Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας"

Όλο το 2ήμερο Συνέδριο σε 2 βίντεο 18 ωρών
 


ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ (έναρξη στο 5:50)ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ


 

Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας

Διεθνής διεπιστημονική Τηλε-Διάσκεψη

Σάββατο, 19. Σεπτεμβρίου – Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

στον Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας

Πρόεδρος του Συνεδρίου ο

Ανδρέας Γιαννουλόπουλος 

Καρδιολόγος - Πνευμονολόγος
Ολόκληρη η ανθρωπότητα απ' άκρου εις άκρον της γης βιώνει σήμερα μία πρωτόγνωρη και ταυτόχρονα ασύμμετρη απειλή, με απρόβλεπτες και καταστροφικές συνέπειες. Κινδυνεύει δηλαδή η ίδια η υπόσταση του ανθρώπου ως είδος, ο τρόπος ζωής του, η ελευθερία του, ο τρόπος διακυβέρνησης του και η απρόσκοπτη επιβίωση του γενικότερα.
Λόγω των έκτακτων αυτών κοινωνικών συνθηκών, αναγκών και προβλημάτων, που έχουν προκύψει στη χώρα μας, αλλά και σ' ολόκληρο τον κόσμο, η Ελληνική επιστημονική κοινότητα παρακολουθεί νυχθημερόν την αρχή, την πορεία και την εξέλιξη αυτής της ιδιότυπης και ιδιόμορφης εφιαλτικής «απειλής».

Οι Έλληνες επιστήμονες και ιδιαίτερα οι Γιατροί που αφουγκράζονται άγρυπνα τα σοβαρά αυτά προβλήματα των κοινωνιών όλου του Κόσμου ενεργοποιούνται, συγκεντρώνονται, συσκέπτονται, ενώνουν τις δυνάμεις κι ζητούν την βοήθεια, την συμπαράσταση και την συνεργασία ολόκληρης της Παγκόσμιας Επιστημονικής Κοινότητας. Διότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα και με τον καλύτερο επιστημονικό τρόπο τον εφιάλτη της Πανδημίας του κορονοϊού.

Σαν κοινωνία παρακολουθούμε έκπληκτοι την καθημερινή πλημμυρίδα και τον καταιγισμό της παραπληροφόρησης, της επιστημονικής αντινόησης, της αναίσχυντης και της απροκάλυπτης προπαγάνδας, την τρομοκρατία και τους εκβιασμούς των αργυρώνητων Μ.Μ.Ε., τα οποία σκορπίζουν καθημερινά φόβο, τρόμο, σύγχυση και απόγνωση, δημιουργώντας ένα φθοροποιό για την υγεία των ανθρώπων στρες.

Αποφασίζουν οι Γιατροί σήμερα την διοργάνωση και την πραγμάτωση μιας διημερίδας σε επείγουσα βάση στην Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών  στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020, με την συμμετοχή, αρωγή και συμπαράσταση, όλων των κλάδων και των ειδικοτήτων της σύγχρονης επιστήμης και της τεχνολογίας με αποκλειστική θεματολογία την Πανδημία του κορονοϊού.

Η πρόσκληση, η συμπαράσταση και η παρουσία κορυφαίων Καθηγητών και Ερευνητών από όλες τις χώρες του κόσμου θεωρήθηκε αναγκαία και απαραίτητη, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης.
Οι ξένοι επιστήμονες έχουν ήδη δεχτεί να συμμετάσχουν με ενθουσιασμό, διότι η πλανητική αυτή απειλή φαίνεται να είναι η απαρχή πολλών δεινών για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ας προτάξουμε «Θερμοπύλες» απέναντι στην Επιστημονική στρέβλωση και βαρβαρότητα.

Να υιοθετήσουμε στη συνέχεια ένα πολιτικό - οικονομικό μοντέλο σ' όλες τις κοινωνίες που θα ισορροπεί τον άνθρωπο με τη φύση και θα έχει τοποθετήσει στην κορυφή της πυραμίδας των κοινωνικών αξιών μόνο την τρίμορφη θεότητα της Γνώσης, της Υγείας και της Ιπποκράτειας πρόληψης.

Τέλος η πρωτοβουλία αυτή των Ελλήνων επιστημόνων για μία παγκόσμια συστράτευση των δυνάμεων της επιστήμης, για την αντιμετώπιση αυτής της νοσηρότητας και της δυστυχίας, είναι απόρροια και υποχρέωση που πηγάζουν από τον κοινωνικό ρόλο που επωμίζεται ο κάθε Επιστήμονας και είναι ν' αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας, να τα επεξεργάζεται επιστημονικά, στη συνέχεια να ενημερώνει με δημόσιο λόγο τους πολίτες και τέλος να παρεμβαίνει υπό μορφή υποχρεωτικής εντολής στις εκάστοτε Κυβερνήσεις, δίδοντας τις ενδεδειγμένες επιστημονικά λύσεις για την αντιμετώπισή τους, θωρακίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις κοινωνίες των ανθρώπων.


Θεματολογία:

    • Ποια πρέπει να είναι η υποδομή και οργάνωση των συστημάτων υγείας και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για την αντιμετώπιση των επιδημιών
    • Ποια τα βαθύτερα κοινωνικά πολιτικά και οικονομικά αίτια της πανδημίας του κορονοϊού και της νοσηρότητας γενικότερα
    • Η παραγωγή και αξιολόγηση ασφαλών φαρμάκων για την υποστήριξη των ανθρώπων που ασθενούν από τη λοίμωξη του κορονοϊού
    • Ποια τα απαιτούμενα επιστημονικά μέτρα προστασίας και προφύλαξης για τον περιορισμό της επέκτασης και της διασποράς μιας Επιδημίας στον πληθυσμό της χώρας ή και των άλλων χωρών.
    • Τρόποι ανίχνευσης και προσδιορισμού όλων των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, που είναι ευάλωτοι και κινδυνεύουν περισσότερο σε μία Επιδημία.
    • Ανάδειξη της σημασίας και της αξίας α. των φυσικών θεραπειών β. όλων των τρόπων ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος και γ. τρόποι αποκατάστασης της ακεραιότητας των φυσικών φραγμών του ανθρώπινου οργανισμού.
    • Τρόποι παραγωγής ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων, που θα υπακούουν και δεν θα παρεκκλίνουν από την Ιπποκράτεια αντίληψη του “ωφελέειν ή μη βλάπτειν” και των Ιπποκρατικών αρχών της ιατρικής γενικότερα.
    • Επιπτώσεις στην σωματική και ψυχική υγεία από το lockdown
Χαιρετισμό θα απευθύνουν:


Ανδρέας Αθηναίος, Καθηγητής Οικονομίας
Ιωάννα Αλυσανδράτου, Πρόεδρος Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Πνευμονική Υπέρταση
Απόστολος Βαλτάς, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου
Γεώργιος Βίτσας, Καρδιολόγος Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά
Ιωάννης Γουδέβενος, Καθηγητής Καρδιολογίας, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, Πρόεδρος Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας
Teresa Capriglione, Καθηγήτρια Βιολογίας ,Πανεπιστήμιο Νάπολης Τμήμα
Χρήστος Δαραμήλας, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη
Δίκτυο Ελληνισμού, Παγκόσμιο Πολυκεντρικό Αυτοοργανούμενο Δίκτυο
Θεόφιλος Κωλέττης, Καθηγητής Καρδιολογίας Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων,
Αρετή Λάγιου, Καθηγήτρια Επιδημιολογίας Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Pedro Olalla, Καθηγητής Φιλοσοφίας, Πρεσβευτής του Ελληνισμού
Αθανασία Παππά, Πρόεδρος Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα
Γεώργιος Πατούλης, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας
Ελένη Παυλίδου, Κτηνίατρος, Πρόεδρος της πλατφόρμας Ενιαίας Υγείας «Ασκληπιός»
Νικόλαος Πλατανησιώτης, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά
Στέφανος Βογαζιανός-Ρόυ, Ιστορικός-Εθνολόγος, απόφοιτος Ιστορικού και Αρχαιολογικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
Γεώργιος Τσιπάς, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ -ΦιλόλογοςΈχουμε την τιμή να έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση μας ως Ομιλητές οι κάτωθι Καθηγητές:


Θεοφάνης Αγγελόπουλος, Ιατρός Βιοπαθολόγος

Ανδρέας Βαρώτσος, Γεωπόνος – Οικονομολόγος

Dr. Wolfgang Wodarg, Καθηγητής Φυσιολογίας

Βασιλική Γέμου, Καθηγήτρια Παιδιατρικής Πανεπιστήμιο Αθηνών

Αντώνης Γιαννακάκης, Καθηγητής Υπολογιστικής Μοριακής Βιολογίας Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Ανδρέας Γαννουλόπουλος, Καρδιολόγος Πνευμονολόγος

Ανδρέας Θωμόπουλος, Ενδοκρινολόγος

Μιλτιάδης Καράβης, Φυσίατρος

Νίκος Κατσαρός, τ. Διευθυντής Ερευνών Ινστιτούτο Φυσικοχημείας. ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Πτυχίο Χημείας Πανεπιστήμιο Αθηνών,

Δημήτριος Κούβελας, Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Σπύρος Α. Κυβέλλος, Γενικός Ιατρός

Σπύρος Λαβδιώτης, Καθηγητής Οικονομικών

Dr. Φώτης Μαζαράκης, Καθηγητής Νομικής

Dr. Stefano Montanari, Καθηγητής Ιατρικής Νανοπαθολόγος

Dr. Pasquale Mario Bacco, Καθηγητής Παθολογοανατομίας

Dr. Sucharit Bhakdi, Καθηγητής Μικροβιολογίας, Ιολογίας και Επιδημιολογίας

Dr. Giuseppe De Donno, Καθηγητής Πνευμονολογίας

Δημοσθένης Παπαμεθοδίου, Νευρολόγος, MSc στην Κλασική Ομοιοπαθητική,

Κωνσταντίνος Πάντος, Καθηγητής Φαρμακολογίας Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Αντώνης Παπαντωνίου, Ναύαρχος ε.α., Νομικός

Γεώργιος Παύλος, Καθηγητής Φυσικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Αριστοτέλειου Παν. Θεσσαλονίκης

Dr. Κωνσταντίνος Πετρής, Καθηγητής Χημείας

Σπυρίδων Προβατάς, Γυναικολόγος

Dr. Giuseppe Remuzzi, Καθηγητής Ερευνητής, Διευθυντής Ερευνητικού Κέντρου Marco Negri Milano


Dr. Vandana Shiva, Καθηγήτρια Πυρηνικής Φυσικής, Περιβαλλοντολογίας

Dr. Giulio Tarro, Καθηγητής Ιολογίας  Πανεπιστήμιο Νάπολης

Γεώργιος Χρούσος, Καθηγητής και Διευθυντής της Πρώτης Παιδιατρικής Κλινικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών

Angelo Giorgianni, Καθηγητής Νομικής

Ευάγγελος Ζαφειρίου, Ψυχίατρος

Παναγιώτης Ψυχάρης, Ορθοπεδικός
Έχουν προσκληθεί επίσης οι κάτωθι Καθηγητές:

Ιωάννης Ιωαννίδης, Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Στάνφορντ

Ηλίας Μόσιαλος, Ιατρός – Οικονομολόγος Υγείας

Σωτήρης Τσιόδρας, Επιδημιολόγος – ΛοιμωξιολόγοςΤο συνέδριο θα μεταδίδεται online σε πολλές διαδικτυακές τηλεοράσεις στο You tube της Ελλάδος αλλά και πολλών χωρών της Ευρώπης κυρίως της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Κροατίας και θα καλύπτεται καθ’ όλη την τριήμερη διάρκεια του.

Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου:


    • ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,Παγκόσμιο Πολυκεντρικό Αυτοοργανούμενο Δίκτυο
    • Ανεξάρτητη Συμμαχία Γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
    • Η Επιστημονική Επιτροπή Ενοποιημένης Υγείας του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, η διεθνής πλατφόρμα «Ασκληπιός One Health» καθώς και οι αντίστοιχες επιστημονικές επιτροπές για την ενοποιημένη υγεία της Ευρώπης
    • Ερευνητικός Οργανισμός ΕλλήνωνΕΟΕLLAS
    • Θεοφάνης Αγγελόπουλος, Βιοπαθολόγος
    • Βασιλική Γέμου, Καθηγήτρια Παιδιατρικής Πανεπιστήμιο Αθηνών
    • Ανδρέας Γαννουλόπουλος, Καρδιολόγος Πνευμονολόγος
    • Γιώτα Καλλιαντέρη, Δημοσιογράφος
    • Dr. Jeffrey Levett, Καθηγητής Προληπτικής Ιατρικής, στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Ελλάδας & στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Ειρήνης και Ανάπτυξης
    • Αντώνης Παπαντωνίου, Ναύαρχος ε.α., Νομικός
    • Σπυρίδων Προβατάς, Γυναικολόγος
    • Παναγιώτης Ψυχάρης, Ορθοπεδικός41 σχόλια:

 1. Δεν μου λέτε ρε αλάνια.!!

  Τι εστί τριμορφη θεότητα γνώσης , υγείας και πρόληψης ;

  Τι εστί ισορροπία ανθρώπου και φύσης ;

  Τι εστί νέο πολιτικό οικονομικό μοντέλο ;

  Τροφή για σκέψη ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις

  1. Να υιοθετήσουμε στη συνέχεια ένα πολιτικό - οικονομικό μοντέλο σ' όλες τις κοινωνίες που θα ισορροπεί τον άνθρωπο με τη φύση και θα έχει τοποθετήσει στην κορυφή της πυραμίδας των κοινωνικών αξιών μόνο την τρίμορφη θεότητα της Γνώσης, της Υγείας και της Ιπποκράτειας πρόληψης

   Διαγραφή
  2. Το ξέρω ότι είναι στο κείμενο οι εκφράσεις. Εσείς πώς τις αποδίδετε έχω περιέργεια να μάθω.

   Διαγραφή
  3. Σάς φαίνονται π.χ. μασονικές; ..Πώς λέμε τρίμορφη θεότητα Εκάτη στην οποία οι μασόνοι στήριξαν την τρίμορφη διακυβέρνηση χωρών με την πούστικη εφεύρεση ονόματι "κοινοβουλευτική δημοκρατία" (άνετα διαχειρίσιμη και ως κομμουνιστική δικτατορία)...

   Διαγραφή
  4. Πρόκειται για μια κίνηση που έχει λάβει σοβαρές διαστάσεις τα τελευταία χρόνια. Διάφοροι τύποι ανθρώπων υποστηρίζουν ότι πρέπει «να στραφούμε στις ρίζες μας» και να επαναφέρουμε την «αρχαία εθνική θρησκεία». Συνδέουν την λατρεία των ξόανων με την εθνική μας ταυτότητα, ενώ χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα του σύγχρονου marketing υπόσχονται λύσεις σ' όλα τα προβλήματα του ανθρώπου.Πίσω από τις ηχηρές προτάσεις του νεο- παγανισμού και γενικότερα της όλης θεωρίας του- η οποία καλεί κάθε έθνος να ξαναλατρέψει τις «παραδοσιακές θεότητες»- πολύ εύκολα διακρίνει κανείς ένα ακόμη καταστροφικό πλοκάμι της «Νέας Εποχής». Τα εθνικά και παραδοσιακά προσχήματα υποθάλπουν την εδραίωση της θεοσοφίας και του αποκρυφισμού.

   Ας προσέχουμε λοιπόν και ας εξετάζουμε με σοβαρότητα και σύνεση κάθε εύηχη πρόταση ή κακόβουλη και ρηχή κατηγορία (κυρίως κατά της Ορθοδοξίας), διακρίνοντας και αποφεύγοντας τις εξευτελιστικές φαιδρότητες. Μην ξεχνούμε πως ήδη αυτά τα θέματα τα έλυσαν οι μεγάλοι του πνεύματος. Εάν τους παραθεωρήσουμε το λιγότερο θα αποδειχθούμε άφρονες.

   Διαγραφή
  5. http://pentaplevri.com

   Ρίξτε και μια ματιά σε αυτή την προσπάθεια ορισμένων να επιβάλουν ένα νέο σύστημα !

   Διαγραφή
 2. 1000 ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ
  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΧΡΥΣΟ ΓΕΝΟΣ= ΑΓΑΘΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΘΕΟΙ.

   ΑΡΓΥΡΟ ΓΕΝΟΣ= ΑΝΕΜΕΛΟΙ ΜΑΛΘΑΚΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΑΣΕΒΕΙΣ.

   ΧΑΛΚΙΝΟ ΓΕΝΟΣ= ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ.

   ΗΜΙΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΓΕΝΟΣ= ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΟΙ.

   ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΓΕΝΟΣ= ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΞΥΔΟΜΕΝΟΙ (ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ) ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ.

   ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ - ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ= ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΝΟΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ.

   ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΙΣΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΤΡΩΓΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

   ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ.
   ΗΛΙΑΣ.+++

   Διαγραφή
 3. Ιος Η2Ν2 (1957) // Ιος Η3Ν2 (1968) – οπου ο Παπαδοπουλος διεταξε ολους να βγουν εξω στον ηλιο και στον καθαρο αερα και σχεδον ΚΑΝΕΝΑΣ δεν επαθε τιποτα // Ιος SARS-CoV (2003) // Ιος Η5Ν1 (2004) // Ιος Η1Ν1 (2009) // Ιος MERS-CoV (2012) // Ιος των χοιρων, των παλαβων αγελαδων, των κοτοπουλων, των πτωματοφαγων και παει λεγοντας και κλαιγοντας // ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ (που χτυπουν το ΑΔΥΝΑΜΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΛΟΓΩ ΑΚΡΑΤΗΣ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΙΑΣ) περασαν σχεδον αναιμακτα, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟ-ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΤΩΡΑ // Σημερα εχει κανεις την εντυπωση πως οι γνωστικοι είναι μεσα στα τρελοκομεια και ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ // Μετρα αλοκοτα, τρελα και ακρως επικινδυνα, με τρομακτικες ψυχο-σωματικες επιπτωσεις πανω στους ανθρωπους και στην παγκοσμια οικονομια // Μια παγκοσμιως διαστασεων ΑΥΤΟ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ της αρωστης ανθρωποτητας // Από τη μια μερα λεει κανεις «ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΡΩΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ» και από την αλη μενει κανεις εμβροντητος με την ευκολια που επηρεαζοντε από το «κουτι της τρελας, της εγκληματικοτητας και της διαστροφης» (την τηλεοραση) ολοκληροι πληθυσμοι και ολοκληρα κρατη να δεχοντε να μπαινουν σε μια κατασταση ΤΡΕΛΑΣ, ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. Ειδικα οι χωρες που αυτό-αποκαλουντε «δημοκρατικες». Τωρα γινεται αντιληπτη η μαζικη υστερια που προκαλεσε στην Γερμανια, ενας και μονο σχιζοφρενης: Ο ΧΙΤΛΕΡ // Και όλα αυτά για έναν ιο που κατά 85% προκαλει ηπιας μορφης ασθενεια και που το 99% οσων προσβαλοντε, αναρωνουν // Προκειται για μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΩΣΗ, πολύ πιο επικινδυνη από τον ιδιο τον ιο // Καποτε οι πολιτικοι, δημοσιογραφικοι, οικονομικοι και ιατρο-φαρμακευτικοι βρυκολακες που προκαλεσαν αυτή την ψυχωση, πρεπει να δικαστουν και να τουφεκιστουν με φιμωτρο και εξ επαφης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΠ, ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
   ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΗΨΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ.

   47 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ,
   ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΜΑΣΑ, ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
   47 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.
   ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ,
   ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.

   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΕ ΟΛΑ.

   ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΦΗΣΕ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ:
   ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΟ,
   ΤΗΝ Ψ@ΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΑΡΙΩ (ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ)
   ΚΑΙ ΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.

   ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ 47 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
   ΚΑΛΗ ΖΩΗ, ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ.
   ΚΑΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΗΚΗ.

   ΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΛΙΔΑΤΗ ΖΩΗ;
   ΜΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ,
   ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ.
   ΗΛΙΑΣ.+++

   Διαγραφή
 4. ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ,Ο ΦΟΒΟΣ ΣΑΣ....
  ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ...

  .

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μάπα το καρπούζι?????

  .
  ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΤΟΝ ΠΟΡΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΣΙΑΛΟ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ;
  ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ,ΤΙ ;
  ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ,ΤΙ ;
  ΡΕ ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ ;
  ΝΟΓΑΤΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ --ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ;;
  Η ,ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ,ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΔΥΟ ΧΙΛΙΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΠΗ ΟΤΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ Η ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ;
  ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ .ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ .
  ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ,ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΥΟΔΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΙΚΑΡΕΙ .
  ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. https://www.youtube.com/watch?time_continue=63&v=BJ0--ibLHi4&feature=emb_title

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΒΡΕ ΤΟΝ ΜΑΓΙΟΡΚ-ΙΝΗ....!
   ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ.. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΕΙ..
   ΜΆΛΙΣΤΑ..ΜΑΛΙΣΤΑ...

   Διαγραφή
 8. https://amazonios.net/epiorkoi-loimoxiologoi-mazi-me-mitsotaki-katestrepsan-ti-chora-gia-ti-nea-taxi/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. https://amazonios.net/apanthropes-odigies-apo-sypsa-min-agkaliazete-ta-paidia-sas-video/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ,ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...
   ΜΗΝΥΣΤΕ ΤΟΥΣ.

   ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ,ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ

   https://amazonios.net/epiorkoi-loimoxiologoi-mazi-me-mitsotaki-katestrepsan-ti-chora-gia-ti-nea-taxi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=epiorkoi-loimoxiologoi-mazi-me-mitsotaki-katestrepsan-ti-chora-gia-ti-nea-taxi

   .

   .
   ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

   Διαγραφή
  2. ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ????????????
   ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ????
   .

   https://mandataapoekso.blogspot.com/2020/09/glaxosmithkline.html

   .
   ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

   Διαγραφή
 10. H MAΣΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΥΛΙΤΙΔΕΣ
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/09/reseauinternational-50.html

  .
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. New Zealand


  https://fakeologist.com/blog/2020/09/19/kiwi-truth/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. "Εύοσμος19 Σεπτεμβρίου, 2020 09:55
  Δεν μου λέτε ρε αλάνια.!!

  Τι εστί τριμορφη θεότητα γνώσης , υγείας και πρόληψης ;

  Τι εστί ισορροπία ανθρώπου και φύσης ;

  Τι εστί νέο πολιτικό οικονομικό μοντέλο ;

  Τροφή για σκέψη ..."

  ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΟΜΟ.
  Εννοείται δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο
  να παρακολουθήσω τους ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ σε νέα έκδοση.
  Πολύ αξία δώσαμε στους
  "Ουδείς μωρότερος των ιατρών εάν δεν υπήρχαν οι διδάσκαλοι"

  Ιδίως στην Ελλάδα θα έπρεπε να ντρέπονται οι φακελάκηδες κουβανοί ανευθυνοϋπεύθυνοι - ο κανόνας οι εξαιρέσεις- ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ!
  Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.
  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΘΕΝΤΑ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΜΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟ.

  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
  Εάν η μάζωξη τους είχε να προσφέρει κάτι καλό στην ανθρωπότητα , θα βλέπατε απέξω απο το αμφιθέατρο το ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΣΙΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.

  Τα πράγματα είναι απλά για να κατανοήσουμε τον ρόλο των αντιδραστικών στην νέα εποχή.

  Είναι Χριστιανοί ορθόδοξοι ;
  Είναι ολοφάνερα αντιαριστεροί;
  Κατακρίνουν τον κομμουνισμό πολλές απείρως φορές περισσότερο απο τον φασισμό ναζισμό;

  Εάν οι απαντήσεις στα παραπάνω είναι ναι , συνεχίζεις την ανάγνωση και κρίνεις
  Εάν είναι οχι , τότε μακριά και αλάργα.


  ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΑΙΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στο συνέδριο και ειδικά στην ομιλία του Παύλου από το δίκτυο ελληνισμού κατηγορήθηκε σφόδρα και πολλάκις ο φασισμός και ο ναζισμός και ΜΙΑ μόνον φορά ανέφερε την σοβιετικού τύπου κατάσταση.

   Χριστιανοί ορθόδοξοι δηλώνουν αλλά ο Παύλου απεύθυνε χαιρετσιμους με φόντο τον Χείρωνα..

   Αντί αριστεροί ;; Καλοοο πολύ καλό...

   Ας μη ξεχνάει κανείς ότι μετά το χαστούκι που έφαγαν από τον Αλέξη τους, έχουν βαλθεί να ενωσουν το ελληνισμο για να ξεπλύνουν την ντροπή τους ..

   Όποιος έχει μάτια ας δει και όποιος έχει αυτιά ας ακούσει..

   Διαγραφή
 13. Τους ολυμπιους τους εφεραν απο αιγυπτο.οι φοινοικες δηλαδη οι εβραιοι της αιγυπτου εξ ου και γυφτοι.γυφτος ειναι η συντομια της λεξης αιγυπτιος.οι αρχαιοι φιλοσοφοι πιστευαν στην υπαρξη ενος και μονο θεου.ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/09/blog-post_873.html?m=1ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, 19 και 20 ΣΕΠΤ. 2020 //
  Dr. STEFANO MONTANARI (Διασημος Ιταλος Καθηγητης Νανο-παθολογιας):
  Η ΜΑΣΚΑ δημιουργεί ΥΓΡΑΣΙΑ και συνεπως καλλιέργεια ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ.
  Άρα τα μέτρα με τη μάσκα που παίρνουν ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΥΝ την υγεία μας!
  Ο ΥΓΙΗΣ πρέπει να αναπνέει ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ.
  Όχι μάσκα στα παιδιά!
  Εδώ στην Ιταλία πολλά παιδιά λιποθυμούν εξαιτίας της πολύωρης χρήσης της μάσκας!
  Οι θάνατοι προέρχονται ως επί το πλείστον από ενδο-νοσοκομειακές λοιμώξεις!
  Οι θρομβώσεις που προκαλούνταν στους πνεύμονες αντιμετωπίστηκαν κατά την νοσηλεία με οξυγόνο υπό πίεση, το οποίο οξείδωσε τα κύτταρά τους και τους οδήγησε στο θάνατο.
  Άρα ο θάνατός τους ήταν αποτέλεσμα λανθασμένης θεραπείας!
  Στην Ιταλία οι γιατροί δεν κάνουν νεκροψία με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε την αιτία θανάτου.
  Εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωση διοξειδίου του ανθρακα που μετρήθηκε, ο εγκέφαλος δεν τροφοδείται με την απαραίτητη ποσότητα οξυγόνου με αποτέλεσμα να οδηγείται στην λιποθυμία ενα παιδί.
  Dr. MANGAROV (Δ/ντης παιδιατρικης κλινικης στο νοσοκομειο λοιμωδων νοσηματων της Σοφιας):
  ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ επιστημονική και αξιόπιστη έρευνα οτι η μάσκα προστατεύει όπως σας λένε!
  Δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα η χρήση της στα παιδιά!
  Δεν έχουν επισης κανένα νόημα και τα τεστ.
  Όσα περισσότερα κάνεις, τόσα περισσότερα θετικά βγάζεις, διοτι τα τεστ PCR ανιχνευουν πολλους ιους.
  Μπορούν να βγάλουν ως και 30% λάθος αποτελέσματα!
  Dr. HOFMAN (Γερμανος φυσιολογος):
  ΟΧΙ μάσκες στα παιδιά.
  Προκαλούν πρόβλημα στην ΥΓΕΙΑ τους και στον ψυχισμό τους!
  Ντροπή στους γιατρούς που δεν μιλούν!
  Ντροπη και στους δασκάλους που δεν σταματούν την τρέλα!
  Οι μάσκες προκαλούν στα παιδιά φόβο, κεφαλοπονο, κούραση, μειωμενη οξυγονωση, ταχυπαλμια, στρες, αφυσικο ψυχισμο και κοινωνική αποστασιοποίηση, με αποτέλεσμα να αποδυναμωνεται δραματικα το ανοσοποιητικό τους σύστημα! Καντε μια ακτινογραφια θωρακος μετα από τρεις μηνες και θα δειτε τα τραγικα αποτελεσματα.
  Η μάσκα στα παιδιά ΔΕΝ είναι μια ιατρική απόφαση αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
  Δεν έχει να κάνει με τον ιό!
  Πρέπει να σώσουμε τα παιδιά!
  Τα παιδιά είναι το ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!
  Dr. GULIO TARO (διασημος Ιταλος Ιολογος, υποψηφιος για το βραβειο Νομπελ):
  Μόνο το 3% των θανάτων στην Ιταλία προήλθαν από τον ιο!
  Υπολογιζουν τη θνητότητα με βάση το κλάσμα αριθμός θανάτων/αριθμός κρουσματων και βγαζουν τερατώδη θνητότητα!
  Ο κόσμος τρεχει στα νοσοκομεία τρομοκρατημενος και πολλοί πέθαινουν από ενδο-νοσοκομειακές λοιμώξεις!
  Έχουμε ΕΝΩΘΕΙ ιατροί από όλον τον κόσμο για να σας πούμε για την τεραστια απάτη, όμως τα Μεσα Μαζικης Επαπατησης παγκοσμιως μας φιμώνουν, διοτι εχουν πληρωθει πλουσιοπαροχα από φαρμακευτικες εταιρειες.
  Όχι μασκες σε υγιείς και παιδιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ:
  ΡΑΒΔΙ.
  ΡΑΒΔΙ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΆΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΧΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ,
  ΡΑΒΔΙ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΆΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ,
  ΡΑΒΔΙ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΆΔΕΣ ΠΟΎ ΜΑΣ ΔΟΥΚΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
  Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.
  ΟΣΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ,ΤΟΣΟ ΕΞΥΓΙΑΙΝΕΣΑΙ.
  ΡΑΒΔΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
  ΡΑΒΔΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟ ΧΑΧΑΝΟΥΣ ΜΠΑΤΛΕΡΣ.
  ΡΑΒΔΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΚΓΙΟΖΑΚΙΑ ΜΑΠΕΤΣ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΏΝ.
  ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΘΑ ΠΈΣΗ ΠΟΛΥ.
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΧΑΙΔΕΜΑ.
  ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ ;
  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ....
  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ,ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ !
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
  ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ;
  Ο ΠΟΡΔΑΣ ;
  Ο ΣΗΨΗΣ ;
  Ο ΜΟΑΤΣΟ ,404 ERROR PAGE NOT FOUND ;
  Η ΔΡΑΚΟΥΜΕΛΑΙΝΑ ;
  Ο ΚΟΕΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ;
  Ο ΚΑΤΙΝΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ;
  Ο ΧΩΡΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΙ..ΚΙ..ΚΙΛΙΑΣ ;
  Ο ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΧΑΝ ;
  ΡΑΒΔΙ.
  ΙΣΑ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΑ ΡΑΒΔΙΑ ,ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟ ΑΘΡΑΥΣΤΑ.
  ΡΑΒΔΙ ,ΝΑ ΤΡΩΗ Η ΕΡΠΕΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΠΕΤΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΗ.
  ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Φρονώ (ομόρριζο: φρόνησις) ότι όποιοι κι αν είναι αυτοί που μιλάνε και λένε ΑΛΗΘΕΙΕΣ και μάλιστα αλήθειες κόντρα στα ψέμματα του συστήματος, πρέπει να είναι σεβαστοί, αλλά και να ακούμε με προσοχή τις θέσεις τους, ώστε να τις αντιτάξουμε στα επιχειρήματα του συστήματος. Και όχι να τις “μηδενίζουμε” επειδή δεν εγκρίνουμε τις φιλοσοφικο/θρησκευτικές ιδέες των ατόμων αυτών . Αυτές ας τις βάλουμε στην άκρη, αν δε μας κάνουν.

  Μέσα στη σχετικότητα, μέσα στο δυισμό μεταξύ των δύο άκρων Καλού και Κακού, προχωράνε τα πράγματα σε αυτή τη Γη και στον πόλεμο μεταξύ τους. Το απολύτως ΛΕΥΚΟ του ΧΡΙΣΤΟΥ, δεν έχει εγκατασταθεί ακόμα εδώ, στη Γη μας. Συνεπώς το μερικώς λευκό, το λίγο λευκό, όταν αντιτίθεται στο σκοτάδι, είναι καλό και ωφέλιμο.

  Υ.Γ.Εγώ, όταν έχω χρόνο θα σχολιάζω εδώ κι ας μη μου απαντάει, συνήθως, κανείς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. MΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΑΣ!
   ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!

   Διαγραφή
  2. Και ότι θέτε πείτε !! Αυτή είναι η αλήθεια και αυτά μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν !!!

   Διαγραφή
  3. Θα σας απαντήσω ταπεινά εγώ
   Will you die for HIM;
   με αυτό αρχίζουν όλα και σε αυτό καταλήγουν όλα
   βλέπε σύγχρονους νεομάρτυρες Συρία πχ
   όλα τα άλλα είναι φλυαρίες

   Διαγραφή
 17. Ετοιμάζονται για νέο lockdown, επειδή (και καλά!) έχουμε αύξηση κρουσμάτων!
  Όμως όλα σχεδόν τα κρούσματα είναι λαθροεισβολείς (αυτό το κρύβουν).
  Η κατάσταση στα νησιά είναι αφόρητη και ετοιμάζονται να τους φέρουν όλους στα ενδότερα, οπότε περιμένετε νέο lockdown!
  Κλειστείτε μέσα να μην βλέπετε να μπαίνουν από τον Έβρο, να μην βλέπετε να αδειάζουν τα νησιά για να μπορούν να έρθουν κι άλλοι (περιμένουν πολλοί ακόμα)...
  Αλήθεια ξέρει κανείς τι γίνεται στα σχολεία που πάνε τα παιδιά της "υψηλής μαφίας";
  Τους φοράνε μάσκες ή όχι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Τόσα χρόνια πέρασαν και δε μάθατε .!

  Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια που μας έφτασαν ως εδώ !!

  Από το νέο παγανιστικό συνέδριο της τριμορφης θεότητας της γνώσης , της υγείας και της πρόληψης ως το δίκτυο ελληνισμού που θέλει να επαναφέρει το ΠΑΣΟΚ μέσω της άμεσης δημοκρατίας..

  Λύση προτάθηκε; Ποια είναι η λύση ;;

  Η άμεση δημοκρατία του κυρίου Παύλου ;;;

  Βρε άι σιχτιρ από κει πέρα ! Την είδαμε την αριστερά !! Την νιώσαμε στο πετσί μας !! Άι σιχτιρ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ !
  Ruth bader grinsburg
  404 ERROR PAGE NOT FOUND.
  FALSE FLAG ,
  NOT DEATH OF CANCER
  ACCECUTED IN GITMO.
  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΜΈΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΜΈΝΗ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΌΠΟΥΛΟΥ.
  ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΣ ΈΜΟΙΑΖΕ.
  ΑΜΕΕΕΕ !
  ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΜΟΑΤΣΟ ;
  ΘΑ ΤΗΣ ΜΟΙΑΣΗΣ.
  ΌΛΟΙ ΘΑ ΠΆΡΕΤΕ.ΜΗΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΣΤΕ.
  ENTER THE DRAGON AND KILL HIM.
  Ρουθ μπειντερ Γκίνσμπεργκ.
  Ποιος καρκίνος ;
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
  ΑΤΑ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΗΣ ΕΞΑΥΛΩΣΗΣ.
  ΕΤΣΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑ -ΕΡΠΕΤΑ.
  ΌΝΤΩΣ !
  ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΈΣΕΙΣ !
  ΟΠΩΣ ΛΈΜΕ ,ΦΦΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣ ΜΠΟΙΝΓΚ ,Ο ΟΦΙΣ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ !
  ΠΟΙΟΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΑΝΤΗΛΙΑ.....
  ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Το ξέρω. Και πράττεις άριστα!!
  Κι εσύ να είσαι καλά και στις επάλξεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Πολλά λέγονται τώρα, σαν να είναι όλα σήμερα στα χέρια Εβραίων και Τεκτόνων, ότι το 80% της παγκόσμιας κυβέρνησης είναι μαζί τους και διαχειρίζονται τη γη. Ναι, ακόμη και εκατό τοις εκατό! Ποτέ μην πιστέψετε αυτή τη φλυαρία! Υπάρχει μόνο ένας Κύριος - ο Κύριος στη γη, μόνο αυτός κυβερνά, και χωρίς την ιερή θέληση ή την άδειά Του, κανένα μικρότερο γεγονός δεν μπορεί να λάβει χώρα στη γη.

  Σταρετς Ιλαρίωνας (Dzyubanin)

  https://romioitisanatolis.blogspot.com/2020/09/80.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ποια είναι η λύση ;

  Η συνταγή είναι, δοκιμασμένη και απολύτως επιτυχημένη !!

  Ο Έλληνας από καταβολής του κόσμου θυσιάζεται για την ελευθερία του !!

  Ολόκληρη η ιστορία του Ελληνισμού είναι μια ΘΥΣΙΑ !!

  Από τα Ομηρικά έπη ως την Επανάσταση του 1821 και από τον Μακεδονικό αγώνα ως τα σήμερα ο Έλληνας πολεμάει και θυσιάζεται για την Πατρίδα του !!

  Αυτό πρέπει να κάνουμε και σήμερα !!

  Να μας λείπουν σωτήρες!!

  Θέλεις να νικήσεις; Πολεμα!!

  Αλλιώς ας καθήσουμε όλοι εδώ αναπαυτικά και αρθογαφουμε και ας σχολιάσουμε να μη πεθάνουμε .. Και ας ζήσουμε πεθαίνοντας.!

  Αν πεθάνουμε για την Ελλάδα η Ελλάδα θα ζήσει !!!

  Αν πεθάνουμε για τον Χριστό , ο Χριστός θα μας αναστήσει .!!

  Αν ζήσουμε όμως το φόβο μη πεθάνουμε θα πεθάνουμε πριν πεθάνουμε !!

  Αντί μόνο Λιβάνου και μπαρούτι στα θυμιατά !!


  ΑπάντησηΔιαγραφή