«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Robert F. Kennedy, Jr.: Παγκόσμιο μήνυμα Ελευθερίας κι Ελπίδας, 24 Οκτ. 2020 - «Η μεγαλύτερη μάχη μας στην Ιστορία, κι ίσως η τελευταία μας»


Διαβάστε και δείτε το βίντεο του Ρόμπερτ Κέννεντυ Τζ. στο Truth Comes To Light, EΔΩ

 

YouTube: 

Robert F. Kennedy, Jr.: Int'l. Message for Freedom and Hope (αγγλικοί υπότιτλοι)

 

7 σχόλια:

  1. banned.video

    επισκεφθείτε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω-πω-πω! Αυτά δεν είναι σφαίρες, αυτά δεν είναι οβίδες, αυτά τα λόγια είναι πύραυλοι στα θεμέλια της παγκόσμιας δικτατορίας. Βέβαια, εδώ στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες πολλοί άνθρωποι λέμε τα ίδια και τα φωνάζουμε. Αλλά όταν τα λέει και τα φωνάζει ένας Robert Keneddy (jr), τότε τα λόγια αυτό παίρνουν άλλο βάρος, γι αυτούς που αναζητάνε "μεγάλα ονόματα" για να πειστούν για τα προφανή Και γι' αυτούς που αυτά τα ονόματα τα τρέμουν γιατί τα αποδέχεται η πλειοψηφία του κόσμου.

    Και γίνονται πυρηνική βόμβα κάτω από την καρέκλα του Μητσοτάκη και του κάθε Μητσοτάκη, του κάθε τίποτα που παίρνει ένα μικρόφωνο, μια δικαστική/εισαγγελική/πανεπιστημιακή/ακαδημαϊκή έδρα, ένα προεδριλίκι ή ένα γαλονάκι και γίνεται Μητσοτακικότερος του Μητσοτάκη, Ντοραϊκότερος της Ντόρας, για να μιλήσουμε ειδικά για την Ελλάδα.

    Περιττό να πω ότι αυτό το κείμενο με την εικόνα του Ρ.Κ., που είναι σχεδόν φτυστός ο πατέρας του, πρέπει να γίνει "φέιγ-βολάν", ανά τας οδούς και ρύμας της Ελλάδος.

    Πείτε μου ύστερα από αυτήν την ομιλία ποιος εισαγγελέας θα μπορέσει να στήσει κατηγορητήριο εναντίον του Γρηγόρη Πετράκη; ακούστηκε και αυτό!

    Το σύνθημα που πρέπει τώρα να διατρέξει τους ΕΛΛΗΝΕΣ και την ανθρωπότητα είναι: "ΦΟΒΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΦΟΒΊΖΟΝΤΕΣ"! Για να πέσουν και να αφανιστούν οριστικά σαν σκιά και σαν καπνός από το πρόσωπο των ΛΑΩΝ και του ΚΥΡΙΟΥ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

    Υγ. Πολύ εκμεταλλεύονται οι προδότες που μας "κυβερνάνε" το σεισμό της Σάμου. Λέτε να τον στήσανε τ'αφεντικά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να το πηγαίνουν.."αφού μοιραζόμαστε αλληλεγγύη, ας μοιραστούμε και τα πετρέλαια"

      Διαγραφή
  3. Ετοίμασε τα κλαρίνα, τις σούβλες με τα αρνιά πασχαλινό γλέντι για την Τρίτη, κάποιο βίντεο ΠΑΣΧΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΟ κι ας οδεύουμε προς Χριστούγεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. XIΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΙΔΙΩΝ

    https://www.youtube.com/watch?v=q91hmPZ10Mw

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?v=VozXULCw4bs

    FARAZE ΓΙΑ ΤΡΑΜΠ----------ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία τα λέει... Αλλά όχι καλύτερα από τον Λένιν.
    Το ερώτημα είναι αν πιστεύει αυτά που λέει... και αν όντος η "δημοκρατία" με την σύγχρονη μορφή που γνωρίζουμε μας οδηγεί προς την πνευματική πρόοδο;
    Πρόοδο για το τομάρι μας νομίζω τωρα χορτάσαμε
    Για κάποιο λόγο το shit detector μου αναβοσβήνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή