«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Νισάφι πια!

 του Γεωργίου Μεταξά


Εδώ και μήνες το κρατάω μέσα μου, αλλά ως εδώ! Νισάφι πια!
Βλέπω κάποιους... ελληναράδες που αποκαλούν τους άλλους «πρόβατα». Αλλά κι εκείνοι, δεν πάνε καθόλου πίσω. Το αντίθετο!
Στην πρώτη καραντίνα, ΚΆΠΟΙΟΙ θυμήθηκαν ότι υπάρχει Πατρίδα! Τότε ΚΆΠΟΙΟΙ θυμήθηκαν ότι τα πράγματα είναι άσχημα... Και το θυμήθηκαν ΌΧΙ γιατί είναι πατριώτες, αλλά γιατί ΈΧΑΣΑΝ ΤΟ ΒΌΛΕΜΆ τους! Έχασαν μεροκάματα, πιθανόν έχασαν και κάποιο μαγαζί. ΚΑΙ ΤΌΤΕ ΘΥΜΉΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΉΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΆΤΕΣ! Κι επειδή ΔΕΝ τους έφτανε αυτό, την είδαν κι «ηγέτες», μαζεύοντας άλλους πρώην βολεμένους γύρω τους. ΤΌΤΕ τους έτσουξε το πώς θα πληρώσουν εφορία, πώς θα πληρώσουν νοίκια, πώς θα πληρώσουν λογαριασμούς, πώς θα πληρώσουν δόσεις...
 
Μέχρι τότε, όλα καλά! Ούτε η Πατρίδα τους ένοιαζε, ούτε τίποτα! Όλους τους άλλους που χρόνια αγωνιζόμαστε, μας έλεγαν «γραφικούς», «συνωμοσιολόγους», «κινδυνολόγους», «τρομολάγνους», «φαντασμένους»... Κι ένα σωρό άλλα! Και στην πρώτη καραντίνα, είδαν μπροστά τους αυτά που λέγαμε εμείς χρόνια. ΚΑΙ ΤΙ ΈΚΑΝΑΝ;;; Ο ΕΓΩΙΣΜΌΣ τους, δεν τους επέτρεψε να παραδεχτούν ότι είχαν άδικο. Δεν τους επέτρεψε να παραδεχτούν ότι ΕΜΕΊΣ είχαμε δίκιο. ΤΗΝ ΕΊΔΑΝ ΗΓΈΤΕΣ! Μάζεψαν κλίκες γύρω τους (από πρώην βολεμένους όπως έγραψα πιο πάνω) κι έφτιαξαν ομάδες, ζητώντας από τους άλλους να παλέψουν για να επανέλθουν στο βόλεμά τους! Κι οι περισσότεροι «ελληναράδες» τι έκαναν;;; ΈΤΡΕΞΑΝ ΞΩΠΊΣΩ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΥΠΆΚΟΥΑ ΣΚΥΛΆΚΙΑ! Και λέτε τους άλλους «πρόβατα»...
 
Και πρόσφατα, βρέθηκαν κάποιοι (αρνούμαι να αναφέρω ονόματα) οι οποίοι «διοργανώνουν» διαμαρτυρία για μάσκες και καθολική απαγόρευση στις πλατείες! Και το διοργανώνουν ΜΕ ΕΚΔΉΛΩΣΗ εδώ στο Facebook!!! ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΔΕ ΒΡΈΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΊ ΤΟ ΓΙΑΤΊ!

Προχθές, συνελήφθησαν 14 άτομα στο Σύνταγμα (μεταξύ των οποίων και φιλικό μου πρόσωπο) οι οποίοι διοργάνωσαν τη συγκέντρωση μέσω MESSENGER! ΌΧΙ δημόσια! Κι όμως! Η αστυνομία ήταν ήδη εκεί και τους περίμενε!!! Φανταστείτε τώρα που αυτοί το κάνουν δημόσια τι έχει να γίνει... Ή μήπως νομίζετε ότι η κάθε κυβέρνηση θα φοβηθεί ένα τσούρμο μπουλούκι σε μία πλατεία; Πάτημα θα δώσουν ώστε να κάνουν μεγαλύτερη προπαγάνδα στα ΜΜΕ και να ρίξουν περισσότερη λάσπη πάνω μας.

Και γιατί αυτοί οι χθεσινοί βολεμένοι, το διοργανώνουν;;; Απλό: για να τραβάνε βίντεο και να κάνουν «live» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να δείξουν ότι ΔΉΘΕΝ αγωνίζονται! Να μαζέψουν βούρλα κι ηλίθιους γύρω τους!!! Για να ικανοποιήσουν την κενοδοξία, τον εγωισμό και τη φιλαυτία τους!!! Μικρά, κενά ανθρωπάκια που αναζητούν αυτοεπιβεβαίωση στέλνοντας άλλους στη σφαγή! Φυσικά, δεν αποκλείω και κάποιοι από αυτούς να είναι και πρακτοράκια που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Κουλοκυβέρνησης.

Κάποιοι, έχουμε ΧΡΌΝΙΑ στον Αγώνα! Εγώ προσωπικά 36! Άλλοι φίλοι και συναγωνιστές έχουν 40, 45 και 50 χρόνια ο καθ' ένας τους! Μας είδατε ποτέ να παριστάνουμε τους ηγέτες; Γιατί; Γιατί ξέρουμε ότι ο Αγώνας δεν έχει ηγέτες. Έχει ΜΌΝΟ στρατιώτες! Μας είδατε ποτέ να καλούμε κόσμο σε τέτοιες εκδηλώσεις; Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει λόγος να «καίμε» άσκοπα κόσμο και να τον στέλνουμε στα μπουντρούμια της Ασφάλειας! Γιατί ΣΕΒΌΜΑΣΤΕ τους συναγωνιστές μας! Κάτι που οι μέχρι τώρα βολεμένοι και νυν «επαναστάτες» δεν κάνουν. Γιατί ΔΕΝ ξέρουν τι θα πει αγώνας! ΔΕΝ ξέρουν τι θα πει σεβασμός! ΔΕΝ ξέρουν τι θα πει υπομονή! ΔΕΝ ξέρουν τι θα πει «χτύπημα στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή». ΔΕΝ ξέρουν τι θα πει οργάνωση Αγώνα!

Προσωπικά λοιπόν, ΑΡΝΟΎΜΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΆ να στείλω συνεργάτες και φίλους μου στο αυτόφωρο και τα μπουντρούμια της Ασφάλειας! ΑΡΝΟΎΜΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΆ να θυσιάσω ΓΝΉΣΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΈΣ για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός των μέχρι τώρα βολεμένων. Σε αυτόν τον Αγώνα, δε μας περισσεύει κανείς!

Ζητάω λοιπόν δημόσια, από τους φίλους, τους συνεργάτες και όλους όσους έχουν ακόμα μυαλό καθαρό ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ σε τέτοιου είδους συγκεντρώσεις. Αυτήν τη στιγμή, ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ να φακελωθεί και να στιγματιστεί ΚΑΝΕΊΣ συναγωνιστής!

(σ.σ. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις, ΚΆΘΕ ΆΛΛΟ παρά συμπτωματική είναι...)
 
 
Γεώργιος Μεταξάς
 

18 σχόλια:

  1. Όλοι κολλάνε κοροιδοιο εκτός από τα κομμουνια, που είναι η πραγματική κυβέρνηση στο γελαδισταν. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/933450_syriza-gia-polytehneio-oligomeli-poreia-pros-tin-presveia-ton-ipa-i

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηθικον διδαγμα: «Οσοι ζωντανοι Εληνες μεινετε κλεισμενοι στα κλουβια σας, στρογγυλοκαθηστε αναπαυτικα στους καναπεδες σας, συνεχισετε να γραφετε δακρυβρεχτες μαλιακιες στον υπολογιστη σας, αγοραστε διπλοτσουβαλα ποπ-κορν και αποβλακωθειτε μπροστα στα χαζοκουτια σας. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ διοτι δεν πρεπει να στιγματιστειτε και ο αφεντης πασας δεν πρεπει να σας φακελωσει, διοτι θα μας κλασουν τα ουμπαλα. Μην πολεματε και ενοχλειτε τον Μουσολινι. Οταν χοντρυνετε καλα και αποβλακωθειτε τελειως, τοτε θα σας δωσω εγω το συνθημα του αγωνα. Μεχρι τοτε, ζηταω δημοσια γονατιστος με φερετζε παρθενας οδαλισκης: μην στεναχωρειτε το κατοχικο καθεστως. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ» (Θεοδωρος Κολοκοτρωνης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Δημιουργική επανάσταση», ε; Χμμμ... Αναρωτιέμαι τι θέλει να πει ο ποιητής με αυτόν τον τίτλο...
      Φίλε μου, η ειρωνεία καμιά φορά, είναι έλλειψη πνεύματος. Τάδε έφη Σόλων!
      Επίσης, όταν δεν καταλαβαίνεις κάτι, καλό είναι να ρωτάς. Ας απαντήσω λοιπόν, όσο πιο κόσμια γίνεται στο σχόλιό σου.
      Κάθε δράση, συνοδεύεται από μία αντίδραση. Φαντάζομαι ότι αυτό, το έμαθες στη Φυσική. Όταν λοιπόν η δράση είναι να μαζευτούν ΈΣΤΩ 1.000 άτομα σε μία πλατεία να βγάλουν το λαρύγγι τους, η αντίδραση του κράτους θα είναι η λήψη πιο αυστηρών μέτρων, όπως αυτά που έρχονται την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020. Γιατί ακόμα κι όταν μαζεύονται πλήθη να φωνάζουν, δεν ιδρώνει τ' αυτί καμίας κυβέρνησης. Αντίθετα γελάνε. Όπως γέλαγαν με το Μακεδονικό ζήτημα. Πόσοι πήγαμε στις συγκεντρώσεις; Εκατομμύρια! Τι πετύχαμε;;; Να γίνει η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών πράξη... Κοινώς: μηδέν εις το πηλίκον!
      Δεύτερον: αυτή εικόνα της κάθε ψωνάρας που βιντεοσκοπεί τον εαυτό της εν ώρα «δράσης», είναι από μόνη της γελοία. Οι επαναστάτες, δρουν με ταπεινοφροσύνη. Όχι με υπερηφάνεια.
      Τρίτον: το να συλληφθούν κάποια άτομα, γίνονται αυτόματα βορρά στα νύχια των ΜΜΕ, ώστε να προπαγανδίσουν άνετα κατά οποιασδήποτε λογικής.
      Τέταρτον: «Οι αρχές της στρατηγικής είναι να ξέρεις το πεδίο μάχης, να ξέρεις τις δυνάμεις του αντιπάλου σου και να κάνεις κάτι που ο αντίπαλος σου δεν περιμένει.» (Σουν Τζου) Και ο Κινέζος στρατηλάτης συνεχίζει: «Στρατηγική με τακτικούς ελιγμούς είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για τη νίκη. Τακτικοί ελιγμοί χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν την ήττα.». Πιστεύεις αλήθεια ότι το κάθε κράτος ΔΕΝ περιμένει ανάλογες αντιδράσεις; Αν ναι, τότε απατάσαι πλάνην οικτράν. Εκτός βέβαια, εάν θες να χάσουμε τη μάχη ενάντια στη χούντα των Αθηνών. Τότε, ναι! Να κάνουμε ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι και η ήττα είναι απολύτως βέβαιη.
      Πέμπτον: Μήπως τελικά θίχτηκε ο εγωισμός σου; Βλέπω ότι έχεις ηγετικές τάσεις. Μήπως σε έθιξε το γεγονός ότι στον Αγώνα δεν υπάρχουν ηγέτες; Αν, ναι, τότε δικαίως ενίστασαι. Το κατανοώ.
      Έκτον και τελευταίο: κανείς δεν είπε να κάτσουμε αναπαυτικά στον καναπέ. Αυτό είναι δική σου φαντασία. Όλοι θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για μάχη. Αλλά μάχη με σχέδιο και στρατηγική. Για να έρθει η νίκη. Δε θέλουμε αυτή η κατάσταση να γίνει η δίκη μας «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου». Με το να κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις, μόνο ήττα μπορούμε να υποστούμε.

      Διαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΜΕΤΑΞΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.
    ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Ηλία, συμφωνώ. Όμως, κάποιος θα πρέπει να φροντίσει να τονώσει και να προκαλέσει αυτήν την αυθόρμητη αντίδραση. Όσο άνθρωποι σαν τον Κώστα και τους άλλους αγωνιστές αποκαλύπτουν τις απάτες τους, τόσο ανάβει αυτή η φλόγα. Άρα, θα πρέπει να κινηθούμε έξυπνα, για να μπορέσει αυτός ο λαός να ξεσηκωθεί.

      Διαγραφή
  4. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.pscp.tv/w/1ypKdgbYNDnxW?t=1s
    ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ.
    ΕΛΑΜΨΕ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟ ΑΡΛΙΝΓΚΤΟΝ.
    ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ TRUMP, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΤΟΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Η ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΣ Η ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΣ,
    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ, ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΡΘΗ ΓΩΝΙΑ 90 ΜΟΙΡΩΝ.
    ΟΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΓΓΙΖΑΝ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΡΘΗΣ ΓΩΝΙΑΣ 90 ΜΟΙΡΩΝ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; OXI BEBAIA.
    EΠIΣΗΣ Ο ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ,
    ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΣΩΝΙΚΟΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΗΛΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΕΜΩ ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΕΒΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΑΓΩΝΑΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ.ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΕ ΜΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΜΙΛΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΑ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ.
      Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  7. ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ?ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΜΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ μεν να τσαντιστουμε αλλα το δυσκολο ειναι να θυμωσεις με το καταλληλο ατομο , την καταλληλη ωρα για τον καταλληλο λογο ////Θυμος υπαρχει και μας τρωει ..και δεν μιλαω για σταυροφορους με πληκτρολογιο αλλα με οποιο μεσο υπαρχει ?Πιστευετε οτι η λυση βρισκεται στην ομαδικη/οπαδικη πορεια και διαμαρτυρια ?Ισως αυτη τη φορα να εχουν μοναδες την λυση αντιστασης ..Ειμαστε ηση στην τρυπα και γλιστταμε και πιο βαθεια .Πολυπαραγοντικα βαλλομεθα ολουθεν και εαν δεν ειναι η πεινα θα ειναι οι πολιτικοι που θα μας τελειωσουν /(ΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕς ΧΡΟΝΑΙ ΝΑ ΜΑς ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ....ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ .Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟς ΤΟΥς .///ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΜΑς ΟΧΙ )ΩΡΑΙΑ .ΛΕΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ (ΛΟΓΩ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙΩΝ ΟΠΩς ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥς ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥς , ΟΠΩς ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΟΠΩς ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ )ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ?ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥς ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥς ?ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ , ΕΞΩΓΗΙΝΟΥς , ΤΡΑΜΠ , ΕΣΩΓΗΙΝΟΥς , ΜΑΓΙΚΕς ΔΥΝΑΜΕΙς ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥς ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕς ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥς ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ , ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑς , ΜΛΚΚΕ, ΚΚΕ ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ , ΚΝΕ , ΑΝΤΙΦΑ , ΛΑΘΡΟ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ??ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1000 ΑΤΟΜΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ .ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΘ ΖΟΥΜΕ .ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩς ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .Δ Ω Σ Τ Ε Λ Ο Ι Π Ο Ν Μ Ι Α Ε Ν Ν Α Λ Κ Τ Ι Κ Η Λ Υ Σ Η .επειδη προσωπικα μου φαινεται αστειο να περιμενω απο θεους , δαιμονες , εξω-εσω γηινους , προστατες νταβατζηδες , φυσικες καταστροφες και οτι αλλο να σωσουν το μελλον της αγιας μας χωρας , των παιδιων μας και το δικο μας μελλον ....για να μην φτασουν τα παιδια μας να ζησουν με πρωινη κολονοσκοπηση και δωρο το σουβλακι το βραδυ δωρεα του κρατους .Δεν θα αναφερω ΝΤΠ και ΠΤΠ γιατι ετσι ειναι τα πραγματα και δεν εχουμε δει τιποτα ακομη ..μιας και βιαζονται και οτι προλαβουν μεχρι το πρωτο τσεκποιντ στο 2025 και μετα το 2030 και μεχρι το 2050 (θα ειμαι γερος πολυ τοτε )θα ειναι ολοι ζωα σε μια φαρμα .Πως να ζησουμε ενα τετοιο μελλον ξεροντας οτι δεν καναμε τιποτα ?πως θα κοιταμε τον ευατο μασ στον καθρεφτη ?Δεν με πειραζει να γινς στατιστικο στοιχειο εαν ειναι να αλλαξει κατι .Ουτε με ενοχλει σαν ιδεα .ΟΜως οπως πολλοι στεναχωριεμαι πολυ που δεν υπαρχει μια λυση στο ελληνικο μου καρκαλι περα απο καυγα και μαλιστα καλο καυγα .τετοιον που ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗς ΑΓΙΑς ΧΩΡΑς ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΦΕΡΘΕΙ ΑΔΙΚΑ , ΜΕ ΜΙΣΣΑΛΟΔΟΞΙΑ , ΥΠΟΥΛΑ , ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ , ΜΟΥΛΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ''ΑΥΤΟΙ '' ΚΑΝΟΥΝ , ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ /μΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟς ΚΑΙ ΟΜΩς ΝΑ Τ ΚΑΝΕΙ /μΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΥ 80 ΦΑΒΕΛΕς ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ...ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ .
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ .ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΑΙΡΟς ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ .ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΛΑΟς ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΡΚΑΛΙ .ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΛΕΜΩΝ .....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ ΗΛΙΑΣ

    Διαβαζω. "ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΚΙ΄ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ". Ευγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συντονισμενα και αγνα

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ Ahoy ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΕ ΣΟΦΕ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ,
      ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
      ΚΑΙ ΣΤΟΝ DONALD JOHN TRUMP ΠΟΥ ΜΑΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ.
      ΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
      ΗΛΙΑΣ.+++
      https://youtu.be/9tjdswqGGVg

      DONALD JOHN TRUMP
      THE BEST PRESIDENT EVER.

      Διαγραφή
  9. Αδέρφια αορατιλα χρειαζετε...προσοχή στο μπουζουριασμα δεν περισσεύει κανείς μας...
    Δρας παρασιτικά στο σύστημα ένα ένα γρανάζι πρέπει να σπάει...σε σχέση με δέκα χρόνια πριν έχουμε μαζευτεί αρκετοί...είμαστε πιστεύω από την αναλογία αυτών που φορούν μάσκα στην ύπαιθρο στο αμάξι κτλ 1-2 στους 100 not bad...10.000 στο μυριο
    Χρειάζεται να μαθουμε το κώδικα μας...ένα νεύμα ένα σημάδι μια χειραψία...βλέπε Q...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεώργιε, οικοδεσπότα, καί παίδες!

    Έτσι είναι. Οι ηγέτες δεν γίνονται ηγέτες με υπεύθυνη δήλωση απ' το περίπτερο (καί στο πλησιέστερο ΚΕΠ γιά γνήσιο της υπογραφής). Οι ηγέτες αναδεικνύονται στην πράξη.

    Όταν θά 'ρθουν κι εδώ τα ΠΟΛΥ δύσκολα, τότε θα τους δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Ζητάω λοιπόν δημόσια, από τους φίλους, τους συνεργάτες και όλους όσους έχουν ακόμα μυαλό καθαρό ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ σε τέτοιου είδους συγκεντρώσεις. Αυτήν τη στιγμή, ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ να φακελωθεί και να στιγματιστεί ΚΑΝΕΊΣ συναγωνιστής!"

    Και να φανταστεί κανείς πως μας χλεύαζαν , μας μάλωναν οι πατριωτοπατριώτισσες γιατί δεν γράφαμε , εδω και πάνω απο μία δεκαετία, με τα πραγματικά μας ονόματα στα σχόλια!!!

    Η δική μου άποψη , απο ολα αυτά τα παράλογα που βλέπω (και εγω αλλά και ο κάθε νοήμων Ελληνας), πως μας επιβάλλουν οι κομμουνιστές που κυβερνούν, είναι πως επιζητούν μετά μανίας να ξεσηκωθούμε!
    Να κάνουμε μια "επανάσταση" , για να κηρύξουν την χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και έτσι , με επι πλέον πρόσχημα την πανδημία και την σωτηρία του λαού, να κηρύξουν στρατιωτικό νόμο.
    Ακόμα όμως και εμείς οι ΔΕΞΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ οι υποστηρίζοντες ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ πατρίδα θρησκεία οικογένεια , να μην ξεσηκωθούμε, έχουν καταλάβει πως δεν μπορούν άλλο με δημοκρατικές μεθόδους να μας οδηγήσουν στην πολυπόθητη για αυτούς παγκόσμια κομμουνιστική διακυβέρνηση και θα βάλουν τα πιόνια τους , τους αριστερο αναρχΟ κομμουνιστές να ξεσηκωθούν και μετά ...
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ
    ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!
    Δικτατορία του προλεταριάτου ,με την βούλα του νόμου και ...την θέληση του λαού!!!

    Πίστη Στον τριαδικό Θεό μας χρειάζεται.
    Απέραντη Βοήθεια απο Την Υπεραγία μας Θεοτόκο έχουμε.
    Αρκεί να μετανοήσουμε και Ο Ηγέτης θα κάνει την εμφάνιση του!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
    ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΗΓΕΤΙΣΚΩΝ
    ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ
    ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΕΚ ΑΠΛΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΧΙΜΟΣ
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ
    ΩΣ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΣ
    ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΠΑΡΤΗ
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή