«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΥΨΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!

Στιγμιότυπο από βίντεο-ρεπορτάζ του καναλιού STAR, που θα δείτε στην ανάρτηση, κατά το οποίο οι λάθρο πάνε με αναμμένα στουπιά και ξαναβάζουν φωτιά στις σκηνές του καταυλισμού της Μόριας: 



ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!. ΥΨΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!. 

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ''PRONEWS.GR''. ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙ ΥΠ'ΟΨΗ ΤΗΣ Η ΚΥΠ/ΕΥΠ (ΕΦΟΣΟΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ) ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ('Η ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ??) ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ , ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ???


G. M. • 2 ώρες πριν • edited

Συνεντευξη Γερμανιδας ακτιβιστριας η οποια λεει τα πραγματα με το ονομα τους (υπαρχουν και καποιοι/καποιες ευτυχως). Αξιζει ολα τα λεφτα να την διαβασετε (η ΕΥΠ αραγε την διαβασε;). Ιδου:

"Ι. Ποιος έβαλε τις φωτιές.


«Δεν ήταν οι νησιώτες που έβαλαν τη φωτιά, αλλά οι ίδιοι οι άνθρωποι στον καταυλισμό υποδοχής. .... μπορούσα να δω ότι η πυρκαγιά στο επίσημο καταυλισμό έκαιγε ήδη έντονα και ότι στον ανεξέλεγκτο χώρο έξω από τον επίσημο καταυλισμό, ξεκίνησαν πολλές μικρές πυρκαγιές με συντονισμένο τρόπο την ίδια στιγμή… Σε πολλά μέρη. Ήταν μια συντονισμένη δράση με στόχο την πυρπόλυση ολόκληρου του καταυλισμού. Χθες το βράδυ οι δικές μου "επαφές" στο στρατόπεδο είδαν έναν άνδρα και μια γυναίκα, σύμφωνα με τη δήλωσή τους, από γερμανικές ΜΚΟ, οι οποίοι με μια ομάδα Αφγανών και Αράβων έβαζαν συστηματικά φωτιές στην πλευρά όπου είχαν τις σκηνές τους. Προηγουμένως όλοι οι κάτοικοι του καταυλισμού προειδοποιήθηκαν ότι πρέπει να φύγουν από το στρατόπεδο.»
 
ΙΙ. Παρεμπόδιση της προσπάθειας κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

«… Για ολόκληρες εβδομάδες που ήμουν εδώ, υπήρχαν πάντα πολλές πυρκαγιές σε πολλά μέρη που ξεκίνησαν ταυτόχρονα. Δηλαδή μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι η φωτιά πυροδοτήθηκε σκόπιμα, σε αντίθεση με αυτό που συχνά διαδίδεται στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, όπου λέγεται ότι ήταν οι ίδιοι οι νησιώτες (που έβαλαν τη φωτιά)… Αυτοί οι εθελοντές πυροσβέστες μου έχουν ήδη πει ότι οι διαμένοντες στον καταυλισμό τους κοροϊδεύουν και τους προσβάλουν λεκτικά όταν σβήνουν τις πυρκαγιές. Επίσης, η ίδια μπόρεσα να παρατηρήσω σε αρκετές περιπτώσεις πώς οι πυροσβέστες, αλλά και οι αστυνομικοί γελοιοποιούνται και χλευάζονται. Οι περισσότεροι αιτούντες άσυλο εδώ δεν δείχνουν σεβασμό και συχνά είναι απίστευτα επιθετικοί απέναντι στην αστυνομία. Αλλά το βράδυ της Δευτέρας ήταν πραγματικά ιδιαίτερα άσχημα. Οι πυροσβέστες εμποδίστηκαν βίαια από την κατάσβεση της πυρκαγιάς, με σαφή στόχο να καούν τα πάντα.»
 
ΙΙΙ. Διαμονή των μεταναστών μετά την πυρπόληση.

«…. Αλλά προφανώς πολλοί από αυτούς πήγαν απλά και στα βουνά. Το πρόβλημα τώρα, και η ανησυχία των γύρω χωριών και των κατοίκων, είναι επειδή πολλοί από αυτούς είναι βίαιοι και οπλισμένοι. Προς το παρόν βρίσκονται σε ομάδες πέντε ή δέκα ατόμων ... οι μετανάστες εμφανίζονται παντού, μερικοί από τους οποίους έχουν μαζί τους σιδερολοστούς ή παρόμοια. Έχουν όλα τα είδη όπλων στον καταυλισμό που τα έχω δει, από σπαθιά μέχρι μαχαίρια, υπάρχουν επίσης φήμες για πυροβόλα όπλα από τον στρατό του Ερντογάν, οι άνθρωποι ανησυχούν πολύ και γι αυτό οργανώνονται βάζοντας παντού φρουρούς για να προστατευθούν. Η μεγάλη ανησυχία όλων εδώ στη Λέσβο είναι: Τώρα οι μετανάστες είναι διάσπαρτοι παντού ...»
 
IV. Ο ρόλος των γερμανικών ΜΚΟ.
 

«Έχουμε επίσης εδώ τη γερμανική ΜΚΟ Seawatch, με ένα μεγάλο ρυμουλκό το "Mare Liberum". Όλοι άνθρωποι των antifa στην πέμπτη (δύναμη). Ακούω τόσο από τους μετανάστες όσο και από τους νησιώτες ότι οι Seawatch-Antifa δεν εμπλέκονται μόνο με τη συντονισμένη διακίνηση ανθρώπων, αλλά και με τη διακίνηση ναρκωτικών, εφοδιάζουν τους μετανάστες με κανονικά διαβατήρια - παράνομα, φυσικά - έτσι ώστε να μπορούν στη συνέχεια με αυτά τα διαβατήρια - συχνά από βαλκανικές χώρες – να μπορούν να εγκαταλείψουν το νησί και να μετακινηθούν στη χώρα με ναρκωτικά στις αποσκευές τους.
 
Πραγματικά, ντρέπομαι εδώ που είμαι Γερμανίδα, επειδή εδώ υπάρχει ένας απίστευτος αριθμός γερμανικών ΜΚΟ που συμπεριφέρονται σαν να ήταν οι αφέντες αυτού του νησιού και αυτής της χώρας. Άκουσα από δύο Γερμανούς ότι χρησιμοποίησαν ακόμα και drone για να κατασκοπεύουν έναν ελληνικό στρατιωτικό χώρο και συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα για αυτόν τον λόγο. Υπάρχει πολύς στρατός εδώ και όλοι γνωρίζουν ότι δεν επιτρέπεται να φωτογραφίζουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις εδώ. Η Ελλάδα, αλλά ειδικά τα νησιά, είναι σε επιφυλακή λόγω της επιθετικότητας της Τουρκίας και υπάρχουν φόβοι ότι θα υπάρξουν σχέσεις με τους Γερμανούς, οι οποίοι συνεχώς έρχονται σε επαφή με την άλλη πλευρά. Και τώρα με την κατηγορία κατασκοπείας στο στρατόπεδο. Αυτό ήταν λίγες μέρες πριν από τη φωτιά. Παρεμπιπτόντως, είδα drone σαν αυτό σε πολλές σκηνές στον καταυλισμό της Μόρια. Τους παίρνουν από τις ΜΚΟ, οι οποίες είναι πραγματικά εξαιρετικά καλά οργανωμένες.»
 
V. Συμπεριφορά των μεταναστών απέναντι στους ντόπιους.
 

«Μερικοί από αυτούς είναι πολύ θρασύς, επίσης επιθετικοί. Και αυτό που με επηρεάζει πραγματικά κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μου στον καταυλισμό: Εδώ υπάρχουν πολλοί τζιχαντιστές, αυστηρά ευσεβείς μουσουλμάνοι, ακόμη και οι Ταλιμπάν υπάρχουν εδώ. Μπορείτε να το δείτε στα ρούχα των Ταλιμπάν. Είναι ένας πολύ συγκεκριμένος τρόπος ντυσίματος. Και η γενειάδα. Επίσης, μου το είπαν οι κάτοικοι του καταυλισμού και μου τους έδειξαν.»
 
VI. Χώρα προέλευσης των μεταναστών

«Σύροι δεν υπάρχουν πλέον σχεδόν καθόλου…. Πάρα πολλοί στο μεταξύ έρχονται από την Αφρική… Εδώ στο στρατόπεδο κάθονταν πολλές γυναίκες, όμορφες και καλοθρεμμένες, με Hair-Extensions και κολλημένα μακριά νύχια. Πολλές από αυτές ταξίδευαν μόνες τους και απολάμβαναν μια κατάσταση σαν ιδιαίτερα ευάλωτη ομάδα και ζούσαν σε ένα ειδικό τμήμα του καταυλισμού. Επιπλέον, η απόλυτη πλειοψηφία που έχουμε εδώ είναι Αφγανοί, κυρίως από την φυλή των Χαζάρα, που είναι και η κύρια ομάδα Αφγανών στη Γερμανία. Νεαρά αγόρια με μοντέρνο κούρεμα και κινητό τηλέφωνο και συχνά με κομψά ρούχα από την Adidas & Co.»
 
VII. Συμπεριφορά των μεταναστών σε σχέση με τον κορωνοϊό
 

«Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις μου, κανείς στο στρατόπεδο δεν φοβόταν τον Κορωνοϊό. Αυτό είναι προπαγάνδα των ΜΜΕ και των ΜΚΟ, αυτό είναι ένα ψέμα. Είχαν προμηθευτεί όλοι με δωρεάν μάσκες. Όμως σχεδόν κανένας δεν τις φορούσε μέσα στο στρατόπεδο, εκτός εάν εργάζονται για ΜΚΟ ή φωτογραφίζονταν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ήταν όσοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό που αρνήθηκαν να μπουν σε καραντίνα. Πρέπει πραγματικά να φανταστεί κάποιος με ποιον εξαιρετικά επιθετικό τρόπο προφανώς το αρνήθηκαν να το κάνουν αυτό, από το οποίο ξεκίνησαν όλα, μέχρι και να μπει η φωτιά.»

(*) Όλη η συνέντευξη στα γερμανικά : https://www.tichyseinblick.de/%E2%80%A6/eine-koordinierte-aktion-m%E2%80%A6/





-----------------------------------------------------------------------------


Σημ.Διόδοτου: Το βίντεο από το STAR, που σάς είπαμε στην αρχή, και ευχαριστούμε την αναγνώστη μας "Ανώνυμη" που μάς το έστειλε: 

(από την ιστοσελίδα enoplos.gr)  

 

20 σχόλια:

  1. Γιώργος Αδαλής (Λέσβιος): Αδιανόητα στοιχεία: Κυκλώματα επιδίωξαν συστηματικά τη διάλυση της Λέσβου
    https://www.youtube.com/watch?v=pVTTqmvnMyE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φωτιά μπήκε για να εξαφανιστούν όλα τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί. Ποιοί θα έπαιρναν άδεια ασύλου και ποιοί θα έπρεπε να επαναπατριστούν.
    Βέβαια τι στοιχεία και πράσινα άλογα αφού ότι θέλουν δηλώνουν όλοι χάνουν τα έγγραφα τους και φυσικά δεν χάνουν ποτέ τα πανάκριβα κινητά τους.
    Οπότε οι "αρχές" για ξεκάρφωμα και μόνον στέλνουν και μερικούς πίσω για να λένε ότι κάτι κάνουν...
    Τώρα με καμένα τα αρχεία όλοι κολλήσανε στο νησί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ !
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΓΙΝΗ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ !!!!!
    ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΜΈΝΑ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΑΤΖΗ ΧΑΖΑΡΟ ΕΦΙΑΛΤΑΚΟ ,ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΚ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ,ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΟΝΟ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ , ΑΠΌ
    ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΠΟΥ ΣΤΟΥΜΠΩΣΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΑΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ,ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΗΛΘΕ Η ΏΡΑ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ.
    ΑΜΟΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ,ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΓΙΒΒΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΟΡΜΑΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΤΕ ΚΆΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!
    ΣΑΤΑΝΑΣ , ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΡΥΠΑΡΑ ,ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα επαναπατριστούν στας Ευρώπας
    εκεί θα πάνε γιατί εκεί θέλουν να πάνε εδώ θα πεθαίνουν απ την πείνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ

    "ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΟΝΟ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ" Ολα τα λεφτα!

    Η πραγματικοτης.

    https://twitter.com/MsAvaArmstrong/status/1304377230886404098/photo/1

    Ξυπνατε Ελληνες. Κυριως εσεις οι φραπεδιαρηδες και γκομενιαρηδες. Η καλοπεραση δεν ειναι για παντα, ουτε τζαμπα. Για κυταξτε αν εχει αφηση ο μπαμπας η ο παππους κανα εργαλειο στο σπιτι και μαθετε στα γρηγορα πως δοθλευει. Συντομα θα σας φανη πολυτιμο. Συρια γαρ εγγυς. Μαρκος σπηκινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε Ahoy,

      άνοιξα το τουίτ και διαβάζω αυτό:

      "Το συγκεκριμένο στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο για εσάς"


      WHAT'S UP DOC?

      Διαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Janet Ossebaard ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ Q.
    ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ 9ο ΚΑΙ 10ο ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ.
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 9ο https://youtu.be/I4s1MX_C_G0
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 10ο https://youtu.be/xvPLmU-2t8Y

    ΕΠΙΣΗΣ, ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΣΤΙΣ 10/09/20 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ.
    https://www.brighteon.com/b2571932-d548-40a0-8d40-0ae22abb3b16
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΧΩΡΑ μεσα κι εξω – ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ που δεν θα πολεμησει ΠΟΤΕ, διοτι εχουμε φλουφληδες πολιτικους. Ετσι οι αιμοσταγεις Μογγολοι θα μας παρουνε σβαρνα // Πρωθυπουργος Φλουφλης: μικρος κρυβονταν στα φουστανια της μαμακας Μαρικας – αργοτερα στα φουστανια της Μαρεβας – και προσφατα στα βρωμικα βρακια της Γερμανιδας αρχι-λεσβιας Μερκελ και στα φουστανια της Γαλιας. Μαλιστα οι Γαλοι του εχουνε δωσει τον τιμητικο τιτλο «LE FLUFL DE LA MAREV DE LA PARTON KE VARATON ME TIS ORES” // Και οσο ο μασκαρας κοσμακης θα ασχολειτε με τους φερετζεδες, η εφιαλτικη φαμηλια των Μητσοτακηδων (με υπερ-πρωθυπουργο την Κομπρα Μητσοτακη) θα δινει δωρο στους Τουρκαλαδες ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΛΗΝΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ // Από τη μια μερια ο Μητσοτακης: υποτακτικος της αρχι-λεσβιας Μερκελ – από την αλη μερια, Γερμανοι και Τουρκοι αιωνιοι φιλοι και συμαχοι, καταλαβενετε τι μοιρασια εχει να γινει και για ποια ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΑ βαδιζουμε ακαθεκτοι. Στη μεση ενας απραγος και υποταγμενος εληνικος λαος, με φιμωτρο στη μαπα // Ειπαμε ότι μοναχα οι Τουρκοι και οι λαθρο-μουσουλμανοι θα μας απαλαξουν από την πολιτικη χολερα, διοτι μονοι μας, ετσι όπως μας εχουνε καταντησει, ειναι εντελως αδυνατον // Από τριαντα κλουβες ΜΑΤ-ΠΑΤ-ΚΑΤ σε Λεσβο και Σαμο. Για να βαρανε τους λαθρο-μουσουλμανους? Αλαχ φοιλαξει. Αυτους η εφιαλτικη φαμηλια τους εχει στα ωπα-ωπα, διοτι από την διακινηση τους τα κονομαει αγρια. Τα κουταβια της κάθε ξευτελισμενης εξουσιας ειναι για να βαρανε τους ραγιαδες Εληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφγανοί....πολλοί από την φυλή χαζαρα...
    Και ζητάτε απέλαση !.
    Οι χαζαρο μαφιόζοι της Ελλάδος ,να διώξουν τους λάθρο εισβολείς ΧΑΖΑΡΟΥΣ !.
    Εγώ ,σας είπα !
    ΑΜΟΛΑΤΕ τους έξω.
    ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ,ΟΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΣΎΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ,ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΆΤΗ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΣΕΙ...
    ΘΑ ΧΑΝΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ,ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κωστα, ειναι απο το λογαριασμο τουιερ της Ava Armstrong, Author.

    Tο μουτζουρωσα απο το σχολιο και βγηκε. Παραξενες εποχες, παραξενα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείτε δηλαδή ότι εσείς το βλέπετε κανονικά το τουίτ; Κι ότι μάς δώσατε σωστό λινκ;

      Αν είναι έτσι.. όντως "παράξενα πράγματα". Και το μόνο τεχνικό πρόβλημα που θα μπορούσα να επικαλεστώ αυτή τη στιγμή, είναι ότι ίσως η Ava Armstrong έχει κάνει μια ρύθμιση στο λογαριασμό της ώστε να εμφανίζεται μόνο σε χρήστες Windows και όχι σε χρήστες Linux όπως εγώ. Πράγμα το οποίο αποκλείεται να έκανε. Οπότε κάτι άλλο πονηρό συμβαίνει.

      Τί περίπου λέει το τουίτ;

      Διαγραφή
    2. Επί Ομπάμα υπήρχε H1N1 Virus
      US cases: 60,8 millions – Panic level: NONE – Blamed: China – Response: None
      Επί Trump Covid 19 virus
      US cases: 4,7 millions – Panic level: Hysteria – Blamed: Trump – Response: Lockdown

      Διαγραφή
  10. Τι λέτε, οικοδεσπότα! Να φύγουν οι λάθρο και να μη λυθεί το δημογραφικό μας, καταπώς λένε οι πωλητικοι μας;

    (Δηλαδή, να μη μας γ@μησουν και να μη μας γκαστρωσουν; :-) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το τουιτ παραθετει τα αντικρουομενα μετρα που εξηγγειλαν οι κακοι επι Ομπαμα και Τραμπ.
    Ομπαμα επιδημια Η1Ν1 Τραμπ Κοβιντ-19
    Κρουσματα. 65 εκ 4.7 εκ.
    Χαρακτηρισμος. Ουδις Πανδημια
    Μετρα. Ουδεν Λοκνταουν

    Και θετει το ερωτημα. Δυο μετρα και δυο σταθμα;;

    Υ.Γ. Μηπως της εχει απιβληθει μερικη λογοκρισια απο Ζουκερμπεργκ; Ειναι Τραμπικη μεχρι το μεδουλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ήταν η λέξη "χέστες Έλληνες" που κόπηκε το σχόλιό σας. Έβγαζε μια δυναμικά αρνητική ενέργεια, που ένιωσα ότι περισσότερο κακό κάνει παρά διορθώνει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ξερω αν ανηκη σε σχολιο, αλλα ετσι μουρθε.

    https://www.youtube.com/watch?v=7tk6SdSPKKI&list=RDXiMYqDD9kXw&index=13

    Μη λυπασθε τα ηχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΕΥΠ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΧΟΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΚΟάδες =ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ DVD THΣ ΧΙΤΛΕΡΙΝΑΣ.Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΠΙΚΗ ΕΥΠ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΡΑΣΙΣ ΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΝΑΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥΤΣΛΑΝΤ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ Η ΓΝΉΣΙΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ....
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ,ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟΝ ΓΟΝΙΔΙΟΝ ΟΡΓΙΆΖΕΙ. ΔΕΝ ΧΆΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΉΤΤΑ ΤΗΣ,ΟΧΙ.ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΉΙΝΗ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΉ. Η ΠΛΕΜΠΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ...ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΝΤΑΟΥΤΣΛΑΝΤ.ΕΙΧΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΑ=ΠΑΛΑΒΙΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ,ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ,ΚΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑΖΗΔΕΣ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ "ΙΧ ΧΑΊΣ ΛΙΛΙ ΜΑΡΛΕΝ" ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ. ΑΠΛΑ ΠΗΓΑΝ UNDERGROUND ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ.ΤΙ;

    ΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ...
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ;ΕΝΤΑΞΕΙ,ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΦΟΥΛΦΟΡΝΤ.Η ΑΓΓΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ,Η ΤΕΡΕΖΑ ΜΈΙ,Η ΓΚΡΙΜΠΟΥΣΚΑΊΤΕ,ΚΙ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ ΟΜΠΆΜΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΈΣΣΕΡΕΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ.Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΟΜΩΣ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΟΛΦ;ΖΕΙ;ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ;

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ!
    ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΕΔΩ ΚΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ.ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ;Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ/ΧΙΤΛΕΡ
    ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΤΟ ΑΠΕΘΑΝΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΉΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟ ΔΟΧΕΙΟΝ =VESSEL ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΗΓΕΤΙΚΗ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ. ΟΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...

    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΚΑΛΎΨΕΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ.


    ΤΩΡΑ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΆΧΗ ΕΔΏ ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΘΑ ΧΆΣΟΥΝ. ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΥΛΩΣΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.

    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΟΙ ΟΣΟΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΆΧΕΣ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΩ,ΛΥΠΟΎΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΟΡΙΣΑΝ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΟ X FILES ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΜJ 12 ΣΥΝ ΓΥΝΑΙΞΙ+ΤΕΚΝΟΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΙ ΟΛΎΜΠΙΟΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙ'ΥΜΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΠΙ ΓΗΣ,ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΑΣΤΡΟΝ/ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΈΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΙΣ ΟΧΙ ΔΉΛΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ.....

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή