«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΓΙΑ NA ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ, ΑΦΥΠΝΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ! !

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ)

10 σχόλια:

  1. Αποψε στην ενημερωση τυπου για τον κουραδοιο, ο Δυσκοιλιας και ο Αρκουμανεας ηταν σαν κλαμενα νινια και οι δυο!!! Κλαινε τους 87 αποθαμενους απο και με κουραδοιο η πεφτει πολυ ξυλο;;; Απαντηστε μου, για να ηρεμησω, γιατι πολυ τους λυπηθηκα τους κακοριζικους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιθανόν να έχουν εσωτερική πληροφόρηση από το μέτωπο των ΗΠΑ και ξέρουν ότι αν αρχίσει η ανατροπή, θα φθάσει μέχρι και σ' αυτούς.
      Ή ίσως τους είπαν οι δικηγόροι τους, ότι κινδυνεύουν από μηνύσεις και αγωγές πολιτών.
      Ή πάλι πληροφορήθηκαν ότι κάποιοι υψηλοί προστάτες τους δεν απαντούν στο τηλέφωνο.
      Έπαιξαν κι αν χάσουν, θα πληρώσουν.

      Διαγραφή
    2. Ποσο μεσα εισαι αγαπητη

      Διαγραφή
  2. Οσο για το video, το εχω δει παληοτερα και βεβαιως δεν θελουν την οποιαδηποτε θεραπεια που προτεινεται, αλλα τα εμβολιακια, που θα κανουν ολες τις δουλειες μαζι!!! Και αλλαγη του DNA μας και ζομποποιηση και σκλαβοποιηση και μειωση του πληθυσμου και παγκοσμιο ελεγχο και πολλα λεφτακια!!! Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που ο κτηνιατρος την εκανε με ελαφρα πηδηματακια και πουλησε τις μετοχες του της Pfizer!!! Επισης, γιατι αυτο το υπεροχο, αποτελεσματικο εμβολιο δεν το κανουνε και στον Τζερωνυμο και του παραγγελνουν τα ιδια φαρμακα που πηρε ο Τραμπ και εγινε καλα απο τον κουραδοιο οεο;;; Φοβαται ο γερο τραγος, οτι θα παει ακλαυτος;;; Αυτο ετσι και αλλιως δεν το γλυτωνει!!! Ιδιοις εξοδοις θα αγορασουμε πισσα και πουπουλα για ολους, πριν το ταξιδι τους, γιατι ως γνωστον το ασπρομαυρο, ειθισται για βραδυνες επισημες εμφανισεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι για όλους αγαπητή τα εμβόλια
      Θα σου αρέσει Ταύρε και οι σύνδεσμοι που έχει μέσα γιατί αφορά και τον Τραμπ και αφορά την θεραπεία
      http://oimos-athina.blogspot.com/2020/11/blog-post_758.html
      σχόλιο πάνω στο σύνδεσμο
      Ποιος αντικαθιστά τον αρχιεπίσκοπο αφού είναι ασθενής;
      Η Εκκλησία έχει κανόνες, επείγει σύνοδος
      Αν αρρωστήσει ο πρωθυπουργός η χώρα θα μείνει ακυβέρνητη;
      Η καθυστέρηση είναι αδικαιολόγητη οι μητροπολίτες έπρεπε να ενεργήσουν άμεσα χάθηκε πολύτιμος χρόνος, ο πατριάρχης ακόμα σιωπά για το ποίμνιο του;

      Διαγραφή
    2. γιατί ντε δεν κάνει το εμβόλιο της Φάιζερ ο πολύτιμος αρχιεπίσκοπος που έκλεισε τους ναούς πρώτος στην ιστορία;

      Διαγραφή
    3. Τζερώνυμο και Αναστάσιο.. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ (ΑΤΑ 🤣 )
      ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΙ.

      Διαγραφή
    4. Όσο για το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", αυτό πια έχει καταντήσει "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ"

      https://www.pronews.gr/thriskeia/938432_tin-epomeni-evdomada-tha-lavei-exitirio-apo-ton-eyaggelismo-o-arhiepiskopos

      ΤΟΥ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΟΡΟΣ" ΜΑΛΛΟΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ 20ΧΙΛΙΑΡΑ (ΕΥΡΩ) ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ 2ΧΙΛΙΑΡΑ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ "ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΚΟΒΙΝΤ ΚΗΔΕΙΑΣ" 🙃

      Διαγραφή
  3. Το βιντεο δεν μπορεί να σταλθει μεσω του facebook. Ποσο γελοίοι ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρύβουν τη θεραπεία του Κορωναιου για να προωθούν μάσκες και εμβόλια. Πόσα έχει πάρει ; Πόσα παίρνει; Άρα υπάρχει ιός και τον κρύβουν ; Ε ρε μονοβολα που θα έρθουν , ε ρε κουμπότρυπες σε κάθε πουτανα που θα έλθει

    Κοντά είναι περιμένετε πουτανες αρσενικές και θηλυκές

    ΑπάντησηΔιαγραφή