«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΦΩΤΙΑ KONTA ΣΤΟ ΚΥΤ ΣΑΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ 

6 σχόλια:

  1. ΠΛΗΣΙΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΟΙΚΩΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ,ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑΣ.
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;
    .....ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ.
    .....ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑ Η ΧΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ !
    ΕΙΠΑΑΑΑ !ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε ρε γλεντιααα...φωτια στα τοπια....να δειτε που το ζαβοκουλη θα τους δωσει και σπιτια με πισινες,και θ αυξησει και τα μιστα τους...Ω ΕΛΛΑΣ ΗΡΩΩΝ ΧΩΡΑ,ΤΙ ΓΑΙΔΑΡΟΥς ΒΓΑΖΕΙς ΤΩΡΑ...δεν ξερει, η μαλλον δεν φανταζεται το ζαβο, τι τον\τους περιμενει.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ16 Σεπτεμβρίου, 2020 12:02

    Η ΧΩΡΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ LOCKDOWN, ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΙΜΑ ΦΟΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΒΙΑΣΤΑ ΤΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ. ΕΙΔΟΜΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο "δεν διάβασα το μνημόνιο", αλλά το ψήφισε, έβγαλε ανακοίνωση ότι ΟΛΟΙ (και οι 13.000 και όσοι φθάσουν μέχρι τότε) θα μεταφερθούν στην ενδοχώρα μέχρι το Πάσχα!
    Δλδ κάψτε τα πάντα και θα μεταφερθείτε...
    Η ανακοίνωση ήταν για την Μυτιλήνη, να δούμε τι θα πει τις επόμενες μέρες για την Σάμο...
    Θα τα λένε σταδιακά για να μην μας πέσουν βαριά τα νέα!
    Ο επόμενος 1,5 μήνας (μέχρι να δικαιωθεί ο Αριστόμαχος) θα είναι εξοντωτικός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΊ ΕΛΛΗΝΕΣ..
    ΔΕΝ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ!!!

    ΜΑΣ ΑΡΈΣΕΙ Ο ΦΌΒΟΣ Η ΔΡΆΣΗ!!

    ΕΔΩ ΕΊΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΏΣΟΥΜΕ ΦΟΒΟ!!

    ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ!!ΣΤΙΣ ΣΑΎΡΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή