«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Βόμβα Πομπέο : “Θα υπάρξει ομαλή μετάβαση σε μια δεύτερη διακυβέρνηση Τραμπ” (βίντεο)


“Θα υπάρξει ομαλή μετάβαση σε μια δεύτερη διακυβέρνηση Τραμπ”, είπε. 

Έσπασε ένα χαμόγελο, συνέχισε: “Σωστά. Είμαστε έτοιμοι. Ο κόσμος παρακολουθεί τι συμβαίνει. “Θα μετρήσουμε όλες τις ψήφους. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα επιλεγούν οι εκλέκτορες. Υπάρχει μια διαδικασία. Το σύνταγμα το θέτει αρκετά ξεκάθαρα.

 

"There will be a smooth transition to a second Trump administration," says Secretary Pompeo 


 

olympia.gr 

10 σχόλια:

  1. Και κάπου εδώ, εγώ σφυρίζω ανέμελα, στο μικρό σπίτι στο λιβάδι, παρέα με πεταλούδες... 😂😂😂
    Άντε να μαζεύουμε πτώματα και πλερέζες τώρα... Βρε τι έπαθαν τα κακόμοιρα τα παιδιά. Ούτε Trump στον κόρφο τους... Για μια στιγμή... Trump στον κόρφο τους έχουν... 😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟΙ ΓΝΏΡΙΖΑΝ ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
    ΤΩΡΑ....ΘΑ ΔΗΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ...
    🤣🤣🤣
    ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ;
    ΘΑ ΜΠΗ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ.
    😅😅😅
    ΠΑΝΤΩΣ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΕΣΗ...
    ΤΙ ΕΝΕΣΗ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΗ....
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ του ΜΑΙΚΛ ΦΛΙΝ (δικηγορου της εκστρατειας του ΤΡΑΜΠακουλα), ΣΤΟ FOX NEWS : « . . . Εχει γινει μια ακρως εγκληματικη πραξη τεραστιας καλπο-νοθειας απο σαπιους εγκεφαλους, σε Πολιτειες οπου υπαρχουν Δημοκρατικοι Κυβερνητες, ωστε να καταστρεψουν ψηφους του ΤΡΑΜΠ και να τους μετατρεψουν σε ψηφους του Μπαηντεν. Αυτό εγινε με τροπους που δεν μπορειτε να διανοηθειτε: π.χ. ριχνοντας στις καλπες μαζικα ψηφους νεκρων και χρησιμοποιωντας πειραγμενο λογισμικο στα κομπιουτερ. Με αυτό το διαβολικο συστημα, εχουν εξαπατηθει και πολοι αλοι ανθρωποι (δικαστες, κρατικοι λειτουργοι κλπ) που δεν γνωριζαν τιποτα γι’ αυτή την μεγαλη καλπο-νοθεια. Η υποθεση θα παει στο Ομοσπονδιακο Δικαστηριο, ωστε να αποκαλυφθει η τεραστια απατη. Την ημερα εκαναν ελεγχο σε ποιες Πολιτειες εχαναν και το βραδυ μετα τα μεσανυχτα αρχιζε το μεγαλο κλεψιμο. Αυτό που εγινε είναι εξωφρενικο. Τα μεγαλα καναλια κανουν πως δεν βλεπουν τι γινεται, διοτι είναι διεφθαρμενα. Δεν τους ενδιαφερει να προστατεψουν το Συνταγμα και να τηρησουν τους νομους και τους κανονες. Δεν κλεβουν μονο απο τον Τραμπ, αλα απο τον ιδιο τον Αμερικανικο λαο»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://twitter.com/Absolute1776/status/1325895191337848836
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ BIDEN KAI TI TOY ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.
    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ.

    # 1 - Όχι, δεν φοράω. # 2 - Το "P" πρέπει να γράφεται με κεφαλαία γράμματα στο "President", ανδρείκελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα.Μόλις είδα το παρακάτω περσινό βίντεο:
    https://www.youtube.com/watch?v=5OAnVfD96lE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2UcJvojAub3QPWTRIAI8dtNY1VDSCfGhTeWhrcnRPymV9TDTFtymypppg
    Συμπέρασμα:
    όλοι οι μεγάλοι ηγέτες στην εποχή που ζούμε εξυπηρετούν τα σχεδία της νέας παγκόσμιας τάξης του αντίχριστου.
    Μοναδικός σωτήρας μας είναι ο κύριος και Θεός και σωτήρας ημών Ιησούς χριστός , ο υιός και λόγος του Θεού του ζώντος. Κάνεις άλλος. Πίστη να έχουμε στον κύριο μας και να μετανοήσουμε ειλικρινά για να έχουμε την προστασία και την βοήθεια του γιατί αλλιώς χαθήκαμε.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστο αυτο που λετε. Πρεπει ομως κι εμεις να κουνησουμε το χερι μας, οχι να αφεθουμε απλα

      Διαγραφή
  6. Σημερινες δηλωσεις του μεγαλου ΤΡΑΜΠακουλα. Την ωρα που ανεβαινε στο AIR FORCE ONE, τον ρωτησε ενας δημοσιογραφος: «Κυριε Προεδρε, αποκαλεσατε τον Μπαηντεν εγκληματια» - Τραμπ: «Είναι εγκληματιας. Ηταν για πολυ καιρο εγκληματιας. Και ξερεις κατι: Ησαστε κι εσεις οι δημοσιογραφοι εγκληματιες που τα ξερετε και τα καλυπτετε»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το βίντεο αυτό είναι πιο παλιό δύο μηνών περίπου, ωστόσο είναι διαχρονικό. Οι δημόσιοβοθροι βρωμάνε σαν κουνάβια παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TRUMP 232-ΚΛΩΝΟΣ 227 ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ..........https://www.theepochtimes.com/election-2020.....ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή