«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Πῦρ ἀπειλεῖς τὸ πρὸς ὥραν καιόμενον καὶ μετ᾿ὀλίγον σβεννύμενον


Λυπάμαι σεβασμιότατε, δεν έχετε διαβάσει πόσοι μεγάλοι πατέρες υπέφεραν για την πίστη του Θεανθρώπου. Ξεχάσατε την επί του Όρους ομιλία, δεν διαβάσατε τον Πλάτωνα όπως έκαναν οι μεγάλοι πατέρες της Εκκλησίας, για να αισθανθείτε το μεγαλείο να είσαι Έλληνας

Είναι βέβαιο ότι ο σεβασμιότατος  ούτε Έλλην ούτε Ορθόδοξος είναι. Δούλος της ΝΤΠ και του Έρντογάν είναι.  Αφόρισε τον Μακαριστό Χριστόδουλο γιατί  απέρριψε κάθε ιδέα για τις νέες χώρες. Δηλαδή θα δίδαμε αφορμή διαμελισμού του Αιγαίου από την αλαζονεία του Πατριάρχου. Μη ξεχνάμε ότι ο Πατριάρχης ευλόγησε τα όπλα των Ισλαμιστών και επί των ημερών του δεν λειτούργησε η σχολή της Χάλκης, ενώ η Αγία Σοφία έγινε Τζαμί. Ορθώς φόρεσε τη μάσκα ώστε να μην το γνωρίζουν στον άλλο κόσμο.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η ορθοδοξία είναι απολύτως συμβατή με τον Ελληνισμό και συνθέτουν τον Ελληνορθόδοξο πολιτισμό που ενώ θα ανθούσε, η παγκόσμια σκοτεινή κοινότης μερίμνησε να του βάζει στο σβέρκο ανθέλληνες, ημίαιμα,  κομμουνιστές,  ανθρώπους  σκοτεινών αιρέσεων που εργάζονται σε βάρος του Ελληνισμού και του Ελληνικού Λαού.

 

Στέργιος Σμυρλής

ΥΓ. Σας παραθέτω τα τελευταία λόγια του Αγίου Πολυκάρπου.

 

Polycarp

χείρω μετάνοια· καλὸν δὲ μετατίθεσθαι ἀπὸ τῶν χαλεπῶν ἐπὶ τὰ δίκαια.

2. ὁ δὲ πάλιν πρὸς αὐτόν· πυρί σε ποιήσω δαπανηθῆναι, εἰ τῶν θηρίων καταφρονεῖς, ἐὰν μὴ μετανοήσῃς. ὁ δὲ47 Πολύκαρπος εἶπεν· πῦρ48 ἀπειλεῖς τὸ πρὸς ὥραν καιόμενον καὶ μετ᾿ ὀλίγον σβεννύμενον· ἀγνοεῖς γὰρ τὸ τῆς μελλούσης κρίσεως καὶ αἰωνίου κολάσεως τοῖς ἀσεβέσι τηρούμενον πῦρ. ἀλλὰ τί49 βραδύνεις;50 φέρε, ὃ βούλει.

12

Ταῦτα δὲ καὶ ἕτερα πλείονα51 λέγων θάρσους καὶ χαρᾶς ἐνεπίμπλατο, καὶ τὸ πρόσωπον αὐτοῦ χάριτος52 ἐπληροῦτο ὥστε53 οὐ μόνον μὴ54 συμπεσεῖν ταραχθέντα55 ὑπὸ τῶν λεγομένων πρὸς αὐτόν, ἀλλὰ τοὐναντίον τὸν ἀνθύπατον ἐκστῆναι, πέμψαι τε τὸν ἑαυτοῦ κήρυκα ἐν μέσῳ τοῦ σταδίου κηρῦξαι τρίς· Πολύκαρπος ὡμολόγησεν ἑαυτὸν Χριστιανὸν εἶναι.

2. τούτου λεχθέντος ὑπὸ τοῦ κήρυκος, ἅπαν τὸ πλῆθος ἐθνῶν τε καὶ Ἰουδαίων τῶν τὴν Σμύρναν κατοικούντων ἀκατασχέτῳ θυμῷ καὶ μεγάλῃ φωνῇ ἐπεβόα· οὗτός ἐστιν ὁ τῆς ἀσεβείας56 διδάσκαλος, ὁ πατὴρ τῶν Χριστιανῶν, ὁ τῶν ἡμετέρων θεῶν καθαιρέτης, ὁ πολλοὺς διδάσκων μὴ θύειν μηδὲ προσκυνεῖν τοῖς θεοῖς.57 ταῦτα λέγοντες ἐπεβόων καὶ ἠρώτων τὸν Ἀσιάρχην Φίλιππον, ἵνα ἐπαφῇ τῷ Πολυκάρπῳ λέοντα.
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΤΟΥ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΑΝΟΥ ΚΕΛΛΙΟΥ ΟΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΤΜΟΥ,  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ.



13 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ11 Οκτωβρίου, 2020 22:54

    ΚΩΣΤΑ, ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, Ο ΕΝ ΛΟΓΩ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΦΙΜΩΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
    Ο ΕΝ ΛΟΓΩ, "ΑΡΧΗΓΟΣ" ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΟΥΣΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ, ΣΤΗΝ ςΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ.
    ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΦΟΡΙΣΕΙ.
    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΟΡΙΣΤΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΗΔΑΛΙΟΥ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΙΣΕ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΒΕΚΚΟ, ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ,ΤΟΝ 13ο ΑΙΩΝΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ, ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΦΩΣΤΗΡΕΣ", ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΙΕΡΑΡΧΕΣ", ΤΥΦΛΑ ΝΆ'ΧΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ "ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΣ" 🤣

      Διαγραφή
    2. http://scripta---manent.blogspot.com/2020/10/blog-post_70.html
      η φώτο που αναφέρει ο σχολιαστής ΕΥ
      use your illusion

      Διαγραφή
    3. Έχει καθαιρεθεί από το Άγιο Πνεύμα και βρίσκεται στα αναθέματα των Αγίων Οικουμενικών Συνόδων...
      (Ο λαϊκός αφορίζεται.)

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Οκτωβρίου, 2020 23:05

      ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΧΟΛΙΑΣΤΡΙΑ, ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ, ΣΤΟΝ ΞΕ' ΚΑΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, Ο ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΧΑΡΙΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ, Ο ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣ ΑΜΑΡΤΗΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΖΕΤΑΙ.
      (Κανών ΞΕ' Αποστολικός).
      (Ε' Οικουμενική Σύνοδος, επιστολή Ιουστινιανού σελ.302, Β' τόμου του Συνοδικού).

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, διάβασα τον ΞΕ' κανόνα και τον παραθέτω ολόκληρο (χωρίς τους τόνους και τα πνεύματα, ζητώ συγγνώμη!): "Ει τις Κληρικός, ή Λαϊκός εισέλθοι εις συναγωγήν Ιουδαίων, ή αιρετικών προσεύξασθαι, και καθαιρείσθω, και αφορίζεσθω." (Μιλάμε, όμως, για κανόνα εκκλησιαστηκής ευταξίας και όχι δογματικός, που να αφορά την περίπτωση του Βαρθολομαίου και των υπολοίπων προσκυνημένων ρασοφόρων, ανεξαρτήτου βαθμού, εις γνώσιν ή εις αγνοίαν.) Η ερμηνεία του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτη, στο Ιερό Πηδάλιον, καταλήγει:
      "Ή, ορθότερον, καθώς άλλοι ερμηνεύσουσιν. ο μεν Κληρικός ο εις συναγωγήν Ιουδαίων, ή Αιρετικών εισελξών δια να προσευχηθή, ας καθαίρηται, ο δε Λαϊκός ας αφορίζηται."
      Οπότε, ναι, κατόπιν καθαίρεσης, ο πρώην κληρικός, νυν λαϊκός, δύναται και να αφορίζεται, εφόσον παραμένει αμετανόητος.

      Διαγραφή
    6. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ14 Οκτωβρίου, 2020 00:53

      ΤΟΤΕ, ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΠΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΛΙΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΥΜΠΑΝΙΑΙΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ, ΕΠΙ ΒΕΚΚΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΕ.
      ΠΩΣ ΒΓΗΚΑΝΕ ΑΛΙΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΥΜΠΑΝΙΑΙΟΙ;
      Η ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΧΟΛΙΑΣΤΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΕΙΩΣΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.
      ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΗΡΙΚΟΣ.
      ΚΑΝΟΝΕΣ 15, 45, 46 ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΟΥΝ.
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, "ΠΑΣΙ ΤΟΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙΣ, ΑΝΑΘΕΜΑ", "ΦΕΥΓΕΤΕ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ, ΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΦΕΩΝ".
      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟ ΣΥΝΟΔΙΚΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΩΡΑ, ΠΕΡΙ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΑΠΑΙΣΙΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΑΡΕΙΟΣ κλπ.).ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΘΕΤΑ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ,ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΕΚ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑΣ, ΛΓ' ΚΑΝΟΝΑ, Θ' ΚΑΝΟΝΑ ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.
      ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΑΦΟΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΠ'ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΟΗΤΟ ΒΕΛΙΑΡ.
      ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ, ΕΝΕΡΓΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ.
      ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΙΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΜΠΑΝΙΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ.
      ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΤΙ ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΓΑΝ ΣΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΟΥΣ.
      Ο ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Ή ΟΧΙ;
      ΤΙ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;
      ΜΑΣΣΩΝΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ, ΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΒΗ, ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ ΒΡΑΔΥΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΤΠΑΞΕ ΦΩΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ; ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ, ΦΟΒΟΤΑΝΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ.
      ΑΓΑΠΗΤΗ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ, ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΑΠ'ΟΛΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ, ΚΡΑΤΗΣΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ, ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΞΙΦΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ.
      ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
      ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ "ΙΕΡΑΡΧΕΣ", ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΌ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΌ, ΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΑΘΩΟΥΣ.
      ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΥΦΙΟΓΝΩΣΤΗ ΘΕΌ.
      ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΌ.
      ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
      ΔΑΝ ΕΝΑ ΝΗΣΙΩΤΗ ΕΠΙΣΚΟΠΟ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΒΡΩΜΟΚΟΠΗΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΟ.

      Διαγραφή
    7. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ14 Οκτωβρίου, 2020 01:03

      ΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΠΕΜΠΑ, ΣΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩΝ, ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑΤΙ, ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΑΦΟΡΙΖΕΤΑΙ. ΒΛΕΠΕΙΣ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ pdf, ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ.
      ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ, ΣΑΝ ΤΟΝ 45o ΚΑΝΟΝΑ.

      Διαγραφή
  2. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ 24 ΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΑΥΛΩΘΙΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερώτηση άσχετη με την ανάρτηση, και δεν ήταν 24 εκατομμύρια, αλλά γύρω στις 200.000. Τα εκατομμύρια τα εμπνεύστηκαν οι δωδεκαθεϊστές, τύπου Τζανή, της εβραιομασωνικής στοάς.

      Διαγραφή
  3. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ,ΩΣ ΗΘΕΛΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΆΣΕΙ ,ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΝΗΜΕΤΩΜΕΝΩΝ :
    Ο ΣΕΒΆΣΜΙΟΣ ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΟΣ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΕΜΕΙΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ.
    ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΟΜΟΑΙΜΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΙΑΤ.
    ΚΑΝΑΛΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΝ ,ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΟΣ ΠΑΠΑ ΦΡΑΝΣΙΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ.
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΝΟΣΗΣΗ ΑΙΦΝΙΔΩΣ ΕΚ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ HERSCHEL WΟΟDY WILLIAMS.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΚΡΥΝΟ.
    ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.
    ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΣ ,ΚΟΠΡΩΝΥΜΟΣ.
    ΠΩΣ ΛΕΜΕ :ΒΟΘΡΑΤΖΙΔΙΚΟΝ Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣΔΟΚΏ ΑΝΆΣΤΑΣΙΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΗΝ ΑΙΩΝΙΟΝ ,ΓΕΝΟΙΤΟ.
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΕΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΉ ΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΡΟΜΦΑΙΑ ΓΥΡΙΣΤΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να απαγορευθεί η είσοδος του Βαρολομαίου στην ελληνική επικράτεια.
    Ο επόμενος πατριάρχης να έχει έδρα την συμβασιλεύουσα Θεσσαλονίκη και να είναι Έλλην το γένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή