«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Κανένας "Ιανός" δεν επρόκειτο να φτάσει στην Αττική και το ξέραμε από προχθές. Σπείρανε φόβο με "καιρικά φαινόμενα" για να μεταφέρουν και να κατσικώσουν λαθρό της Μαλακάσας μέσα στο ΤαεΚβοΝτο του Φαλήρου!

Απόβαση μεταναστών στο Ταε Κβο Ντο!

Μέσα στη νύχτα, χωρίς καμία ενημέρωση και προεργασία, μεταφέρθηκαν μετανάστες από τη δομή της Μαλακάσας, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Γήπεδο Ταε Κβο Ντο.

Αργά το βράδυ η κινητικότητα που παρατηρήθηκε με πούλμαν γεμάτα ανθρώπους να αποβιβάζονται και την Αστυνομία να κλείνει τον δρόμο δημιούργησε απορίες.

Λίγη ώρα αργότερα εκατοντάδες αλλοδαποί βρέθηκαν στους δρόμους πέριξ των πρώην ολυμπιακών εγκαταστάσεων και της Λεωφ. Ποσειδώνος.

Νωρίς το απόγευμα είχε ανακοινωθεί ότι εκκενώθηκαν δομές προσφύγων και μεταναστών λόγω της κακοκαιρίας.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το γήπεδο της ΕΤΑΔ γίνεται πρόχειρος καταυλισμός. Και το 2015 η τότε κυβέρνηση το μετέτρεψε σε δομή μεταναστών για αρκετό διάστημα!

 pfaliro.gr

6 σχόλια:

  1. αυτά είναι τα ολυμπιακά έργα που πληρώνουμε ακόμα εκείνου του χασαποταβέρνα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Αρχισε ο εμφύλιος;;;; 'Οτι δεν κατάφεραν οι κομμουνισμένοι του Σύριζα με την προπαγάνδα τους, το κατάφερε ο "Κορωνοϊός"!!! Θα έχει και συνέχεια...

    https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1119096/koronoios-agrio-xylo-se-leoforeio-nearos-den-foroyse-maska-vid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙΑ (η αλοιως: ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΛΑΜΕΝΗ) // ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ και Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ που φυτεψαν στον κοσμακη // Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑ // Όλα θεραπευοντε, εκτος από τον ιο του φοβου // ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ (διαφορων ειδικοτητων) με κοινη δηλωση τους: «. . . Οι υποχρεωτικες μασκες, είναι ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ για την φυσιολογικη αναπτυξη των παιδιων . . .» // Γιωργος Τραγκας για το σαυροειδες ερπετικο λοιμοξιολογο Σ(κ)υψα: «Οπου τον δειτε ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ» (αυτό το ερπετο ειπε προχθες ότι οι γονεις να μην ακουμπανε τα παιδια τους και οι γονεις να φορανε μασκα μεσα στο σπιτι). Ακου το διεστραμενο και στραβοχυμενο ιατρο-φαρμακευτικο ερπετοειδες τι καθεται και λεει. Αρωταω όμως και τον διεστραμενο κοσμακη: «Αυτους τους βρυκολακες εχετε για Θεους??» // Γκαλοπ της ΕΛΣΤΑΤ και ΠΡΟΡΑΤΑ: Το 65% του κοσμου δηλωσε ότι Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΟΝΤΡΟ-ΜΑΛΑΚΙΑ αυτης της κυβερνησης. Με την μεγαλο-τεραστια αυτή σαχλαμαρα τα ποσοστα της Νεας Δουλας εχουνε πεσει τουλαχιστον 15 μοναδες κατω. Και αλες 15 μοναδες με το ιστορικο εθνικο εγκλημα των λαθρο-μουσουλμανων που γεμιζουν την Ελαδα (με την ευκαιρια: Τα λαθραια κτηνη που κουβαλανε, κανενα δεν φοραει μασκα. Είναι τα αγαπημενα της εφιαλτικης φαμηλιας που τα διακινει, βαζοντας τον στρατο και την αστυνομια να κανει ολη την βρωμικη δουλεια, ενώ οι Μητσοτακηδες εχουνε την μεγαλη κονομα) // 13χρονη μαθητρια που φορουσε μασκα (στη Γερμανια) κατερευσε, επαθε ανακοπη και πεθανε μεσα σε λεωφορειο // Δασκαλα στη Λαρισα (φορουσε μασκα) κατερευσε μεσα στην ταξη // Παναγιωτης Καλιανος (παθολογος-λοιμωξιολογος, προεδρος της Εληνικης Εταιρειας Λοιμωδων Νοσηματων): «Το να φοραει μασκα ο υγειης πληθυσμος είναι ΑΔΙΑΝΟΤΗΤΟ. Το να υποχρεωνουμε τα παιδια να φορανε μασκα, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ» // Καλουμε το μεσαιωνικο απολυταρχικο εφιαλτικο φασιστικο καθεστως των Μητσοτακηδων, να συνεχισουν αυτές τις ηλιθιες χοντρο-μαλακιες και το 40% θα το κανουν συντομα ΠΕΝΤΕ // Καλουμε τον αρχιμαλιακαρο να συνεχισει ακαθεκτος // ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΛΗΝΕΣ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ιανος αλλου "κοιτουσε" και αλλου κτυπησε για τα καλα...Για Ιονιο πηγαινε,αλλα την εκανε σε τρικαλα και δομοκο..
    Ο ιανος ηταν ενας "θεος" της ρωμης,που ειχε δυο "προσωπα",ηταν θεος του ουρανου ,ο διπροσωπος θεος των εναρξεων και φυλακας της Ρωμης..Θεος του ουρανου ,που παραπλανα τους ανθρωπους και ο Πλουτωνας..
    Πολυ "νερο" ρε φιλε!Τελικα θα πνιγουνε η θα σωθουνε?
    Οι ετρουσκοι ή τυρρηνοι ,ηταν μια ιταλικη βορεια φυλη,που ενσωματωθηκαν στο τελος στην Ρωμη..

    Ακομα και το ονομα του,λετε να ηταν "τυχαιο"? Μπα! δεν νομιζω.
    Μεγαλες συμφορες καταστροφες στην τελικη ευθεια..
    Η "θεομαχια ",καλα κρατει,μεχρι να αγγιξει ο ανθρωπος τον θεο.
    Μεχρι να δουμε τον Υιο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι "ειδικοί" της Μετεωρολογίας τα έκαναν θάλασσα...
    Οι "ειδικοί" της Ιατρικής και Λοιμωξιολόγοι το ίδιο...
    Δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι ΤΡΑΓΙΚΆ!
    Τελικά εδώ και 45 χρόνια τα καθεστώτα του βολέματος "ημετέρων" έχουν φορτώσει με ότι άχρηστο ανθρώπινο υλικό τις καίριες δημόσιες θέσεις και κρύβουν την αμάθεια τους και την ασχετοσύνη τους με εκφοβισμούς, συλλήψεις, καταδίκες από δικαστήρια για να κάμψουν τις όποιες αντιδράσεις.
    Εύχομαι από καρδιάς οι δικαστές (που καταδίκασαν τον κτηνοτρόφο στον Έβρο) και τα παιδιά τους να δεχθούν σύντομα όλες τις περιποιήσεις που εξασφαλίζουν οι νεο-εισαχθέντες...
    Τότε μόνον θα καταλάβει ποιούς υπερασπίζονται και ποιούς καταδικάζουν...
    Επειδή γνωρίζουν τους νόμους θα πρέπει η Νέμεσις να τους φερθεί ανάλογα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή