«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Η Γερουσία των ΗΠΑ ξεκίνησε το κοπάνημα των Facebook,Twitter

 κλικ στην εικόνα

7 σχόλια:

  1. ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΉΣΟΥΝ ΚΑΤΩ.
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ,ΖΟΥΓΚΕΝΜΠΕΡΓΚ , ΈΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ.
    ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΑ.
    ΡΕ !ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΞΕΡΟΙ.
    ΕΙΠΑΜΕ !
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ.
    ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ,ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ .
    ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ.
    You tube ,google ,face book ,twitter ,instagram και ότι άλλο υπάρχει θα αλλάξω και νοοτροπία και καθεστώς.
    ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΤΕΛΟΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o (υ)ιός biden που είναι φουλ στη ντρόγκα είναι γνωστός (και βίαιος) παιδεραστής. στην Ουκρανία πήγαινε με ανήλικα κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οαν θα ξυπνησετε θα καταλαβαιτε οτι ο ΤΡΑΜΠ είναι ενας μεγάλος ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ. Η Ελλάδα να μην περιμενει τιποτα απο αυτον.
    Ο τούρκος ειναι συνεταιρακι του, ο γαμπρός του εβραίος, η κόρη του εβραία, τα εγγονια του εβραίοι, και ο αδελφικος του φίλος ο Νετανιάχου, πρωην τρομοκρατης και πρωθυπουργος του Ισραήλ. Οταν ξυπνησετε θα καταλαβαινε οτι ο διαχρονικός εβραίος-σιωνιστής είναι πισω απο την αφάνιση των Ελλήνων και ο εβραίος ελέγχει πλήρως τις κυβερνησεις της υφηλιου μέσω των κρατικών τραπεζών. Προσωπική μου ταπεινη γνωμη και ελπιζω να έχω την ελευθερία να την γραφω σε αυτό το μπλόγκ.
    Αν σε πειραζει πολύ Κώστα μην την αναρτησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνήθως δεν το αναρτώ αυτό όλο το ποιηματάκι, ίδιο κι απαράλλαχτο, που έχουν στείλει πολλοί όπως εσείς, και το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω πότε ακριβώς σάς το εμφύτεψαν μέσα στο μυαλουδάκι σας. Εκτός κι αν το μυαλουδάκι σας είναι μικρό και δεν έχει άλλο χώρο για να χωρέσει τις εκατοντάδες πληροφορίες και άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει, και που συνηγορούν περί του αντιθέτου.

      Τί να πω.. στενοχωριέμαι για εσάς πραγματικά.

      Διαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ.
    ΤΡΟΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΆΝ ΕΊΝΑΙ, ΜΕ iQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ.
    ΡΕ ΜΟΥΣΙΟΥ !ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΑ ΜΑΝΤΟΛΆΤΟ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ;
    ΚΑΙΕΙ ΛΑΔΙΑ.
    ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.
    ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η ΛΙΑ :ΛΟΙΩΜΕΝΟΙ ΚΙΟΦΤΕΔΕΣ.
    ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΚΩΣΤΗ !
    ΤΙ ΕΙΣΑΙ;ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ;
    ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή