«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. !!


https://www.youtube.com/watch?v=bs0ytCAEDH0


 

16 σχόλια:

  1. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει ένας Ρότσιλντ αλλά πολλοί. Τώρα δύο κλάδοι Αγγλίας, Γαλλίας, με το Γαλλίας επἐκταση σε Ελβετία. Ο πατέρας του Ιακώβ, Βίκτωρ, είχε συγκροτήσει ομάδα κατασκόπων υπέρ της Σοβιετικής Ενώσεως, Φίλμπυ κλπ. Μητέρα του η λαίδη Χάτσινσον σε τρίτο γάμο της με τον εικαστικό ακαδημαϊκό Νίκο Χατζηκυριάκο-Γκίκα.
      Τρεις θυγατέρες διαθέτει από μη Εβραία σύζυγο. Εδώ επισημαίνουμε ότι οι Ρόθσιλντ δεν επιτρέπουν στα γυναικεία μέλη της οικογενείας να ασχολούνται με επιχειρήσεις. Ο υιός εγκατεστημένος στην Ελβετία ασχολείται με τις επιχειρήσεις.
      Το Ροθσιλντ ελληνιστί αποδίδεται Ερύθρασπις.

      Διαγραφή
    2. @ Ανώνυμος 20 Νοεμβρίου, 2020 15:27

      Σιγά που θα τους προσδιορίσουμε μ' αυτήν την υπέροχη ελληνική λέξη, με τις υψηλές δονήσεις. Κοκινοασπίδες (με ένα κάππα) και πολύ τους πάει. Αν και καταλληλότερο βρίσκω το "ακατονόμαστοι".

      μνκ

      Διαγραφή
  2. https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/936303_ehei-hasei-teleios-o-t-mpainten-thelei-na-valei-maska-se-350-ekat Πατριωτικό καθήκον η χρήση μάσκας σύμφωνα με τον κοιμισμένο Τζο. Τα ίδια ακριβώς δεν μας είπε και ο δικός μας ο βρυκολα-Κουλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Επ' αυτού που είπε ο Ηλίας plus plus plus, έχω να προσθέσω τα εξής:

    Έμ;! Πώς θα ήταν διαφορετικά; Αφού μέχρι κι η Ναυμαχία του Ναυαρίνου έγινε γιά να μη χαθούν τα δάνεια "της Ανεξαρτησίας", που χορήγησαν οι Ρότσιλντ του Λονδίνου! (Αν έσβηνε το 1821, οι Ρότσιλντ θα έμεναν με παλιόχαρτα στα χέρια.)

    Είναι σε λίγους γνωστό ότι ο ναύαρχος Κόδρινγκτων (ο νικητής της ναυμαχίας) ανεκλήθη στο Λονδίνο καί πέρασε ναυτοδικείο, διότι παράκουσε διαταγές να μην ανακατευτεί! Αλλά προσέξτε: ναυτοδικείο κεκλεισμένων των θυρών!!!
    Μετά από τρείς ώρες ακοραματικής διαδικασίας ...αθωώθηκε, κι έκτοτε δεν τον ξαναενόχλησε κανένας. (Μάλλον έρρευσε -σε ναυτοδικαστάδες καί ναυαρχαίους- ...παρθένο ελαιόλαδον Καλαμάτας, από το κτήμα ντέ Ρότσιλντ! Lol!!!)

    Επίσης είναι ελάχιστα γνωστό, ότι ακόμη κι ο Καποδίστριας ήρθε στην Ελλάδα επάνω σε Αγγλικό πολεμικό πλοίο. Οπότε, ποιός ξέρει τί υποσχέσεις έδωσε, ακόμη κι αυτός...

    Έκτοτε, ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ οι εκάστοτε πρωθυπουργεύοντες είναι τα μαντρόσκυλα της αγγλίτσας καί των ηπαπάρα, θέλουν-δέ θέλουν. (Μας φυλάνε, να μή φύγουμε απ' το τρελλάδικο.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα
      Ωραίος!

      Πολύ καλημέρα και από ολους εμάς!
      Μάς έλειψες..

      Διαγραφή
  4. Αντικοινωνικός20 Νοεμβρίου, 2020 12:55

    Για να τα λέμε με το επώνυμο τους , εδώ δεν χρειάζεται μαγείρεμα ..

    Η συνταγή είναι γνωστή , Μίζα , ρουσφέτι , επίδομα..

    Ο νέο Έλληνας , ο πράγματι νέο Έλληνας είναι πιο διεφθαρμένος από τους διεφθαρμένους.

    Τα άρματα θέλουν και αλογατα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα τρία δάνεια του Αγώνος από Νάθαν Ρόθσιλντ, τον πρώτο στην Αγγλία, από τον μη Εβραίο Λόχαν και από τους Ρικάρντο, Εβραίοι σεφαραδίτες τραπεζίτες του Άμστερνταμ.
    Το πρώτο επίσημο δάνειο το 1833 από τον Τζαίημς Ρόθσιλντ της Γαλλίας. Ο μικρός αδελφός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ιγνατίου είπε πως θέλει να γίνει γρήγορα πρόεδρος ο μπάιντεν, γιατί θέλει να σταματήσει όλο το "σκηνικό" με τους οπαδούς του Τραμπ που ξεσηκώνονται για να καθίσουν πάλι "στ' αυγά τους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο μπαιντεν θα παρει τ @ρχιδι@ μας και 3 αυγα τουρκιας

      Διαγραφή
  7. Οι τραμπικοί είναι το νέο βαθύ κράτος που κρατά πολλά στοιχεία και αποδείξεις και παλεύει για τις στοιχειώδεις ανθρώπινες ελευθερίες, όταν ο Θεός σου δίνει αυτεξούσιο, το να καταργείς με δόλο, απάτη, χούντα τις ανθρώπινες ελευθερίες είναι σα να κλωτσάς τον Δημιουργό, και ο Μπάιντεν να βγει, η ισχύς είναι των Τραμπικών, και θα είναι πολύ δυνατή ως αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι μικρές λεπτομέρειες που τους δίνουν χαρά
    Μην τους λέτε δημοσιογράφους ή δημοσιο τιδήποτε
    Υπάλληλοι μισθωτοί των μμε είναι όπως οι πλασιέ των εκδοτικών παλαιότερα οι ντίλερς των τάπερ, οι σπόνσορες των ποδοσφαιρικών, σπήκερς κλπ
    Προσβάλλονται λογοτέχνες, λόγιοι, ιστορικοί, έντιμοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι αιώνων που αρθρογραφούσαν και είχαν παιδεία, ήθος, μάλιστα πολλοί αφιλοκερδώς
    Αυτό θέλουν, μην τους κάνετε το χατίρι αποκτούν υπεροχή γιατί γίνεται το δικό τους μέσα από σας
    Δεν χρειάζεται να ανατινάξουν το Λούβρο, μπορούν να γεμίσουν με εκτρώματα μουσεία και να σας κάνουν να τα θαυμάζετε
    Εσείς θα τα θαυμάζετε και θα τα διαφημίζετε;
    Φιλικά πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντικοινωνικός20 Νοεμβρίου, 2020 21:50

    Πράκτορες είναι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.....

    https://sinomosiologos.blogspot.com/2020/11/blog-post_142.html
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=sb9jRqgDOJ8




    ------------------------


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ......
    ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ......

    .https://humansarefree.com/2020/11/davos-the-great-reset-and-the-plot-to-cancel-trump.html

    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://odysseiatv.blogspot.com/2020/11/dr-roger-hodkinson-covid.html

    ΔΕΙΤΕ KI`AYTO.....

    Η ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή