«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Η βαμπιρο-οικογένεια εμπλουτίζει το βιογραφικό καρατόμησής της


Η κυβέρνηση πρόκειται να επιβάλλει νέα καραντίνα για έναν μήνα σε ολόκληρη την χώρα, από την ερχόμενη Κυριακή κατόπιν των εισηγήσεων της επιτροπής των "ειδικών" λοιμωξιολόγων, όπως επιβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Πρόκειται για εξέλιξη που διαψεύδει την ίδια την κυβέρνηση που διαβεβαίωνε ότι «Δεν πρόκειται να επιβάλλει συνολικό lockdown, αλλά μόνο τοπικά, όπου υπάρχει πρόβλημα».

Εκτός αυτού, αποτελεί έμμεση, αλλά πανηγυρική επιβεβαίωση ότι τα μέτρα που έχουν λάβει μέχρι στιγμής, έχουν αποτύχει και φυσικά θα αποτύχει και η νέα καραντίνα, όπως απέτυχε και αυτή την άνοιξης: Αν δεν έρθει το εμβόλιο (έχουν αποκλείσει την παραγγελία ρωσικού εμβολίου) θα μολυνθεί το 70-80% του πληθυσμού.

Απλά κάνουν ότι κάνει η Γαλλία και λιγότερο η Γερμανία. Είχαμε σημειώσει ότι σε δύο εβδομάδες από τότε που επιβλήθηκε καραντίνα στην Γαλλία θα επιβληθεί και στην Ελλάδα και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε.

Και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει καμία σχέση με τον αριθμό των κρουσμάτων και των θανάτων με κορωνοϊό με την Γαλλία ή άλλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης (η Ανατολική Ευρώπη λόγω εμβολίου κατά της φυματίωσης, όπως και η Ελλάδα, έχει πληγεί πολύ λιγότερο).

Προηγήθηκε η τηλεδιάσκεψη των λοιμωξιολόγων με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός θα κάνει ανακοινώσεις για την επιβολή του αγαπημένου τους καθεστώτος «περιορισμού κατ'οίκον» και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αύριο στις 12.00 στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.​ 

Σήμερα κατεγράφη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.646 νέες μολύνσεις. Χθες, υπενθυμίζεται ότι ανακοινώθηκαν 2.166 νέα κρούσματα Covid-19, 13 ασθενών που έπασχαν και από Covid-19 και 169 ασθενείς διασωληνωμένοι.

Ετσι, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αύριο στις 12.00, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές: «Τις τελευταίες μέρες παρά τα μέτρα παρατηρείται εκθετική αύξηση κρουσμάτων σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτό είναι ένα σήμα συναγερμού γιατί θα ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας.

Γι' αυτό όπως και στην προηγούμενη φάση πρέπει να ληφθούν όποια μέτρα χρειάζονται για να ανακοπεί η πανδημία. Δεν μπορούμε να περιμένουμε όταν βλέπουμε το πρόβλημα να έρχεται. Η κατάσταση εκτιμάται καθημερινά. Τα μέτρα μελετώνται και θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό ύστερα από τις εισηγήσεις των ειδικών».

O καθηγητής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος προσδιόρισε ως ιδεατό χρονικό διάστημα για τη διάρκεια του μέτρου τις 15 ημέρες, σε περίπτωση που η κυβέρνηση υιοθετήσει την πρόταση των «ειδικών».

Νωρίτερα όταν ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: 

«Εάν χρειαστεί ένα από τα μέτρα που θα πάρουμε να είναι η απαγόρευση διαπεριφερειακών μετακινήσεων, δεν θα διστάσουμε να το κάνουμε. Στην Αττική βλέπουμε επίσης μια αύξηση κρουσμάτων η οποία δεν είναι εκθετική όπως ήταν στη Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες», είπε ο Στ. Πέτσας.

«Αυτό που πρέπει να δούμε είναι πώς θα αποδώσουν τα μέτρα. Οι πολίτες να τηρούν τα μέτρα για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Εάν χρειαστεί ένα από τα μέτρα που θα πάρουμε να είναι η απαγόρευση διαπεριφερειακών μετακινήσεων, δεν θα διστάσουμε να το κάνουμε, αν οι ειδικοί μας το εισηγηθούν» είπε χαρακτηριστικά.

«Τα μέτρα που έχουμε πάρει και από την προηγούμενη βδομάδα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και τα μέτρα του τοπικού lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες παίρνονται ακριβώς για να μπορέσουμε τον Νοέμβριο να τιθασεύουμε το δεύτερο μεγάλο κύμα του κορονοϊού ώστε να είναι πιο αισιόδοξος ο Δεκέμβριος δεδομένου ότι θέλουμε να κινηθεί και η αγορά προκειμένου να μην έχουμε μία καθίζηση οικονομική» είπε μεταξύ άλλων για να καταλήξει: «Αυτή είναι η μάχη που θα δώσουμε την επόμενη εβδομάδα»

Τώρα πως δεν θα έχουμε οικονομική καθίζηση από την στιγμή που δεν θα κινείται κανένας και τίποτα θα πρέπει να μας το εξηγήσουν το σκεπτικό...

Η χώρα «βουλιάζει» και οδηγείται σε μια τεράστια οικονομική καταστροφή που ακόμα και αυτή των μνημονίων δεν θα είναι τίποτα μπροστά της.

 

pronews.gr

19 σχόλια:

  1. Οι ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ . ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ..

    ΕΜΕΊΣ ΤΙ; ΚΆΝΟΥΜΕ?? ΡΩΤΩ...

    ΤΙ ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ??

    ΠΟΥ ;ΕΙΜΑΣΤΕ;;
    ΠΟΥ; ΠΑΜΕ??

    .. ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.. ΈΛΛΗΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθομαστε αναπαυτικα επι του καναπεως, αγναντευοντας το πελαγος (Αιγαιο;) , το οποιο εχει ξεπουλησει και αυτο, κατ' εντολην της Ανγκελα Χιτλερ, ο πρωθυπουργος Αλεξης Μητσος και Τακης με γραβατα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρα ακουμε και καταλαβαινουμε τα παντα Αριστομαχε!!! Το θεμα ειναι να προσπαθησουμε να ξυπνησουμε και αυτους που κοιμουνται, εστω και με λαθος κατ' εσε επιχειρηματα!!! Καποιον που κοιμαται, τον σκουντας μαλακα να ξυπνησει και μετα τον βαζεις σε διαδικασια να τρεξει, αν τον ξυπνησεις με αλαλαγμους, θα φοβηθει περισσοτερο και θα βαλει το κεφαλι μεσα στις κουβερτες, κλεινοντας τ' αφτια του να μην ακουει!!!

      Διαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ05 Νοεμβρίου, 2020 00:04

    ΦΡΑΟΥ ΧΕΣΕΝ ΚΛΑΣΕΝ ...ΚΑΠΟΥΤ .
    ΑΛΛΟ ;
    ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ .ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ .
    ΑΛΛΟ ;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ .ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ !
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ! ΚΟΥΦΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ;
    ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ .
    ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΧΑΖΑΡΟ ΧΑΧΑΝΟΙ ,ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ .
    ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ .
    ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΙΜΟΜΙΧΤΗΣ .
    ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ !
    ΜΙΑ ΖΑΒΟ ΚΛΩΝΑΡΑ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ .
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ,ΤΗΝ ΤΡΑΒΕΣΤΩ .ΤΟΝ /ΤΗΝ ΚΑΜΑΛΑ .
    ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ,ΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ,ΚΕΡΔΙΣΑΝ ;
    ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΕΙΚΟ ! ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΑΚΕΙΚΟ .
    ΔΙΟΔΟΤΕ ! ΣΗΜΕΡΑ ,ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ;
    ΟΧΙ ;;
    ΑΣΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΝΟΚΑΝΑΛΑ .ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΘΟΥΝ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ! ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρείς ότι η πρόεδρος είναι εργαστηριακό υβρίδιο μαιμούς με ρεπτιλοειδές;

      Διαγραφή
  4. Ο κόσμος είναι σε μακρά χειμερία νάρκη. Τόσα χρόνια τα ΜΜΕ εκφύλισαν τα ήθη και τα έθιμά μας. Τις αξίες μας. Ο λόγος, το ήθος και το έθος διαμορφώνουν τον έλλογο άνθρωπο σε πολίτη άριστο.Μόνο το έθος να αλλάξεις, άλλαξες τον άνθρωπο και μια ολόκληρη κοινωνία.
    Τα reality από συναγωνιστές μας έκαναν ανταγωνιστές. Μας καλλιεργούν τον ναρκισσισμό, βλέπε GNTM. Την λαιμαργία με τόσα μαγειροριάλιτι. Την προστυχιά και την ατιμία με το bachelor. Τον βρώμικο ανταγωνισμό στην άθληση, survivor. Την υποταγή σε αυθεντίες αμφιβόλου ποιότητας που όμως έχουν καρέκλες, voice. Τα χρηματικά έπαθλα πάντα και τόσα άλλα με σκουλίκια, κατσαρίδες και αφρούς ξυρίσματος.

    Κατάφεραν και άλλαξαν το έθος μιας ολόκληρης κοινωνίας γι αυτό δεν αντιδρά κανείς. Εκτονώνονται πληκτρολογώντας και επιστρέφουν στην λήθη τους όλοι. Κανένας στον δρόμο κι ας πεινάνε. Αυτοί γίναμε.Απλό, λίγο χρονοβόρο κι εύκολο. Παίρνεις την συνταγή της ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ την γυρνάς τούμπα και ...θαύμα! Θαύμα με όπλα Ελληνικά και πανάρχαια...Είναι τόσο πανούργοι κι εμείς τόσο εύπιστοι κι ανόητοι.
    Πάμε τώρα για παρηγοριά σε καμιά προφητεία, να φιλήσουμε και καμιά παντόφλα να σωθεί το έθνος.Αλοίμονο...

    ΕΚΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποκλίνομαι..
      Εκατη!!

      Υπαρχουν και.**ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ**

      .. ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.. ΕΛΛΗΝ..

      Διαγραφή
    2. ΕΚΑΤΗ...
      ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ``ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ-ΔΙΑΓΚΩΝΙΣΜΟΥΣ'' ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΑΛΙΤΥ [ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΣΟΟΥ] ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΧΙ, ΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΤΩΝ ``ΣΟΦΩΝ'' [ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ-Η ΟΧΙ] ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΤΟ 1905 ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΤΥΠΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.
      ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ.
      ``ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΛΕΕΙ, ΜΕ ΦΤΗΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ''
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    3. Μην μου λέτε τέτοια! Ντρέπομαι...αλήθεια.
      Ειναι απλό. Συγκρινουν ανόμοια πράγματα και χρησιμοποιούν σοφιστείες για να επιχειρηματολογήσουν. Όλα τα επιχειρήματά τους καταρρίπτονται εύκολα.
      Αν στα σχολεία μας απλοϊκα κι εύκολα διδασκόταν το πρώτο συλλογιστικό σχήμα, οι σοφιστικοί έλεγχοι, η αντίφαση και ψίγματα απ τις κατηγορίες του Αριστοτέλη, δεν θα πέρναγαν οι μπούρδες που μας σερβίρουν. Δεν το κάνουν όμως. Δεν θέλουν να ασκουμε την Λογική.
      Ευτυχώς έχω δικούς μου ανθρώπους νέους και τους μιλάω συνεχεια. Μαθετε να συλλογίζεστε σωστά, μονολογώ μονότονα καθημερινά και επιμένω πως δεν συγκρινουμε ποτέ ανόμοια πράγματα, ούτε βαφτίζουμε τον εκβιασμό δίλημμα κι αμφιβολία.
      Ή το ναι ισχύει ή το όχι. Νόμος της Αντιφάσεως. Αν ισχύει το Ναι, τότε ελέγχουμε τις ποιότητες της ουσίας. Το ποτήρι δεν είναι ούτε μισογεμάτο, ούτε μισοάδειο. Ή έχει ή δεν έχει νερό. Αν έχει νερό τότε ορίζουμε το ποσόν του. Διότι είναι όν, είναι ουσία με 4 αίτια που αποτελούν τους μέσους όρους Β του Α συλλογιστικού σχήματος και όχι μη όν.
      Αυτά σας ζάλισα, πάω τώρα να μαγειρέψω και να τινάξω κανένα χαλάκι!

      ΕΚΑΤΗ

      Διαγραφή
  5. Άσχετο, να δείτε την εκπομπή αυτή από το λεπτό 45:00 και μετά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:
    https://www.ertflix.gr/synenteyxeis/sta-akra/sta-akra-kyriakos-pierrakakis-theofanis-tasis/
    Όποιος δεν κατάλαβε τι μας περιμένει στο μέλλον, ας ξεβουλώσει τα αυτιά του και ας κάτσει να ακούσει πολλές φορές τι λέει αυτός ο κύριος για τα τσιπάκια που θα μας βάλουν. Από ό,τι φαίνεται το έχουν για δεδομένο! Είναι θεότρελοι οι άνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΛΙΘΑΡΙΑ ΓΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΗΘΙΚΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
    ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
    ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. ΙΑΤΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΚΗΣ-ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ-ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    https://www.youtube.com/watch?v=YVfPAMeELl0

    ---------------------------------------------------


    AΠΟ ΤΟ ΡΙΚ-ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ( Ο ΘΗΛΥΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ )

    ΔΡ.ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΚΗΣ ΕΙΠΕ :(ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ) ( Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ,ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ )

    https://www.youtube.com/watch?v=yumk1xwi8uk

    ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ(ΞΕΦΤΙΛΑ)

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΤΕΣΤ......ΑΠΟ ΤΟ 2017.
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ@ΩΙΟ??????

    https://kyklwpas.blogspot.com/2020/09/covid19-2017-2020-upd.html

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το μαρτύριο του Κατσίφα να πληρωθεί
    δεν θα τον ξεχάσουμε είναι μάρτυρας της Ορθοδοξίας και του Ελληνικού Εθνους πάλεψε για την σημαία με τον σταυρό, τον είχαν δεμένο με μεμβράνες και του σπαζαν το σώμα με ρόπαλα
    δεν θα ξεχασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θράκη έχει δοθεί αλλά τώρα θα βάλει υπογραφή Ο ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2020/11/blog-post_69.html#more
    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  12. Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ....
    ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2020/11/1_5.html


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ κυριλέ άρθρο, αλλά δε φταίει ο κ. κούλης. Τον κορονοιό σπρώχνει παγκοσμίως ο Τόνυ ο Φάτσας, εξ Αμερικής. Ο κ. κούλης προς τιμήν του είπε: "καρπαζώστε εμένα αλλά σεβαστείτε τους επιστήμονες". Και δόξα τω Θεό, η Ελλάδα έχει φοβερούς επιστήμονες. Ειδικά τα νέα μυαλά της, που τα αρπάζουν σαν μπακλαβαδάκια οι ξένες χώρες, θα μας σώσουν όλους. Θα ανεβάζουν τη μνήμη και την προσωπικότητα μας στο κλάουντ και θα στέλνουν το αδηφάγο και ποταπό σώμα μας στην κόλαση. Ποιός αγαπεί την οικονομία τότες...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή