«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Mια εικόνα χίλιες λέξεις...

Σχόλιο Διόδοτου: Η πρώτη μέρα στο σχολείο σήμερα. Οι εντάσεις συνεχίζονται. Κόμματα ανακατεύονται στην υπόθεση, γονείς δίνουν σε διευθυντές σχολείων δηλώσεις περί της εξασφάλισης της υγείας των παιδιών τους, αναβρασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως ο παραλογισμός του κράτους θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα ίδια τα παιδιά. Διαβάστε το πολύ καλό άρθρο "Γιατί η Κυβέρνηση θα χάσει τη Μάχη της Μάσκας στα Σχολεία" που έγραψε ο Θανάσουλας Δήμος, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, μέλος ΔΣ της Ενωμένης Ρωμηοσύνης. Δεν απέχουν οι τοποθετήσεις από αυτό που έχει συμπεράνει και το ιστολόγιό μας, ότι δηλαδή "πρώτη μέρα, δεύτερη", τα παιδιά τα ίδια θα αρχίσουν να ζητούν από τους γονείς να μην ξαναπάνε στο σχολείο, λόγω της δυσφορίας που τούς δημιουργεί τόσες ώρες η μάσκα και οι κανόνες χρήσης της. Όπως επίσης.. σύντομα θα ακολουθήσουν οι αναπνευστικές δυσκολίες και τα δερματικά (εκζέματα κλπ, από τα υλικά των μασκών με τον ιδρώτα). Θα δούμε πολλά ακόμα μέχρι να αποσύρει η κυβέρνηση τα παράλογα μέτρα για τα σχολεία που αντιτίθενται ακόμα και στις συστάσεις του Π.Ο.Υ. Η φωτό είναι από την χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση πολιτών στο Σύνταγμα, κατά  της χρήσης μάσκας και των εξαγγελιών για  υποχρεωτικό εμβολιασμό.

13 σχόλια:

  1. Όποιος θέλει να γελάσει ας δει τι μοιράσανε στα παιδιά:
    ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ – “ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ, ΠΑΓΟΥΡΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑΝΟΥΣ” – ΤΟΣΗ ΑΧΡΗΣΤΙΛΑ; (ΦΩΤΟ)
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%9f%ce%9a-%ce%94%ce%95%ce%99%ce%a4%ce%95-%ce%a4%ce%99-%ce%9c%ce%91%ce%a3%ce%9a%ce%95%ce%a3-%ce%9c%ce%9f%ce%99%ce%a1%ce%91%ce%a3%ce%91%ce%9d-%ce%a3%ce%a4%ce%91-%ce%a0%ce%91%ce%99%ce%94%ce%91/
    Δυστυχώς από την 1η μέρα, χωρίς κανονικό μάθημα, αρχίσανε οι αρνητικές συνέπειες. Τα παιδιά φορούσαν 1-2 σχολικές ώρες τις μάσκες και μετά έκαναν αγιασμό, οπότε το πολύ οξυγόνο απότομα μετά το δίωρο φέρνει λιποθυμίες:
    Λιποθύμησαν τρεις μαθητές στο 1ο δημοτικό σχολείο Καστοριάς
    https://www.aetos-apokalypsis.com/2020/09/lipothimisan-treis-mathites.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τί πιστοποιήσεις έχουν τα παγουρίνο;
      υγειονομικά;
      δεν ενδιαφέρεται κανείς για τον πολιτικό καιάδα κάποιων
      αυτό που ενδιαφέρει τους πάντες είναι μη τυχόν και πάθει κάτι κάποιο παιδί
      είτε είναι γονέας είτε δεν είναι τα παιδιά είναι παιδιά της Ελλάδας
      αλί αν πάθουν κάτι

      Διαγραφή
    2. διώξτε τους πριν σας σφραγίσουν
      Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης

      Διαγραφή
    3. Ρώτησε η Τσιμτσιλή την κεραμέως από τι υλικό θα είναι οι μάσκες που θα μοιραστούν στα παιδιά κι εκείνη τάχασε και μασώντας τα λόγια της είπε "από ειδικό υλικό".
      Συνέχισε ρωτώντας από τι υλικό θα είναι τα παγουρίνια και πάλι τα ίδια "από ειδικό υλικό".
      Δλδ τι σημαίνει "από ειδικό υλικό"; είναι μυστική φόρμουλα και δεν το λένε; φοβούνται μήπως το αντιγράψουν;
      Ή ΜΉΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΚΑΡΚΙΝΟΓΌΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΌ;

      Διαγραφή
    4. Το ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟ ΠΑΓΟΥΡΙΝΟ ΕΊΝΑΙ ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ.
      ΤΟ ΑΛΟΥΜΊΝΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΥΡΏΝΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΆΛΟΥ.

      ΨΆΞΤΕ ΤΟ.

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

      Διαγραφή
    5. ειδικό υλικό
      και η συνείδηση είναι ειδικό υλικό
      όταν έρθει η ώρα πατάει το κουμπί ο Θεός και ξυπνάει μέσα σου όχι μόνο η συνείδηση αλλά και πολλά άλλα για τα οποία δεν υπάρχει ειδικό υλικό αποφυγής

      Διαγραφή
  2. οι ωριλάδες τί λένε;;;
    κάποιοι λένε για οζίδια, πολύποδες , αφωνία, όγκους κλπ
    όχι μόνο για τους μαθητές
    υπάρχουν άνθρωποι που τις φορούν ώρες, σουβλατζήδες , νεολαίοι εργαζόμενοι, ντιλιβερι, επιτέλους θα δούμε επιτροπές πολλών γιατρών να συνεδριάζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η πρώτη αντίδραση καθώς θα τους προγκάνε στο αντρέ
    της κόλασης
    για τα ενδότερα, σαλόνια, σάουνες και λουτρά είναι κίντερ έκπληξη


    ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ
    και η δόξα που περιμένει τα παιδιά Του
    http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2020/09/blog-post_69.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε γνωρίζω εαν τα κυβερνητικά ανδρείκελα χάσουν τη μάχη στα σχολεία.
    Προς το παρόν κερδίζουν, συν τω χρόνω, τη μάχη στους δρόμους.
    Αντί να πετάξουν τα φίμωτρα μετά από τόσους μήνες εξαπάτησης, παρατηρώ οτι όλο και περισσότεροι αυτοφιμώνονται έξω στο δρόμο κι εντάσσονται αυτοβούλως στο κοπάδι των τηλε-σανοφάγων ζόμπι. Αρσενικοί και θηλυκές, μεγάλοι και μικροί. Οικογένειες με παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιεργη ειδηση: απο σημερα, κλειστη θα ειναι η εφορια Περιστεριου, λογω κοροιδοιου!!! Κρουσμα ο ιδιος ο διευθυντης, που οπως κατηγγειλαν οι συναδελφοι του ( μεγαλη συμπαθεια του εχουν), επεστρεψε απο διακοπες σε νησι και οχι μονον δεν αυτοκαραντινιαστηκε (7 μερες οχι 14, ειμαστε ακομα σε περιοδο εκπτωσεων) αλλα κυκλοφορουσε και χωρις μασκα!!! Μαλιστα, η καλη του συναδελφος κα Μαρια Αερακη ειχε στειλει και "προφητικη επιστολη" για ελλιπη μετρα!!! Η εν λογω κιουρια ειναι επισης και δημοτικη συμβουλος στο δημο Περιστεριου!!! Παρεπιμπτοντως, ο δημος Περιστεριου, ειναι ο 4ος σε πληθυσμο δημος της χωρας και ο δημαρχος ο Α . Παχατουριδης εχει εκλεγει με 60 βαλε τοις % (μεγαλης αποδοχης) και ενω το παιζει ανεξαρτητος ειναι καθαροαιμος Νδουλος και η παραπανω κιουρια ανηκει στην παραταξη του!!! Τυχαιο;;; Δεν νομιζω, Τακη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι διακοπές συνεχίζονται.
      ΜΠΡΈ ΧΆΠΑΤΑ.
      ..

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

      Διαγραφή
  6. Οι μασκες που πουλανε εχουν και τσιπ.μπορειτε αν εχετε κινητο αι φοουν η να εχη τεχνολογιαNFC να σκαναρετε τη μασκα με το κινητο και θα σας δειξη που ακριβως ειναι ετσι ωστε η κουγκλ παρακουλουθει τους παντες που φορανε μασκα και ποιος ξερει τι αλλο τα παγουρια τι να εχουν μεσαα;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πες μας που πουλάν μυαλά! Πάντως όταν έβρεχε μυαλά αυτοί κρατούσαν ομπρέλα:
    ΚΟΚ: Τα παιδιά μέχρι τα 12 έτη θα πρέπει να κάθονται σε ειδικό κάθισμα στο αυτοκίνητο - Από τα 16 σε μηχανάκι
    https://www.pronews.gr/auto-moto/915094_kok-ta-paidia-mehri-ta-12-eti-tha-prepei-na-kathontai-se-eidiko-kathisma-sto
    Ειδικό κάθισμα για 12χρονα!!!!!!!!
    Μάσκες για παιδιά με προδιαγραφές για παιδιά γιγάντων....
    Παγουρίνια με διαστάσεις που χωρούν μόνον ελληνικό καφέ (μικρό φλυτζάνι)...
    Θα τους ζήλευε και ο Νταλί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή