«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

“Από διαρκείς ενημερώσεις που έχουμε από μέλη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ.."



“Από διαρκείς ενημερώσεις που έχουμε από μέλη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, στην Λέσβο που απασχολούνται σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες στην νήσο, διαπιστώθηκε ότι χθες 10-09-2020 ένας αριθμός περίπου 1000-1200 τζιχαντιστών έχουν ήδη διασπαρεί στα ορεινά συγκροτήματα της νήσου Λέσβου, οπλισμένοι με αυτοσχέδια όπλα και εμπρηστικούς μηχανισμούς, σκοπεύουν να γενικεύσουν τον εμπρησμό της Νήσου Λέσβου και σε περιοχές που δεν γειτνιάζουν με τον καταυλισμό μεταναστών της Μόριας, τον οποίον έκαψαν για δεύτερη φορά προχθές, 10-09-2020.


Οι μετανάστες αυτοί είναι νέοι, σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, ετοιμοπόλεμοι και λαμβάνουν οδηγίες και συντονισμό μέσω των κινητών τους τηλεφώνων, μέσω δε εφαρμογών GPS γνωρίζουν το ακριβές στίγμα τους και μπορούν να δέχονται ακριβείς διαταγές κρούσης, αλλά και να ενημερώνουν τους καθοδηγητές τους εκτός συνόρων Ελληνικής επικράτειας.

Μάλιστα στις τάξεις τους υπάρχουν και δεκάδες Al Tanzim – Al Has δηλαδή η ανώτερη βαθμίδα της ιεραρχίας των εκτελεστών (assasini) της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, οι οποίοι έχουν τεράστια εμπειρία σε συνθήκες ανορθόδοξου πολέμου.
Συνιστούμε κατ’ελάχιστον και άμεσα να επιβληθεί στις επίμαχες περιοχές άμεση διακοπή συνδέσεων δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, να αποσταλεί Στρατός και Εθνοφυλακή και με την συνδρομή των τοπικών κοινωνιών που γνωρίζουν την περιοχή προκειμένου να εξουδουτερωθούν άμεσα και αστραπιαία οι παραστρατιωτικές αυτές ομάδες που έχουν ως στόχο, εγκαταστάσεις υποδομών, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και άσκηση ψυχολογικού πολέμου.

Οι ΕΔ πρέπει και με την χρήση θερμικών καμερών την νύχτα ειδικά απόψε, για να αποτρέψουν το άμεσο και επικείμενο μπαράζ δολιοφθορών που αναμένεται. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, μιας και φρονούμε ότι πρόκειται για το δεύτερο τμήμα του σχεδίου αντιπερισπασμού της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας, ώς έχουμε αναλύσει σε προηγούμενή μας προειδοποίηση.”


Jonathan Κωνσταντίνου
Πρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος του
Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ

41 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚΣ? Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ???????
    ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ή ΣΤΗΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ?
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣ 00.42 :
      ΝΑΙ ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ.
      ΝΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗ ;
      ΜΑ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝΕΝΟ.
      ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
      ΟΧΙ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΙΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΧΟΝΤΡΑ.
      ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΑΝ.
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ.
      Ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
      ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ , ΌΠΩΣ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ MS13.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΘΕΣΘΕ.
      ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΗ ΠΛΕΥΡΆ ,ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΑΣΤΡΟΠΥΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΊ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑΝ ΜΈΡΟΣ ΣΕ ΜΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
      ΙΣΩΣ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΎΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.
      ΚΑΤΙ ΕΊΠΕ Ο ΣΥΡΙΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΙΝ ΟΗΕ ,ΠΕΡΣΙ.ΘΥΜΑΣΘΕ ;
      ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
      ΑΛΛΑ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΆ ,ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
      ΟΎΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ,ΕΣΦΑΖΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ,ΒΙΑΖΕ ,ΕΓΔΕΡΝΕ.
      Ή ΕΤΡΩΓΕ ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΣΠΛΆΓΧΝΑ.
      ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΆΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ,ΕΥΚΟΛΑ ,ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ.
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΝΖΥΜΟ ΔΙΑΖΑΠΑΜΙΝΗ.
      ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ;;;
      ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ;
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΑΡΙΣΤΑ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗ Ο ΧΑΡΟΣ ΓΙΑ ΑΤΑ ,ΣΤΑ ΠΙΛΑΦΟ ΧΩΡΑΦΑ.
      ΧΑΙΡΕ.ΓΕΡΑ !ΓΕΡΑ ΣΟΥ ΛΈΩ !
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΘΕ !.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ13 Σεπτεμβρίου, 2020 00:56

    Σςςςςςςς, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΙΜΑΤΕ, ΜΗΝ ΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ. ΑΜΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΝΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ, Ή ΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΛΆΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ Μ.Κ.Ο ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ'ΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΕΡΚ ΚΑΙ ΧΕΕΡ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ, ΑΝ ΤΑ ΟΜΙΛΟΥΝΤΑ ΧΆΠΑΤΑ, ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΞΕΒΡΩΜΗΣΟΥΜΕ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΜΕ, "ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ".
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΑΝΤΑΡΤΙΚΈΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.
    ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, Ο ΠΟΡΔΗΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΒΥΛΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ, ΣΚΟΠΆΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΓΓΑΡΙΟΜΑΧΟΙ, ΤΑΨΙΑΡΧΟΙ, ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ "ΠΛΟΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ", ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ, ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΑΠΟΤΣΊΓΑΡΩΝ.
    ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΙΖΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑΝ, ΤΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά, δεν βλέπω κανέναν "Ελεύθερο Πολιορκημένο"... Οι ίδιοι οι Λέσβιοι κατάντησαν τουρκονήσι και σκουπιδότοπο το νησί τους. Ας βγάλουν τα κάρβουνα από τη φωτιά ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!! Γιά 35 χρόνια ζούσαν σε μιά Πασοκική ευημερία και σε έναν άνευ προηγουμένου σταρχιδισμό τη στιγμή που ελάχιστοι από εμάς τους φιλότιμους πατριώτες δεν είμασταν της "κλαδικής" γιά να διοριστούμε στο δημόσιο και παλεύαμε δεκαετίες τώρα γιά ένα μεροκάματο!

      Διαγραφή
    2. Καλά, κι εμείς της Αθήνας για τα μπάζα είμαστε.. Την αφήσαμε επίσης να γίνει ισλαμική.

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ13 Σεπτεμβρίου, 2020 23:25

      ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ ΚΩΣΤΑ, ΟΛΟΙ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ Σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. Η ΛΕΣΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, Ή ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ.
      ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ" ΣΕΡΒΟΥΣ, ΕΔΩ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΟΥ uck, ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΥΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ;
      ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;
      ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΑΝΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΦΕΙΓ- ΒΟΛΑΝ, ΜΕ ΦΡΑΣΕΙΣ, "ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ Μ@ΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ", ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ;
      ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ Η ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΡΑΚΗ ΠΑΛΕΨΕ, ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ 100 ΚΙΛΑ @ΡΧΙΔΙΑ, ΤΑ'ΒΑΛΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΑΓΝΟ ΕΜΕΙΝΕ, ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ.
      ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΌΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ.
      ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΣΕΙ.
      ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΣΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΡΑΣ.
      ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΡΌΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.
      ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΩ, ΆΝ ΜΕΤΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΘΑ'ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ.
      ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.
      "ΤΟ'ΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ Τ'ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΌ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ"
      ΟΧΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΆΘΗΜΆ ΤΟΥΣ, ΑΓΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
      ΚΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΥΦΛΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ.
      ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΚΑΜΕΝΑΝ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ.
      Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !!!

      Διαγραφή
    4. Ποιό λιθαράκι ρε παιδιά;;;; Επί αυτοκρατορίας ΠΑΣΟΚ όταν έδινε εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ στην ΕΑΒ ένας παλιός μου συνάδελφος, είχαν πέσει τα βύσματα του μαλάκα του Σηφουνάκη και του Βουνάτσου και καπάρωναν τις θέσεις χωρίς εξετάσεις. Μα τι λέμε τώρα;;;;!!! Οι Λέσβιοι έχουν αμβλυμένα πατριωτικά και θρησκευτικά αισθήματα. Κι ας προέρχονται οι περισσότεροι από μικρασιάτες πρόσφυγες. Και ας έχουν τον αρχάγγελο σαν κορώνα στο νησί τους. Πάντοτε στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ χτύπαγε αστρονομικά νούμερα. 'Οπως επίσης αργότερα με τον Σύριζα (μεταλλαγμένο Πασόκ). Το νησί ήταν παντοτε αριστερόστροφο. Εάν ήταν Αμερικανοί θα ψήφιζαν το Μπάϊντεν! Δεν τους λυπάμαι καθόλου. Ας βγάλουν τα κάρβουνα από τη φωτιά μόνοι τους... Προσωπικά δεν νοιώθω καμμία ενοχή. Αυτοί δυστυχώς δεν το βλέπουν έτσι όπως τα λέει ο ΕΥ. 'Ενιβαν μονάχα τα πρόσωπα ο ένας του άλλου εάν ανήκες στην "κλαδική". Και μετά το χάος. Την εποχή εκείνη ήταν μπασμένοι στα πάντα και τους χάριζαν θέσεις στο δημόσιο τη στιγμή που εγώ έκανα δύο δουλειές γιά να ζήσω επειδή σιχαινόμουν το δημόσιο και δεν καταδεχόμουν να γλέιψω κανέναν πασοκικό ή νεοδημοκρατικό κώλο γιά "βολευτώ"! Αυτά δεν έχουν να κάνουν με μίσος που λέει ο ΕΥ αλλά με την πολιτική πραγματικότητα των 40 τελευταίων χρόνων! Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. 'Οταν αρχίσουν τα δύσκολα ο καθένας θα κοιτάει τον εαυτό του και την οικογένειά του. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια! Δείτε τι γίνεται με τις μάσκες στα σχολεία. Οι γονείς που θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους και να τα κρατήσουν στο σπίτι μακριά από αυτή την τρέλλα χαρακτηρίζονται ως ψεκασμένοι από τους άλλους γονείς. Και λέει μετά ο ΕΥ να είμαστε μαζί ενωμένοι όταν θα έρθει ο πόλεμος. Μα ήδη με τη μέθοδο του "διαίρει και βασίλευε" οι Εξουσιαστές έχουν διχάσει τις κοινωνίες. Γιά κοιτάχτε σε τι ανακατοσούρα ζούμε. Σας δείχνει εσάς ότι θα μπορούσαμε να ενωθούμε;;;

      Ακούστε τον Γιώργο Αδαλή (Μυτηλινιό παρακαλώ) που τα λέει χαρτί και καλαμάρι γιά το ποιά είναι η πραγματική κατάσταση στο νησί. Και βγάλτε ο καθένας τα συμπεράσματά του.

      https://www.youtube.com/watch?v=QT-Lyv-NMMM

      Διαγραφή
  3. ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.
    ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ Σ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ.
    ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΕΧΘΡΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΡΑΦΗ ΘΟΥΛΗ, ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ;
    H ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ @ΡΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ;
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΦΡΑΣΗ ΗΛΙΑ!
      ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΕΓΚΑΛΟΥΜΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ.
      ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΑΛΗ.

      Διαγραφή
    2. XAXAXAXAXA! ΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΗ Ο ΚΛΩΝΟΣ !
      ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ;
      ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ.
      ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΗ ΓΕΛΙΟ ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  4. ΕΊΜΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΆΜΟ.
    ΛΥΠΆΜΑΙ ΠΟΛΎ.
    ΌΤΑΝ ΜΙΛΟΎΣΑ ΉΜΟΥΝ ΡΑΤΣΊΣΤΡΙΑ.
    ΑΠΛΆ ΈΒΛΕΠΑ ΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΚΕΙ , Ή ΜΌΛΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ , Ή ΜΕ ΈΛΛΕΙΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΤΣΥΡΙΔΕΣ.
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΑΤΑΤΑΝΙΚΗΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ...
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κωνσταντίνου αρέσκεται στο να φωτογραφίζεται με μπλουζάκια της Mossad. Οι ΜΚΟ στα νησιά ανήκουν στο δίκτυο Σόρος, στην Σαουδική Αραβία πχ One Nation και στο Ισραήλ πχ Isra Aid. Όχι σε Παλαιστίνιους.
    Οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες λένε, πόσο ευγνώμονες είναι στο Ισραήλ για όσα κάνει γι' αυτούς, όταν αποβιβάζονται στα ελληνικά νησιά.
    Ο πρώην χρυσαυγίτης και νυν "αντιρατσιστής" και φιλοσιωνιστής Πεκλάρης εργάζεται για ισραηλίτικη ΜΚΟ στα ακριτικά νησιά μας. Επίσης, πριν το 2015 όλοι οι λαθρομετανάστες ισχυρίζονταν πως είναι Παλαιστίνιοι, όπως μετά το 2015 Σύροι.
    Δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο αληθέυει ή όχι η συγκεκριμένη είδηση. Αμφισβητώ όμως την αντικειμενικότητα του οπαδού του Ισραήλ Τζ. Κωνσταντίνου και το κατά πόσον αληθέυουν οι ισχυρισμοί οποιουδήποτε λαθρομετανάστη ή δήθεν πολέμιου της λαθρομετανάστευσης που αποδίδει συγκεκριμένη καταγωγή σε λαθρομετανάστες χωρίς έγγραφα και αποδείξεις.
    Σε πολλά hot spot έχουν υψωθεί σημαίες του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους, που ελέγχεται από Αμερικανούς και Ισραήλ, όπως και η τριάστερη σημαία των τζιχαντιστών του FSA, που αποκεφαλίζει, βιάζει και ανατινάζει πολιτιστικά μνημεία στη Συρία. Δεν είδα τότε κανέναν Κωνσταντίνου να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την παρουσία τουρκόφιλων τζιχαντιστών, υπαλλήλων του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φοβαμαι οτι οι πατριωτες στην Ελλαδα εχετε πατησει πεπονοφλουδα. Απο τι κρισαρες περασατε τον Κωνσταντινου για να του απονειμετε τον τιτλο του Προεδρου του Ελληνικου τμηματος Ρεπουμπλικανικου κοματος της Ελλαδος.

    Ο Ελληνικος Στρατος βαδιζει μεχρι τωρα, τονιζω μεχρι τωρα, επι των συντεταγμενων Αραπακη, Λυμπερη.

    Αν αλλαξη την πορεια του θα σημαινη Θαυμα. Ετσι σιγα, σιγα, φτασαμε να τα περιμενουμε ολα απο την Αθηνα χωρις εμεις να θελουμε να κουνησουμε ουτε το μικρο μας δαχτυλακι.

    Ερρωσθε, Συρια γαρ εγγυς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς Ahoy, την έχουν πατήσει πολλοί... εσύ τουλάχιστον, θυμάσαι τις αναρτήσεις μου για τον εν λόγω "φίλο" της ΜΟΣΑΝΤ.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω με την κα Ποπη Σ.

      Διαγραφή
  8. ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ;
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ,ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΑΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ.
    ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΟ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΈΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ,ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΑΙ.ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΝΑ ΧΑΊΡΕΣΑΙ.
    ΟΤΑΝ ΕΧΗΣ ΕΡΠΕΤΟ ΑΠΟ ΔΩ ,ΘΑ ΕΧΗΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ.
    ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΈΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΛΥΠΆΣΑΙ ;
    ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΆ.
    ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΣΧΈΔΙΑ ,ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ,ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ , ΥΠΟΧΘΌΝΙΑ .
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΣΕ ΤΙ ΣΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΧΑΧΑΝΟΙ.
    ΓΡΑΦΤ' ΤΟΥΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ ΑΚΟΜΑ. ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
    2-3 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω ΝΑΙ! "ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΕΣ" ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ! 🙂

      Διαγραφή
    2. Ασβέστη θα βρούμε επιτόπου ή να τον φέρουμε μαζί μας;

      μνκ

      Διαγραφή
  10. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ :
    Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΝΤΡΕΙ ΜΑΣΚΟΒ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ .
    ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΠΟΥΤΝΙΚ.
    ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΙΛΙΑ.
    ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κώστα, ο 9.29 και ο Ahoy, έχουν απόλυτο δίκιο.
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ, ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, που τυγχάνει και δικηγόρος της Ρέιτσελ Μακρή...
    Όχι και να κάνουμε promotion στον ... οβριό!
    ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δίκιο, αλλά σκέφτηκα "Ας είμαστε υποψιασμένοι και για το ενδεχόμενο οι τζιχαντιστες να απλώνονται οπλισμένοι σε ορεινές περιοχές της Λέσβου". Πληροφορία προβοκατορικη ή όχι, την εκθέτουμε και την εξετάζουμε.

      Διαγραφή
    2. Κώστα, δεν περιμένουμε τον Τζόναθαν για να το κατανοήσουμε αυτό.
      Το σκεπτικό μου είναι: ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ.
      Κι επειδή για τον ενλόγω έχω κάνει στο παλιό καταργηθέν ιστολόγιό μου πολλές αναρτήσεις για να αφυπνίσω τους αναγνώστες μου για τον εν λόγω που "το παίζει ρεπουμπλικάνος", ενώ είναι καθαρά σιωνιστής και "υποψιάζομαι" πως ανήκει στο βαθύ κράτος των ΗΠΑ και της Παγκόσμιας διακυβέρνησης.

      Διαγραφή
    3. Καταλαβαίνεις την καταγωγή του εν λόγω βλέποντας την μύτη του....

      Διαγραφή
    4. Υπάρχει και κάτι άλλο που συνηγορεί στο ότι πρόκειται για ισραηλινό προβοκάτορα:

      Οι στρατιώτες με την πράσινη κορδέλα, που φαίνονται στην φωτογραφία που έχει ανεβάσει ο ίδιος και αναπαρήγαγε ο Κώστας αλλά όχι τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, δεν είναι τζιχαντιστές ούτε αδελφοί μουσουλμάνοι, αλλά ανήκουν στην χεσμπολά, δηλαδή στο αντίπαλο στρατόπεδο. Οι τζιχαντιστές και οι αδελφοί μουσουλμάνοι χρησιμοποιούν μαύρα εμβλήματα.

      Από χρόνια προσπαθούν να μας πείσουν πως οι Παλαιστήνιοι και οι Κινέζοι(!) συνεργάζονται με τους τζιχαντιστές, με κάτι παρόμοια κόλπα, παριστάνοντας δήθεν τους αφελείς και αναμειγνύοντας ετερόκλητα στοιχεία. Τώρα το τερμάτισαν, ταυτίζοντας την χεσμπολά με τους τζιχαντιστές!!!

      μνκ

      Διαγραφή
    5. Kι άλλο πρακτόρι εδώ, αφού παραθέτει διάφορα άσχετα και χωρίς καμμία πηγή, αμολάει κι έναν τίτλο "Η ιστοσελίδα των ρεπουμπλικανών αναφέρει ,Σε εξέλιξη υβριδική παραστρατιωτική επιχείρηση μελών HAMAS στην Λέσβο", ενώ τα κείμενα που ανέβασε, εν είδη αχταρμά, δεν αναφέρονται πουθενά σε Χαμάς. Και καταλήγει ο μπλόγκερ, "...και εναντίον της Χαμάς στο Ισραήλ, δηλαδή κατά των αδελφών Μουσουλμάνων...", ταυτίζοντάς τους.
      Και παράλληλα έχει την ίδια φωτογραφία με τους μαχητές της Χεζμπολά, φαρδιά πλατειά, χωρίς το υπόλοιπο κολάζ, την οποία αναπαρήγαγε και το "καλώς πληροφορημένο" (;) Μακελιό. Δηλαδή, όλοι οι εχθροί του Ισραήλ είναι -και καλά- τζιχαντιστές!!!

      Άσε μας κουκλίτσα μου...

      http://www.elliniko-fenomeno.gr/2020/09/η-ιστοσελίδα-των-ρεπουμπλικανών-αναφ/

      μνκ

      Διαγραφή
    6. @ μνκ 04:18

      Έχεις δίκιο, δεν το πρόσεξα για τις κορδέλες -ενώ γνωρίζω- και ζητώ συγνώμη.

      Διαγραφή

    7. Κώστα, γι'αυτό οι χιώτες πάνε δυό-δυό, για να προσέχει ο ένας τον άλλον. Διότι, ουδείς "άσφαλτος".
      ;)

      Υ.Γ. Μπορεί και να είναι Φρουροί της Επανάστασης απ' το Ιράν κι όχι Χεσμπολά, δεν είμαι απολύτως σίγουρη. Σίγουρα όμως είναι Σιίτες και μακρύ χέρι του Ιράν, δηλαδή οι απόλυτοι εχθροί των τζιχαντιστών, τους οποίους τζιχαντιστές οργάνωσε και εξόπλισε το Ισραήλ, παρέα με τις ΗΠΑ και την Σαουδική Αραβία.

      μνκ

      Διαγραφή
    8. Τα γνωρίζω κοριτσάρα μου,
      Σε ευχαριστώ πολύ, έτσι κι αλλιώς, για την βοήθεια σου.

      Διαγραφή
  12. ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΕΛΘ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ
    ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ
    «Αόρατες» αφίξεις παράνομων μεταναστών στην δυτική Λέσβο - Τις ανακοινώνει ΜΚΟ με στενές σχέσεις με τη Τουρκία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΦΛΟΥΦΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ // Ο μεγαλο-τεραστιος, αφου σηκωθηκε ορθιος, ειπε τα εξης μεγαλο-τεραστια για την ανυψωση του φρονηματος του εληνικου λαου: «ΡΕΜΑΛΙΑ, ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ» // Οντως, ο εληνικος λαος, με ανυψωμενο το φρονημα στο χερι, αρκουδιζει με φιμωτρα στα σοκακια και στα καλντεριμια παραμιλωντας. Ιδιως όταν ακουσαν ότι παρατεινετε για δυο μηνες το επιδομα της ανεργιας η οποια εχει φτασει στον Θεο, τοτε πλεον επλευσαν σε απεραντα πελαγη ευτυχιας, αλαλαζοντας ομοθημαδον «ΑΒΥΣΟΣ ΚΑΛΕΙ ΑΒΥΣΟΝ» (Γαλιστι: ZAMAN-FU KE APANO TOURLA) // Ο εληνικος λαος (όπως λεει και το τιμημενο ΚΚΕ που εχει ενταχθει στις ταξεις του Κουλη) μπουκωμενος και μη αντεχοντας αλο το πολύ φρονημα που εφαγε στη μαπα, ικετευε εκστασιασμενος αλα Βορεια Κορεα: «Όχι απεραντε ηγετη, που η μεγαλοσυνη σου εχει επισκιασει ακομα και το μεγαλειο του Μεγαλου Αλεξανδρου (που τον κουτσουλανε τα περιστερια στην παραλια) μαζι με του Τζενκις Χαν. Μη μας εμπνεεις αλο και μη μας σηκωνεις περαιτερω το φρονημα, διοτι μας εφτασε μια πιθαμη πανω από τον αφαλο. Ελεος» // Η αποκορυφωση όμως ηταν, όταν ο φωτισμενος και δοξασμενος εις τους αιωνας των αιωνων αμην νταντα ηγετης, αμολυσε το ιστορικο: «ΜΑΛΑΚΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΕΧΤΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, το 2.112 ΘΑ ΜΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΤΑ ΔΙΟΜΥΣΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟ. ΚΑΘΟΤΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ» // Ξεχασα το ποιο συγκλονιστικο: Η Α-φτου Εφιαλτικη Μεγαλειοτης ανακοινωσε ότι μηδενιζει τον ΦΠΑ και σε καμια δεκαρια ξερονησια, οπου βοσκουν εντεκα γιδια, οχτω νεροχελωνες και τρεις μπεκατσες. Μετα από αυτό, αλοφρονες οι νέο-εληνες, εδωσαν ιερο ορκο αιωνιας πιστης, λαμογιας, απατης και ρουσφετο-λαγνιας, ότι θα ψηφιζουν τους Μητσοτακηδες μεχρι Δευτερα Παρουσια και βαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η πηγη παραπέμπει σε καποιο ασχετο προφιλ του Facebook. Που βρισκεται επισημα δημοσιευμενο αυτο το κειμενο ομως? Εχετε παραπομπη για αυτο σε καποιον προσωπικο χωρο μεσα στο Internet του κ. Κωνσταντίνου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. έχουμε μυστικές υπηρεσίες, στρατό, αστυνομία, πολιτικούς, δημάρχους και ειδικούς να συνενοηθούν με τις τηλεφωνικές εταιρίες, να μπλοκάρουν τα κινητά τους και να τους συλλάβουν άμεσα
    ένα τσιγάρο δρόμος
    θα μας σφάζουν και θα είναι θεατές όλοι οι παραπάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν υπάρχουν. Τώρα ασχολούνται με γκομενιλικια και τους φραπέδες. Όταν τελειώσουν ίσως. Έως τότε οργάνωσε την ζωή σου.

      Διαγραφή
  16. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    Η ΛΕΣΒΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ=ΑΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς 23.01 :
    ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΎ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣΒΙΟΥΣ :
    Η ΚΑΜΗΛΑ ΚΥΤΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗΣ ΤΗΣ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ.
    Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΛΕΤΩ.
    ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ !ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΙΚΕΣ ΠΟΔΙΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ,ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΣΑ ,ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΝΑ ΚΥΤΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΥΤΟ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗ ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟ.
    ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟ.
    ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ,ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ :
    ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ Η ΑΥΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ .
    ΤΣΣΝΤΙΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ,ΑΛΛΑ ,ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΟΧΘΗΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΟΥΝ.
    ΑΠΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.
    Ή ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΜΕ , Ή ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΝΕΙ.
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ , ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΤΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ,ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ.
    Η ΒΡΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
    ΙΣΩΣ ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΗΔΗ.
    ΟΙ ΔΙΧΑΣΜΟΙ ,ΦΑΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ,ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟ.
    Ο ΠΛΑΝΉΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΆΛΛΗ ΤΡΟΠΉ ΖΩΉΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΕΊ ,ΘΑ ΕΧΗ ΛΙΓΩΤΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.
    ΕΙΠΑ :ΝΑ ΚΥΤΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΗ.
    ΑΣΕ , ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ. ΤΈΛΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΝΑΙΝΕΙ ,ΟΤΙ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΟΤΑ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΩΜΑ :
    ΑΜΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΕΙ....ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ....
    ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΈΩ.
    ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ολη η Ελλαδα χρειαζεται βοηθεια!!! Μηταρακης 13/9/20 στο Open: Μεσα στο 2020, θα κλεισουμε 60 hot spot και θα τους ενσωματωσουμε στην κοινωνια (τα λαθροσκατα)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΌΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.
    ΚΑΜΠΑΛΑΣ ΉΣΟΥΝΑ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗ ΟΒΡΙΟ ΚΑΜΠΑΛΑΣ ,ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΧΑΖΑΡΟΟΒΡΙΟΣ ,ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΗΣ.
    ΟΤΙ ΗΛΘΕ ΘΑ ΦΥΓΗ.
    ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
    ΜΟΙΡΑΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΑ.
    ΤΡΑΒΗΞΑΝ...ΚΑΙ ΚΑΗΚΑΝ.
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΑΤΣΟ ΚΟΥΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΒΑΒΟΥΡΑ.
    ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ.
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ :
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021 ,ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ,ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΑΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
    ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ,ΕΚΤΕΛΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ,ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ.
    ΟΙ ΑΛΛΑΓΈΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΆ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΜΕΣ.
    ΟΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΆΣΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΘΗ.
    ΆΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΜΆΔΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΉ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΕΣΩ ΠΟΝΗΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΏΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ,ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΥΣΑ ,ΣΤΑΔΙΑΚΑ.
    ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ,ΥΠΟΚΕΦΑΛΕΣ ,ΑΝΘΥΠΟΚΕΦΑΛΕΣ ,ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΑ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΙ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΊΔΙΑ.
    ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.
    ΕΝΑΝΙΣΥ ΜΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή