«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Ρε πάτε καλά..;;;;;


 


 

 

Ρε πάτε καλά...;;;;;;;;


Σε εσάς μιλάω τους ελλαδο-κατοίκους!

Είστε σοβαροί..; Γιατί το κάνετε αυτό στον εαυτό σας... να έχετε ανοιχτή μέσα στο σπίτι σας αυτή τη συσκευή του σατανά, και μάλιστα σε βοθρο-τουρκο-κάναλα σαν αυτό, αντί τουλάχιστον να βλέπετε ταινίες με στικάκι ή τοπία στο νάσιοναλ τζιογκράφικ...

Είστε σοβαροί απέναντυ στον εαυτό σας και στην ψυχική σας υγεία, που κάθεστε κι ακούτε αυτό το θηλυκό ξεπουλημένο νεοταξικό σούργελο κι αυτόν τον σαυρομούρη ξεπουλημένο νεοταξίτη καραγκιόζη..

https://www.youtube.com/watch?v=fY8z0FoN5iE&feature=emb_title 

..να σάς αραδιάζουν τσουβάλια ψέμματα πάνω σε όλα τα θέματα: κοροϊδοϊο, δημοκρατία (=κομμουνιστική δικτατορία Ελλάδος), καλό αζερμπαϊτζάν, καλό (τον παιδοβιαστή) μπάιντεν, φασίστα τον Τραμπ..


..κι ένα σωρό άλλες @αλακίες, που για την κάθε λέξη που ξεστομίζουν.. μπαίνουν χιλιάδες ευρώ στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, από τους γαμψομύτηδες..;;


Ρε συνέλθετε!!!


Αρκετά έχετε ρεζιλευτεί, που στην ασχετίλα σας στείλατε τα παιδιά σας με μάσκες στα σχολεία αδιαμαρτύρητα, δηλαδή σε σίγουρη ασφυξία-αυτοκτονία από υποξία και άτακτες εναλλαγές ταχυκαρδίας και βραδυκαρδίας, λες και τα παιδιά σας έχουν την ίδια διαμόρφωση-ολοκλήρωση του καρδιακού μύ  με εσάς, για να ανταπεξέλθουν σε τέτοιες διακυμάνσεις λειτουργίας που αντέχει η δική σας καρδιά με το "βάλε-βγάλε μάσκα και τρέχα στο προαύλιο".

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΕΚΡΟ ΠΑΙΔΙ. ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ; Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ Ή ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ;;;

Ού να μού χαθείτε @αλάκες του κερατά με την σατανο-tv που διαλέξατε για να ενημερώνεστε, ενώ 7 μήνες τώρα σάς λέμε κι εμείς και τώρα πια βουίζουν και οι ουρανοί, ότι τα πάντα είναι μούφα, σάς εξαπατούν, σάς δουλεύουν ψιλό γαζί, για να σάς έχουν έτοιμους να τρέξετε μέσα στην τρελλή χαρά σαν χαζά πρόβατα, να κάνετε τα εμβόλια της ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ σας.

Να φτύσω..; Τσιγκουνεύομαι και το σάλιο μου τώρα πια για εσάς...


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


Johnny Winter - Be Careful With A Fool



36 σχόλια:

  1. Γεια σου, Κώστα!
    Είμαι εκπαιδευτικός και προτρέπω τους μαθητές μου να μη βλέπουν τηλεόραση, το ίδιο και τους γονείς τους. Εγώ έχω να δω τηλεόραση από το 2006 κι είναι η πιο σωστή απόφαση.
    Θα σου πω μόνο μια διαπίστωση που έκανα και κατάλαβα ότι ο κόσμος έχει εθιστεί στην τηλεόραση και ειδικά τώρα στην περίοδο του κοροϊδοϊού. Όποτε δοθεί η ευκαιρία, τους λέω να μην υποτιμούν τον εαυτό τους και τη νοημοσύνη τους εμπιστευόμενοι την ενημέρωση και τη διασκέδαση ή χαλάρωσή τους στα σκουπίδια που προσφέρει η (ανθ-)ελληνική tv. Ενώ, προ κοροϊδοϊού το δέχονταν, τώρα αντιδρούν, γιατί (άκουσον! άκουσον!) πιστεύουν ότι οι πόρνες της εξημέρωσης τους ενημερώνουν πως να προστατεύσουν τη ζωή τους. Οι δε γονείς είναι χειρότεροι.
    Είναι λυπηρό να βλέπεις τον ανθό της Πατρίδας μας να διαφθείρεται. Αν ήξεραν οι γονείς τί κακό κάμουν στα παιδιά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι συμβουλάτορές τους του εξωτερικού τούς είχαν εξηγήσει πώς να ξεκινήσουν την προπαγάνδα αιφνίδια ώστε να γίνουν πιστευτοί από την πρώτη στιγμή. Αφού κι εγώ, εκεί που έπλενα τα χέρια μου μόνο 3-4 φορές την ημέρα.. τις έκανα 14! Και μπλόγκερ όμως να μην ήμουν.. και πάλι θα ξεκινούσα σύντομα να το ψάχνω το θέμα, και κυρίως μέσα στο διαδίκτυο, εφόσον κοντά στα 25 χρόνια έχω να δω τηλεόραση.

      Διαγραφή
  2. https://m.youtube.com/watch?v=b64CzgmXxGs#searching

    Έχετε τίποτα καλύτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πρόκειται για διαμαρτυρία στα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, τότε γιατί τηρούν τις αποστάσεις 1μιση μέτρου και φοράνε μάσκες, δηλαδή υπακούν στην κυβέρνηση; Το κάνουν μήπως μόνο για να μην προχωρήσει σε lockdown; Δεν καταλαβαίνω.. what's the point?

      Διαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕΣ,
    ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑΧΤΗ, ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΠΕΝΑ ΣΟΥ.

    ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, ΠΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ,
    Η ΚΟ-ΣΙΩΝ-Η Ο ΠΟΡΔΟ-ΚΛΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΑΣΤΙΚΑ ΑΡΟΥΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΤΥΦΛΩΣΗΣ, ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ.

    ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΚΑΤΙ ΔΙΜΕΤΡΟΙ ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΡΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ.

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι λίγο που "κατακεραύνωσα" και τον απλό κόσμο, να σταματήσουν όμως κι αυτοί να είναι "απλός κόσμος". Εδώ παίζεται το μέλλον της χώρας τους και η ζωή των παιδιών τους. Δεν έχουν καμιά δικαιολογία να μην ενδιαφέρονται να καταρτιστούν όπως απαιτείται, και να επαφίενται στούς στημένους σωτήρες μιας ισλαμόφιλης κυβέρνησης και των τηλελαμογιών που χρηματοδοτεί, με αδερφοπουταναριό στα πρωινάδικα και τουρκοσειρές.

      Διαγραφή
  4. Άντε βρε ΧΛΕΧΛΕ.🤐.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτρέπεται να ρωτήσω: Γιατί οι παρουσιαστές δεν φοράνε μάσκα;
    Πως γνωρίζουν ο,τι δεν είναι κοροϊδοχτυπημένοι;
    Θέλουν να ....αυτοκτονήσουν;
    Και μετά από αυτούς θα πάνε καθαρίστριες.
    Θέλουν να κολλήσουν κι αυτές;
    Και μετά θα πάνε στα σπίτια τους
    Θέλουν να κολλήσουν και τα παιδιά τους;
    Θέλουν να κολλήσουν και οι διπλανοί τους;
    Θέλετε να σας πιστέψω κύριοι και κυρίες;
    Φίμωτρα ωχ λάθος μάσκες κι εσείς.
    Ντάαααξ;
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστα ωραιότατα τα παρουσίασες. Αλλά απορώ γιατί ο κόσμος δεν θέλει να καταλάβει. Τι είναι αυτό που το μυαλό του είναι κολλημένο και δεν παίρνει εμπρός.
    Μεγάλη απόρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως κάπως ικανοποιητικά το αναλύσαμε στο πρώτο και δεύτερο σχόλιο.

      Διαγραφή
  7. ΚΩΣΤΑ,ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!!(ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 30%.....ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!!!!ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΝΙΚΟΣ ΙΟΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΠΗ.. ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ....ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΗΛΗΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,OI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ!!ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ..ΕΧΩ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ/ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΖΑΒΟΥ..ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ??Ο ΑΛΕΞΗΣ BILBENBERG ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?ΒΓΑΙΝΕΙ?ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ??/ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ DONALD!!ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να υποθέσω ότι το ερώτημα είναι ρητορικό, έτσι; Ρε Κωστή, αν πήγαινε καλά ετούτο 'δω το πόπολο, θα κυκλοφορούσε με μάσκες κι αντισηπτικά;;; Ρε θα τους είχαμε πάρει με τις πέτρες και θα έψαχναν καταφύγιο σε άλλον γαλαξία. Ούτε καν στο δικό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλάφτα Γεώργιε! Αυτοί δεν παίρνουν χαμπάρι ούτε με μπινελίκια..

      Διαγραφή
  9. ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΒΛΈΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ,ΝΑ ΞΕΡΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ.
    ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΟΦΕΩΣ.
    ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΙΑΠΩΝΑΣ :
    ΣΟΥΓΚΑΜΟΤΟΜΑΓΚΑΖΑΚΙ.
    ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ :
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ.
    ΡΕ ΖΊΚΟ !
    ΑΝΤΕ ΠΕΤΑΞΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ,ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΣ ΕΝΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βάλανε το στρατό να κάνει τεστ κοροϊδοϊού πόρτα – πόρτα, που; Στην Μ. Βρετανία!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=XpWxbSUc2ZU
    Τύφλα νάχει ο Κιμ Γιόνγκ Ουν! Πήξαμε στις δημιοκρατίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ν.ΚΟΡΕΑ
    Κιμ Γιονγκ Ουν: Αποτρέψαμε τον κορωνοϊό γιατί είμαστε σοσιαλιστές - Ούτε ένας δεν νόσησε!
    ΕΛΛΑΔΑ
    που χάθηκαν οι σοσιαλιστές - και νοσήσαμε.........
    use your illusion

    https://www.protothema.gr/world/article/1053607/kim-giong-oun-apotrepsame-ton-koronoio-giati-eimaste-sosialistes-oute-enas-den-nosise/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο πορδοσαλτε....παω στοιχημα οτι ειναι τοσο μαλακας που θα το κανει ανεπαφα,σαν πιστωτικη καρτα.....ελεος με δαυτον,και την κυρατσα που το χει δει και δημοσιογραφος και γκομενα...ΤΡΑΓΙΚΟΙ.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κυρίες καί κύριοι, οικοδεσπότα,

    Πού βλέπετε κάποιο πρόβλημα;

    Εφ' όσον ο Τράμπ είναι ανεύθυνος, τότε να βάλουμε αυτή την (καρα-υπεύθυνη) ξανθιά να κυβερνήσει την Αμερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα,
    Φίλη μου με ενημέρωσε ότι στο σχολείο (δημόσιο) της κόρης της όταν πήγε το χαρτί γιατρού να δικαιολογήσει τις απουσίες (το παιδί είχε λοιμώδες νόσημα και έλειπε 10 ημέρες) της είπαν ότι έχουν εντολή από το υπουργείο να δικαιολογούν απουσίες μόνον από covid!!!! και ότι οι απουσίες της κόρης της θα είναι αδικαιολόγητες και μάλιστα με το ζόρι κράτησαν το χαρτί του γιατρού!!!
    Θα ήθελα οι εκπαιδευτικοί που βλέπουν την σελίδα να ενημερώσουν αν υπάρχει τέτοια οδηγία!
    [δλδ προκειμένου να δικαιολογηθούν απουσίες εκβιάζονται γιατροί και γονείς να παρουσιάζουν μαϊμού κρούσματα, προκειμένου οι τρομοκράτες λοιμωξιολόγοι να δικαιολογούν τα μισθά τους!!!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ανάψουν οι ηλεκτρικές καρέκλες κάποια στιγμή...

      Διαγραφή
    2. Στον Ανώνυμο 12 Οκτ., 13:30. Σας απαντώ σε αυτό που ρωτήσατε, σχετικά με τις απουσίες. Να το καταγγείλετε. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Με βεβαίωση από γιατρό οφείλουν να δικαιολογήσουν τις απουσίες.

      Διαγραφή
  15. http://sinomosiologos.blogspot.com/2020/10/blog-post_89.html?m=1 Προεκλογική εκστρατεία του sleepy Joe χωρίς κόσμο. Τον πήρε ο ύπνος και βαρέθηκαν οι οπαδοί του να τον περιμένουν πότε να ξυπνήσει και πήγαν για φρέντο μην τους πάρει ο ύπνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. THE CABAL MEDIA IN GREECE.
    PAY ROLL OF THE DEVIL CRATS.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    Νot democrats ,αλλά devilcrats.
    21+1.
    ΩΩΩΩΩ μοντιε !.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Demoncrats επί το ορθωτερον! Όπως και ο Κυριάκος Μπισκοτακης της Νέας Δαιμονοκρατιας κατά Αριστομαχου Ευα-γελιον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. blob:https://www.brighteon.com/3dbfc304-b978-491c-b733-274d397af005

    Brain Damage Caused By Wearing Masks, Is irreversible!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. blob:https://www.brighteon.com/8164ac25-a303-4edc-832b-c21ccb8fcab6

    What Forbes Admitted About Pandemics In 2010 Will Change Everything! Prepare For Your Jaw To Drop!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. https://www.bitchute.com/video/g9ZFAqac9T7E/

    OOPS! U.S. CITIZENS ACCIDENTALLY FIND FIELDS OF HUMAN CAGES—WHAT DO THEY HAVE PLANNED? CAMPS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΖΩΑ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΤΑ.. ΜΕ WC ΜΕΣΑ.....

      Διαγραφή
  21. καλά αυτό το καθίκι, της π@@τάνας γέννημα πότε θα του κόψουν το λαρύγγι;

    blob:https://www.brighteon.com/bb4ca930-16de-4c2e-8658-0181895e9b8d

    Nightmare Confirmed: Planetary Ruler Bill Gates Announces Lockdowns Will Never End

    Gates & Rockefeller Foundation documents detail a plan for a permanent, worldwide lockdown. Last night, Bill Gates publicly confirmed the plan is being implemented, and that civilization as we know it is over. Tune in as we uncover the true agenda behind the Covid-19 fearmongering despite all the evidence that the virus isn’t as big of a threat as what the Chinese communists were initially claiming.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΑΚΟΥΣ????
    ΑΚΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟ...............
    ΑΠΟ ΠΟΡΤΕΣ ΠΗΔΑΣ?????
    ΛΕΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ.
    ΑΡΑ ΚΛΕΦΤΗΣ????

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ????

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2020/10/blog-post_39.html#more

    .
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ@Ο`Ι`Ο

    https://camerastyloonline.wordpress.com/2020/07/19/koronoios-i-apli-alitheia-se-ligotero-apo-6-lepta-video-kai-analytiko-keimeno/

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή