«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΥΜΗΤΤΟΥ..


Βίντεο: Υμηττός | Σύλληψη της καθηγήτριας Λυκείου που δεν φορούσε μάσκα μέσα στην τάξη (Mega 23-10-2020)

 


 

 Από facebook :

 

Διαβάστε όσοι γνωρίζετε Αγγλικά, τι γράφει ΤΏΡΑ στη σελίδα του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) για τον covid-19.

Προσέξτε πως τον αναφέρει.
Ως "μια ήπια μέχρι μέτρια μεταδοτική ασθένεια που κάποιος μπορεί να ξεπεράσει χωρίς ιδιαίτερη ιατρική περίθαλψη/φροντίδα".
Συνεχίζοντας, τονίζει αυτό που γνωρίζουμε από την αρχή.
Ότι οι μόνοι που υπάρχει πιθανότητα να ασθενησουν βαριά, είναι όσοι έχουν σοβαρά καρδιοαναπνευστικα προβλήματα, καρκίνο και διαβήτη.
Αυτοί δηλαδή που είναι οι ΜΟΝΟΙ που πρέπει να περιοριστούν στο σπίτι .
Αυτοί και μόνο όσοι τους φροντίζουν πρέπει να παίρνουν επιπλέον μέτρα όταν τους πλησιάζουν.

Πιο κάτω αν προσέξετε, εξηγεί ότι το κλειδί ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΧΡΉΣΗ ΜΆΣΚΑΣ αλλά η ΣΥΧΝΉ ΑΠΟΣΤΕΊΡΩΣΗ/ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ των χεριών, να ΜΗΝ ακουμπάμε το πρόσωπο (πράγμα που αναπόφευκτα συμβαίνει όταν ανεβοκατεβαζουμε τη μάσκα που έχει μαζέψει ότι μικρόβιο κυκλοφορεί στον αέρα) και αν θέλουμε να φταρνιστουμε, να το κάνουμε καλύπτοντας το πρόσωπο και μύτη με την αγκώνα (μετά φυσικά , με τη πρώτη ευκαιρία, αλλάζουμε ρούχα).

Όπως καταλαβαίνετε, για μία ασθένεια που προκάλεσε μέχρι στιγμής από όλα τα κρούσματα στη Κύπρο μόνο 0.80% θανάτους (και από αυτούς τους 25 ξέρουμε από μαρτυρίες των συγγενών ότι οι 20 ήταν από άλλες αιτίες), καταλαβαίνετε το μέγεθος της δικτατορίας που μας επιβάλλουν.

Χωρίς ΚΑΝΈΝΑ ΛΌΓΟ, για μια ΉΠΙΑ έως ΜΈΤΡΙΑ γρίπη, μας στερούν τον ΚΑΘΑΡΌ ΑΈΡΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΔΙΑΚΊΝΗΣΗΣ και το δικαίωμα της απόλαυσης της ζωής, εμάς και των παιδιών μας.

Αυτή η ΒΊΑΙΗ καταπάτηση των Ανθρωπίνων αρχών, είναι σίγουρο πως σύντομα θα επιφέρει και τη ΒΊΑΙΗ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ.


https://www.who.int/health-topics/coronavirus#tab=tab_1


 

--------------------------------------------------

 

Xαχαχαχαχα.. στην παρακάτω φωτο το Fox News αποκαλύπτει πώς 1.190 κρούσματα απλής γρίπης, κάποιου 15ήμερου του 2020, τα πασάρανε για covid-19 :

 


 

Και θα κλείσουμε με έναν ξύπνιο Έλληνα από ΕΔΩ. Αν δεν ταρακουνήσει κι αυτός κάποιους, τότε είναι μαϊμούδες προς εξαφάνιση.

 

Γιατί δεν πιστεύω στην μάσκα, γιατί δεν πιστεύω στον κορονοιο, γιατί δεν πιστεύω ότι θα πάρεις ποτε σύνταξη:



  Κ-Τ

34 σχόλια:

  1. Αν δουλεύω για να τρώω είμαι σκλάβος. Είμαι ένας άθλιος ξεπούλημενος ραγιας. Ένας πρώην καλοπέρασακηδες φυγόπονος ανίκανος για οποία αντίδραση. Είμαι ένας μελλοθάνατος του καναπέ. Και είμαι άξιος για το χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Ηλία
    Σήμερα διάβασα την απάντησή σου και πραγματικά λυπήθηκα πολύ για τη σύγχυση που δημιουργήθηκε. Είναι φυσικό. Δεν γνωριζόμαστε οι περισσότεροι σχολιαστές μεταξύ μας και γράφοντας σε κατάσταση συναισθηματικής φόρτισης, είναι επόμενο να παρερμηνεύουμε τα γραφόμενα του καθενός, ανάλογα με τις προσωπικές μας εμπειρίες και την ψυχική κατάσταση που ενίοτε βρισκόμαστε….
    Θα ήθελα όμως, μια και με αυτά που μου έγραψες με άγγιξες βαθιά στην ψυχή, να σου εξηγήσω τους λόγους που με έκαναν να σου απαντήσω με μια κάποια καυστικότητα. Όταν προχθές το βράδυ είδα στο βίντεο- γιατί προ πολλού έχω σπάσει την τηλεόραση- την άθλια ρεπλίκα να αναγγέλλει την επί πλέον φίμωσή μας, βρέθηκα σε μεγάλη φόρτιση….Μόνη στη σιωπή του σπιτιού, δεν είχα άνθρωπο να μιλήσω και να εκτονώσω την οργή μου και για να μην τα σπάσω όλα εδώ μέσα – ταύρος στο ζώδιο γαρ- κατέβασα ένα καραφάκι τσίπουρο και μπήκα στο Διόδοτο για να γράψω τον πόνο μου για τους μικρούς μαθητές μου, μήπως και βρω παρηγοριά από τους συν- Έλληνες….
    Οι απαντήσεις σου με σόκαραν, σε σημείο που όλη τη νύχτα- λόγω τιμής- δεν μπόρεσα να κοιμηθώ…Με πείραξε γιατί έχω κάποια προϊστορία με ορισμένους ανθρώπους από δήθεν πατριωτικά μπλόγκς, που με απογοήτευσαν τόσο πολύ ώστε σταμάτησα να έχω επαφές, ενώ σπάνια αφήνω σχόλια σε αναρτήσεις ιστολογίων που παρακολουθώ και εμπιστεύομαι….Και αυτά είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού….
    Από την αρχή της κρίσης ήμουν πολύ ενεργή, έχω γνωρίσει και συναναστραφεί κάποιους μπλόγκερς και μάλιστα κάποτε πρόσφερα και το σπίτι μου για τις μεταξύ μας συναντήσεις….Η απογοήτευση και η αηδία που ένοιωσα από την ασυνειδησία και το ρουφιανιλίκι δεν περιγράφεται με λόγια….Άσε που συνάδελφοι, πρώην φίλοι και συγγενείς με έλεγαν μέχρι και χρυσαυγίτισσα, όταν τολμούσα να τους πω τα αυτονόητα, αυτά που τώρα όλο και περισσότεροι παραδέχονται…Εδώ και αρκετό καιρό έχω κλειστεί στον εαυτό μου, αλλά παρακολουθώ ανελλιπώς τα μπλόγκς που εκτιμώ με τα πολύ σημαντικά - κάποιες φορές- σχόλια που ακολουθούν ένα άρθρο ή μια πληροφορία. Έτσι λοιπόν, προχθές το βράδυ θέλησα να εκφράσω την αγανάκτηση και τον πόνο μου για τη «σφαγή των νηπίων”, των μικρών μαθητών μου, σε ανθρώπους που δεν τους γνωρίζω αλλά τους αισθάνομαι σαν αδελφούς, εφ’ όσον αγαπούν με πάθος την πολύτιμη και λατρεμένη μας Πατρίδα….Μπορείς λοιπόν να καταλάβεις πως αισθάνθηκα, όπως και εγώ κατανοώ τις δικές σου ταλαιπωρίες, αλλά και αμέτρητων άλλων που είναι απείρως δυσκολότερες από τις δικές μας, έως και τραγικές…
    Ίσως αυτή η παρεξήγηση να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα το πόσο μεγάλη ανάγκη υπάρχει αυτή την περίοδο για καθαρό μυαλό, κρίση και προ πάντων για ομόνοια και αγάπη μεταξύ μας, έστω και αν δεν γνωριζόμαστε προσωπικά…
    Να είσαι κι εσύ πάντα καλά, γεμάτος ενέργεια και δύναμη για το σκληρό αγώνα που μας περιμένει….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερίζω, είμαι μια ακόμη αναγνώστρια του μπλογκ...επειδη διαβάζοντας σε και- ταύρος γαρ- ένοιωσα πλήρως τα λεγόμενα σου και κυρίως την προδοσία από τον οικείο περίγυρο...αν οι εδώ κανόνες και πολιτική το επιτρέπουν θα ήθελα να αφήσω το e-mail μου για να τα ...πουμε.Οι καιροι είναι πονηροί και άνθρωποι με ...κοινες αναζητήσεις πρέπει να ενωθούμε για την ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!.

      Διαγραφή
    2. Unknown 21:02,

      Απευθύνεσαι προς την Αναστασία ή προς το ιστολόγιο;
      Το e-mail σου πάντως μπορείς να το βάλεις σε σχόλιο το οποίο δεν θα δημοσιευτεί, ή να γραψεις κατ'ευθείαν στο diodotos.k.t@gmail.com

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΥΣ.
      ΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΗΤΑ
      ΗΛΊΑΣ.+++

      Διαγραφή
    4. Σε ευχαριστώ από καρδιάς, καλέ μου Ηλία. Αλλά, από εδώ και πέρα Αναστασία σκέτο.

      Διαγραφή
  3. Ετσι αδελφε.σημερα σιγουρευτηκα οτι ειμαστε εντελως Ηλιθιοκοτες πλην εξαιρεσαιων.ναι ναι..μαυτα τα χαμστερακια συνηπαρχουμε.καρναβαλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χίλια μπράβο στην καθηγήτρια. Τιμάει τους/τις συναδέλφους της με τη γενναία στάση της.Για να καταλάβουν επιτέλους κάποιοι που βρίζουν συλλήβδην τους καθηγητές ότι υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα που δεν συμμερίζεται τις απόψεις των μούλτικούλτι αριστερούληδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχω ξαναπει με κινδυνο να γινω κουραστικη, οτι το εμβολιο της εποχικης γριπης 2019-2020 ηταν αποτυχια, κοινως μουφα!!! Υπαρχουν δημοσιευματα γιαυτο, τα οποια βεβαιως κουκουλωσαν και δεν εδωσαν εκταση για να μην εξευτελιστει η big farma!!! Επισης ημουν και ειμαι σιγουρη οτι κρουσματα της εποχικης γριπης χρησιμοποιουσαν σαν κρουσματα κουραδοιου απο την αρχη και σιγα σιγα επιβεβαιωνομαι!!! Οσο για την καθηγητρια, ευτυχως που υπαρχουν ατομα σαν και αυτην, γιατι εγω προσωπικα, εχω αρνηση να συναναστραφω πλεον ατομα, τα οποια εχουν βαλει στα αυτια και στα ματια τους σιδηροστοκο, αρνουνται να συζητησουν οποιοδηποτε επιχειρημα αντιθετο απο αυτα που τους λεει ο Σκαι και πιστευουν οτι "στον ιδιο χωρο οι ορθιοι κολλανε και οι καθιστοι οχι"!!! Ολο αυτο με ξεπερναει. Ως συνωμοσιολογος εχω να τους πω οτι στον επομενο τονο ο Σκαι, θα τους δωσει οδηγια μισο λεπτο ν' αναπνεουνε και μισο λεπτο οχι και στον μεθεπομενο μασκα στον υπνο και αλλα καψωνια μεχρι τελικης πτωσης!!! Ας καθισουν λοιπον αναπευτικα στον καναπε με ναρθηκα τριδυμου, γιατι σιγουρα το στομα τους απο το πρωι ανοικτο μπροστα στην τηλεοραση, θα παθει νευραλγια τριδυμου και ας απολαυσουν βασανιστικα οτι χοντρομαλ@κια τους σερβιρουν και τους ευχομαι καλη τυχη, καλα ξεμπερδεματα και καλα ξυπνητουρια!!! Που δεν το βλεπω, μαλλον για τρελλοχαπα τους κοβω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέτο Βούλα,

      είσαι Σκέτη Απόλαυση απόψε!

      Αυτή η περίοδος θα ονομαστεί "Ο καιρός των χαπάτων" (κατά των "τσιγγάνων")

      καλό βράδυ!

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ25 Οκτωβρίου, 2020 00:15

      ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ .
      Ο ΠΑΠΑΣ Ο ΠΑΧΥΣ ΕΦΑΓΕ ΠΑΧΙΑ ΦΚΗ .ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΑ ΠΑΧΥ ΕΦΑΓΕΣ ΠΑΧΕΙΑ ΦΑΚΗ ;
      ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ! ΠΕΣ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ .ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΗ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ .
      ΒΡΕ ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ,Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ ;
      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΠΟΔΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΜΠΙΡΙΜΠΑΣ ;
      ΚΡΥΦΟ ΗΛΙΘΙΟΙ .
      ΕΙΠΑΜΕ ! ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΕΛΗΝΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ,ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΒΡΗΣ ΤΥΠΟΣ ,ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ,ΠΕΣΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ,ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΒΕΣΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΤΟΥ .
      ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ,ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΠΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΒΛΟΥ .
      ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ : ΖΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  6. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ COVID 19,
    ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕKΡΙΜΕΝΗ ΜΑΣΚΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ COVID 19.
    https://www.vyzrtech.com/
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν.. Αυτό θα ζητήσω εφέτος από τον Αη Βασίλη!

      Διαγραφή
    2. ΠΟΝΗΡΟΙ ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ! ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΣΤΕΣ.
      6,000,000 ΣΚΥΛΙΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΟΥΝΕΣ .
      ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ,ΝΑ ΒΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΥΚΑΛΙΘΡΕΣ ΣΕ ΑΔΙΑΦΑΝΗ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΜΑΝΤΖΟΥΝΙΑ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ ;
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
    3. ΗΛΙΑ +++, μελισσοκόμου κάνει;

      Διαγραφή
  7. ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ.
    ΑΓΓΕΛΕ ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ COVID 19.

    OI ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΜΟΣ, ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΟ.

    ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ο ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ,
    ΕΝΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΒΙΟΣ ΤΥΠΟΣ Ο COVID 19, ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12:30 THN NYXTA NA ΠΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ ΠΩΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΩΝ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ COVID 19.

    https://youtu.be/Qf--QCt4zss

    https://youtu.be/kdjVX3Kk3-Q

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχα

      Μητσοτακιστάν και η Μεγάλη Βρετανία.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχ, έχει μεγάλη φάση ο τύπος πράγματι!
      Τρώνε τα λεφτά και κάθονται εκεί και φυλάνε.

      Βέβαια σε ό,τι αφορά τα τεστ έχουν σκοπό να τα αυξήσουν όσο δεν πάει. Είναι το operation moonshot, εχουν σκοπό να φτάσουν και τα 10 εκατομμύρια τεστ τη μέρα από 2021, σε σχολεία, φαρμακεία, παντού https://www.bmj.com/content/370/bmj.m3558

      Διαγραφή
  8. Ενώ οι ραγιάδες(που δεν είναι "αμερικανάκια"), φιμωμένοι, δειλοί, άβουλοι, μοιραίοι αναμένουν την προσάρτηση στη μητέρα πατρίδα(τους) Οθωμανική αυτοκρατορία:

    Τορόντο, 17 Οκτώβρη:
    Διαδήλωση-πορεία κατά των μέτρων κοροϊδοϊού. Δεκάδες χιλιάδες χωρίς φίμωτρα.
    https://twitter.com/HenryMakow/status/1319960677692411904

    Μελβούρνη:
    Πορεία δεκάδων χιλιάδων εναντίον των μέτρων του παρανοϊού. Οι περισσότεροι χωρίς φίμωτρα.
    https://twitter.com/riseupmelbourne/status/1319505515395780608

    Νάπολη:
    Χιλιάδες διαδηλωτές συγκρούονται με την αστυνομία μετά την ανακοίνωση απαγόρευσης κυκλοφορίας(όπως στο ελλαδιστάν!) 11-5 το πρωί. Ξύλο σε πραιτωριανούς και επιδρομές στα κυβερνητικά πορνεία.
    Εντελώς «συμπτωματικά» η Ιταλία εμφάνισε ρεκόρ ημερήσιων «κρουσμάτων» ακριβώς τις ημέρες που μας ανακοίνωσαν το ρεκόρ των 800+ στο γραικυλιστάν:
    "Italy reported 19,143 new Covid-19 cases on Friday, a new daily record and an up from 16,079 cases on Thursday."
    Εντελώς «συμπτωματικά».
    https://www.rt.com/news/504447-naples-protesters-smash-cars/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάς ΥΠΕΡ-ευχαριστούμε για τα νέα και τους συνδέσμους!

      Διαγραφή
    2. Εντελώς συμπτωματικά, από την άνοιξη που ξέσπασε ο παρανοϊός ξέρανε πως το 2ο κύμα θα ερχόταν τον Σεπτέμβριο! Το μαντείο των Δελφών μπορεί να είναι ανενεργό αιώνες, αλλά το 2020 ξαφνικά εμφανίστηκαν διάφορες Πυθίες!!! Όσο για την καθηγήτρια, πολύ σωστά έκανε, με φίμωτρο δεν αναπνέεις, δεν μιλάς, πώς να διδάξεις; Και λένε με καμάρι πως οι μαθητές κατέδωσαν την καθηγήτρια, δηλαδή υποταγμένα πρόβατα κατάντησαν μέσα σε ένα μήνα μασκοφορίας ή έτσι προωθούν την ιδέα και σε άλλα παιδιά να ρουφιανεύουν εναντίον μη υποταγμένων συνανθρώπων τους;

      Διαγραφή
  9. Γιατι αναβληθηκε η δικη της καθηγητριας για τον Νοεμβριο;;; Ξερει κανεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποθέτω ότι θέλουν μερικές μέρες για να ετοιμάσουν το κατηγορητήριο!

      Διαγραφή
  10. Ακούσατε τον ξεκ@@ιάρη το δημοσιογράφο πώς περιέγραψε την καθηγήτρια "ότι έχει ξανα-απασχολήσει (έτοιμος ήταν να πει "τις αρχές")", λες κι αναφέρεται στον κουφοντίνα ή στις λαθρο-κουράδες.

    Μπράβο χίλιες φορές στην καθηγήτρια και χίλια φτυσίματα στο καθίκι τον δ/ντή αλλά και σε όσα τυχόν κ@λόπαιδα την κάρφωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στον αντίποδα βρίσκεται καθηγήτρια φροντιστηρίου που παρατάσσει τα παιδιά σε απόσταση και τα ψεκάζει στα χέρια με αντισηπτικό.
    Η ψυχοπάθεια στο έπακρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μετά από τόσους μήνες υγειονομικής τυραννίας και -κυριολεκτικά- ασφυξίας, αντί τα βόδια να σταματήσουν να υπακούν στα αφύσικα και παράλογα μέτρα, έστω λόγω φυσικής κόπωσης, γίνονται περισσότερο ζηλωτές μασκολάγνοι κορωνόπληκτοι.
    Υπάρχει πλέον κάποια από τις γνωστές αλυσίδες σουπερμάρκετ/μινιμαρκετ που επιτρέπει την είσοδο σε αφίμωτους;
    Παρά το γεγονός οτι δε φέρουν ευθύνη για τους πελάτες, έχουν καταντήσει από τους χειρότερους κομισάριους επιβολής του φίμωτρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτή η καθηγήτρια είναι μια ηρωίδα που με τη στάση της ξεμπροστιάζει την τρομοκρατία και την προπαγάνδα του συστήματος εναντίον της.

    Τους έφτασε σε σημείο να βάζουν παιδιά να κάνουν δηλώσεις για το τι κακή που ειναι επειδή δε φορά το φίμωτρο, κάνταντάνε τα παιδιά σαν κι αυτούς μπροστά στα μάτια μας.

    Μπράβο Κώστα που το ανέδειξες το θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον Άγγελο!

      Έτσι είναι φίλε μου, αναδεικνύουμε από τις επάλξεις μας (εγώ αναρτήσεις, εσύ και με τα ερευνητικά σου βίντεο) ό,τι είναι δυνατόν, για να εκτεθεί το σύστημα, να μην περνάνε, στη ζούλα ή και φανερά, την αντινόησή τους, τα σκοτεινά σχέδιά τους για το μέλλον και τις νέες συνειδήσεις.

      Καλή εβδομάδα boy!

      Διαγραφή
  14. @Καλημέρα σας, οικδοεσπότα καί παίδες!

    Όχι τίποτ' άλλο, αλλά γυναίκα με μάσκα είναι στο έπακρον αντιερωτική. Είναι σα να λέει: "- Μή μ' ακουμπάς! Καί το να με φιλήσεις στο στόμα, ούτε να το σκέφτεσαι!"

    Δεν ξέρω αν τη συνάδελφο την παντρεύει η μαμά της, αλλά θα ενδιαφερόμουνα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πλακα κανετε...η μηπως θελετε να ''χυσετε στ αυτια μας τους θησαυρους σας;''Εξυπνο.Εκτος Γαπο ''επαγγελματιες'' Πατριωτες και Χριστιανολαγνους ,τι αλλο ψα χνετε για να δαμασετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί θέλετε να πείτε ποιητά;
      Και σε ποιον απευθύνεστε;
      Πραγματικά με μπερδέψατε..

      Διαγραφή
  16. Καλησπέρα! Θα μπορούσατε παρακαλώ να ανεβάσετε το συγκεκριμένο βίντεο (των 11:25 λεπτών) στο brighteon; Είναι πάρα πολύ κατατοπιστικό και θα ανοίξει πολλά μάτια! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Αφού μετά από τόσο καιρό δεν το έριξαν από το facebook, εκεί θα μείνει. Και για να μπορώ κι εγώ να το δω αυτή τη στιγμή, αυτό σημαίνει ότι το προφίλ του παιδιού στο facebook είναι ανοιχτό για όλους, κι ας μην έχουν προφίλ.

      Διαγραφή