«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ 'ΙΣΧΥΣ', ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ


ΥΠΕΘΑ: Περιέγραψε τμήμα των δαπανών που επιβάρυναν την άμυνα για την συνεχιζόμενη εξυπηρέτηση των εισβολέων.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ...
  • ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΡΟΩΝ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
  • ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε, ΟΧΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΥΝΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 25%-50%.
  • Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΤΗ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ. 
  • ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΕΘΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. 
  • ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΚΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΕΞ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΔΗΜΟΙ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ-ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

ΟΧΙ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

 

Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων απ’ άκρη σ΄ άκρη του πολιτικού φάσματος πιστεύουν ότι η όξυνση του λαθρομεταναστευτικού οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ "ΣΟΦΟΣ" ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΟΙ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ, (ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ) ,...
  • ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ
  • ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΙΦΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ
  • ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΟΛΕΣ, (ΜΗΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ), ΩΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
  • ΟΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ
ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ, Ο ΟΗΕ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΦΡΑΧΤΕΣ... ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΠΛΗΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. ΟΙ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΔΥΝΑΤΗ.

Η Έρευνα της Metron Analysis ΕΔΩ: https://newpost.gr/politiki/5f8eb57beb2e93aa75b1f0e8/

 

isxys.blogspot.com 

9 σχόλια:

  1. Στέργιος Σμυρλής, ταξίαρχος ε.α.:

    Δεν γνωρίζω αν τελικά θα γίνουν εκλογές ή εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ αλλά φρονώ ότι ο Big Brother έχοντας το χρήμα, τα ΜΜΕ τις κεφαλές των ΜΜΕ, τα ναρκωτικά, τους ισλαμιστές, παραστρατιωτικές οργανώσεις, συμμορίες, το πολύ μεγάλο κεφάλαιο, τους αριστερούς, δημοκρατικούς, απάτριδες δεξιούς, τις ΜΚΟ και τους Λαθρομετανάστες, την δικαστική εξουσία και (το σημαντικότερο) έχοντας «λαδωμένα» πολλά ανώτατα στελέχη του κρατικού μηχανισμού δεν θα δεχθεί να παραμείνει η κυβέρνηση στα χέρια του Τραμπ που επανέρχεται στο δόγμα “Monroe”, δηλαδή θέτει πάνω από όλα το καλό του Αμερικανικού Λαού και δεν σπαταλά τις δυνάμεις του εκτός ΗΠΑ.

    Δεν γνωρίζω ποίος θα βοηθήσει την Ελλάδα αλλά γνωρίζω τα σχέδια του μεγάλου αδελφού «Περί κλιματικής Αλλαγής», «Καλλέργη», της «Μείωσης των Πληθυσμών», της καταργήσεως των φύλλων, θρησκειών, οικογενείας, πατρίδας, «Εξανθρώπισης του ανθρώπου» κλπ. τα οποία ουδόλως δέχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ21 Οκτωβρίου, 2020 23:07

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ .ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ .
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .
    ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΛΟΓΑ .
    ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ .
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ .ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ .
    ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ! ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ,ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ .
    ΕΙΧΑΝ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ .
    ΠΟΣΟΙ ΛΑΚΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ .ΑΥΤΟΣ ,ΕΠΙΜΕΝΩΝ .
    ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ .ΠΥΞΙΔΑ ΜΟΝΟ ,Η ΜΑΧΗ .
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ .
    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ,ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ .
    ΟΠΩΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ Ο ΡΩΣΟΣ ,ΕΤΣΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΥΚΟΚΑΠΕΛΙΤΗΣ .
    ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΟΡΘΙΟΣ .
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣΗΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ .
    ΔΡΑΚΟΙ ,ΤΕΛΟΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΔΕΙΝΑ ,ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ .
    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ .ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ .
    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ,ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ .ΜΕΤΑ ,ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ .
    Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ .ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ "ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ " ΝΑ ΔΟΥΝ .
    ΚΑΠΟΙΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ Η ΧΙΜΑΙΡΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΗ .
    ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΗΤΤΗΘΕΙ .ΜΕΝΟΥΝ ,Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΒΗΣΣΟΥ .
    ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ;
    ΠΑΝΤΩΣ ,ΟΧΙ ΑΥΤΟI ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ CABAL MEDIA .
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ .
    "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΗ "
    ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ,ΠΟΣΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ .
    Η ΡΟΜΦΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΙΣΤΗ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με εξέπληξες με το "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ "ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ" ΝΑ ΔΟΥΝ"

      Στην πλειοψηφία έχει ασβεστοποιηθεί. Κρίμα όμως γιατί είναι η πραγματική όραση.

      Διαγραφή
    2. ΜΙΑ ΠΟΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΣΤΟΜΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ http://sinomosiologos.blogspot.com/2020/10/100.html#more
      ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ:
      Εχετε ακούσει για pineal glad,κουκουνάρι,τρίτο μάτι κλπ.Βέβαια δεν έχετε ακούσει ποτε για την Φρασίκλεια για το

      Ανθέμιο και το Κωνάριο.Διαβάστε την ανάλυση παρακάτω,πάντα υπάρχουν απαντήσεις απο τους προγόνους μας.Ο πόλεμος γινεται για το Κωνάριο και τον έλεγχο του,οπως λενε οι ανθρωποι πρεπει να το εχουν κλειστο το 《κουκουνάρι》και να μην το ανοιξουν ποτε.
      Στη μια πλευρά του νομίσματος εμφανίζεται ο Μ. Αλέξανδρος με μια κορδέλα στα μαλλιά, σύμβολο του μυημένου στα Ελληνικά Μυστήρια και με τα κέρατα του Άμμωνος Διός, που σημαίνουν την ισόρροπη ανάπτυξη των δύο λοβών του εγκεφάλου, πράγμα που συμβαίνει μόνον σε λίγους μυημένους και σε ακόμη λιγότερους προικι­σμένους από τη φύση, γι' αυτό και μετωπικές οργανώσεις των εχθρών του Ελληνισμού με καλυμμένα ερωτηματολόγια ή και ανοιχτά ακόμη, κάνουν δήθεν ελέγχους του δεξιού και του αριστερού ημισφαιρίου, για να εντοπίσουν τους προικισμένους Έλληνες και να τους εξοντώσουν.

      - Στην άλλη πλευρά του νομίσματος, δίπλα στην ημερομηνία κατα­σκευής του, στο αριστερό μέρος, υπάρχει ένα ανθέμιο. Το λουλούδι αυτό θα το δούμε να το κρατά στο δεξί της χέρι στα τρία της δάχτυλα, η Φρασίκλεια, ένα άγαλμα που βρίσκεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών και το οποίο είναι το μόνο του οποίου απαγορεύεται η φωτογράφηση από τους Έλληνες, αφού κατά καιρούς το κινηματογραφούν ξένα τηλεοπτικά συνεργεία. Το ανθέμιο αυτό σε άλλα αγάλματα το βλέπουμε τοποθετημένο στο υψηλότερο σημείο του μετώπου, που στα Ελληνικά στέμματα μοιάζει με ένα τρίγωνο.

      Είναι το κωνάριο, το γνωστό "τρίτο μάτι", που συνήθως το βλέπουμε στην κορυφή του θύρσου του Διονύσου.

      - Τρίτο στοιχείο στο νόμισμα αυτό είναι ο λεγόμενος "Ήλιος της Βεργίνας". Θα δούμε πως έχει 16 "ακτίνες" που αν τις προσέξουμε καλά θα κατανοήσουμε το κρυφό τους νόημα. Ο Μακρόβιος λέει πως η ψυχή όταν κινείται εγκαταλείπει το σφαιρικό τέλειο σχήμα της και αποκτά τη μορφή ενός κομήτη. Το κέντρο του ήλιου αυτού παρατηρούμε πως υπάρχει ένα λουλούδι με 10 πέταλα.
      Έχουμε λοιπόν τα εξής στοιχεία: Δύο λοβούς, ένα ανθέμιο με πέ­ντε πέταλα, 16 ψυχές, έναν πυρήνα με 10 φύλλα και ένα φωτοστέφανο με τη μορφή κορδέλας. Η "ιερογλυφική" φράση είναι η εξής: "Ο μυη­μένος άνθρωπος, ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του, ο ήρωας (που ο Νίτσε ονομάζει Υπεράνθρωπο) με ανεπτυγμένους τους δύο λοβούς και ενεργοποιημένο το κωνάριο, απελευθερώνει την ψυχή του από τον υποσελήνιο κόσμο για να συναντήσει και να ενωθεί με την αιώνια ψυχή, τον τέλειο αριθμό των Πυθαγορείων"..


      [Πηγή: "Κανείς δεν τολμά να τα γράψει", Δημήτρης Κύθρας]

      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    3. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8C%CF%81%CE%B7_%CE%A6%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1

      Η κόρη Φρασίκλεια που φιλοξενείται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο είναι αρχαίο Ελληνικό γλυπτό του Αριστίωνα. Χρονολογείται μεταξύ 550 και 540 π.Χ. και βρέθηκε το 1972 στη νεκρόπολη του Μυρρινούντος όπου άλλοτε στόλιζε έναν αρχαίο τάφο. Φημίζεται ως σημαντικότατο έργο αρχαϊκής τέχνης.
      Το 1968 μια βάση αποσπάστηκε από τον τοίχο της εκκλησίας και μεταφέρθηκε στο Επιγραφικό μουσείο. Τέσσερα χρόνια αργότερα και διακόσια μέτρα πιο κάτω, στην νεκρόπολη του Μυρινούντος, ανακαλύφθηκαν από τον αρχαιολόγο Ευάγγελο Κακαβογιάννη δύο αγάλματα, ένας Κούρος (Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, αρ. 4890) και μια Κόρη. Το μολύβδινο υλικό με το οποίο το άγαλμα της κόρης ήταν συνδεδεμένο με την βάση ταίριαξε απόλυτα στην οπή που έφερε η μαρμάρινη βάση, αποδεικνύοντας ότι η βάση ανήκε στην κόρη, και η επιγραφή κατονομάζει την πατρότητα του αγάλματος. Σήμερα η κόρη εκτίθεται στην αίθουσα 11 του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου με αριθμό καταλόγου 4889.
      Η κόρη είναι από Μάρμαρο Πάρου, έχει συνολικό ύψος 2,115 μαζί με την βάση και την πλίνθο, ενώ είναι τοποθετημένη επάνω σε θεμέλιο ύψους 26 εκ. Το ανάστημα της κόρης χωρίς τη βάση είναι 1,79 μ. που αντιστοιχεί με αυτό γυναίκας μέτριας έως ψηλής κορμοστασιάς. Σύμφωνα νε την επιγραφή, επειδή η Φρασίκλεια απεβίωσε σε νεαρή ηλικία ως ανύπαντρη υπηρέτρια του θεού, θεωρείται ως κορασίδα εις άπαντες τους αιώνες. Φοράει ποδήρη χιτώνα που είναι διακοσμημένος με ρόδακες, αστέρες και σβάστικες, και με μια κατακόρυφη ταινία με μαιάνδρους στο κέντρο και μπορντούρα με έγχρωμα φύλλα στο κάτω άκρο. Στη μέση φοράει ζώνη, επίσης διακοσμημένη. Στα πόδια φοράει σανδάλια. Με το δεξί χέρι πιάνει τον χιτώνα στο ύψος του μηρού, ενώ στο αριστερό χέρι κρατάει μπροστά στο στήθος ένα κλειστό μπουμπούκι λωτού. Η κόμη είναι στεφανωμένη με υψηλό στέμμα από λουλούδια και λωτούς. Στο λαιμό φοράει περιδέραιο, στα αυτιά σκουλαρίκια και στους καρπούς αμφότερων των χεριών από ένα βραχιόλι. Η μακρυά και περιποιημένη κόμη είναι χτενισμένη και καταλήγει με πολλούς κυματιστούς βοστρύχους στους ώμους, στο στήθος και στη πλάτη. Από τα χρωστικά υπολείμματα που σώζονται στην επιφάνεια του μαρμάρου υποθέτουμε την άλλοτε πολύχρωμη εμφάνιση, η οποία στις ημέρες μας επανειλημμένα γίνεται διεθνώς αντικείμενο έρευνας και μελέτης, καθώς και θέμα αρχαιολογικών εκθέσεων.

      Οι επιγραφές της βάσης:

      σε̑μα Φρασικλείας
      κόρε κεκλέσομαι
      αἰεί, ἀντὶ γάμο
      παρὰ θεο̑ν τοῦτο
      λαχο̑σ’ ὄνομα

      ΣΕΜΑΦΡΑΣΙΚΛΕΙΑΣ
      ΚΟΡΕΚΕΚΛΕΣΟΜΑΙ
      ΑΙΕΙΑΝΤΙΓΑΜΟ
      ΠΑΡΑΘΕΟΝΤΟΥΤΟ
      ΛΑΧΟΣΟΝΟΜΑ

      Ἀριστίον ∶ Πάρι[ός μ’ ἐπ]ο[ίε]σ̣ε ΑΡΙΣΤΙΟΝΠΑΡΙ[ΟΣΜΕΠΟΙΕΣΕ]
      Μετάφραση: "Μνήμα της Φρασίκλειας. Θα καλούμαι για πάντα κόρη αφού οι Θεοί αντί για γάμο μού όρισαν αυτό το όνομα. Με έφτιαξε ο Αριστίων ο Πάριος"[1]

      ΗΛΙΑΣ.+++


      Διαγραφή
    4. Όλα αυτά που μετέφερες Ηλία,
      υπάρχουν στον Διόδοτο από το 2017, αλλά δεν θυμάμαι τώρα τα tags για να στα δείξω. Η δε Σοφία Βλάχου του "Φιλοσοφία και Έρευνα" τα έχει από το 2011 στο βιβλίο της "72% Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας". Θυμήσου να τα συζητήσουμε εκτενώς αυτά τα θέματα, από κοντά, γιατί συνδέονται άμεσα με τα νοητικά όπλα των Ελλήνων.

      Διαγραφή
    5. Αναφερόμουν στο σχόλιο σου 00:08

      Διαγραφή
  3. Η ΚΟΡΗ ΦΡΑΣΙΚΛΕΙΑ
    Φοράει ποδήρη χιτώνα που είναι διακοσμημένος με ρόδακες, αστέρες και σβάστικες, και με μια κατακόρυφη ταινία με μαιάνδρους στο κέντρο και μπορντούρα με έγχρωμα φύλλα στο κάτω άκρο.

    ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ ΑΝΤΙΦΕΣ ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΤΡΙΔΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΦΡΑΣΙΚΕΛΙΑ ΤΟΥ 550-540 π.χ. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΑ ΝΑΖΙ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΙΤΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΙΑΝΔΡΟYΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ;

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΕ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΑΜΜΑ(=ΤΕΣΣΑΡΑ ΓΑΜΜΑ).ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή