«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Ξεπουλήθηκε κι αυτός...

 περισσότερα εδώ

14 σχόλια:

  1. Δίνω στον ((καραμπελά))!!

    Γιατι μάλλον τα πήρε..

    Δωρο ένα αυγο από στρουθοκάμηλο
    Να φτιάξει μια ομελέτα !!

    Και να βάλει και καυτερη πιπεριά!!

    Οξω!! από την παραγκα ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμ μωρέ τον γερο-ξεκούτη!

    Τώρα θα ταχθούν οι γέροι κατά των νεώτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηθικόν δίδαγμα: Τα κομμούνια (ακόμα και τα "πατριωτικοφανή" κομμούνια τύπου Καραμπελιά) ήταν είναι και θα είναι τσάτσοι αυτής της διεφθαρμένης εξουσίας.

    Αλλά, ποιος τον χέζει τον Καραμπελια; Ας πάει να πιει κανα χαμομήλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ.........https://twitter.com/RT_com/status/1322923854168125442...................ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πατριώτης κομμουνιστής, κάτι σαν λευκός νέγρος ας πούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα σας, οικοδεσπότα και παίδες!

    Μήπως πολύ απλά ακούει για ευπαθείς ομάδες κτλ και τα 'κανε απάνω του, και πάει με το γράψιμο απόψεων να ξορκίσει το κακό;

    Δεν θα τον έλεγες και πιτσιρικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αγαπητέ Εργοδότα!

      Λογικό το να συμμεριστούμε την ηλικία του και τον φόβο για τον ψευτοϊό που μπορεί να του έχει εμφυσηθεί, αλλά είναι δημόσιο πρόσωπο και μάλιστα υποτίθεται από τα οξυδερκή. Θα έπρεπε να γνωρίζει άλλα τόσα από όσα γνωρίζουμε εμείς για την απάτη της πανδημίας και πώς την χρησιμοποιεί το σύστημα για να πετύχει τα δικά του.
      Δυστυχώς, με τις δηλώσεις του συντάσσεται με το σύστημα, και το γνωρίζει καλά, και γνωρίζει πόσο κακό κάνει στους Έλληνες με αυτή του την επιλογή.
      Όχι δεν συμμερίζομαι τα ελαφρυντικά περί ηλικίας και φόβου.

      ΤΑ ΠΗΡΕ!!

      Θυμήσου και τις αναρτήσεις σου.. "Έλα εδώ εσύ.. πόσα πήρες;..από ποιον τα πήρες;" χαχαχα

      Διαγραφή
  7. Εδώ, πρέπει να πω πως ποτέ δεν εδηλώθη ως κομμουνιστής ο ίδιος ο Καραμπελιάς. Πάντοτε τον κατατάσσαμε σε κάτι σαν αναρχο-εθνικιστής. Φαινόταν και από την δράση του έως τώρα. Στα εθνικά θέματα και στον ισλαμο-εποικισμό ήταν ξεκάθαρα μαζί μας.
    Γι αυτό και ο τίτλος "ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέλος της Οργάνωσης «Ρήξη (1980-1989), των «Οικολόγων–Εναλλακτικών» (1989-1993), της «Σπίθας» και του «Κινήματος Άρδην»,...αλλά είναι δημόσιο πρόσωπο και μάλιστα υποτίθεται από τα οξυδερκή

      Μέλος της Σπίθας του αρχικουμουνιστή μικη μαους που πήγε το 73 στην Αμερική μαζί με τον ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ να φέρει την δημοκρατία στην Ελλάδα, και ο ...οξυδερκής ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΑΛ ΟΣΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ κατα την διάρκεια της κομμουνιστικής μεταπολίτευσης!!!

      Καθόλου αδικο δεν είχα που εδω και χρόνια που όλοι οι πατριώτες τον υποστήριζαν , εγω τον τσουβάλιαζα μαζί με όλα τα υπόλοιπα κουμουνια, ονομάζοντας τους , καζάκο αρδην φιχδην λαφαζονο κουτσουμπο κουμούνια ΜΗΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΜΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.
      ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.
      ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΟΞΥΔΕΡΚΗΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ) ...ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΖΕ....

      ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΝ ΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ.
      ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΑΠΛΑ ...ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!
      ΑΣΤΑ ...ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΚΑΚΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΩΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΔΡΑ.

      ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΕΣ , ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1967 , ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

      Υ.Γ.
      ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΟΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ.
      ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ...ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ κατά το αριστερό πολιτικώς ορθόν πρώτα το θηλυκό ...ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ...ΑΓΝΟΟΥΝ!

      Θα εμπιστευόσυν ποτέ λύκο να σου φυλάξει τα πρόβατα;
      Ποτέ!
      Μην εμπιστεύεσαι ποτέ αριστερό που ξέρει τι πάει να πεί αριστερά*!
      Θα σε προδώσει!
      * Αναφέρομαι σε αυτούς που ξέρουν και οχι στα κουτορνίθια που ψηφίζουν
      για να ...γίνουν αφεντικά στα εργοστάσια!!!

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ01 Νοεμβρίου, 2020 22:08

      ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΠΑΤΟ ΤΗΣ ΣΤΑΝΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ….
      ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ….

      ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΔΗΝ

      ΙΙΙ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ–ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ

      16. Η κοινωνία μας πρέπει να είναι ανοικτή στους ξένους λαούς και τα διεθνή ρεύματα. Ταυτόχρονα, όμως, πρέπει να απορρίπτει τόσο την οικονομική εκμετάλλευση ξένων εργαζομένων
      και να προωθήσουν τη στρατηγική του ψευδο- «εκσυγχρονισμού» και των μεγάλων έργων, τύπου Ολυμπιακών Αγώνων, με τίμημα την κοινωνική και την εθνική συνοχή της χώρας.
      Γι’ αυτό πρέπει να γυρέψουμε τις ευθύνες από τις άρχουσες τάξεις και όχι από τους ίδιους τους μετανάστες. Εξάλλου, η ελληνική κοινωνία έτεινε να μεταβληθεί σε οιονεί δουλοκτητική κοινωνία. Η ελληνική εργατική τάξη και η εργαζόμενη αγροτιά υποκαταστάθηκαν εν πολλοίς από τους ξένους – και έτσι χτίστηκε μια ολόκληρη κουλτούρα, ακόμα και στα λαϊκά στρώματα. Σε μεγάλο βαθμό, νομίζαμε ότι ζούσαμε στις Βρυξέλλες, επειδή είχαμε άλλους να δουλεύουν για εμάς. Και σήμερα που το πάρτι τελείωσε και οι μετανάστες μεταβάλλονται σε «βάρος» για τις ίδιες αυτές ελίτ, μια και διαθέτουν πλέον πάμφθηνους Έλληνες εργαζόμενους, επιστρατεύονται και οι ναζήδες της Χρυσής Αυγής.

      17. Για την Ελλάδα, το πρόβλημα είναι ακόμα πιο σύνθετο, εξαιτίας της ύπαρξης μεγάλων εθνικών ζητημάτων και της γεωγραφικής μας θέσης στα σύνορα των δύο κόσμων. Σε μια εποχή που δεκάδες και, ίσως αύριο, εκατοντάδες εκατομμύρια –σε συνάρτηση και με τους οικολογικούς μετανάστες από την Ανατολή και το Νότο που θα προκαλέσει η επέκταση του φαινομένου του θερμοκηπίου– θα μετακινηθούν, προφανώς τη μεγαλύτερη πίεση θα υποστούν οι χώρες των συνόρων. Και τι πιο «συνοριακό» από την Ελλάδα, η οποία δεν αποτελεί μόνο ένα σύνορο μεταξύ Ευρώπης και Ανατολής αλλά και ένα σύνορο μεταξύ διαφορετικών θρησκειών και πολιτισμών.

      Και όλα αυτά παράλληλα με διαδικασίες ουσιαστικής ενσωμάτωσης όσων μεταναστών επιθυμούν να ζήσουν εδώ και να ταυτίσουν τη μοίρα τους με τη μοίρα του τόπου: Δηλαδή, μέριμνα για να μάθουν ελληνικά, να έρθουν σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό, να εργάζονται με όρους εργατικού δικαίου, ώστε να μην λειτουργούν ως δούρειος ίππος για τη γενική υποβάθμιση των εργασιακών σχέσεων, να υπάρξει η σωστή κατανομή τους ανά την ελληνική επικράτεια, ώστε να μην δημιουργούνται γκέτο, διαχωρισμοί, υποβάθμιση και εξαθλίωση. Τέλος, να δίνεται προτεραιότητα σε μετανάστες με συμβατό πολιτιστικό υπόβαθρο, ώστε να είναι εύκολη η συμβίωση με τον ντόπιο πληθυσμό.

      http://ardin-rixi.gr/sample-page

      ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !!!

      Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ....
      .

      Διαγραφή
  8. Ρε Κωστή, πλάκα μου κάνεις; Ο Καραμπελιάς ήταν ηγετικό στέλεχος των Αναρχικών στα Εξάρχεια την εποχή του Αρκουδέα. Τι πρόδωσε; Αυτό υπηρετεί... Για θυμήσου λίγο το τραγουδάκι του Πανούση (θα πάρω σιδερόβεργα):

    https://youtu.be/h44ENv-gwr0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      μάς έφτιαξες νυχτιάτικα.. δεν το γνώριζα το τραγουδάκι για τον Καραμπελιά.

      Διαγραφή
  9. Κωστα να ρωτησω κατι αν ξερεις;;;ο καρεμπελιας εχει καμμια σχεση με τον γνωστον [απο τ αρχιδια]
    καραμπελα;;;;.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απόσπασμα άρθρου για τον Σπυρίδωνα Νάγο, από την ιστοσελίδα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος:

    » (ο Σπυρίδων Νάγος) Ήταν ιδρυτικό μέλος του Σοσιαλιστικού Συνδέσμου. Αρθρογραφούσε στην σοσιαλιστική εφημερίδα ΄΄ΑΡΔΗΝ΄΄. Μαζί με άλλους τέκτονες της εποχής, τους Πλ. Δρακούλη, Θ. Φλογαίτη, Ροκ. Χοϊδά, Γ. Φιλάρετου, Τιμ. Φιλήμονα κ.α συμμετείχαν στο Ριζοσπαστικό Εργατικό πολιτικό κίνημα του 1890. Εξέδιδαν επίσης την εφημερίδα Ριζοσπάστης.»

    -https://www.grandlodge.gr/nagos-spyridon-w-59128.html

    ——————–
    Απόσπασμα άλλου άρθρου για τον Σπυρίδωνα Νάγο, από την ιστοσελίδα Ancient and Primitive Oriental Rite of Misraim and Memphis:

    «Την ίδια εποχή συγκροτήθηκε και ο πρώτος δημοκρατικός πυρήνας με τους Φλογαϊτη, Χοϊδά και Γ. Φιλάρετο, ο οποίος εξέδιδε τότε τον «Ριζοσπάστη», φορέα των δημοκρατικών και σοσιαλιστικών αρχών, στις οποίες είχε προσχωρήσει και ο φλογερός και ενθουσιώδης Νάγος.
    Θαύμαζε τις αρχές της Γαλλικής Επανάστασης και η τριλογία «Ελευθερία – Ισότης – Αδελφότης» έγινε το βίωμά του. Προέβη σε αγώνα αφύπνισης και εξέγερσης του αδικημένου εργάτη. Εγκαταλείπει τότε το επάγγελμα του ζαχαροπλάστη και γίνεται τυπογράφος. Συντάσσει, εκδίδει και κυκλοφορεί μόνος του την πρώτη στην Ελλάδα σοσιαλιστική εφημερίδα, το «Αρδην».»

    -https://misraimmemphis.com/pdf/Spyros-Nagos.pdf

    ——————–
    «Το Κίνημα Άρδην είναι πολιτικός φορέας που ιδρύθηκε το 2016, με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμπελιά. Οφείλει την ονομασία του στο περιοδικό Άρδην.»

    https://el.wikipedia.org/wiki/Κίνημα_Άρδην


    mnk

    ΑπάντησηΔιαγραφή