«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... ΡΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΟΔΟ "BOB MARLEY" ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ..;


Διαβάστε να χτυπηθείτε στο γέλιο:

"Ακτιβιστές" φύτεψαν... φούντες στις ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περίπατου και ο δήμος τις πότιζε - Ανακοίνωση συλλογικότητας (pics&vid)


 

Bob Marley - A lalala long 

 

11 σχόλια:

  1. MHN ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΌ.
    ΠΙΝΕΙ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ PRO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΣΚΑΣΤΟ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟ!!!ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!ΣΤΕΙΛΕ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΦΥΤΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ!!!ΝΑ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ!!!ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Άννα:

      Στον Όλυμπο έχει πολλά μέρη με αυτοφυή φούντα. Τί να τους κάνετε τους σπόρους του Μπακογιάννη;

      Υγ: Πολύ παλιά (καρφώνω την ηλικία μου, αλλά δέ βαρυέσαι), το τραίνο έκανε μιά στάση σ' ένα μέρος στη μέση του πουθενά, στα Τέμπη, ονόματι Παπαπούλι. (Σύνορα της Ελλάδας κάποτε!) Εάν κοίταζε κάποιος κάτω απ' το παράθυρο του βαγονιού, οι αυτοφυείς φούντες είχαν φτάσει τα δύο μέτρα.

      Διαγραφή
    2. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΔΑ!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΣΠΟΡ.......ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΕΧΟΥΜΕ!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟ!!! ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ!!ΑΝΝΑ

      Διαγραφή
  3. ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΑΒΟΥΡΙ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΚΑΛΕ !
    ΤΟ ΟCU REIS ,ΔΕΝ ΕΦΘΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ;
    ΡΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ.
    ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ :
    ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχάριστοι είσαστε!
    Δωρεάν φούντες και αντί να πείτε ευχαριστώ, πάλι γκρινιάζετε!
    Αριστόμαχε, αλήθεια λες να σκέφτηκαν τα καναρίνια;
    χαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eπειδη εχει πολυ μποχα καθιζανει στη δυσμοιρη πατριδα μας ας παρουμε μια ανασα απο ανθρωπινη μουσικη και οχι τσιφτετελια και καρσιλαμαδες που μας ταιζει η ΕΡΤ πρωι, μεσημερι, βραδυ.

    Quantanamera, λοιπον


    https://www.youtube.com/watch?v=blUSVALW_Z4

    κι΄εδω ενα Μοσχοβιτικο Flashmob

    https://www.youtube.com/watch?v=S6O-52g0CqU&lc=UgjIcnpIuL1-PngCoAEC

    κλεινουμε με το Ωδη στη Χαρα

    https://www.youtube.com/watch?v=cxLbmnvMWM0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α.. μιλάμε θα μού πάρεις την δουλειά εσύ φιλε μου Ahoy.. (dj)
      Αλλά μπράβο, άξιος!

      Διαγραφή
  6. θα τρελλαθω ...δηλ στις ζαρντινιερες των 5.000 ευρω φυτεψαν καναβουριες [που λεει και ο γειτονας, που οταν καπνιζει,λεει κ σουλα μπερεκετια];;;χαχαχαχαχα ρε τι λετε;;;λεει ο γειτονας αν τακιμιασεις με τον παπα, ψελνεις κατι τροπαρια αλλο πραγμα...ποιος ειναι ο παπας;;;;η φουντα πανω πανω..ετσιγιανα μορφωνεστε....χαχαχαχαχααααααα....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τοσα λεφτα στοιχισε ο μεγαλος περιδρομος για τους επενδυτες, γιατι μονον αυτοι κυκλοφορουνε, χεζουνε και ουρουνε σαν εικαστικη διαδραστικη παρεμβαση στο μεγαλειωδες εργο του Μπακοδημαρχοπουλου, να μην τους φιλεψει και κατι;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "εικαστική διαδραστική παρέμβαση"!
    Έγραψες!
    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή