«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Τεύχος Asterix του 2017...

 Οι δυο ήρωες ο Αστερίξ και Οβελίξ συμμετέχουν στο μεγάλο αγώνα δρόμου (γκραν πρι) που διοργάνωσε ο Ιούλιος Καίσαρας. Έχουν όμως να αντιμετωπίσουν έναν παράξενο και δύσκολο αντίπαλο. Τον μυστηριώδη μασκοφόρο αρματοδρόμο «CORONAVIRUS»!

 

«Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΙΤΑΛΙΚΟΣ» : ΑΠΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ; ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΟΜΙΚ ; ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ; 

 


 

 Ο «Αστερίξ και ο Υπεριταλικός» κυκλοφόρησε στη Γαλλία το 2017 και τον επόμενο χρόνο στη χώρα μας. Οι δυο ήρωες ο Αστερίξ και Οβελίξ συμμετέχουν στο μεγάλο αγώνα δρόμου (γκραν πρι) που διοργάνωσε ο Ιούλιος Καίσαρας. Έχουν όμως να αντιμετωπίσουν έναν παράξενο και δύσκολο αντίπαλο. Τον μυστηριώδη μασκοφόρο αρματοδρόμο κοροναϊό «CORONAVIRUS».

 


 

Η υπόθεση του κομικ : Όπως και πολλές άλλες περιπέτειες, ο «Υπεριταλικός» ξεκινάει στη ρωμαϊκή σύγκλητο όπου ο συγκλητικός Λάκτους Μπίφιδους υπεύθυνος για το οδικό δίκτυο, βρίσκεται να κατηγορείται από τους πολιτικούς αντιπάλους του για την κατάσταση των δρόμων. Βρίσκει διέξοδο στα θεάματα, στη διοργάνωση ενός μεγάλου αγώνα με άρματα που θα περάσει από όλη την ιταλική χερσόνησο. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ανοιχτή για όλους τους λαούς και το κάλεσμα φτάνει. Ο αγώνας προσελκύει το ενδιαφέρον του Καίσαρα που τον βλέπει ως ευκαιρία να αναδειχθεί, ακόμα μία φορά, η ρωμαϊκή ανωτερότητα απέναντι στους «βάρβαρους» αλλά και η υπακοή των λαών της ιταλικής χερσονήσου στην εξουσία της Ρώμης. Όμως, το κάλεσμα θα φτάσει μέχρι τη Γαλατία και το ανυπότακτο χωριό όπου ο Οβελίξ θα αποφασίσει να γίνει ηνίοχος, παίρνοντας τον Αστερίξ για συνοδηγό του.

 


 


«Και να το φαβορί μας που έρχεται κατευθείαν από τη Ρώμη ο πρωταθλητής με τις νίκες, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος ηνίοχος ο μεγάλος CORONAVIRUS και ο πιστός του BACILLUS» !!!

 


 

Τα αποτελέσματα του κοροναϊού τα βιώνουμε ήδη. Όμως μας προκαλεί επίσης εντύπωση πως δίπλα στον μασκοφόρο ηνίοχο είναι ο Βάκιλλους.
Ψάχνοντας περισσότερο το θέμα βάκιλος βρήκαμε ότι οι βάκιλοι βρίσκονται παντού στη φύση. Όμως δυο παρασιτικά είδη είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα.
    «Αυτά τα δύο είδη είναι ιατρικώς σημαντικά: το B. anthracis προκαλεί άνθρακα και το B. cereus προκαλεί τροφική δηλητηρίαση. Ο άνθρακας στους ανθρώπους είναι συχνότερος στην Αφρική και στην κεντρική και νότια Ασία.[4] Επίσης, απαντά συχνά στην νότια Ευρώπη, αλλά είναι ασυνήθης στη βόρεια Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική.[10] Παγκοσμίως, καταγράφονται τουλάχιστον 2.000 περιστατικά κάθε χρόνο, με περίπου 2 περιστατικά τον χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.[11][12] Η δερματική μόλυνση περιλαμβάνει πάνω από το 95% των περιπτώσεων. Χωρίς θεραπεία, η θνητότητα από δερματικό άνθρακα είναι 24%.[8] Για την γαστρεντερική μορφή, ο κίνδυνος θανάτου είναι 25% με 75%, ενώ για τον αναπνευστικό άνθρακα η θνητότητα είναι 50-80% ακόμη και με θεραπεία.[8] Μέχρι τον 20ό αιώνα, οι λοιμώξεις από άνθρακα ευθύνονταν για εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους ανθρώπων και ζώων κάθε χρόνο.[13] Κάποιες χώρες έχουν αναπτύξει βιολογικά όπλα με άνθρακα.[14]  

 Το θέμα βάκιλος του άνθρακα το είδαμε : ΕΔΩ

 

athanasiosmytilinaios.blogspot.com 

 

16 σχόλια:

  1. ....ΚΑΙ Ο ΕΔΩ ΨΕΥΤΟ ΚΑΙΣΑΡ ,ΓΑΙΟΣ ΤΟΥΒΛΟΥΣ ΦΑΓΑΝΟΥΣ ,ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ....
    ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΑΤΡΙΚΙΟΙ ,ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΝΙΚΗΣΑΝ ΣΥΗΝ ΑΡΜΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ,
    ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΡΑΒΔΙΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΔΟΚΩΛΗΔΕΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΓΑΙΟΣ ΤΟΥΒΛΟΥΣ ΦΑΓΑΝΟΥΣ μαζί με τον ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΟΥΣ ετοιμάζουν κυβέρνηση "εθνικής ενότητας" και γενικά lockdown...

      Διαγραφή
    2. Ναι, ο δρακουλης δήθεν ειρωνευτηκε τον αγράμματος καταληψια ότι ορεγεται κυβερν. εθν. ενότητας, αλλά έτσι προετοιμάζει εμάς για τέτοιου είδους συμμορία που όντως ετοιμάζει με τα πασόκια του κιναλ.

      Διαγραφή
  2. Υποτίθεται τώρα στην δεύτερη καραντίνα θα εξαυλωθει το τέταρτο κέντρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΙΑΖΕΣΑΙ.
      ΑΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΚΑΛΑΑΑΑ.
      ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. «Δεν θα δεχτούμε κλειστές εκκλησίες τα Χριστούγεννα και απαγόρευση της θείας κοινωνίας»! Επιστολή – κόλαφος της ιεράς συνόδου στην κυβέρνηση, που αποκάλυψε ο μητροπολίτης νέας Ιωνίας Γαβριήλ.
    ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ τόσο το καλύτερο......γιατί έρχεται οργή ΘΕΟΥ use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το αγόρι μας!

      Οργή Θεού
      Αν έρχεται λέει..
      Ελπίζω μόνο στα κεφάλια των σατανικων και των λαμογιων

      Διαγραφή
    2. ΨΙΤ...illusion !!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ .....επαναλαμβάνω ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ τόσο το καλύτερο......γιατί έρχεται οργή ΘΕΟΥ και αν δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!!! το ίδιο είναι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ use your illusion

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ13 Νοεμβρίου, 2020 22:02

      ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ;
      ΠΑΝΤΩΣ ,ΚΑΝΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ Ν,ΙΩΝΙΑΣ .
      ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  4. Προς ανώνυμο 10:46. Εδώ είναι που κολλάνε τα λόγια του Παϊσίου, "θα έρθει καιρός που ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες". Όλα τα σκατα του συνταγματικού βόθρου που έχουν κάνει το Σύνταγμα σαν τις φάτσες τους. Βρε λαμόγια που θα βρείτε τρύπες να κρυφτειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
    2.bp.blogspot.com/-bdxmsnvbgCk/VANTCSmYsgI/AAAAAAAFaBk/-NFYWx4QwNA/s1600/ΤΟ%2BΠΑΙΧΝΊΔΙ%2BΤΩΝ%2BILLUMINATI.jpg6.jpeg
    ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;
    4.bp.blogspot.com/-198J9q6_wTE/VANTAgjC8CI/AAAAAAAFaB0/iiiPxD_HQK0/s1600/ΤΟ%2BΠΑΙΧΝΊΔΙ%2BΤΩΝ%2BILLUMINATI.jpg33.jpeg
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη δεν έχεις βάλει καλά τους συνδέσμους. Δεν εμφανίζεται τίποτα.

      Διαγραφή
    2. ΠΡΙΝ ΠΑΤΗΣΩ ``ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ'' ΚΩΣΤΑ, ΤΣΕΚΑΡΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΣΕΚΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ.
      ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ``EPIDEMIC'' KAI ``QUARANTINE'' THΣ ΚΑΡΤΑΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ,
      ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ, ``FLESH-EATING BACTERIA'' EΠΙΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.
      TA ΠΟΣΤΑΡΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
      1] www.centropagina.it/wp-content/uploads/2020/02/Quarantena-Coronavirus-ok.jpg
      2]xposedbytruthministries.files.wordpress.com/2012/06/illuminati-card-flesh-eating2.png
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    3. Ωραία Δημήτρη,

      ευχαριστούμε. Τώρα, απλά για να τις δει κάποιος πρέπει να μαυρίσει την δ/νση (+ αντιγραφή) και να πάει ο ίδιος να ανοίξει κενή καρτέλα και να την τοποθετήσει (επικόλληση).

      Αυτή η κάρτα με τα σαρκοφάγα βακτήρια πολύ ανατριχιαστική.

      Διαγραφή