«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Κι είχα μια φαγούρα...





16 σχόλια:

  1. Το τραγούδι αφιερώνεται σε όσους έχουν δυσκολία στο χέσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΗΝΕΣ ΣΚΑΣΤΕ (αυτό το ειπαν οι Τουρκοι). Αμεσως «ο εντολοδοχος πορδηπουργος της τρομολαγνικης κυβερνησης Φλουφλης και οι 300 βρυκολακες» ετρεξαν να μας βαλουν φιμωτρα και φερετζεδες. Ταυτοχρονως ο Φλουφλης ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ, την ξαδερφη Αλεξανδρα, η οποια ολως τυχαιως κατεχει την Μ.Κ.Ο. SOLIDARITY NOW του Σορος // Ο εκπροσωπος της Δανιας στο ξευτελισμενο ΝΑΤΟ, προς τον εκπροσωπο της Τουρκιας: «Εισαστε εγκληματικο κρατος και εχετε εγκληματια πρωθυπουργο, ο οποιος πρεπει να δικαστει στο Διεθνες Δικαστηριο για εγκληματα πολεμου και κατά της ανθρωποτητας. Εισαστε τερατα διοτι σκοτωνετε γυναικες και παιδια». Μπραβο στον Δανο. Τα δικα μας τρομοκρατημενα πολιτικα ποντικια, δεν τολμησαν να βγαλουν αχνα // Μητροπολιτης Κερκυρας Νεκταριος: «Στις μερες μας συντελειται ένα παγκοσμιο εγκληματικο πειραμα φοβου και υποταγης». Τολμησε ενας δεσποτης και βγηκε από το λαγουμι του // Οι 4 δημαρχοι Πελας εκλεισαν όλα τα σχολεια με το δικαιολογητικο: «Αφου λετε ότι η Πελα είναι επιδημιολογικα επιβαρυμενη και μας κλεισατε τα στοματα με φιμωτρα, πως είναι δυνατον να είναι τα σχολεια ανοιχτα?». Μπραβο στους δημαρχους της Πελας, κατι που δεν εκαναν τα δεξια λαμογια οι δημαρχοι της Χαλκιδικης (εκτος από την γυναικα δημαρχο Κασανδρας και μπραβο της)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προδοτική συμμαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 8 ΚΑΙ 47 ΛΕΠΤΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020,
    ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΖΑΠΙΝΓΚ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΜΑΣΚΑ ΚΙ ΑΣ ΚΑΙ 5 ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΑΔΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΒΟΘΡΙΣΚΟΙ ΟΡΘΙΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

    ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΙΔΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;
    ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΦΟΡΑΝΕ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣΚΕΣ.

    ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ, ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΒΟΘΡΙΣΚΟΙ.
    ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΣΚΑ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΟΞΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ.

    ΜΗΝΥΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΒΟΘΡΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ TO EΞΗΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΒΟΘΡΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΕΓΩ;
    ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ;
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρε το κοπροσκυλο βρηκε καινουριο παιχνιδακι.....'''δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τα παιδια του'''...τον αγωνα που τον βρηκε ηθελα ναξερα...γιατι θ αγωνιστει;;; για να εκπουστεψουν τα νεα παιδια;;;;για να μαθουμε να χαριζουμε κομματια,ονοματα,προνομοια της πατριδας μας στους γυφτους,τα αλβανα,τα μεμετια;;;;; η να επικοισει ακομη περισσοτερο τη χωρα μας με γιββωνες πληρωνοντας τους κι απο πανω, διωχνοντας τα παιδια μας στο εξωτερικο;;;ρε αει στο διαολο κωλοπαιδο που εχεις μουτρα και μιλας,προδοτη,αρχιαυνανα.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιος ωγαθός σχολιαστής πρόσφατα, είχε αναφερθεί σε ένα διαβολικό, αποκρουστικό, ερμαφρόδιτο, μαριονετοπιόνι της ρεζίλας σατανομασονίας, ονόματι Ethan Peters aka Ethan was supreme hellboy.
    Πήγε ατα 5 Σεπτεμβρίου ...

    ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΗΤΣ [ Ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ ] ΕΙΠΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΙΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ...ΑΙΝΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ [ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ]...

    ΥΓ.-1 ΚΩΣΤΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ...ΣΚΕΨΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΥΠΟΘΕΤΑ [ ΟΠΩΣ ΜΑΣΚΕΣ ]...ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ [ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΛΕ ]...ΣΚΕΨΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕ ΥΠΟΘΕΤΟ...

    ΥΓ.-2 ΡΩΤΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΛΩΣΤΡΑ...ΜΑΜΑ ΘΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ Η ΜΑΣΚΑ ΜΟΥ...

    ΥΓ.-3 ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η [ ΔΙΠΛΗ ] ΜΟΥΤΖΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...ΜΗΝΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΧΑ ΧΑ...

    ΥΓ.-4 ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΨΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΑΣ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !ΕΜΠΑΙΝΕ 13.31 !
    ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ ΜΟΥ ΕΣΥ !
    ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΣΒΕΡΚΟΥΣ !
    Ethan peters....ΠΗΓΕ ΑΤΑ Ε ;
    ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ !
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !
    ΕΧΕΙ ΕΞΕΔΡΑ ΕΞΑΥΛΩΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΠΛΕΥΡΑ !
    ΟΠΩΣ ΛΈΜΕ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΣΤΑΡΣ ,ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ! ΓΚΟΥΑΝΤΆΝΑΜΟ ΣΤΑΡΣ !
    BRIGHT LIGHTS ,BIG CITY !!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.brighteon.com/5bb58b95-d9bd-48d3-909a-c3bc63b4ff89
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ, Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ, Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΓΚΑΦΑ, ΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΒΙΝΕΟ.
      ΗΛΙΑΣ.+++
      ΗΛΙΑΣ.

      Διαγραφή
    2. https://youtu.be/-ONzXmu_jlQ
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ; ΔΕΣ ΤΟ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ.
      ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  9. ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΤΟΎ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΊΧΝΟΥΝ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΧΑΙΕ !ΕΜΕΝΑ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΒΟΥΒΑΛΟ ΧΕΝΡΥ.
    ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΈΚΑΝΑΝ ΠΟΥΡΕ ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή