«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ Взгляд

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ???
ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΥΦΩΝ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
 


Δεν το υιοθετούμε στο 100%, έρχεται όμως από αξιόπιστες πηγές…

 

Ένα εντυπωσιακό από διάφορες απόψεις άρθρο εμφανίστηκε σε γνωστό ρωσικό φιλοκυβερνητικό ιστοχώρο Взгляд (VZGLYAD), που θεωρούμε ότι αξίζει τον κόπο να αναγνωσθεί με προσοχή στην Ελλάδα, καθώς προσφέρεται για μια σειρά από ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Από το πόσο επιφανειακά και εν τέλει διαστρεβλωτικά προσεγγίζεται η ελληνοτουρκική διένεξη στο στρατιωτικό πεδίο. Από τις αριθμητικές συγκρίσεις χωρίς εξέταση ποιοτικών παραμέτρων, έως τον τρόπο με τον οποίο η εξέλιξη των ελληνοτουρκικών αλληλεπιδρά με τη διένεξη στο ανώτατο στρατηγικό επίπεδο, αυτό του γεωστρατηγικού πλανητικού ανταγωνισμού Ηνωμένων Πολιτειών και Ρωσίας…
Η μετάφραση είναι κατά προσέγγιση μέσω της πλατφόρμας  Google.


«Τι έρχεται – Τι γίνεται.Τι συμβαίνει. Έχω πέσει έξω ποτέ; Όχι. γιατί; Έχω τρομερές πηγές που δεν φαντάζεστε…  Ξέρω μέχρι και την ώρα που θα γίνει ή θα πουν κάτι. Ας αρχίσουμε από το τι έρχεται τι γίνεται με την Τουρκία.
 
Έρχεται πόλεμος.  Άμεσα. 

πως θα γίνει..    

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει συμφωνήσει με την Τουρκία σε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και της  Μεσογείου από πέρυσι τον Οκτώβριο. Η Τουρκία σε συνεργασία με την Γερμανία είπαν στην Ελλάδα όλα μισά μισά.  Ο Μητσοτάκης είπε  «πως μα πως θα το δώσω αυτό στο λαό;  Θα με ρίξουν» .    Η Γερμανία διοικεί την Ε.Ε. που σας έδωσε δάνεια. Αυτή  τη στιγμή χρωστάτε 220 δις.  Έχετε υπογράψει την παράδοση εθνικής κυριαρχίας μέχρι και  να ξεχρεώσετε  δηλ. για 100 χρόνια.    Άρα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα αν δε πάρετε εντολή από τη Γερμανία, αλλιώς θα πτωχεύσετε αμέσως. 

Ο Μητσοτάκης δέχθηκε αλλά το θέμα είναι πως να τα πει στο κόσμο, θα γίνει χαμός.  Αποφάσισε λοιπόν, να γίνει και καλά συζήτηση με την Τουρκία, να γίνουν συνομιλίες αλλά;;;  Μόνο για τα δικά σας όπως ζητάει η Τουρκία κι όχι για τα δικά της.   Όμως η Τουρκία όταν κατάλαβε  τον  φόβο σας ζητάει κάθε μέρα και πιο πολλά. 

Αποφάσισαν όλοι Ελλάδα, Τουρκία, Γερμανία να γίνει ένα πολύ θερμό επεισόδιο με νεκρούς για να μπορέσει ο Μητσοτάκης να κάνει διάγγελμα και να πει θα πάμε σε συνομιλίες με τη Τουρκία για να μη γίνει γενικός πόλεμος. Έτσι ο κόσμος ο φοβισμένος κόσμος μη χάσει τα παιδιά του θα το δεχτεί καλύτερα,   άρα;   

Έρχεται θερμό επεισόδιο με νεκρούς πολλούς. 

Θα μπει η Γερμανία στη μέση θα πει στοπ πάμε σε συνομιλίες. 

Αυτό είναι το σχέδιο, κλειδωμένο!!!   

Ειδατε πως η Ελλάδα έκανε ΑΟΖ με την Αίγυπτο κι άφησαν έξω το Καστελόριζο!!! Είδατε το σχέδιο;;;;;  έκαναν ΑΟΖ ως τον 28ο παράλληλο!!!  Η Τουρκία ζήτησε και πήρε από τον 28ο παράλληλο και ανατολικά!!! Ναι, το πήρε!!! Και το Καστελόριζο πήρε φυσικά !!!!
 
Όμως!!!!!! 

Ο Τραμπ που είναι πατριώτης και φιλέλληνας αντέδρασε,  θα το δούμε πιο κάτω!   Μάθατε ότι πήρε δύο φορές τηλέφωνο το Μητσοτάκη;; τι του είπε;;;  Ακριβώς αυτό..  Μην πουλάς τη πατρίδα σου,  δεν σου ανήκει!!!! Ξέρω τα σχέδια σας του είπε και σταματά τώρα!!!  Ο Τραμπ έχει μένος με τη Γερμανία για αυτό!!!! Και με την Τουρκία!!! Η Γαλλία είναι μαζί μας φαινομενικά γιατί θέλει οι εταιρείες της να μπουν για γεωτρήσεις κάτι που δε θέλει η Τουρκία!!! Ο Μητσοτάκης αρνήθηκε στον Τραμπ να κάνει αυτά που του ζήτησε.. να μη πουλήσει δηλ. το μισό Αιγαίο!!!  Την δεύτερη φορά ο Τραμπ του είπε,  κάνε επίθεση στη Τουρκία πρώτος, είναι πολύ αδύναμη αυτή τη στιγμή! Θα κερδίσεις του είπε!!!! Και φυσικά τον τρόμαξε, λέγοντάς του ότι αν δε το κάνει θα έχει απέναντι του τις ΗΠΑ.   

Ο Μητσοτάκης προχθές έκανε συμβούλιο αν μπορεί να κάνει πρώτος χτύπημα!!!! Οι στρατηγοί οι Έλληνες του είπαν ακριβώς ότι σε μια μέρα η Τουρκία δεν θα υπάρχει!!! Ο Μητσοτάκης αρνήθηκε!!!! 

Προδοσία!!!!
 
Η Τουρκία το έμαθε αυτό από τη Γερμανία και έχει  λυσάξει.  Ειδατε τώρα ζητάει και τα Δωδεκάνησα. Έχει μαζί της την Γερμανία. 

Τις τελευταίες ημέρες ο Ερντογάν βγάζει από τη φυλακή όλους αυτούς τους στρατιωτικούς που είχε συλλάβει στο πραξικόπημα, 

γιατί; 

Γιατί δεν έχει πιλότους, ναυτικούς, δεν έχει τίποτα.   Αυτό είναι πρωτοφανές να βγάζει ισοβίτες στρατιωτικούς. 

Γιατί; 

Ετοιμάζει επίθεση εντός των ημερών!!!!! 

Με τη βοήθεια της Γερμανίας!!!! 

Η Αμερική δεν εμπλέκεται γιατί ο Μητσοτάκης αρνήθηκε στον Τραμπ ότι του είπε,  δηλ. να μη πουλήσει την πατρίδα του και να χτυπήσει πρώτος γιατί έχει πληροφόρηση η Αμερική,  ότι η Τουρκία ετοιμάζει επίθεση. 

Προδότης;;;;;; 

Ο Μητσοτάκης;;; 

Κάπως έτσι …
 
Ο Τραμπ είναι ο μόνος πρόεδρος που δεν έχει κάνει πόλεμο ποτέ!!!  Όλοι οι πρόεδροι αν δείτε έχουν κάνει 6-8 πολέμους ο Τραμπ ποτέ κανέναν. Γι’αυτό δεν τον θέλουν. Εχουν γίνει 11 απόπειρες εναντίον του. Θέλουν να τον ρίξουν.  

Αν δε βγει ο Τραμπ τώρα τον Νοέμβριο θα ξεκινήσει παγκόσμιος πόλεμος αμέσως. Αν βγει το πρώτο που θα κάνει είναι η καταστροφή της Τουρκίας. Δεν είναι φίλος του Ερντογάν.  Απλά η Αμερική έχει πυρηνικές κεφαλές στο Ιντσιρλίκ κι ο Ερντογάν τις έχει δεσμεύσει!!!!!!!
 
Τον Τραμπ και τα μάτια σας. Μην ακούτε τι λένε.  

Είμαι Ρώσος και είμαι αντίθετος στη ΝΤΠ αυτοί οι άθλιοι νεοταξίτες  θέλουν να τον ρίξουν.
Άρα όπως σας είπα και πριν, πάτε σε πόλεμο αμέσως. 

Πρώτα ένα μεγάλο θερμό επεισόδιο τώρα σε λίγες μέρες από σήμερα. Για να κάτσετε στο τραπέζι να μοιράστε τα δικά σας! 

Αυτό ο Μητσοτάκης μπορεί να το διαχειριστεί.  

Πώς;  

Με τον ψευτοϊό!!!!  

Αυξάνει τα κρούσματα, τους νεκρούς, κλείνει τα πάντα, τα παιδιά στο σχολείο θα τα βγάζουν θετικά, θα τα πάνε σε δομές θα γίνουν μακελειά στην Ελλάδα,  ο κόσμος τρομαγμένος θα ασχοληθεί με ιό,  μάσκες,  παιδιά,  κι έτσι θα περάσει το μοίρασμα του Αιγαίου εν μέσω  καραντίνας,   όμορφα κι ωραία…
 
Όμως….

οι Έλληνες στρατηγοί δεν το δέχονται και είπαν ότι θα αντιδράσουν!!!! 

Και θα έχετε γενικό πόλεμο!!!! 

Πρώτα θερμό επεισόδιο πιθανόν και μέσα στο Σεπτέμβρη και γενικό πόλεμο πριν τις εκλογές των ΗΠΑ 3 Νοεμβρίου.  

Άρα θερμό επεισόδιο τώρα σύντομα  και γενικός πόλεμος τον Οκτώβριο.
 
Κλειδωμένες οι πληροφορίες μου.  

Ξέρω ακριβώς μέρα κλπ. 

Εισβολή σε τρία νησιά, για να πάρουν τα δύο:  Καστελόριζο και Αγαθονήσι !!!!   

Σσσσσστ. 

Αυτά είναι τα μυστικά των μυστικών.  Σας είπα ποτέ κάτι που δεν έγινε;;;; Ξέρω πιο πολλά άλλα όλα στην ώρα τους. Τώρα.  

Θα πάτε σε πόλεμο,  κλείνουν τα πάντα μαγαζιά,  τράπεζες,  και γίνεται πτώχευση.»ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΙ  ΕΝΑ  ΣΧΕΤΙΚΟ  ΒΙΝΤΕΟ :
nafpaktoserxomaste.com 

39 σχόλια:

 1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Σεπτεμβρίου, 2020 01:27

  ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΗΔΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΉΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
  ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ;
  ΠΟΙΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ;
  ΕΝΑΣ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΠΟΙΟΣ "ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ" ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΦΩΤΙΑ;
  ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΛΈΙΖΕΡ, ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ;
  ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΝΑΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
  ΛΕΕΙ Ο ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ, ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΤΡΑΜΠ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ, Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΚΕΚΑΛΛΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (black ops) ΟΠΩΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΗΓΕΤΩΝ, Ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΤΊΜΕΤΡΑ.
  ΕΔΩ, "ΓΛΥΦΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ f-35, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΝΩ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
  ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ........
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !!!!!
  ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΊΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ, ΟΥΤΕ ΤΡΑΜΠ, ΟΥΤΕ ΜΑΚΡΟΝ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΤΙΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ.
  ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΤΟ ΑΔΕΡΦΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ, ΔΕΝ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ'ΜΑΣ. ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ'ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ.
  ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Π@ΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ'ΜΑΣ.
  ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΥΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΛΑΟΥΣ;
  Ή ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ;
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ; ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ.
  ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.
  ΕΧΘΡΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ Κ@ΡΙΟΛΗΣ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥΦΕΚΙΟΥ ΣΑΣ.
  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΣΙΩΝΟΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΠΩΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ ΒΙΑΙΟ.
  ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ;
  ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ, "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΆ ΤΟΥ Μ@ΛΑΚΑ";
  ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠ'ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ;
  ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΩΦΕΙΛΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
  ΣΟΦΑ, ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ, ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ, "Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ", ΟΤΙ, "Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, Ή ΜΑΛΛΟΝ, ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΌΛΑ".
  ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΗΡΘΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, Ή ΚΑΝΕΝΟΣ ΆΛΛΟΥ ΠΩΛΗΤΙΚΟΥ, ΩΣΑΝ ΛΕΥΚΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΙΚΑΊΩΜΆ ΤΟΥ.
  ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΑΝΤΩΣ, ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΆΧΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ.
  ΚΙ'ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ, ΟΙ ΑΞΙΟΙ, ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ @ΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ.
  ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΟΥΚΟΥΕ.
  ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΩΣΠΙΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΙΚΩΝ.


  "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ" !!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ωραίο το άρθρο πολύ τρομοκρατικό αλλά ποιος ο λόγος να φοβόμαστε τόσο πολύ αφού εδώ και 4 χρόνια προετοιμαζόμαστε για πόλεμο ψυχολογικά και εφόσον ο ερντογαν είναι τόσο δυνατός στρατιωτικά γτ τρώει τα μούτρα του σε όλα τα μέτωπα που έχει άνοιξη πως λέει και ένας σοφός «ο χρόνος θα μας πει» για το τι μελει γενεσθε για όλους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Σεπτεμβρίου, 2020 13:48

   ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ Teknoman ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ. ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ golmund ΚΑΙ ΣΤΗΝ shangai ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.

   ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
   Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ rex.

   Διαγραφή
 3. Παρακαλώ, το λινκ του άρθρου να το μεταφέρω σε ρωσόφωνους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το ενεργό λινκ που φαίνεται, ήταν δική μου πρωτοβουλία για να δείτε πώς είναι η εφημερίδα αυτή. Δεν το βρήκα όμως, γιατί είναι σίγουρα κάποιων ημερών το άρθρο. Το μπλογκ "Ναύπακτος Ερχόμαστε" δεν νομίζω να μάς δουλεύει. Κι άλλωστε τα γνωρίζουμε ήδη αυτά ότι έτσι θα γίνουν.
   Αν το βρω πάντως, θα το προσθέσω.

   Διαγραφή
  2. Καλησπερα Κωστα. Πολυ σημαντικα αυτα που αναφερονται, αν ειναι αληθεια. Πρεπει να βρουμε το ρωσικο αρθρο οπωσδηποτε, για να μαθουμε και ποιος το εγραψε. Μηπως θα μπορουσε να βοηθησει ο φιλος μας ο Διηνεκης, ο οποιος παρεμπιπτόντως δεν εχει αναφερει τιποτα πανω σ΄αυτο για την ωρα, και ομολογω οτι με ανησυχει λιγακι αυτη η καθυστερηση ...

   Διαγραφή
 4. Συμφωνω και επαυξανω!!! Η μοιρολατρια, η μεμψιμοιρια και ο ωχαδελφισμος που καλλεργησαμε τοσα χρονια μας εκανε μαλθακους, οκνηρους και οσφυοκαμπτες. Τωρα ειναι η τελευταια μας ευκαιρια, να αποδειξουμε οτι ειμαστε γνησια τεκνα των προγονων μας και να παρουμε την πατριδα μας πισω, διαφορετικα οχι μονο θα χασουμε την παρτιδα αλλα και ολοκληρο το παιχνιδι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΡΑΦΕΙΣ:
  ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,
  ΗΛΙΑΣ.+++ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ Η ΣΤΟΝ ΘΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ; Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΕΛΕΙ.

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΡΑΦΕΙΣ: ΠΟΙΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ;
  ΗΛΙΑΣ.+++ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ; ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ.

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΡΑΦΕΙΣ: ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ;
  ΗΛΙΑΣ.+++ ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ; ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΥ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΠΡΙΝ ΕΠΟΧΗΣ ΤΡΑΜΠ ΓΑΙΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΑΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΡΑΜΠ.
  ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ,
  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΟΥ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
  Ο ΤΡΑΜΠ ΣΒΗΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΣΤ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΡΑΦΕΙΣ:
  ΕΝΑΣ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΠΟΙΟΣ "ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ" ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΦΩΤΙΑ;
  ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΛΈΙΖΕΡ, ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ;
  ΗΛΙΑΣ.+++ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ.
  ΙΣΑ ΙΣΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.
  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΡΑΦΕΙΣ:
  ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΩΦΕΙΛΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
  ΗΛΙΑΣ.+++ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ 13.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΜΕ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

  ΚΩΣΤΑ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΧΟΛΙΑ, ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΛΙΚΑΡΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.

  ΗΛΙΑΣ.+++

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Σεπτεμβρίου, 2020 19:27

   ΑΓΑΠΗΤΕ ΗΛΙΑ+++, ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΕΝΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ.
   ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ, ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΕ ΕΚΑΝΕ ΑΡΣΗ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΕ ΜΗ ΦΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
   ΔΗΛ. ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙ, ΜΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ;
   ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ, standard and poors, fitch ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
   ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ;
   ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΔΕΙΧΝΑΝΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ blackhawk, ΜΕΤΑΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ISIS.
   Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ;
   ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ;
   ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ, ΟΤΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;
   ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ;
   ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΑΦΗ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ;
   ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΖΕΡ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ, ΤΟ "ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV" ΚΑΙ ΤΑ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΡΕΥΝΑ.
   ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ, ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΕΝΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ.
   ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ, ΟΧΙ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ".
   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ.
   ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

   ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ. ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ, ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ.

   ΕΜΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ !!!

   Διαγραφή
 6. Εϊτε με Τράμπ, είτε χωρίς, οι ηπαπάρα είναι δέσμιες συγκεκριμένης (γεω)πολιτικής δεκαετιών, η οποία ΔΕΝ αλλάζει - τουλάχιστον, δεν πρόκειται ν' αλλάξει στο ορατό μέλλον.

  Επομένως, το ότι είπε ο Τράμπ στο Παρλιακούλι "ριχτήτε πρώτοι του τουρκαλά" είναι τουλάχιστον χονδροειδές ψέμμα.
  Ακόμη κι αν το είπε, θυμηθήτε το τί έπαθε ο Σαντάμ, όταν τον διαβεβαίωσαν οι ηπαπαραίοι ότι δεν τρέχει τίποτε, αν ορμήσει καί καταλάβει το Κουβέϊτ. Σιγά μην αφήσουν οι ηπαπάρα (υπό την διαβουκόληση του κάθε Κίσσινγκερ) να κλείσει η Ελλάδα το Αιγαίο κι απ' τις δυό μεριές!
  Αυτή η δουλειά θα γίνει, ΑΦΟΥ πρώτα ξεκαθαριστεί το τοπίο με γενικευμένο στρατιωτικό πόλεμο ΗΠΑ-Ρωσσίας. (Κι ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν ...θερινές κι οι δυό τους.) Μην τρέφετε τζάμπα ελπίδες, ότι θα μας αφήσουν ν' απελευθερώσουμε την Ανατολική Ελλάδα (Μ. Ασία)! (**Παρά** το γεγονός ότι είμαστε προτεκτοράτο· άρα, δεν -θα- τρέχει τίποτε, επειδή θα μπορούν να μας κάνουν ό,τι θέλουν καί τότε.)

  Παίδες, μην τσιμπάτε σε τέτοια άρθρα. Αυτοί που τα γράφουν, είναι σαϊνια στην προπαγάνδα καί στον ψυχολογικό πόλεμο. Καί σαφώς όχι φίλοι μας.
  Τέτοια άρθρα είναι "νοητικοί ιοί"... στους οποίους έχουμε ανοσία, μόνο αν (α) γνωρίζουμε πολύ καλά Ιστορία, (β) μας κόβει, να καταλαβαίνουμε τι **καθορίζει αναγκαστικώς** ο γεωγραφικός χάρτης (καί άρα, το πώς θα κινηθεί όποιος έχει συμφέρον), καί (γ) προτάσσουμε την Πατρίδα έναντι παντός άλλου.

  Υγ: Κανένας (ανθρώπινος) σύμμαχος δικός μας δεν υπάρχει. Έχει απόλυτο δίκιο ο Εύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ευχαριστώ. Δεν αμφιβάλλω ότι κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.
  Θεωρώ όντος πολύ επικίνδυνο το σχολείο. Τα παιδιά μπορούν να βρεθούν ανά πάσα στιγμή υπό άτυπου καθεστώτος ομηρίας ώστε να βγουν οι γονείς εκτός μάχης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ // Τα εχουμε πει καμποσες φορες, αλα δεν πειραζει (Επαναληψις Μητηρ Μαθησεως) // 1. ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΙΑΣ. Από τις ΧΙΛΙΕΣ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ που κυκλοφορουν στην φουκαριαρα την ανθρωποτητα, οι 990 προερχοντε από τα πτωματα. Ετσι θα ξαναγινετε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και όχι αγρια θηρια // 2. ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΦΑΓΙΑΣ. Σημερα μαζεψτε ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ σε μια σακουλα και πεταξτε τα στα σκουπιδια. Ετσι θα ξαναγινετε ΥΓΕΙΕΙΣ και ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ που λεγεται ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, εχει μηχανισμους ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ // 3. ΔΙΑΤΡΟΦΗ: μονο φρουτα, ξηρους καρπους, οσπρια και χορτο-λαχανικα // 4. ΤΡΕΙΣ ΠΑΛΗΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ αφθορι και παραχρημα, μηπως οι νεωτεροι μπορεσουν να κανουν κατι (αν και δεν νομιζω, διοτι εχουνε μπολιαστει με το ιδιο DNA – αλωστε ολη η ζωη τους ειναι η μαμακα τους και ένα κινητο) // 5. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ από 17 ετων // 6. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: δυο χρονια νηπιαγωγειο οπου θα μαθαινουν αναγνωση και γραφη – τεσερα χρονια δημοτικο – δυο χρονια γυμνασιο – δυο χρονια λυκειο – τρια χρονια πανεπιστημιο – ένα χρονο φανταρος – σε ηλικια 20 ετων θα εχουν τελειωσει όλα αυτά // 7. Από τη στιγμη της γενησης και κάθε χρονο ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΗΝΑ από Εληνες γονεις (από τους πορους του κρατους – φυσικο αεριο κλπ). Τα εικοσι χιλιαρικα θα τα περνει 20 χρονω, για να κανει κατι στη ζωη του και τα υπολοιπα 30 χιλιαρικα σε ηλικια 50 χρονω // 8. Να κυβερνησει 4 χρονια ο στρατηγος Φραγκος (οσο κι αν βγαζουνε σπυρακια ορισμενοι ρουσφετολαγνοι κατσαπλιαδες), να βαλει την Ελαδα σε μια καλη στρατα και αμεσως μετα να ξαναφερετε τα πολιτικα ερπετα για να σας καταστρεψουν ολοσχερως (ξερετε εσεις) // 9. Να φερετε τους Μογγολους να καθαρισουν την πολιτικη σαπιλα και το αχυρο από το μυαλο σας (η Τουρκια ανηκει επισημως στους G-20). Ουτως η αλως θα ερθουν // 10. Κι επειδη ΔΕΝ θα κανετε τιποτα από τα παραπανω, να μπειτε ολοι σε ένα σαπιοκαραβο και να φουνταρετε μεσοπελαγα (εκτος από εμας τους δυο – αλα κι εσυ . . . χαλασες κι εσυ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μπορώ και εγώ να είμαι μάντης
  Στα 329,5 δισ. ευρώ ή 167% του ΑΕΠ θα διαμορφωθεί το δημόσιο χρέος στο τέλος του 2020, παρουσιάζοντας μείωση κατά 6,3 ποσοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ έναντι του 2019, οπότε εκτιμάται ότι θα κλείσει στα 329,3 δισ. ευρώ ή 173,3% του ΑΕΠ (ήταν 334,721 δισ. ευρώ ή 181,2% του ΑΕΠ το 2018).
  https://www.newsbeast.gr/financial/greek-financial/arthro/5673212/meiomeno-sta-329-5-dis-eyro-to-dimosio-chreos-sto-telos-toy-2020
  Στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει συμφωνήσει με την Τουρκία σε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και της Μεσογείου από πέρυσι τον Οκτώβριο.
  Η Τουρκία σε συνεργασία με την Γερμανία είπαν στην Ελλάδα όλα μισά μισά
  .Και ο Μητσοτάκης είπε «πως μα πως θα το δώσω αυτό στο λαό; Θα με ρίξουν» .
  Δηλαδή τον Οκτώβριο 2019 ο Μητσοτάκης έδωσε την ΕΛΛΑΔΑ …δηλαδή ο ΓΑΠ τι έκανε το 2010!!!!!! Αυτός ο κούλης ρε παιδί μου……… τι σου είναι .
  H ανακοίνωση της προσφυγής στον μηχανισμό στήριξης έγινε στις 23 Απριλίου 2010 από τον πρωθυπουργό Γεώργιο Α. Παπανδρέου, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ημέρα στο Καστελόριζο.
  Το 2004-2009 πάλι η ΔΕΞΙΑ ήταν που μας έβαλε στον προθάλαμο της κρίσης (τα γνωστά παράδοξα των σκοτεινών μηχανισμών φωτιές, πτώση σινουκ, ρώσικες αγορές,κ.τ.λ.π.) η κυβέρνηση Καραμανλή έχει συμφωνήσει με την Τουρκία σε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και της Μεσογείου με την τότε επίσκεψη της Μερκελ πάνω από τα καμένα.
  Η Τουρκία σε συνεργασία με την Γερμανία είπαν στην Ελλάδα όλα μισά μισά
  και ο Καραμανλής είπε «πως μα πως θα το δώσω αυτό στο λαό; Θα με ρίξουν» . !!!!!!!
  κοίτα κάτι συμπτώσεις μόνο η ΝΔ πουλά !!!!!!!!και όχι το ΠΑΣΟΚ ( π.χ. ΙΜΙΑ, ΟΤΣΑΛΑΝ)
  ρε μήπως τελικά αυτό το ΠΑΣΟΚ έφερε όλους τους ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΥΣ για καζουρα*
  στους ΔΕΞΙΟΥΣ!!!!!!
  καζούρα θηλυκό ομαδική κοροϊδία εις βάρος κάποιου

  Use your illusion 10-9-2020
  συνέχεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. "...τι του είπε;;; Ακριβώς αυτό.. Μην πουλάς τη πατρίδα σου, δεν σου ανήκει!!!! Ξέρω τα σχέδια σας του είπε και σταματά τώρα!!!..."
  Το ότι ο αρθρογράφος "γνωρίζει" και τι ακριβώς είπε ο Τραμπ, πραγματικά με ξεπερνάει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Δεν ακούς τίποτε άλλο από οι ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ αυτοί που διαχρονικός πουλάνε την ΠΑΤΡΙΔΑ και τους είχα και για ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και φυσικά ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ αυτό να λέγετε.
  Ένα 1 ΧΡΟΝΟ, από την εκλογή του πολιτικού κόμματος που έχει την εξουσία οι ΔΕΞΙΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ.
  Η Αριστερά, ο Σοσιαλισμός, η Αντίφα, η άκρα Δεξιά, η άκρα αριστερά και λοιπά κόμματα Πατριωτικά σωματεία τα ΜΜΕ μπλοκερς ιντερνέτ ΟΛΟΙ μα όλοι εναντίον της ΔΕΞΙΑΣ και φυσικά στον ΚΥΡΙΑΚΟ τον κούλη.
  Να θυμίσω ότι αυτή η Γερμανοφιλική οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ έγινε πολιτική μηχανή από την διαγραφή από το κόμμα του Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ενσωματώθηκε στην ΔΕΞΙΑ.
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ φανερή ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ υπάρχουν σκιώδεις μηχανισμοί και μέσα στην παγίδα είμαστε όλοι, γιατί όλοι έχουμε πολιτικό βήμα.
  Από το 1974 και μετά όλο και περισσότερο τρέχει το επαναστατικό πνεύμα σε όλους μας είναι γεγονός να μην πώ μόδα και πρώτο όνομα ΚΚΕ.
  Δεν υπάρχει σήμερα κάποιος που να πιστεύει ότι δεν είχε πάρει λίγο από την αίγλη του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ γενιές ολόκληρες έως σήμερα 2020 έχουν στο αίμα λίγο ΚΚΕ αριστερά και μα πάρα πολύ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ……..αυτοί μετά ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ έγιναν X-MEN δηλαδή κάτι σαν ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ διανοούμενοι εδώ και κι …..κάτι χειρότερο από τους περιπλανώμενους ιουδαίους ……….ναι καλά κατάλαβες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ….φαρισαίοι υποκριτές ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΙ και οι ίδιοι!!!!!! που φωνάζουν κούλη – κούλη δεν είσαι ο μεσσίας ….. μας έφερες καταστροφές λαθρομετανάστες, κρίση και τουρκιά, ξεπούλημα γενικά, φτώχια, covid19.
  Κλαίνε στα νησιά που δεν πήρανε λεφτά από τα ρουμς και τα χαζά …..σκούζουν όλοι από καντεμιά.
  Μασόνα σκλάβε των ελίτ φίλε των Γερμανών αντίχριστε ΚΥΡΙΑΚΟ, προδότη ………..χάρης σε σένα γλεντάνε όλοι …….
  Παρατηρώ ……….. δεν υπάρχει μία αισιοδοξία από τον ΕΛΛΗΝΑ παντού σκοτάδι γιατί απλά δεν είναι ο κομματικός φορέας του.

  Use your illusion 10-9-2020
  συνέχεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Μπορείς να δεις……… οπού και να ψάξεις η δεξιά είναι δεξιά δεν είναι μόνο η αντιπολίτευση που έχει έναν λόγο να κάνει κριτική αλλά όλοι οι μηχανισμοί …….. σχόλια σε fb, μπλοκερς, μμε, τα λένε …Κυριακό φύγε….. όλοι αυτοί να υποθέσω είναι πατριώτες.
  Που να πρώτο κοιτάξεις στο δράμα του ιού, στην διαχείριση της χώρας ακόμα και στην συμφωνία εξοπλισμών λένε είναι μούφα το καρπούζι που μέχρι χθες οι ίδιοι έλεγαν ότι πρέπει να πάρουμε εξοπλισμό.
  Εγώ δεν θα κάνω τον φαφλατά ούτε θα πουλήσω πνεύμα αλλά διαχειρίζομαι τα γεγονότα τις συντεχνίες* και προσπαθώ να μπώ στον ρόλο του προδότη ΚΥΡΙΑΚΟς (πολύ καλόπαιδο)………μπορείς να μπεις στον ρόλο του και συνάμα του προδότη εδώ δεν είναι αόριστο είναι κομβικό κάτι σαν τον Εφιάλτη …….δεν είναι παράγκα μεταξύ παράγκας συναλλαγή.
  Μην ξεχνάς όποιος περνά την κόκκινη γραμμή θεοποιείτε* (σχήμα λόγου*) στο λαό.
  Μην ξεχνάς ότι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ έσπασε την συντεχνία* τον κρίκο …. με το κράτος αν ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ τότε ψάξε ποιος είναι ο πραγματικός ΙΟΥΔΑΣ.
  Με τον όρο η συντεχνία μεταφορικά είναι ενίοτε γνωστή και ως "αδελφότητα", δηλαδή μία οργάνωση ή ένας σύλλογος ανθρώπων που έχουν κάποιο κοινό ενδιαφέρον, δοξασία ή/και προσδοκία για το μέλλον. Τα μέλη των συντεχνιών, όταν αυτές έχουν την έννοια της αδελφότητας, είναι συνήθως συνδεδεμένα μεταξύ τους με σταθερούς δεσμούς και με την ίδια την συντεχνία με ισχυρές δεσμεύσεις.
  Η ΤΟΥΡΚΙΑ θα υποστεί το μελλούμενο το τετελεσμένο ………αυτό που θα συμβεί θα σοκάρει τον Παγκόσμιο κόσμο και ειδικά τον ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ.
  ΘΕΤΙΣ + ΑΧΙΛΛΕΑΣ
  ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ + ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  ΜΑΡΙΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ-ΘΕΟΤΟΚΟΣ + ΧΡΙΣΤΟΣ

  Να ξέρεις η ροή είναι ΜΙΑ οι πηγές πολλές βαρέθηκα να ακούω ….ότι είναι να γίνει θα γίνει
  «Εστίν ειμαρμένα πάντα» Ηράκλειτος

  Για τους πατριώτες
  Πεπρωμένο φυγείν αδύνατον Πίνδαρος

  τέλος
  Use your illusion 10-9-2020

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλώς τον boy!

   Για εμάς τους Έλληνες.. κανονικά, θα έπρεπε "αριστερά" και δεξιά", σαν όροι.. να χρησιμοποιούνται μόνο για τα δυο μας @ρh;iδια.

   Άπαξ και τσιμπήσαμε στην παραμύθα "ανήκωμεν εις την Δύσην", η Ελλάδα εισήχθη στην κατρακύλα για την δύση της.

   Τώρα.. καλά ξεμπερδέματα με τους τζιχαντιστές...

   Διαγραφή
  2. https://www.olympia.gr/politiki/lefta-yparchoun-san-simera-eipothike-i-megalyteri-ataka-politikis-paraplanisis-vinteo/

   Διαγραφή
  3. https://www.olympia.gr/ellada/o-mitarakis-metatrepei-tis-domes-se-gkouantanamo-eftheia-sygkrousi-me-tis-mko/

   Διαγραφή
  4. https://www.tanea.gr/2020/09/10/politics/symfonia-me-tourkia-to-kryfo-eggrafo-zitaei-o-tsipras-fotia-sto-politiko-skiniko/

   Διαγραφή
  5. https://thepressproject.gr/o-mitsotakis-omologei-se-diethni-mme-engrafi-mystiki-symfonia-me-tin-tourkia/

   Διαγραφή
  6. Ο Μητσοτάκης ομολογεί σε διεθνή ΜΜΕ έγγραφη μυστική συμφωνία με την Τουρκία

   Καταφέραμε ακόμη και να καταλήξουμε σε “έγγραφη συμφωνία”. Το αποτέλεσμα ήταν να αποσυρθεί τελικά η Τουρκία, αποκαλύπτοντας ανεπίσημες αλλά απόρρητες συζητήσεις».

   προλαβαίνω τίτλους από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ και 4 σχόλια δικά μου use your illusion

   Διαγραφή
 13. Απο το σχολιο του Εργολαβου σημειωσα δυο πραγματα.

  Ενα "αφου ξεκαθαριστει το τοπιο με γενικευμενο στρατιωτικο πολεμο ΗΠΑ-Ρωσσιας" και δυο οτι ο "ΕΥ εχει απολυτο δικιο".

  Αυτα τα δυο ειναι ολα τα λεφτα!

  Απο την στιγμη που οι αριστοτεχνες στην τεχνη πλυσεως εγκεφαλου, Καμπαλ, απογαλακτισανε τον Ελληνα απο το "Συν Αθηνα και Χειρα Κινει" τον ριξανε στο καναπε ποιο βαθεια να περ ιμενει λυση των προβληματων του απο καποιο αλλο Θεο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Και κάτι ακόμη:
  Οι ΗΠΑ είχαν ενθαρρύνει τον Ιωαννίδη να κάνει το πραξικόπημα στην Κύπρο για Ένωση με την Ελλάδα...
  Όποιος ακόμη θεωρεί, ότι μπορεί να πάρει στα σοβαρά τα λόγια του όποιου Τραμπ (έστω και αν τα είπε, που πολύ αμφιβάλλω), είναι τουλάχιστον ανόητος...
  Η μόνη απάντηση στην Τουρκία, θα είναι η δική μας ετοιμότητα και αποφασιστικότητα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ποποπο ρε παιδιά φωτιά είστε γτ λοιπόν δεν κάνουμε Λιγάκη υπομονή αν και προτιμο να κατεβάζω εγώ και ο terminator την αεροπορία με τανκ είναι ποιο ωφέλιμο ω Ελλάς με τους τρελούς πολεμιστές κανεις τα τανκ και λειτουργούν σαν ελεύθεροι σκοπευτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Μην ξεχάσετε να πάρετε και τον καναπέ μαζί σας ,αφού θα τα κάνετε όλα μόνοι σας.
  Αφού δεν μπορείτε να καταλάβετε τι γίνεται ,τι παιδευσθε ;
  Έχετε πάντως πλάκα.
  Λία.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ποια σταμάτησε τον Τραμπ στο Ελληνικό;

  ΒΗΜΑτοδότης
  25.09.2019, 07:15
  ναι άγνωστο έως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές αν θα οριστεί εκ νέου συνάντηση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη . Ωστόσο, πηγές από την ελληνική αποστολή στη Νέα Υόρκη μου λένε ότι το ενδεχόμενο να οριστεί νέο ραντεβού παραμένει ανοιχτό, ενώ η αμερικανική πλευρά ζήτησε από τους Έλληνες να φροντίσουν για ευελιξία στο πρόγραμμα του Έλληνα πρωθυπουργού την Τετάρτη. Μία πιθανή ώρα για ενδεχόμενη ανανέωση της συνάντησης Τραμπ-Μητσοτάκη, είναι στις 11 το βράδυ, ώρα Ελλάδας. Ως γνωστόν ο Λευκός Οίκος, ανακοίνωσε την ακύρωση της συνάντησης μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ και την ανακοίνωση της Νάνσι Πελόζι για έρευνα που αφορά «προδοσία» του Ρεπουμπλικανού προέδρου. Αλλά δεν πρόκειται να σταθώ σ΄αυτό.
  Θέλω να σας θυμίσω ότι ο Ντόναλντ Τραμπ προτού εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ, προτού ακόμα θέσει υποψηφιότητα το 2012 έδειξε ενδιαφέρον να επενδύσει στο Ελληνικό. Ηθελε να επενδύσει στα πάντα, ακόμα και στη δημιουργία καζίνο, πλην όμως μια κυρία εκπρόσωπος του τότε ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη του πάλαι ποτέ Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων είχε θέσει πάγο στα σχέδια του Τραμπ μετά από επεισοδιακή συνεδρίαση του Ταμείου. Πρόκειται για την Αννα Ζωηρού η οποία πρότεινε να σταματήσουν όλες οι διαδικασίες έως τις επόμενες εκλογές. Ετσι η κυρία Ζωηρού σταμάτησε την επένδυση τον μετέπειτα Πλανητάρχη. Να σημειώσω επίσης για την ιστορία ότι ο κ. Τραμπ, ως επιχειρηματίας είχε ταχθεί υπέρ του… Grexit. Αλλαξε όμως απόψεις (για την Ελλάδα) όταν έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ.
  ΠΗΓΗ ΒΗΜΑ.
  ΗΛΙΑΣ.+++

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Η Άννα Ζωηρού βάζει φρένο στον μεγιστάνα Ντόναλντ Τράμπ για το Ελληνικό
  Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/
  Στις ελληνικές καλένδες φαίνεται πως παρέπεμψε τα σχέδια του αμερικανού επενδυτή Ντόναλντ Τραμπ για το Ελληνικό η εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων Άννα Ζωηρού, καθώς μετά από δική της πρόταση το Δ.Σ. του οργανισμού αποφάσισε «πάγωμα» των διαδικασιών μέχρι τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

  Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» στη θυελλώδη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου την περασμένη Τρίτη, η θέση της κυρίας Ζωηρού πλειοψήφησε, καθώς μαζί της συντάχθηκε τόσο ο εκπρόσωπος της ΝΔ Αντώνης Βαρθολομαίος όσο και ο πρόεδρος του Ταμείου και εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουκιάδης.

  Στην αντίπερα όχθη βρέθηκαν οι... τεχνοκράτες του Ταμείου, ο διευθύνων σύμβουλος Κώστας Μητρόπουλος και ο εκτελεστικός διευθυντής Ανδρέας Ταπραντζής, που επέμεναν στη συνέχιση του έργου, προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπιστία του οργανισμού προς τους ξένους επενδυτές που ενδιαφέρονται για την αξιοποίηση της έκτασης του πρώην Αεροδρομίου.
  Έτσι, μετά την παρέμβαση της κ. Ζωηρού, αναβάλλονται μέχρι και τις εκλογές όλες οι διαδικασίες επιλογής των ομίλων που θα συμμετάσχουν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού. Από τις εννέα εταιρείες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον φαίνεται πως τουλάχιστον τέσσερις εκπληρούσαν τα κριτήρια προκειμένου να συνεχίσουν στον β' γύρο.

  Πρόκειται για τη βρετανική London and Regional Properties, το κρατικό fund του Κατάρ QIA, την ελληνική  Lamda Development του ομίλου Λάτση καθώς και την ισραηλινή Elbit.

  ΣΧΟΛΙΟ ΗΛΙΑΣ.+++ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ 4 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.
  ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΔΩ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ;
  ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 1821, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μεγαλοεπενδυτής Ντόναλντ Τράμπ, παρά το γεγονός ότι δεν συμπεριλαμβανόταν στη λίστα των τεσσάρων ομίλων, ανέμενε να του δοθεί η δυνατότητα να προσκομίσει συμπληρωματικά δικαιολογητικά για να περάσει στη δεύτερη φάση.

  Όμως η εξέλιξη αυτή βάζει στον πάγο τα σχέδια της Trump International καθώς όλα δείχνουν πως θα πρέπει να περιμένει μέχρι τουλάχιστον τις 17 Ιουνίου προκειμένου να εξεταστεί το αίτημά της.

  Την έκπληξή τους για την εξέλιξη δεν έκρυψαν φυσικά οι δύο διορισμένοι εκπρόσωποι της Κομισιόν και της Ευρωζώνης , ο Ολλανδός Μάρτεν Βέρβεϊ και ο Γάλλος Ερβέ Λε Ροΐ, οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους εξέφρασαν «την ανησυχία τους για την απόφαση του Συμβουλίου»...
  Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/
  ΗΛΙΑΣ.+++

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. πτωχευμένοι είμαστε
  επίσημη αναγγελία δεν έγινε ακόμα
  25 Μαρτίου Τραμπ Πούτιν έστειλαν από την τηλεόραση που βλέπουμε ξεκάθαρο μήνυμα στον πρωθυπουργό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Να ξερεις αν τυχον γινει το μπαμ, δεν θα μπορουν να το μαζεψουν μετα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ FAKE NEWS ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΒΑΛΛΕΤΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Τελικά το ρωσικό λινκ το βρήκε κανείς; Έχουμε διαβάσει τα χίλια μύρια όσα στα σχόλια, και όχι το ζητούμενο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Κωστακη αφηνεις ιχνη...στο χα ξαναπει.Ο τροπος γραφης ειναι μακραν η πιο χακαρισμενη πληροφορια.Γιατι κρυβεσαι πισω απο ''ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ'' οταν ο ιδιος οχι μονο τους κατασκευαζεις,αλλα επιμενεις και να τους συντηρεις...Να υποθεσουμε ο,τι η σελιδα ειναι δημιουργημα του ενος ο οποιος και αρθρογραφει και κριτικαρει και υπονομευει και συμφωνει διαφωνοντας;[ αντε να παιζουν και κανα δυο ακομα...]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν καταλαβαίνω τί θέλετε να πείτε. Αν τα εκλάβω ως κατηγορίες εις βάρος μου, δεν ισχύει τίποτα από όσα λέτε.

   Όσον αφορά το άρθρο, εγώ το βρήκα εδώ:

   https://nafpaktoserxomaste.com/2020/09/05/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%bf%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%83/

   ..και το έβαλα. Σαν προειδοποίηση, ώστε να τα έχει κι αυτά υπ' όψιν του ο κόσμος και να είναι προετοιμασμένος.

   Διαγραφή