knox. Εδώ να προσθέσω εμβόλιμα ότι αυτός ίσως είναι και ο λόγος, σύμφωνα με υπάρχουσα προφητεία, ότι προβλέπεται η ισοπέδωση του Βατικανού στο πόλεμο που ετοιμάζουν. Θα μας πουν ότι οι θησαυροί του κατεστράφησαν.

Ένας αμερικανός στρατιώτης που συμμετείχε σε επιχείρηση απελευθέρωσης-διάσωσης 3.000 παιδιών στις 4 Ιουλίου 2019 στην China Lake της Καλιφόρνια είχε αναφέρει ότι βρέθηκαν κακοποιημένα παιδιά περισσότερο από κάθε φαντασία και πολλά απ’ αυτά δεν είχαν δει ποτέ το φως του ηλίου στην ζωή τους!



Ένας άλλος στρατιώτης ανέφερε ότι βρήκαν υπόγειες βάσεις με παιδιά κάτω από το Μουσείο Getty, ο δε σεισμός στην Γιούτα (Utah), στις 18 Μαρτίου 2020, ήταν για να καταστρέψουν υπόγεια Βάση κάτω από την Dugway Utah Germ Warfare. Ο Charlie Freak από την Αυστραλία ανέφερε ότι ειδικές δυνάμεις Αυστραλία βρήκαν πλέγμα σηράγγων κάτω από άλλες σήραγγες που διατρέχουν όλη την Αυστραλία ξεκινώντας από το Σύδνεϋ.

Πολλά επίσης παιδιά κλέβονται κατά την διάρκεια των πολέμων π.χ. Αφγανιστάν, Συρία και ουδείς γνωρίζει τον αριθμό των κλαπέντων – εξαφανισθέντων παιδιών, που σ’ αυτό «βοηθάνε» και κάποιοι Οργανισμοί.

Πάμε να δούμε το κόστος όλων αυτών των εγκαταστάσεων. Όλα αυτά τα έργα στοίχησαν τρισεκατομμύρια δολάρια που προήλθαν από τους φορολογουμένους μέσω του συστήματος IRS/Federal Reserve που ανήκει στην Cabal. «Ανώνυμη εσωτερική πηγή» είπε ότι «αυτά τα τρισεκατομμύρια ήταν αυτά που έλειπαν από τα κτήρια που γκρεμίσθηκαν στις 9 Σεπτεμβρίου».
Αυτά συμβαίνουν στις μέρες μας, και τέτοιου είδους γεγονότα, όταν ευρίσκονται εν εξελίξει, προμηνύουν ένα μέλλον συγκρούσεων. Οι σκοτεινοί υπηρέτες του Σατανά έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τα πάντα και κυρίως το καλύτερο δημιούργημα του
Θεού, το άνθρωπο. Αυτό το επιδιώκουν διότι θέλουν να καταστρέψουν το «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση». Και όπως πάντα, βρίσκουν τον τρόπο να μας πληροφορήσουν για τις πράξεις τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένα γλυπτό «έργο τέχνης» στην Νέα Υόρκη σύμφωνα με το οποίο ένας ερπετοειδής, με κεφάλι κροκοδείλου, σακάκι και ανθρώπινα χέρια, τραβάει ένα παιδάκι στον υπόνομο.



Ο πλανήτης σατανοκρατείται με κυριότερα θύματα κάποια παιδάκια, τα οποία έτσι αθώα και άκακα όπως είναι, στα χέρια κάποιων «φιλανθρώπων» υφίστανται τα πάντα τα δεινά ώστε η ελίτ του υλισμού να μπορέσει ικανοποιήσει τον Σατανά τους κερδίζοντας την αθανασία, όπως πιστεύουν, και να φέρει τον βασιλιά τους. Κάποια παιδάκια αυτήν την στιγμή είναι χωρίς την θέλησή τους η «καύσιμη ύλη» ώστε να παραχθεί η απαιτουμένη ενέργεια ώστε να οδηγηθεί ο πλανήτης στο απόλυτο κακό.

Εμείς ελπίζουμε να βγει κάτι καλό ώστε να οδηγηθεί ο πλανήτης στην ευημερία και στην ευποιία διότι πολύ μαυρίλα και αρνητική ενέργεια έχει συσσωρευθεί και αλλοίμονό μας.


Χρήστος Μαντζιάρης


triklopodia.gr 

10 σχόλια:

  1. θαρθει ο σωτήρας ο παγκόσμιος ηγέτης και θα τα σταματήσει όλα αυτά και θα φέρει ειρήνη, τοπιασες;
    αν δεν δείξουν βίντεο, φωτογραφίες και αν δεν γίνουν επίσημες δηλώσεις παγκόσμια δεν τους πιστεύει κανείς λογικός άνθρωπος, να μην σοκαριστεί η ανθρωπότητα, δεν θα σοκαριστεί κανείς, ας σταματήσουν πια οι χαζομάρες
    για εμβόλιο μίλησε και ο Τραμπ, αν θέλει βγαίνει δημόσια και κάνει διαγγελμα, πρόεδρος είναι ας κάνει κουμάντο τις κεραίες και τις τηλεοράσεις της χώρας του μας δουλεύουν όλοι ξυπνάτε
    μην ξεχνιόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θυμάμαι όταν το διάβασα για πρώτη φορά την περίοδο του εγκλεισμού μας κι άρχισα να το στέλνω σε διάφορα ιστολόγια, ώστε να γίνει γνωστό σε όσο πιο πολύ κόσμο γινόταν. το έστειλα και σε ένα ιστολόγιο που συνήθιζα να επισκέπτομαι, το www.konstantinoupoli.pothoumeno.com Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια αντίδραση από την διαχειρίστρια, η οποία έμαθα είναι η μάνα αυτού που έχει το ιστολόγιο - η Rania. Κάθε φορά μου κατέβαζαν την ανάρτηση. Όταν ρώτησα γιατί, μου απάντησε χωρίς επιχειρήματα αλλά ίσως και να φοβόταν γιατί ο γιος της εργάζεται ως γιατρός στις ΗΠΑ.
    όπως και να έχει, είναι να σιχαίνεσαι με τον καθωσπρεπισμό κάποιων ανθρώπων. Συντελούνται τα χειρότερα εγκλήματα, ειδικά όταν έχει να κάνει με παιδιά, κι είναι εξοργιστικό να τα κρύβουμε από πουριτανισμό.
    το χρωστάμε σε όλα τα παιδιά που χάνονται, σε αυτά τα παιδιά μαρτύρησαν και συνεχίζουν να πέφτουν θύματα των κτηνωδέστερων διαστροφών που μπορεί να γεννήσει η ανθρώπινη (;) φύση.
    κάθε μέρα να προσευχόμαστε για τα παιδάκια αυτά. για όσα έφυγαν από τη ζωή, για όσα ακόμη βρίσκονται εν ζωή και περνούν ασύλληπτα μαρτύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ
    ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ
    ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΒΛΕΠΑΜΕ ,ΘΑ ΚΤΥΠΑΓΑΜΕ ΤΑ ΚΕΦΆΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ.
    ΟΙ ΣΤΕΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.
    ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΟΜΑΔΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ,ΔΙΑ-ΚΩΝ...
    ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ
    ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΔΡΑΚΙΑ ,ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΈΙΖΕΡ.
    Ο ΔΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΨΟΦΑ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ.
    ΉΠΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΖΟΧΟΛΙΑΣΕΤΕ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ.
    ΧΡΟΝΙΑ ,ΙΣΩΣ ΑΙΩΝΕΣ ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΟΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ.
    ΠΟΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΕΙΠΑΤΕ ;
    Α !ΚΑΛΑΑΑ.
    ΚΟΛΠΟΣ ΜΕΞΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ,ΥΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΒΥΘΟΥ .
    ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ.
    ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ,ΟΜΟΙΩΣ.
    ΟΛΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΟΥΝΕΛ.
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΕΦΕΥΓΕ Η ΕΡΠΕΤΟ ΕΛΙΤ ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ.
    ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΞΕΧΆΣΑΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ.
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.
    ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΝΤΑ ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.
    ΠΟΙΑ ΒΡΩΜΑ ;
    ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΤΙ ΑΙΜΑ ΧΡΕΙΆΣΤΗΚΕ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗ ;
    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ !.
    20.000 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ,ΤΕΤΡΑΜΕΤΡΟΙ ΜΕ ΜΟΡΦΉ ΛΕΟΝΤΟΣ ,ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΛΛΉΨΕΙΣ.
    ΠΕΜΠΤΟ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΝΙΝΤΖΑ.
    ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΥΤΤΑΣ...ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ !!!.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;
    400 ΕΡΠΕΤΑ ,ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ...
    ΕΠΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΙΜΑ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ;
    ΕΕΜΜ !ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΝΑΝ ;
    ΝΕΚΤΑΡ Ή ΝΕΡΟ ΠΗΓΗΣ ;
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΑΝ....
    ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ,ΟΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ ,ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΤΑ ΕΔΩ ΚΑΝΆΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑ-ΦΙΔΙΑ ;
    (ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗ),ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ...
    ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ,ΑΦΟΥ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΕΚΡΥΒΑΝ ,ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑΝ.
    ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΌ ΣΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ.
    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΗΣ.
    ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ.ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΚΟΜΑ.
    ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ :
    ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ ,Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΤΕΛΟΣ.
    ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΕΛΟΣ.
    ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΕΜΠΤΟΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΙ.
    ΑΝΕΒΆΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ !
    ΚΑΙ ΆΛΛΟ !
    ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.Η ΑΘΗΝΑ.
    Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑΣ.
    ΕΙΠΑ !
    ΜΙΑΝΑΝ ,ΜΟΛΥΝΑΝ ,ΑΣΕΒΗΣΑΝ ,ΙΕΡΌΣΥΛΗΣΑΝ ,ΕΞΕΒΡΙΣΑΝ ,ΕΠΤΥΣΑΝ ,ΑΦΟΔΕΥΣΑΝ ,ΚΑΤΕΒΡΟΧΘΙΖΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΟΥΤΕ ΦΟΛΙΔΑ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ .
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΚΑΚΑΡΑΝΤΖΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΝ ΚΡΟΝΙΟ ΒΔΕΛΥΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ,ΦΕΥΓΕΙ Ή ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.
    ΠΩΣ ΛΈΜΕ ,ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΡΚΟΥΤΣΙΑ ;
    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.
    ΔΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥ ;
    ΑΟΥΦ ΒΙΡΝΤΕΖΕΕΝ !ΑΝΤΙΟ.
    ΚΑΙ !ΡΟΚΦΕΛΕΡ ,ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ.
    ΡΟΤΣΙΛΝΤ ,ΤΕΛΟΣ.ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΕΛΟΣ ,ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ.
    ΚΑΤΙ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ,ΓΚΕΙΤΣ Κ.Τ.Λ.,
    ΠΑΠΕΣ ,ΜΑΠΕΣ ,ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ...
    ΚΑΠΟΥΤ.ΛΕΩ !!ΚΑΠΟΥΤ.
    KYRIAKOS MITSOTAKIS....
    404 ERROR , PAGE NOT FAUND.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΧΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΟ ΣΚΑΤΑΤΖΗΣ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΓΙΑΤ.
    ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ,ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ;
    ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.
    ΣΊΓΟΥΡΑ ΞΕΡΝΑΕΙ.
    ΑΜΑ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ,ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ !
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΈΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΟΜΆΖΩΜΑ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ;
    ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ !!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!
    ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΈΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.....https://www.youtube.com/watch?v=gragk6e5_dY.............ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑ.....https://www.youtube.com/watch?v=km6qeTGlHIM.....ΑΝΝΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. GENE DECODES:THE UNDERGROUND WAR HAPPENING NOW PART 2.

    https://m.youtube.com/watch?v=-cogTtoYz-A

    ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΊΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ. ΣΤΟ 7:41 ΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙ Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΟΠΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΈΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΡΟ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΦΑΔΕΡ ΜΠΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ;ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ
    ΟΙ ΑΠΌΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ;

    ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΖΟΜΠΥ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΣ ΚΟΥΡΟΥ ΣΕ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΝ ΦΤΑΡΝΙΣΤΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΤΟ stage 2.

    ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΏΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΣΏΖΕΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ.ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ; ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ "ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ" ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΕΞΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΑΝ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;ΚΙ Η ΤV ΤΟ " ΚΑΛΥΠΤΕ" ΜΙΛΏΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΔΗΘΕΝ;

    ΗΤΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥ PROJECT DEAD MAN SWITCH. OI ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ ΑΓΙΟΙ ΠΛΕΟΝ.....ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΗΝ DUMB ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΝΤΡΕΣ+ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΠΥ ΦΩΤΟΣ,ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΟΝΤΑ.

    Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΊ....🙏

    ΡΊΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ, ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο GENE ,EIXE ANΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΜΝΗΝΑ ΚΟΖΑΝΗΣ! ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 11 ΛΕΠΤΟ............https://www.youtube.com/watch?v=oSFnDNbtfG4....................ΑΝΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΑ ΑΥΤΟ ,ΑΝΟΙΞΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΧΑΝΙΩΝ.
    ΣΚΑΦΟΣ ,ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
    ENTR
    ENTER THE DRAGON AND KILL HIM.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή