«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΎΝ ΤΟΝ ΝΤΌΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!(?)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΉΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΕΙΔΙΚΆ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΈΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΓΝΏΜΗ.... ΜΙΑ ΟΜΙΛΊΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΊΞΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ! ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΆ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΈΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ! Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΉΣΕΙ ΤΟΣΟ ΕΎΚΟΛΑ 🌏 Johnny Williams

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=200363848242601&id=100048069610537&sfnsn=mo

4 σχόλια:

  1. Να ξερετε πως η αμερικη δεν ειναι ο τραμπ αλλα το βαθυ σιωνιστικο κρατος.εχουν απλωσει την καταστροφη και την δυστυχια σε ολον τον πλανητη γη.εχουν φτιαξει μεχρι και εκκλησιες του οξωαποδω.να ξερετε πως η αμερικη θα γινη μερικη.κουμαντο τα συμπαντα τα κανη ο παντοκρατορας ιησους χριστος και οχι ο κοσμοκρατορας διαβολος.ο τραμπ οσο αφορα την ελλαδα εταξε πολλα στον τουρκο.οι ξενοι και δηθεν συμμαχοι ελεω ανθελληνικων και αλοδαπων κυβερνησεων διαμελιζουν την ελλαδα κατα το δοκουν οποτε μην χαλατε φαια ουσια για ξενους ηγετες αλλα τι θα κανουμε εμεις εδω στην ελλαδα ως ελληνες.οι πολιτικοι απαντες πρεπει να φυγουν εξορια.μολυνουν.ανακαμψη με αυτους δεν θα δουμε ποτε.ειναι μασονοι και μπαινοβγαινουν στις στοες.συγκεντρωθειτε στα δικα μας προβληματα και πως θα τα επιλυσουμε.αν θελετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1, Αμερική είναι ο Τραμπ και οι πατριώτες στην πλειοψηφία τους Αμερικανοί. Το σιωνιστικό σπυρί θα ξεριζωθεί από αυτή τη μεγάλη χώρα και η κατάσταση θα γίνει ΑΜΕΣΑ ντόμινο και στην Ευρώπη.

      2, Οι προφητείες δόθηκαν από τον Θεό για να κινητοποιηθούν κάποιοι παράγοντες και οι λαοί και να τις ανατρέψουν.

      3, Τίποτα δεν έταξε ο Τραμπ στην πραγματικότητα στον Τούρκο. Απλά τον εκμεταλλεύτηκε και σχεδιάζει μαζί με τον Πούτιν να τον ξεσκίσουν μέσα στο 2021. Ο Μπάιντεν είναι αυτός που ήδη ξεκίνησε τις αγκαλιές με τον Τούρκο και σχεδιάζει να γενοκτονήσει τους Έλληνες με την ισλαμοβρωμιά που θα εξεγερθεί.

      4, Εμείς στην Ελλάδα, μόνοι μας ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όπως έχουν πια τα πράγματα, και δεν θα μπορούμε σίγουρα πια να κάνουμε απολύτως τίποτα στον αιώνα τον άπαντα ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ.

      5, Οπότε μάς αφορούν και μάς ΠΑΡΑ-ΑΦΟΡΟΥΝ αυτά που γίνονται στην Αμερική. Ποιος θα στείλει την καθεστωτική βρωμιά της Ελλάδος στην εξορία ή στη φυλακή.. εγώ;..εσύ..οι παρτάκηδες όλοι γύρω μας που σε ρουφιανεύουν αν δεν φοράς μάσκα;;..
      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

      ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΔΥΝΑΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ, ΑΝΔΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

      Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε ΠΙΑ!

      Διαγραφή
    2. https://topothoumeno.blogspot.com/2020/11/blog-post_422.html

      Διαγραφή
    3. Αντιγράψτε καλύτερα το κείμενο ή μέρος του, από το ιστολόγιο topothoumeno, γιατί η γκουγκλ μάς λέει:Η πρόσβαση σε αυτό το ιστολόγιο επιτρέπεται μόνο σε προσκεκλημένους αναγνώστες

      Διαγραφή