«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Φάκελος παιδοφιλία

 γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς


Η παιδοφιλία αποτελεί μία τεράστια μάστιγα για την ανθρωπότητα. Πρόσφατα, στις ΗΠΑ, αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο #pizzagate . 
 
 
 
 
Πρόκειται για μία περίπτωση όπου το Νοέμβριο του 2016 κάποιος χάκαρε το email του Tony Podesta, ηγετικού στελέχους των Δημοκρατικών. Ονομάστηκε έτσι, καθώς φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας «Comet ping pong», James Alefantis, πολύ φίλος κι υποστηρικτής των Δημοκρατικών, είχε φτιάξει την πιτσαρία φιλική προς τα παιδιά και φρόντιζε να εντοπίζει παιδιά στο προφίλ που ταίριαζε στις απαιτήσεις των εμπλεκομένων. 
 
 
 
 
 
Αργότερα όμως αποκαλύφθηκε ότι στην πραγματικότητα, ο James Alefantis ήταν ο James Rothschild που χρησιμοποιούσε το κατάστημα ως βιτρίνα. Τα δε παιδιά, τα αποκαλούσαν... «πίτσες»... Αυτός όμως ο φάκελος είναι κάτι που θα τον δούμε αργότερα. Εκείνο που μας ενδιαφέρει άμεσα, είναι το τι γίνεται στην Ελλάδα.

Το Φεβρουάριο του 2019, η υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη, στελέχους της ΝΔ, τάραξε ακόμα περισσότερο τα ήδη ταραγμένα νερά της πολιτικής ζωής του τόπου. Την υπόθεση έτρεξαν να καλύψουν τα μεγάλα στελέχη της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πολλοί άλλοι. Όμως η υπόθεση είχε πάρει μεγάλη δημοσιότητα, με αποτέλεσμα, οι εισαγγελείς και οι δικαστές, να μην μπορούν να κουκουλώσουν (όπως κάνουν πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις) το Νίκο Γεωργιάδη, με αποτέλεσμα να τον ρίξουν στα ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ μαλακά: ΜΌΝΟ 28 μήνες με... αναστολή... Τόσο τιμάται από την ελληνική «Δικαιοσύνη» η σωματική ακεραιότητα ενός παιδιού.... Όλα αυτά, ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ τη βαθεία σήψη που επικρατεί στην πολιτική και δικαστική ζωή της Χώρας. Αποδεικνύει ότι η «Δικαιοσύνη» ΔΕΝ είναι ανεξάρτητη, αλλά άμεσα εξαρτημένη και εξυπηρετεί συμφέροντα. Κάτι που όλοι το γνωρίζουμε, αλλά κι οι ίδιοι φροντίζουν να το αποδεικνύουν.

Η περίπτωση Γεωργιάδη όμως, δεν είναι η μόνη. Πολλοί έχουν συλληφθεί για το λόγο αυτόν. Ακόμα χειρότερα, μητέρες και πατεράδες που εξέδιδαν τα ανήλικα παιδιά τους σε πλούσιους και μη. Χαρακτηριστική η πρόσφατη περίπτωση του 41χρονου από την Κάλυμνο που εξέδιδε την κόρη του για τιμές από 5€ - 20€ (!!!!!) σε παιδόφιλους της Καλύμνου και της Κω. Αυτός βέβαια, δεν έχει πολιτικούς, εισαγγελείς και δικαστές πίσω του για να γλυτώσει όπως ο Νίκος Γεωργιάδης...

 
 
Ας μεταφερθούμε όμως σε κάτι πιο συγκλονιστικό. Τα τελευταία χρόνια, η λαθρομετανάστευση έχει γίνει μία επικίνδυνη μάστιγα στην Ελλάδα. Ανάμεσα στους «πρόσφυγες» υπάρχει μία ιδιαίτερη κατηγορία: αυτή των ασυνόδευτων παιδιών. Δεν αναφέρομαι στα «ασυνόδευτα» των 20 ή 25 ετών, αλλά σε εκείνα που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ είναι ασυνόδευτα. Παιδιά στην αρχή της εφηβείας τους που ήρθαν είτε αναζητώντας τους γονείς τους, είτε περιμένοντάς τους να εμφανιστούν αργότερα. Μία από τις ΜΚΟ που ανέλαβε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ασυνόδευτα παιδιά ήταν εκείνη που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Πρόκειται για τη ΜΚΟ «Ελπίδα»! Πολύ ενδιαφέρον όνομα, αλλά με φρικτό υπόβαθρο...

 
 
 
 
Είναι γεγονός ότι πολλά ασυνόδευτα έχουν εξαφανιστεί χωρίς κανένας να γνωρίζει. Ή σχεδόν κανένας! Αυτοί που ΣΊΓΟΥΡΑ γνωρίζουν, είναι τα ηγετικά μέλη της ΜΚΟ «Ελπίδα». Κι αυτό γιατί ως έμβλημά της είχε ένα από τα κρυφά σύμβολα των παιδοφίλων: το σπειροειδές τρίγωνο! Και λέω «είχε», διότι όταν κάποιοι τους πήραν χαμπάρι, το έβγαλαν. Το σύμβολο αυτό όμως αναφέρεται στους λεγόμενους «boy lovers». Δηλαδή εκείνους που ορέγονται μικρά αγοράκια. 
 

 
 
 
 
Με δεδομένο πλέον ότι οι ΜΚΟ πληρώνονται από τις εταιρείες του George Sorros, είναι εύκολο κάποιος να καταλάβει ότι αυτά τα παιδάκια που έχουν εξαφανιστεί, πήραν την άγουσα για τους μετέχοντες στο σκάνδαλο «pizzagate». Ένα σκάνδαλο που έχει απλώσει τα δίχτυα του και στην Ευρώπη (Αγγλία, Γερμανία κα) και που πρόσφατα έπιασε και Ελλάδα. 
 

 
 
 
 
Στη Χώρα μας, εμπλέκονται «μεγάλα σαλόνια», πολιτικοί και άλλοι. Κυκλοφορεί η φήμη ότι στον κύκλο της παιδοφιλίας εμπλέκονται γνωστοί επιστήμονες, αλλά και εισαγγελείς και δικαστές. Καθώς όμως υπάρχει «omerta» σε τέτοια θέματα, ΤΊΠΟΤΑ δεν έχει ακόμα αποδειχθεί. Έτσι, αυτά παραμένουν φήμες, μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Οπουδήποτε εναντίου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Γεγονός είναι πάντως, ότι πολλά σύμβολα παιδοφιλίας έχουν εμφανιστεί και σε ταινίες κινουμένων σχεδίων, και σε προϊόντα για παιδιά, αλλά και από εταιρείες προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Ενδεικτικά αναφέρω την εταιρεία Johnson and Johnson η οποία σε πάνες έφερε το σήμα των παιδοφίλων. Όμως, δεν έφτανε αυτό. Άλλαξε ακόμα και το σήμα της, ώστε να μοιάζει με άλλο παιδοφιλικό σύμβολο. Η εταιρεία αυτή όμως, δεν είναι η μόνη. Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η «Huggies» (μτφ. αγκαλίτσες), η «Mami love» και φυσικά -ποιος άλλος- η «Pampers».


 

Επειδή δεν μπορούσε να λείψει από τον κατάλογο, ένα σημαντικό ρόλο παίζει η εταιρεία «Unilever», η οποία στο λογότυπό της έχει επίσης εντάξει κρυφό σύμβολο παιδοφιλίας. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι εταιρείες οι οποίες συνεργάζονται με τη Unilever, καθώς στελέχη ορισμένων εξ αυτών εμπλέκονται στο σκάνδαλο #pizzagate . Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η γνωστή εταιρεία παγωτού «Algida», η οποία ΑΠΡΟΚΆΛΥΠΤΑ έχει ως έμβλημά της παιδοφιλικό σύμβολο. Κι επειδή το κακό δε σταματάει εκεί, υπάρχουν στην αγορά και πολλά παιχνίδια με παρόμοια σύμβολα.



 

 

Στην παράνοια της παιδοφιλίας όμως, εμφανίζονται και γνωστοί celebrities, ηθοποιοί και τραγουδιστές, που φροντίζουν να εμφανίζουν τέτοια σύμβολα. Για παράδειγμα η Cindy Lauper, ο Marylin Manson, η Madonna, ο Johnny Depp, η Miley Cyrus, Kendal Jenner, Marina Abramovic και πολλοί άλλοι. Ο κατάλογος τεράστιος!


 

 

Κι επειδή όπου παιδάκι και χαρά, ποιος άλλος βρίσκεται στον κατάλογο; Φυσικά το Βατικανό, οι καρδινάλιοι του οποίου φορούν το παιδοφιλικό σύμβολο ακόμα και στα άμφιά τους. Με αυτούς θεωρεί τον εαυτό του «αδελφό» ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος!!! Προφανώς γιατί, όπως λέει κι ο λαός μας: «όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα...»


Στις ΗΠΑ όμως, το έχουν πάει ακόμα παραπέρα. Ξεδιάντροπα, χωρίς ίχνος τύψεων, το έμβλημα των παιδοφίλων μοστράρει στο σήμα της Αστυνομίας του Los Angeles, του Illinois, του San Louis, του Tennessee και αλλού!!! Ε, ναι! Αυτοί είναι πιο προχωρημένοι. Και κάνεις από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ανηλίκων των ΗΠΑ, δεν μπήκε ως τώρα στον κόπο να τους συλλάβει ως όφειλε... Βέβαια, θα μου πει κάποιος, στο εξωτερικό είναι πιο προχωρημένοι! Φυσικά! Έχουν ακόμα και παιδικά βιβλία που προάγουν την παιδοφιλία...


Στα κατ' ημάς και πάλι, πριν λίγο καιρό οι Anonymous Greece είχαν χακάρει email παιδοφίλων, με αποτέλεσμα να μπορέσουν να μπουν στους λογαριασμούς των κοινωνικών δικτύων τους. Είχαν δημοσιεύσει και ονόματα, αλλά και διαλόγους, όπως αυτοί που βλέπετε στις φωτό. Κάποιος μάλιστα, είχε το θράσος να έχει ελληνική σημαία στο προφίλ του. Δυστυχώς είναι αρκετοί εκείνοι που παρουσιάζονται με ένα ΔΉΘΕΝ πατριωτικό προφίλ αλλά στην πραγματικότητα αναζητούν μόνο σεξ. Και κάποιοι απ' αυτούς είναι και παιδόφιλοι.


 

 

 

Δυστυχώς, σε αυτήν τη Χώρα, επικρατεί ο Νόμος της Σιωπής (omerta) με τους επωνύμους παιδόφιλους να προστατεύονται από πολιτικούς, δικαστικούς, εισαγγελείς, ΜΜΕ και τους έχοντες το χρήμα. Έτσι, είμαστε ακόμα σε φάση όπου ψάχνουμε να βρούμε ποιοι επώνυμοι είναι παιδόφιλοι. Θα τους βρούμε. Να είστε σίγουροι. Κι όταν τους βρούμε, είμαστε σίγουροι ότι Αστυνομία, κράτος, ΜΜΕ, δικαστές και εισαγγελείς θα σπεύσουν όχι μόνο να τους προστατεύσουν, αλλά και να ασκήσουν διώξεις εναντίον μας. Γιατί στην Ελλάδα, το νομικό καθεστώς είναι πιο σάπιο από ποτέ και ΚΑΝΈΝΑΣ Έλληνας δεν πρόκειται να δικαιωθεί, εάν δεν είναι στη δική τους ανώμαλη κλίκα.

 


 


 


21 σχόλια:

  1. ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΜΟΡΦΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ...ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑΖΕΙ...

    Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟ ΛΙΓΑ...ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ....ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ...ΝΟΙΩΘΟΥΝ... ΜΙΛΟΥΝ...ΓΕΛΟΥΝ...ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ...ΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ...

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ...ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΗΛΙΔΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ...
    ΠΟΛΛΟΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΟΥΔΕΙΣ...

    ΥΓ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΕΝΑΝ ΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΟΝΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΤΡΩΣΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...

    ΓΙΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άραγε μάθαμε τι έγινε με τη 10χρονη Μαρκέλλα;; Γιατί ξεχάστηκε;; Τι σχέση μπορεί να έχει η 33χρονη ξανθιώτισα με άλλη συντοπιτισα υψηλά ισταμενη; Μήπως την καλύπτουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΕΣ, ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΑΚΟΜΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΟΤΕΡΟ, ΑΡΕΝ ΚΑΙ ΘΥΛΗ, ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.
    ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.

    ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΥΠΕΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΗΓΗ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ.

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΘΕΙ.

    Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ, ΑΙΜΟΠΟΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΑΓΙΑΣ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΡΩΠΙΝΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ μου, να 'σαι καλά! Είναι ένα θέμα που για πολλούς θεωρείται «τζιζ» κι αποφεύγουν να το αγγίζουν. Άλλωστε, Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, δεν υπάρχει. Είναι επιλεκτική. Σε όλους τους τομείς.

      Διαγραφή
  4. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ.
    ΠΥΡΩΜΕΝΟ ΑΤΣΑΛΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ.
    ERROR ,ERROR ,ERROR ,ERROR.
    PAGES NOT FOUND.
    ΩΩΩΩ ΝΑΙ !.
    ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΡΟΜΦΑΙΑ ,ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΠΡΟ ΚΕΦΑΛΑ.
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ...ΣΤΟ GITMO.
    OI ΜΙΚΡΟΙ ....ΣΤΟ HERSHEL WOODY WILLIAMS.
    DEMON 😈😈😈 KRATS !.
    Ο ΜΠΟΓΙΑΣ !.
    NEW JOBS ACQUIRED .
    PEDORAPISTS-PEDOVORIAN CATCHERS.
    ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΣ ;
    Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΟΚΟΡΑΚΑΣ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕ ΟΛΑ.
    ΑΤΑ.
    ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ;
    ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!
    ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ ;
    OOOOHHHH NOOO !!!
    2021.IS COMING !!!!!!!.
    ΜΠΙ ΜΠΙ ΜΠΙ
    ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ
    ΚΙ ΚΙ ΚΙ.
    ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ.....
    Ε !.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ;
    ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ;
    ΣΑΛΕΠΙ !!!!!
    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ;;;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά... Εγώ βλέπω να μας κάνει καμία πλάκα το 2020 και την πρωτοχρονιά αντί για 2021 θ' ακούσουμε «2020, δεύτερο μέρος. Το 2021 αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας»....

      Διαγραφή
  5. ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΟΤΡΙΒΕΙΑ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τιμωρία στην αρχαία Αθήνα, ήταν διαπόμπευση και εξορία. Σπανίως βέβαια, είχαμε λυντσάρισμα.
      Στην αρχαία Σπάρτη (Λακεδαίμονα) η τιμωρία ήταν θάνατος. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Το ίδιο και στη Θήβα και στη
      Μακεδονία.

      Διαγραφή
  6. OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ,
    ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ.
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,

    ΑΛΛΑ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ,
    ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΝΟΤΕΧΝΕΙΟ
    ΤΟΥ ΜΟΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΟΥ ΛΑΣΠΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ.

    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΕΡΜΑΧΤ ,
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.

    ΤΟ ΚΚΕ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ΠΟΙΟΣ ΜΥΞΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΝΤΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΣΑ.

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kke/935299_poreia-stin-amerikaniki-presveia-apo-meli-toy-kke-systaseis-na
    Έγινε η πορεία του ΚΚΕ για το πολυτεχνείο - Δεν τους ενόχλησε κανείς - Την 28η Οκτωβρίου προσήγαγαν δεκάδες πολίτες


    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/935323_polytehneio-me-kokkina-garyfalla-sta-heria-kai-maskes-sta-prosopa-ta
    Και ο ΣΥΡΙΖΑ «έσπασε» το lockdown με την ανοχή κυβέρνησης και ΕΛ.ΑΣ - Αν ήταν όμως 28η Οκτωβρίου...





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://odysseiatv.blogspot.com/2020/11/blog-post_149.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπω και συμπατριώτισσα εδώ, ε; Μόνο που εγώ είμαι από την άλλη πλευρά... Του Αργοστολίου. ☺

      Διαγραφή
  8. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ
    ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΤΡΑΤΕΣ
    ΣΩΠΑ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΘΑ ΓΑ@@@@@ΜΕ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
    ΤΙΣ ΠΟΥ@@@ΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ17 Νοεμβρίου, 2020 22:54

    ΔΕΝ @ΑΜΑΜΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥ@ΤΕΣ . ΔΕΝ @ΑΜΑΜΕ ΒΡΩΜΟΚ@ΛΑΡΑΔΕΣ. ΔΕΝ @ΑΜΑΜΕ ΒΡΥΚΟΛΆΚΙΑ . 1.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ,ΕΤΩΝ 52 ,ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ . ....... ΕΙΠΑ ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ . 2. Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΒΑΔΑ ,ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ,ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΚΕΦΑΛΩΝ ,ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ . ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον από το σοκ που δε θα δει τον Biden πρόεδρα ψόφησε... 😂😂😂

      Διαγραφή
  10. Φίλε ΗΛΙΑ+++ ΚΚΕ = Κακοήθης Καρκινος Ελλάδος επί το ορθωτερον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κ.Κ.Ε. = ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η πρωτη μαχη της πρωτης τετραετιας του Τραμπ ηταν να εξαλοιφθη οριστικα το απανθρωπο μαρτυριο των αθοων ψυχων που τοσο γλαφυρα περιγραφει ο Γιωργος Μεταξας. Οταν λειψη και η τελευταια σταγονα του αντενοκρομ απο την γη η ανθρωποτης θ΄αναπμευση.

    Ολοι θα εξαφανιστουν. Η εικονα της απουσιας της Σατανιστικης συνταγης.

    https://twitter.com/stillgray/status/1328791611988267010

    Το τρομερο παιντι ο Ζουκερμπεργκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει και ωραία σχόλια του τουίτ..

      Rotten inside

      He looks like he’s morphing into a lizard

      κ.ά..

      Διαγραφή
  13. Με το υψηλά ισταμενη εννοώ όσο πιο υψηλά ισταμενη για το πολίτευμα μας. Είναι και ξανθιώτισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή