«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Το θέατρο του παραλόγου σε ένα βίντεο...

 

Η ελληνική κοινωνία.. μακράν των Μπέκετ και Ιονέσκο..

Βίντεο: Χαμός με οδηγό λεωφορείου για την μάσκα «Τι ρομπότ είστε εσείς; Όλοι κάτω»!!!!!!!!!!! 


Δείτε εδώ όμως:

..Γροθομπουνίδια στη Ρωσία, μεταξύ επιβατών και ελεγκτή λεωφορείου, για τη μάσκα. 

 

10 σχόλια:

  1. Ρομπότ πολύ σωστά τους αποκάλεσε. Δεν έχουν αισθήματα μέσα τους. Τα παιδιά τους καταδικάζουν όμως έτσι. Και κάπως έτσι, λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος η οργή θα γίνει τσουνάμι και θα τους πνίξει τους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακούστε τις κωλόγριες κάρφωμα... φτου να μου χαθείτε!

    όσο για την ψυχολόγο του κ@λου, άντε κάνε κοπέλα μου κάτι πιο χρήσιμο κι ευχάριστο με το στόμα, αντί να πετάς μ@@@@ίες.
    θα μας κάνει κήρυγμα και το κάθε σούργελο τώρα. ουστ! έκανε η μύγα κ@λο κι έχεσε τον κόσμο όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η άλλη η μου@όγρια για ποιόν έλεγε ότι πάντα μπαίνει χωρίς τη μάσκα; Άντε ψόφα κυρά μου να ξεβρωμίσει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ!ΣΤΑ ΖΟΜΠΙ/ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ/ΔΙΠΟΔΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ,ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙ ΟΚΤΩ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΦΙΜΩΤΡΑ!Ο ΕΛΛΗΝΑΣ /ΔΙΠΟΔΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ,ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ!ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΜΟΠΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΣΟΚ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ(ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Η ΚΥΡΙΑ ΡΙΤΑ ΕΧΘΕΣ)!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ,ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ,ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.....ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απειλητική και δυσοίωνη πανσέληνος απόψε, με πλανήτες σε εχθρική διάταξη να μας δείχνουν τα δόντια κι έχουν να γίνουν πολλά κακά ακόμα μέχρι να ξημερώσει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό που γράφεις, αλλά πάντως κοιτώντας το φεγγάρι απόψε - που είναι πράγματι υπέρλαμπρο - δεν ξέρω γιατί, αλλά ανατρίχιασα.

      Διαγραφή
  6. Ανεχόμαστε τα πάντα, γιατί δεν είμαστε περήφανος λαός. Μας τσάκισαν τη περηφάνια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ31 Οκτωβρίου, 2020 23:34

    ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΒΡΟΦ :
    ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΑΣΠΑΣΜΟΝ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντελώς «συμπτωματικά» παραβρέθηκε εγκαίρως στο συμβάν ο ρουφιάνος του βοθροκάναλου με στημένη την κάμερα για τα πλάνα.
    Αυτές οι τηλεοπτικές ψυχολογικές επιχειρήσεις έχουν συγκεκριμένο σκοπό.
    Το 'whitewashing' που λένε στα αγγλικά.
    Απευθύνεται σε αυτούς που είναι αγανακτισμένοι κι έτοιμοι να εκραγούν, ώστε να τους κατευνάσει για να συνεχίσουν να τρώνε τηλεσανό αμνηστεύοντας το αντικείμενο του σκανδάλου. Γι' αυτό και αριστοτεχνικά τον τελευταίο λόγο είχε η ήρεμη κι ευγενική φωνή της 'ψυχολόγου'(από τους πιο έκφυλους και διεφθαρμένους κλαδους).
    «Ναι, το ξέρουμε οτι υποφέρεις και ασφυκτιάς με το φίμωτρο...Πόσο δίκιο έχεις...Μαζί σου είμαστε...Όμως, μπλα μπλα κοινό καλό...μπλα μπλα μικρή θυσία...μπλα μπλα θα τα καταφέρεις...μπλα μπλα σώζεις ζωές...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καθε γειτονια εχει μια πτνγρια χαφιε
    κατι βλαμενες που το παιζουν μπεμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή