«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Γερμανία: Τρίτο παιδάκι πέθανε αυτή την εβδομάδα από τη μάσκα! (βίντεο)


Τί συμβαίνει με τα μέσα ενημέρωσης..;  3 παιδιά πεθαίνουν εξαιτίας των σκατο-μασκών στο πρόσωπο (scheiß) και κανείς δεν ενδιαφέρεται??? Τα παιδιά πέθαναν επειδή Merkel, Spahn, Lauterbach, Drosten, Söder πιστεύουν ότι το 99,9997% του υγιούς πληθυσμού πρέπει να προστατεύεται από έναν ιό που πετά μέσα από τη μάσκα σαν ένα κουνούπι μέσω διόδου διαμέτρου 10 εκατοστών!

Πότε θα ξυπνήσουμε;;; Το 90% γύρω μας ακόμα πιστεύει πως κινδυνεύουμε από τον κορωνοϊό, ενώ μια άχρηστη αλλά και ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΑΣΚΑ δήθεν μάς προστατεύει. Όλα δείχνουν πως ζούμε μια απάτη, μια φάρσα. 

Κι αυτή η είδηση θα σκουπιστεί κάτω από το χαλί..;

Ο Δρ Bodo Schiffmann δείχνει εντελώς διαλυμένος και εξοργισμένος από την αναλγησία και την προσπάθεια αποσιώπησης του θανάτου 3 παιδιών.  





6 σχόλια:

  1. Ο φίλος Διονύσης ή όποιος άλλος έχει ευχέρεια με τα γερμανικά, ας μάς γράψει αν αναφέρθηκε κάτι βαρυσήμαντο από τον Δρ Bodo.
    Ο Διόδοτος περιορίστηκε μόνο σε μια ελεύθερη μετάφραση της περιγραφής του βίντεο στο youtube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ. Εχουν θαρος και με την αγνη καρδουλα τους «βλεπουν» τα πραγματα καθαρα. Δεν είναι τρομοκρατημενα σαν τις περισοτερες εληνιδες γυναικουλες και σαν τους κλανιαρηδες παπουδες που φοβουντε και τον ισκιο τους. Ισως υπαρχει καποια αμυδρη ελπιδα για την Ελαδα. Αν και όταν βγουν στη ζωη, θα φροντισουν οι πολιτικοι και οικονομικοι βρυκολακες να τους ρουφηξουν το αιμα. Το μονο που δεν μου αρεσε, είναι ότι αρκετοι χαζουληδες μαθητες φορανε φιμωτρα // Οι πολιτικοι, οικονομικοι, δημοσιο-βοθρικοι και ιατρο-φαρμακευτικοι βρυκολακες, δεν σεβοντε ουτε τα παιδακια. Θελουν να τα σακατεψουν από αυτή την τρυφερη ηλικια και να τα γεμισουν φοβιες και ψυχολογικα προβληματα. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. Δολοφονουν σωματικα και ψυχολογικα τα παιδια, ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ // Dr. Hofman: «Αυτό που συμβαινει στις μερες μας, πρεπει να καταγραφει σαν το πλεον σχιζοφρενικο γεγονος στην ανθρωπινη ιστορια. Οσα ζουμε θα ηταν μια κωμικο-τραγικη γελοιοτητα, εάν δεν επροκειτο για μια πραγματικη εγκληματικη γενοκτονια. Φριχτα κτηνη με μορφη ανθρωπου, προσπαθουν να τρομοκρατησουν και να απομονωσουν ακομα και τα παιδια. Τα δημιουργουν φοβια και ψυχωση. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, διοτι συμβαλετε ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Πρεπει να σωσετε τα παιδια σας από τους ηλιθιους παραφρονες» // Με «φονικη πανδημια» (όπως λενε οι βρυκολακες) επιτρεπουν στα παιδακια να πηγαινουν σχολειο? Και την χαφτουν αυτή την απατη, οι περισοτεροι δηθεν μορφωμενοι ανθρωποι ενός κρατους? // Αυτά είναι τα απληστα και παραδοπιστα γιατρουδακια με τα γυαλινα ματια, που τα εχετε κανει ΘΕΟΥΣ? (Οι εξεραισεις είναι λιγες) // ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΙΜΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περίεργο ει αι ότι δεν αναφέρεται στην δικαιοσύνη.... Αν η νεκροψία επιβεβαιώσει την αιτία του θανάτου... η κυβέρνηση μαζί με την φράου πάει περίπατο.


    Από ένα ρωσικό σαιτ γκουγκλ μετάφραση - https://911tm.9bb.ru/viewtopic.php?id=1960&p=19#p236121

    Γερμανία: Ένα άλλο παιδί που πέθανε από μάσκες. Τρίτη σε μια εβδομάδα!
    Στο λεωφορείο μετά τις ώρες του σχολείου, ένα 6χρονο κορίτσι έχασε τη συνείδησή του.
    Ο οδηγός δεν έβγαλε τη μάσκα του και κάλεσε ασθενοφόρο, οι γιατροί των οποίων αφαίρεσαν τη μάσκα επί τόπου και συνέδεσαν τα κορίτσια με την παροχή οξυγόνου.
    Το βράδυ το κορίτσι πέθανε χωρίς να ξαναγίνει συνείδηση.
    Ο παιδίατρος της είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου ότι το κορίτσι δεν υπέφερε από ασθένειες και ήταν απολύτως υγιές.
    Η προκαταρκτική διάγνωση είναι η δηλητηρίαση από διοξείδιο του άνθρακα, η οποία δεν είναι φυσική αιτία θανάτου.
    Ακόμα και το πρωί, το κορίτσι δεν ήθελε να πάει στο λεωφορείο, καθώς άρχισε να αισθάνεται άσχημα και ασφυξία φορώντας μάσκα. Ήδη τις προηγούμενες μέρες, είχε παραπονεθεί ότι τρεμοπαίζει στα μάτια της, αλλά δεν της επιτρέπεται να βγάλει τη μάσκα της. Οι γονείς προσπάθησαν να ηρεμήσουν το κορίτσι αγοράζοντας την μια ιδιαίτερα όμορφη μάσκα.

    Έκκληση του γιατρού της υψηλότερης κατηγορίας Bodo Schiffman, ωτορινολαρυγγολόγος. Ένας από τους γιατρούς οδήγησε το κίνημα αντίστασης σε επιδημικές δραστηριότητες.
    "Οι άνθρωποι δεν είναι πλέον αστείο ή διασκεδαστικό, το τρίτο παιδί έχει ήδη πεθάνει και γνωρίζω όλες τις πληροφορίες από τους γονείς. Έκανα ακόμη και μια συνέντευξη. Πρέπει να κάνω μια συνέντευξη για να με πιστέψεις. Είναι απλώς αφόρητο. Τα παιδιά πεθαίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://bluecat.media/dr-bodo-schiffmann-reports-3-child-deaths-in-1-week-in-germany-due-to-masks/

    English subtitles

    ΑπάντησηΔιαγραφή