«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Α.ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Διεθνής Ομάδα Γιατρών καλούμε τον Τσιόρδα σε δημόσιο διάλογο - Συνέδριο Covid - Η λοιμωξιολόγος κα Ελένη Γιαμαρέλλου για τις μάσκες (2 βίντεο)



Συνέδριο: Επιστήμη & Κοινωνία στον πόλεμο της Πανδημίας | 19-20 Σεπτ. Αθήνα.

Το διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο Ιταλών, Γερμανών, Γάλλων αλλά και των ανεξάρτητων Ελλήνων γιατρών που αντιτίθεται σε όλη αυτή την παράνοια με τον κορωναϊό ανακοίνωσαν ο γνωστός καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης και ο καρδιολόγος-πνευμονολόγος Ανδρέας Γιαννουλόπουλος.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και την αίθουσα φιλολογικού συλλόγου «Παρνασσός» (Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Καρύτση 8), το διήμερο 19 και 20 Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή μεγάλων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, οι οποίοι προσκλήθηκαν για να μας δώσουν τα «φώτα» τους και να μας ανοίξουν τα μάτια για όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την ίωση του κορωναϊού που ταλαιπωρεί τις ζωές μας τους τελευταίους έξι μήνες.

Προσκλήθηκαν επίσης και όσοι έχουν την αντίθετη άποψη από εκείνους, δηλαδή, όλοι εκείνοι οι γιατροί και επιστήμονες που βγαίνουν στις τηλεοράσεις (Τσιόδρας, Μόσιαλος κ.α), οι οποίοι τάσσονται υπέρ των μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής και συνεργάζονται με την κυβέρνηση, για να γίνει ένας αποδοτικός διάλογος και να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το επίπεδο της πραγματικής επικινδυνότητας του κορωναϊού.

Ο διοργανωτής αυτού του γεγονότος παγκοσμίου ενδιαφέροντος είναι ο καρδιολόγος-πνευμονολόγος και μέλος της Επιτροπής παρακολούθησης του κορωναιού στον ΙΣΑ Ανδρέας Γιαννουλόπουλος, ο οποίος μίλησε στον focus fm.






https://katanixi.gr/?p=40933 

Η λοιμωξιολόγος κα Ελένη Γιαμαρέλλου για τις μάσκες 

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα απόσπασμα βίντεο από εδώ: https://www.megatv.com/megagegonota/a... https://katanixi.gr/





14 σχόλια:

  1. Τσιοδρας;;;

    =πορδας !!

    Αυτος μπορεί να πάει σε διαλογο...

    Αν φάει πρωτα μια κατσαρόλα φασολαδα..


    Ουδεν άλλο σχόλιο διά το ..

    Υποκείμενο...

    Καισαριανή.. villas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα γάντια, λέει η κ . Γιαμερέλλου, έχουν αόρατες τρύπες. Μέσα απ΄τις οποίες περνούν ιοί.
    Άρα τα γάντια δεν προστατεύουν.
    Μμμμμάλιστα. Δεν περνάει ο αέρας αλλά περνάνε οι ιοί, απ΄τα ελαστικά γάντια. Έτσι;
    Ξαναμανα μμμμμάλιστα. Αφού περνάνε κι από εκεί που δεν περνάει ο αέρας τότε εσείς πως τους βλέπετε στο μικροσκόπιο;
    Και αφού τους βλέπετε γιατί δεν τους φωτογραφίζετε να τους δούμε κι εμείς;
    Φωτογραφία, φωτογραφένια όχι σκίτσa και άλλαι χαζομάραι.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορεί να γίνει φώτο.... Μυκος κυμάτων του φωτός είναι συγκρίσιμο με το μέγεθος του ιού. Βολεύει πολύ.
      Διό βίντεο που εξηγούν καλά μερικά πράγματα... συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου ο "φοβερός" covid 1984

      https://www.bitchute.com/video/xa3ct_cQa34/

      https://youtu.be/Xr8Dy5mnYx8
      https://www.andrewkaufmanmd.com/

      Διαγραφή
    2. Εεεεεεεεεε;
      Astillais

      Διαγραφή
    3. Astillais,

      Το "ΣΚΑΣΕ" το είπαμε για αστείο στον 00:07. Σε στυλ "Σταμάτα!", σαν να είμαστε εγώ κι η Βασιλεία τσιράκια του συστήματος. 🤣

      Διαγραφή
  3. και τί είπε ο ψάλτης μας;
    ψέλνει ακόμα;
    με μάσκα οπωσδήποτε να δεί ο ελληνισμός τις φωτογραφίες του

    https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6962882_koronoios-ypohreotiki-i-maska-pantoy-stin-attiki-meta-tin-ekrixi-kroysmaton

    για τις γκαστρωμένες ισχύει η μάσκα σε περιπάτους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επιμένω σκίτσα
    είναι γλυκά, μελένια, σου περνάνε το μήνυμα απαλά ότι ο ιός είναι ένας ταλαίπωρος μετανάστης λίγο απολίτιστος και κακός και για να μην σου κάνει το σώμα καλοκαιρινό όσο τον φιλοξενείς και κάνει ότι γουστάρει, κάνεις το εμβόλιο κι όλα καλά
    αν γουστάρει να περάσει από τα γάντια, απ την μάσκα ή απ την πορδή σου, το πολύ πολύ να βάλουμε και μια τάπα
    πώς αλλιώς θα προστατευτούμε;
    Θα εισηγηθούν λέει οι επιστήμονες ονοματάκια έχουν;
    https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6962882_koronoios-ypohreotiki-i-maska-pantoy-stin-attiki-meta-tin-ekrixi-kroysmaton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ // Και τωρα καμαρωστε τους «ΕΙΔΙΚΟΥΣ» κατσαπλιαδες της «ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ» που αποφασισαν ότι τα παιδακια πρεπει να φορανε φερετζεδες κατά την ωρα του μαθηματος μεσα στις ταξεις (ώστε να συνηθιζουν σιγα-σιγα, τωρα που ο Φλουφλης Μητσοτακης με τις ΤΡΕΙΣ Μ.Κ.Ο. θα γεμισει την Ελαδα με λαθρο-μουσουλμανους): 1. Πρεζερακος (προεδρος – αποφοιτος νοσηλευτικης) / 2. Κωτσιοπουλος (μαθηματικος) / 3. κυρια Καραουλη (πολιτικος μηχανικος) / 4. Φιλιπου (επικουρος καθηγητης χειρουργικης) / 5. Αρκουμανεας (οικονομολογος) / 6. Παπαευσταθιου (μηχανικος) / 7. ο προεδρος του ΕΚΑΒ / 8. ενας Υποπτεραρχος // Λεγεται και «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΩΝ» // Όπως βλεπετε, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΟ-ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ // Αξιος ο μισθος τους: 20.000 ευρω ο καθενας για να εκτελουν ανωθεν εντολες, αφωνοι και αλαλοι (οποιος ειχε το μεγαλυτερο βισμα μπηκε – αλωστε ξαναζουμε την εποχη της Νεας Δουλας, οπερ μεθερμηνευομενον σημαινει: της μεγαλης αρπαχτης, λαμογιας και πασης φυσεως ρεμουλας) // Όπως δεν βλεπετε, από την επιτροπη των ειδικων λειπουν: ενας εκδοροσφαγεας, ενας εναεριος της ΔΕΗ, μια μαμασα της τρουμπας με κοκινες γοβες, ενας τουρκαλβανος λαθρεμπορας, η συμπεθερα του λαθρο-μουσουλμανου που πυρπολησε την Λεσβο, η αγια πουτανα των ναυτικων και αλων κακοποιων στοιχειων, τα παιδια του Ζεβεδεου τον Θωμα ειχαν πατερα, η κουνιαδα του Ναβουχοδονοσορα, ενας γυφτουλας με ντατσουν κε σαπιες πατατες, ενας αρκουδαρεας με νταουλι και η παπαδια της ενοριας με τουρκικες ζαρτιερες τεριλεν // Κατά τα αλα μασκαραλικια, οι ΕΝΗΛΙΚΕΣ που καθοντε αραχτοι γυρω-γυρω από ένα τραπεζι στο καφενειο ΔΕΝ ΚΟΛΑΝΕ, διοτι τα μικροβια καραφλιαζουν από τις χοντρο-μαλακιες που ακουν. Μολις όμως σηκωθουν ορθιοι τοτε τα μικροβια κανουν εφοδο (εχουν αδυναμια στους ορθιους) // Σε αντιθεση με ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ: όταν ειναι καθιστα στην ταξη, χασμουριουντε και βλαστημανε την τυχη τους, τοτε ΚΟΛΑΝΕ. Δεν υπαρχει όμως καμια ανησυχια, διοτι θα τα προστατευσουν τα φιμωτρα του Νταβελη (του μπατζανακη του Μητσοτακη, που εχει εργοστασιο φερετζεδων στη Λαρισα, οπου συμετεχει και ο συντροφος Χαρβαλιας), ενώ όταν ειναι ορθια εξω στο διαλειμα, τοτε ΔΕΝ κολανε, διοτι θα φροντισουν οι σεβασμιοι δασκαλοι με τη μεζουρα παραμασκαλα, ώστε τα παιδακια να απεχουν πεντε μετρα μεταξυ τους // Υπογραφη: ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΟΙ (Μητσοτακης, Χαρβαλιας, Κεραμεως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Παγωνει το πεπονι, δεν πεπονει το παγωνι"!!! Debate Φ. Βοβολη εναντιον Μ. Παγωνη χθες 18:50 στον Ant1 με τον Χατζηνικολαου!!! Την ισοπεδωσε την νυφιτσα ο λεβεντογιατρος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οσα bijoux και να βαλεις Γιαμαρελου, τα εχεις κανει σκατα, δεν σου προςδιδουν κανενα κυρος!!! Κριμα που σε ειχα και σε εκτιμηση!!! Αλλα νταλλα της Παρασκευης το γαλα, για γαντια και λοιπες παπαρομακακιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή