«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Ε Ι Δ Η ΣΗ _ Β Ο Μ Β Α !!!

 


ΒΟΜΒΑ: Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής των ΗΠΑ: «Αυτές οι εκλογές είναι παράνομες»


 Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 12 Νοεμ. 2020, 9:40 πμ, ώρα Λος Άντζελες

 

Εχθές σας γράψαμε το αποκλειστικό μας άρθρο ΜΠΟΥΜ!!!: Ο επικεφαλής της διοίκησης γενικών υπηρεσιών αρνείται να πραγματοποιήσει τη μεταφορά εξουσίας στον Τζο Μπάιντεν!!! όπου μαθαίνουμε προς μεγάλην έκπληξίν μας ότι ο επικεφαλής της Διοίκησης Γενικών Υπηρεσιών (General Services Administration, GSA) απορρίπτει αιτήματα από τον Joe Biden για την επίσημη έναρξη της διαδικασίας μετάβασης εξουσίας, λέγοντας ότι ο νικητής δεν έχει ακόμη καθοριστεί!!! Διαβάστε το ολο!!!…

 


Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι έρχεται τώρα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής ο οποίος τοποθετήθκε επίσημα για αυτό το θέμα, περι της νοθείας των εκλογών, με μια ανακοίνωση με βόμβα, δηλώνοντας ότι απ, ό,τι έχει δει στην Πενσυλβανία και σύμφωνα με αναφορές που λαμβάνει από αλλού στη χώρα, οι εκλογές αυτές είναι παράνομες.

Είναι πραγματικά εκρηκτικά νέα. Ο ανώτερος προϊστάμενος όλων των εκλογικών αξιωματούχων, Trey Trainor, επιβεβαίωσε ότι κατά την επαγγελματική του άποψη, «δεν υπήρξε διαφάνεια στις εκλογές» και «αυτές οι εκλογές είναι παράνομες».

Έριξε τη “βόμβα” στα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της συνεντεύξεως που παραχώρησε στο Newsmax όταν έκανε την ανακοίνωση ότι πιστεύει «ότι υπάρχει νοθεία που λαμβάνει χώρα σε αυτά τα μέρη».

 


 

Δεν υπάρχει κανένας νόμιμος λόγος για να μην επιτρέπεται στους παρατηρητές να έχουν πρόσβαση στις αίθουσες όπου διεξάγεται η καταμέτρησις των ψήφων. Η καταμέτρησις, στην πραγματικότητα, των ψήφων [που γίνεται αυτές της μέρες] πρέπει να είναι «παράνομη». Αυτή η ανακοίνωσις δεν προέρχεται από τον οποιονδήποτε. Ο κος Trey Trainor δεν είναι απλώς αξιωματούχος των πολιτειακών εκλογών, είναι ομοσπονδιακός.

Και επιπλέον, είναι ο επικεφαλής ολόκληρης της επιτροπής. Σε αντίθεση με τα αριστερά μέσα μαζικής ενημέρωσης που βιάστηκαν να ανακηρύξουν «νικήτή» τον Μπάιντεν και να δώσουν τις εκλογές στους Δημοκρατικούς, κάτι ξέρει  για τις εκλογές κι ο Trainor.

Απαντώτας στις πληροφορίες ότι δεν επιτρέπεται στους παρατηρητές της εκστραστείας Τράμπ  να παρακολουθούν από κοντά την καταμέτρηση των ψήφων σε πολιτείες όπως η Πενσυλβάνια, ο κος Trainor είπε «Όλο το πολιτικό μας σύστημα βασίζεται στη διαφάνεια για την αποφυγή της διαφθοράς», επιμένει ο Trainor. «Ο κρατικός νόμος επιτρέπει σε αυτούς τους παρατηρητές να βρίσκονται εκεί. Εάν δεν τηρείται ο νόμος, τότε αυτές οι εκλογές είναι «παράνομες». »

Ο πρόεδρος Trainor διορίστηκε από τον Τράμπ κι είναι από το Τέξας. Αυτό που ισχυρίζεται ο Τραμπ είναι «πολύ έγκυροι ισχυρισμοί», συμφωνεί, οι οποίοι πρέπει να «εξεταστούν πλήρως» από το δικαστικό σύστημα. Προβλέπει ότι οι κατηγορίες είναι αρκετά σοβαρές για να «καταλήξουν στο Ανώτατο Δικαστήριο».


-με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/federal-election-commission-chairman-drops-bombshell-this-election-is-illegitimate/

 


 

greeknewsondemand.com 

 

11 σχόλια:

  1. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΤΑ Μ Μ Ε ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα μην την πουνε. Κατα τα αλλα Πουτιν-Λουκασενκο-Ασαντ-Ερντογαν ειναι δικτατορες που εκλαιγονται με νοθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας το ειπα.
    Τα καρακωλια πεσανε σε υφαλο.

    https://image-cdn.parler.com/2/I/2I6dPpRIy0.jpeg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δειτε το βιντεο "Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ"

    https://rumble.com/vb2wk5-trump-the-calm-before-the-storm.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Και επιπλέον, είναι ο επικεφαλής ολόκληρης της επιτροπής. Σε αντίθεση με τα αριστερά μέσα μαζικής ενημέρωσης που βιάστηκαν να ανακηρύξουν «νικήτή» τον Μπάιντεν και να δώσουν τις εκλογές στους Δημοκρατικούς, κάτι ξέρει για τις εκλογές κι ο Trainor"

    Τα αριστερά μέσα ενημέρωσης!
    Ελα ρε φίλε τώρα , αριστερά τα ΜΜΕ στην ακροδεξιά φασιστική ναζιστική Ελλάδα.
    Πας καλά;
    Πόσους πατριωτικούς ιστοτόπους θέλεις να σου υποδείξω που λένε πως είναι φιαστικά τα κανάλια σκαι μεγα αντενα και λοιπά;
    Πόσους πατριώτες και πατριώτισσες;

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΟΤΕ.... ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ..... ΤΖΩΡΤΖ!!!
    ΤΖΩΡΤΖ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ;;;
    ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΖΟ ΤΟΥ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥ, ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ.
    www.youtube.com/watch?v=Gj0DRjlfvhw&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοντεύουν να με λαλήσουν αυτές οι εκλογές των ΗΠΑ οι καλπονοθείες και τα σχετικά.Παράλληλα βρήκα ένα γαμημένο mail (συγνώμη για τα καλά λόγια)της εν Ελλάδι Αμερικανικής πρεσβείας όπου το μέηλ μου με ερωτήσεις μου....εάν υπάρχουν επίσημα αποτελέσματα των Αμερικανικών εκλογών (προς τι τόση πρεμούρα ο Μπάιντεν)να μου τα στείλουν επίσημα η να μου πουν εάν όντως αναμένουμε τις δικαστικές αποφάσεις του ανωτάτου ομοσπονδιακού δικαστηρίου των ΗΠΑ,
    πέφτουν στο κενό.
    Γυρνάνε τα ημέλια μου πίσω διότι λέει δεν βρίσκουν την διεύθυνση μου.Ειναι λάθος,ενώ είναι και πολύ σωστή.Θα προσπαθήσω με το Αμερικανικό Ελληνικό προξενείο .
    Αλλά λέει ο ένας,αλλά λέει ο άλλος....εχθές βγήκε ο Μιχάλης δημοσιοκαφρος(μου διαφεύγει το επίθετο του)στο ΟPEN και μας είπε ότι ο Ντόναλντ εμμέσως πλην σαφώς έχει ψυχολογικά,έχει απομονωθεί στο Οβάλ γραφείο δεν θέλει κανέναν να δει ,,,τον έχουν εγκαταλείψει όλοι και γύρω γύρω όλοι στην μέση ο Μανώλης που κάθεται και κλαίει γιατί δεν τον επαίζουνε οι φιλενάδες του!
    Τον θυμήθηκα.Ο Ιγνατίου ο παπάρας(συγνώμη για καλά λόγια)τα έλεγε.
    Εγώ πάντως σχετικά με τις εκλογές των ΗΠΑ θέλω επίσημη απάντηση δικιά τους από το προξενείο τους η την πρεσβεία τους.
    Ο Παιατ ρε παίδες που έχουμε εδώ πρέσβη είναι φιλοΤραμπ η φιλομπάιντεν να ξέρω για την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΘΑΡΑ πρακτόρι του Μπάιντεν! (του σατανικού βαθέως κράτους δηλαδή)

      Διαγραφή
  8. Πωωωω τι αποτελέσματα θα μου δώσει το βλήμα τώρα εμένα αφού είναι φιλοΜπαντενικός;
    Ειλικρινά δεν αντέχω άλλο να τσακώνομαι στο διαδύκτιο;Εδω ο Πούτιν είπε ότι περιμένει τα επίσημα αποτελέσματα για να δώσει στον νικητή τα σιχαρίκια.
    ΑΑΑΑΑ ειλικρινά θα πάρω τηλέφωνο και στο Αμερικανικό προξενείο και στην πρεσβεία τους ότι θέλω τα επίσημα αποτελέσματα.Επικυρωμένα στο μαιηλ μου.Απο περιέργεια τι θα μου πούνε.Δεν αντέχω να βλέπω Έλληνες και ξένους γιουντιούμπερ να διχάζονται και να διχάζουν και μένα.
    Εγώ θα το προσπαθήσω πάντως για πλάκα.Φαντάζεσαι να μου στείλουν κάνα μέλι από Αμερικανική πρεσβεία η προξενείο ότι αναμένουμε τα αποτελέσματα;;;
    Ξέρεις ποιο είναι το κουφό;
    Ότι οι εκλέκτορες είναι 538.
    Εάν προσθέσεις συνολικά και τους εκλέκτορες των δύο βγαίνουν λιγότεροι από 500.Οι άλλοι που πήγανε για βοσκή;Και μιλάνε για τελικά αποτελέσματα;
    Ωρε μάνα μου και να μου απαντήσουν ότι αναμένουμε το πόρισμα του ανωτάτου δικαστηρίου να δεις τι έχει να γίνει.
    Θα στέλνω μέλια παντού.Σε όλα τα κανάλια και σε όλα τα σχόλια των εκπομπών των δημοσιοκαφρων στο γιουντιουμ.Θα τους ξεφτυλισω καλά καλά.
    Δεν θα πάω εγώ στο Δαφνί;
    Αυτοί να πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νατασα Σ. / Σαρωνιδα14 Νοεμβρίου, 2020 17:33

    Τουλαχιστον ενα εκατομυριο αμερικανοι πατριωτες οδευουν ΤΩΡΑ προς την Ουασιγκτων να υποστηριξουν τον Προεδρο Τραμπ και το Συνταγμα των ΗΠΑ.
    Ηδη εχουν φτασει περιπου 200.000 πατριωτες στην περιοχη.

    https://www.millionmagamarch.us/

    ΑπάντησηΔιαγραφή