«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία..!

 Ελλάδα:

Ιταλία:

Σχόλιο από sinomosiologos.blogspot.com:

Ανώνυμος: Ο Ελληνισμός ζει σε άλλα κράτη, όχι στην Ελλαδα. Στην Ελλάδα βασιλεύει ο κομμουνισμός.

6 σχόλια:


  1. > HOW SOCIAL MEDIA AFFECTS THE BRAIN
    = https://www.youtube.com/watch?v=qvP53l0tKCc

    > BRAINWASH U - Media Mind Control Over The Decades
    = https://www.youtube.com/watch?v=PQtN8UbT8HA&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. > ΦΡΙΚΗ! Χωρίς επιστημονικά δεδομένα και χωρίς μελέτες, ΦΟΡΕΣΑΝ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. (Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΣ;;;). Ο Νίκος Αντωνιάδης, αποκαλύπτει ένα ακόμα ΕΓΚΛΗΜΑ.

    > https://attikanea.info/%cf%86%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b4%ce%b5%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ31 Οκτωβρίου, 2020 23:26

    .....ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ .....
    ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ .
    ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .
    ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ .
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ .
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ .
    ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ,ΛΕΝΕ ,ΟΤΙ ,ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΗΣ .
    ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΤΟ ΕΧΑΨΑΝ .
    Η ΚΑΜΠΑΛΑ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .
    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ .ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ .
    ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ....
    ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Μ. Βρετανία δεν έχουν τολμήσει να επιβάλλουν καθολική μασκοφορία σε όλους τους χώρους.
    Είναι αδιανόητο γι' αυτούς.
    Στα καταστήματα είναι υποχρεωτικό για τους πελάτες και -πολύ λογικά- προαιρετικό για τους εργαζόμενους. Διότι αναγνωρίζουν οτι οι εργαζόμενοι είναι άνθρωποι και όχι μουλάρια.
    Όσο δε για τους πελάτες, πολλές επιχειρήσεις δεν σου απαγορεύουν την είσοδο χωρίς φίμωτρο, όπως οι περισσότεροι στο γραικυλιστάν.
    Κάτωθι το άρθρο μιας Αγγλίδας, που έφυγε από το Λονδίνο και πήγε στην Ιταλία λόγω των μέτρων του κοροϊδοϊού και αντελήφθη από τις αρχές του φθινοπώρου ότι η Ιταλία(και οι άλλες μεσογειακές χώρες) έχουν τελικά τρισχειρότερα αυταρχικά καθεστώτα από τη Βρετανία:

    «Οι κορωνο-αυταρχικοί της Βρετανίας δεν συγκρίνονται με τους Ιταλούς».
    «Στην Ιταλία, όπως ανακαλύπτω, είναι διαφορετικό. Εδώ, φαίνεται, το κράτος είναι πιο ικανό να ελέγχει και να καταστέλλει τους ανθρώπους του παρά να αναχαιτίζει τη διάδοση του ιού».
    https://unherd.com/2020/10/britains-covid-authoritarians-have-nothing-on-italys/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εαν καταρρεύσει σύντομα τούτη η διεθνής υγειονομική τυραννία, οι αποχαυνωμένοι νεογραικύλοι -που θα επωφεληθούν- θα πρέπει να ευχαριστήσουν θερμά τη μερίδα του λαού, των ανεξάρτητων δημοσιογράφων και των επιστημόνων των ΗΠΑ, του Καναδά, της Μ. Βρετανίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας κ.α. που μάχονται από το καλοκαίρι στο δρόμο, στο διαδίκτυο, στα δικαστήρια.
    Παρακολουθώ την πλεκτάνη του κοροϊδοϊού από το Μάρτιο, κυρίως μέσω ξένων διαδικτυακών μέσων και λογαριασμών αγγλόφωνων ανεξάρτητων ερευνητών-επιστημόνων.
    Οι πληροφορίες από το εξωτερικό με ενθαρρύνουν και μου δίδουν αισιοδοξία τις περισσότερες φορές.
    Οι πληροφορίες από το εσωτερικό(μέσω διαδικτύου) με ψυχοπλακώνουν πάντα. Μόνες φωτεινές εξαιρέσεις: Βόβολης, Αντωνιάδης, συγκεντρώσεις Αυγούστου κατά του φίμωτρου, διεπιστημονικό συνέδριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..Σοκαριστικές εικόνες στην Βαρκελώνη –
    > ΒΙΑΙΕΣ συγκρούσεις στους δρόμους, έρχονται ραγδαίες εξελίξεις παγκοσμίως !

    - https://attikanea.info/%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b5%ce%bb%cf%8e%ce%bd%ce%b7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή