δώ, στο μπλόγκι, δεν τρέφουμε αυταπάτες πως υπάρχουν άνθρωποι που θα μας ακούσουν, θα μας πάρουν στα σοβαρά, καί θ’ ακολουθούν εφ’ όρου ζωής όσα έμαθαν από μας. Δεν υπάρχουν τέτοια άτομα, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων· που, όμως, ελπίζουμε (αμυδρώς κι ενδομύχως) ν’ αυξηθούν (κάπως) αριθμητικώς, καί ν’ αποτελέσουν τους επόμενους κήρυκες των ιδεών μας… με μεγαλύτερη πειθώ απ’ τη δική μας, (πάλι) ελπίζουμε.

Μπας καί σωθεί κανας σωστός συν-Έλλην.

Ωστόσο, τίποτε δεν μας εμποδίζει -ούτ’ εμάς, ούτε κανέναν άλλον- να γνωρίζουμε ότι οι αποδεδειγμένες αλήθειες είναι καί παγιωμένες. Παναπεί, δεν αλλάζουν, που να χτυπιέσαι! Διότι, αν αποδειχθεί στο εργαστήριο ότι πχ το οξυγόνο είναι οξυγόνο, είναι μαλάκας με πιστοποίηση ISO αυτός που επιμένει πως πρόκειται γιά υδρογόνο.

Επομένως, εμείς εδώ (ελπίζουμε κι εσείς) θα έχουμε πάντα «σε πρώτο πλάνο» στο μυαλό μας τις αποδεδειγμένες αλήθειες περί του έθνους μας.

 

Το σημερινό μας άρθρο σκοπό έχει να διαλύσει άπαξ διά παντός τις κυκλοφορούσες πλάνες γιά τα Ελληνο-Τουρκικά. Κι όποιος θέλει, ακολουθεί. Γιά τους λοιπούς, δεν μας καίγεται καρφάκι.

Ειλικρινά, είναι ν’ απορεί κανείς με την τόση εθελοτυφλία των ημερών μας… όχι μονάχα του προβατοποιημένου λαού μας (που ψηφίζει κιόλας!)…

[…Αλλά καί τεκνοποιεί, ρέ Εργοδότη, καί οδηγεί κι οχήματα!... γ@μών κι εποχούμενος δημόσιος κίνδυνος, λέμε! lol!!!]

…αλλά κι όσων το παίζουν ότι τους κόβει κάπως παραπάνω. Όμως, είπαμε: στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις. «Ειδικός» δηλώνεις; «ειδικός» είσαι! Τί να κάνουμε;! βγήκε στραβό αυτό το παιδί, καί τώρα δεν ισιάζει με τίποτε!

 

Έ, λοιπόν, οι πλάνες περί τα Ελληνο-Τουρκικά είναι σαν ντόμινο: η καθεμία χειρότερη της προηγούμενής της!!! Καί όντως, σ’ αυτό το θέμα έσεται η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης!

 

α. Αυτά που βλέπουν ( ; ) όλοι

i. πλάνη 1 – «Τα Στενά!»

Του Ελλησπόντου καί του Βοσπόρου, παναπεί. «Τα Στενά», καί πάλι «τα Στενά», καί ματαξαναδώσ’ του «τα Στενά»! Αυτή την καραμέλλα πιπιλάνε όλοι. Συν το ότι ο Ρετζεπίκας πάει να φτιάξει (στην Ανατολική Θράκη) διώρυγα συνδέουσα Εύξεινο Πόντο με Αιγαίο, η οποία -αντίθετα με τα Στενά- δεν θα υπόκειται στη συνθήκη του Μοντραί, κτλ κτλ.

Σωστά όλ’ αυτά… Όμως, εμείς εδώ αποδείξαμε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η κυριαρχία στα Στενά είναι μόνο το μισό πρόβλημα. Το άλλο μισό είναι η κυριαρχία στον θαλάσσιο διάδρομο του ανατολικού Αιγαίου… σκαφτεί-δέ σκαφτεί το Ερντογαναύλακο!

Χωρίς αυτό που βλέπετε εδώ (το κόκκινο) ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ…

 

 

…δουλειά ΔΕΝ γίνεται.

Όθεν, αυτό ακριβώς εξηγεί την πρόσφατη τρομερή επιθετικότητα των τουρκαλάδων εναντίον των νησιών μας του ανατολικού Αιγαίου, υπό το ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΟ βλέμμα των ηπαπαραίων (κι όχι μόνον αυτών)…

…οι οποίοι ηπαπαραίοι κι αυτοί «έπιασαν τα γιοφύρια» (… «Έλληνες, κλ@στε μας τ’ @ρχίδια!»), περιμένοντας αυτά που θα πούμε… λάθος, θα επαναλάβουμε παρακάτω.

Ρίξτε καμιά ματιά στον χάρτη, να δήτε πού βρίσκονται η Αλεξανδρούπολη κι η Κάρπαθος, δηλαδή οι δύο πιό πρόσφατες στρατιωτικές βάσεις των υπερατλαντικών «συμμάχων» μας.

 

ii. πλάνη 2 – νησιά καί νησάκια

Ακούμε, λοιπόν (καί διαβάζουμε), διάφορα δοκησίσοφα:

«- Μονάχα Καστελλόριζο!… μπλά-μπλά-μπλά… Σπάσιμο της ΑΟΖ!… μπλά-μπλά-μπλά… «

ΛΑΘΟΣ!

«- Οι Τούρκοι έχουν επιτελικό σχέδιο να καταλάβουν τη Ρόδο, κι η Μυτιλήνη είναι αντιπερισπασμός!»

ΛΑΘΟΣ!

«- Καναδυό νησάκια θα μας πάρουν οι Τούρκοι, κι αυτά γιά λίγο… μέχρι νά ‘ρθει το Ξανφόν Γκιένος να μας σώσει… μας είπε γνωστός του γνωστού του κουμπάρου κτλ κτλ κτλ ότι είπαν ο γέρων Παφνούτιος κι ο γέρων Φαφούτιος!»

ΛΑΘΟΣ!

«- Καί ποιό είναι το σωστό, ρέ εξυπνάκια Εργοδότη;»

ΤΟ ΟΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Κι αργότερα (όταν θα έχουν καταβροχθίσει αυτές τις κατακτήσεις, θα τις έχουν χωνέψει, καί θα βγάζουν δύσοσμα αέρια κι απ’ τις δυό άκρες του πεπτικού τους συστήματος), θα τους ανοίξει η όρεξη καί γιά πιό δυτικά. (Μην ξεχνάτε την Κύπρο: έχουν κατσικωθεί απάνω της εδώ καί σαρανταέξη χρόνια, καί οι διάφορες καταδίκες του Ο»Η»Ε -συν οι αποπροσγειώσεις Ελληνικών F-16 στη Λευκωσία- απλώς τους κάνουν αέρα στα παπάρια τους.)

ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.

«- Μα, αμφισβητείς τους γεροντάδες;»

Δεν αμφισβητώ κανέναν… αλλά δεν είμαι τόσο ηλίθιος, ώστε να σχεδιάζω εθνική στρατηγική με αισιόδοξα σενάρια. (Προσωρινότητα τουρκικής κατοχής καί Ξανφόν Γκιένος σε ρόλο σωτήρα.) Καί θα το χοντρύνω, ώστε να σας δείξω το μέγεθος της βλακείας: ξέρετε ποιό είναι το πιό αισιόδοξο σενάριο; Αύριο το πρωΐ ν’ αυτοκτονήσουν ομαδικώς όλοι οι Τούρκοι!

Τί λέτε, όμως; μπορούμε να καθορίσουμε τη στρατηγική της Ελλάδας με βάση αυτή την πρόβλεψη;

 

iii. πλάνη 3 – Θα δυσκολευτούν να μας φάνε τόσα νησιά!

…Διότι θ’ αντιτάξουμε άμυνα, καί ξέρετε πώς πολεμάει ο Έλλην (κτλ κτλ), καί άρα θ’ αναγκαστούν να πάνε σιγά-σιγά στην κατάκτηση, καί μέχρι τότε θα επέμβουν οι «Μεγάλοι» (κτλ κτλ).

Σωστά;

Ναί… ημίσωστα… ξέρουμε πώς πολεμούσε ο Έλλην πρίν τρείς γενιές, διότι σήμερα πολεμάει με το στόμα καί το πληκτρολόγιο. (Τό ‘δαμε πώς πολεμάει σήμερα, με την ιστορία με τις μάσκες στα μούτρα του.) Κι όσο γιά τα υπόλοιπα, στη βράση κολλάει το σίδερο. Είναι σοφές οι παροιμίες! Οι τουρκαλάδες θα κοιτάξουν να έχουν υπέρ τους τετελεσμένα σε όσο μεγαλύτερη έκταση μπορούν, ΠΡΙΝ να επέμβουν οι «Μεγάλοι»! Μην τους έχετε γιά τόοοοοοσο μαλάκες, τους εξ Ανατολών γείτονες…

Επίσης… αν δεν έχετε ξανακούσει τη λέξη «προδοσία», ανοίχτε κανα λεξικό.

 

iv. πλάνη 4 – Φταίει ο Ερντογάν!

Ναί, πώς;!

Κι άμα φύγει αυτός κι έρθουν οι κεμαλικοί, ΤΑ ΙΔΙΑ θα κάνουν. Μην έχετε αυταπάτες. Οι στρατηγικοί στόχοι της τουρκίτσας δεν είναι ούτε χθεσινοί, ούτε αλλάζουν.

 

v-α. πλάνη 5α – Τους βάζουν οι Αμερικάνοι!

Ναί, αλλά δεν είναι οι μόνοι που κάνουν αυτή τη δουλειά, οι ηπαπαραίοι! Έχουν καί …ηπαπαρέα!   🙂  Κι αυτούς που φαντάζεστε (νοτιοανατολικώς πως), κι αυτούς που ΔΕΝ φαντάζεστε! Μέχρι καί το «ομόδοξον» Ξανφόν Γκιένος (που κάνει συμμαχίες με το Πακισκατάν), ΣΥΝ οι σχιστομάτες, ΣΥΝ η «Ευρώπη»… ΟΛΟΙ οι «Μεγάλοι» έχουν βάλει τα χεράκια τους στην ιστορία αυτή εναντίον μας… Κι άμα δεν θέλετε να τα βλέπετε αυτά, να βλέπετε τσόντες. Έχει άφθονες το Διαδίκτυο, καί μάλιστα τζάμπα.

[Μή γελάτε, η κάθε βλαμμένη που πλέον βγάζει την ιατρική μάσκα δυσκολώτερα απ’ όσο μιά θεούσα το βρακί της, δεν πρόκειται να σας πλησιάσει γιά σέχ. Γιά το άμεσο, προβλέψιμο μέλλον, μόνοι σας θα τη βγάζετε, οι άρρενες· στον καμπινέ, με εφηβικές συνήθειες.

Γιά γέλια θα ήταν η φάση, αλλά… δυστυχώς, δεν είναι. Εκεί καταντήσαμε, με το γκουβέρνο του κουκλοχαιρετάκια.]

Είπαμε: ο θαλάσσιος διάδρομος Στενών-Αιγαίου είναι το γωνιακό μαγαζί, που εποφθαλμιούν άπαντες. Συνεπώς, μην εκπλήττεστε καθόλου. Ειδικά το Ξανφόν Γκιένος, ξέρετε από πότε γουστάρει Αιγαίο; τουλάχιστον από την εποχή του Πέτρου του Μεγάλου! Πρίν καλά-καλά δημιουργηθούν οι ηπαπάρα, που τόσα δεινά μας επέφεραν! Άντε, επιτέλους, με τους Ρωσσολάτρες καί τους θρησκοβαρεμένους! Κι όσο γιά τους Κινέζους, από πού θα περνάνε ανεμπόδιστα τα εμπορικά πλοία τους, του «Νέου Δρόμου του Μεταξιού»; Έ; Το σκεφτήκατε αυτό;

‘Ντάξ’, οι Κινέζοι δεν έχουν ακόμη στρατιωτική παρουσία εδώ κοντά. Ακόμη.

Αλλά δεν νομίζω πως έχουν κι έλλειψη φαντάρων – ούτε πως θα παρουσιάσουν τέτοιο πρόβλημα στο άμεσο μέλλον!   🙂

 

v-β. πλάνη 5β – Οι Τούρκοι από μόνοι τους θα καθόντουσαν ήσυχα!

Όσον αφορά, τώρα, την ύπαρξη καλοθελητών, που βάζουν μαναφούκια καί …παρασύρουν την αθώα παιδούλα τουρκίτσα, ναί, ισχύει. Αλλά κι η ίδια η τουρκίτσα έχει τις καταδικές της επεκτατικές βλέψεις, από την εποχή των Σελτζούκων ακόμη!…

[Που διαπίστωσαν ότι μπορούν εύκολα να φάνε την -ηλιθιάζουσα- Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, σαν ώριμο σύκο.]

…Οι οποίες βλέψεις απλώς αυτή την ιστορική στιγμή ταυτίζονται με τα συμφέροντα των «μεγάλων». Απλώς. Διότι, ακόμη κι αν αργότερα δεν θα συμπίπτουν, δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν.

Κι εξηγήσαμε παλιότερα το γιατί: επειδή η τουρκίτσα είναι ένα ανομοιογενές πακέτο πεντέξη φυλετικώς διαφορετικών λαών, κι άλλων τριοτεσσαροπέντε θρησκειών καί θρησκευτικών δογμάτων. Επομένως, το μόνο που της μένει (γιά να μή διαλυθεί) είναι να φερθεί ως αυτοκρατορία… δηλαδή, να επεκτείνεται συνεχώς εις βάρος άλλων. (Βλέπε πχ αγγλίτσα.) Διότι, αν δεν το πράξει, τότε όλες αυτές οι φυλές κι οι θρησκείες θα φαγωθούν μεταξύ τους, κι η τουρκίτσα θ’ αυτοδιαλυθεί· πράγμα, που φυσικά ΔΕΝ το θέλει.

Τελεία καί παύλα.

 

(συνεχίζεται)

 ergdhmerg.wordpress.com