«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Προς "Μπαϊντενικό" μαλακισμένο...

"Δεν υπάρχει" το σχόλιο αυτό λέμε.. Ναι, το παρακάτω κειμενάκι είναι σχόλιο στο μπλογκ 'Δελτίο των 11' του αγαπητού μας Σπύρου Χατζάρα. Είναι απάντηση σε ένα τρολλ. Τόσο σιχαμερό τρολλ.. που του ξεφεύγει σε κάποια στιγμή η φράση " Το να παει ο τραμπ σε δικαστηρια να βρει το οποιο δικιο του, το να παει η χρυση αυγη στο εφετειο, ειναι σαν να πανε κυπριοι σε δικαστηριο του τουρκικου κρατους και να ζητησουνε πισω με δικαστικη αποφαση να τους επιστραφει η κερυνεια και ο λαπηθος καραβας που κατεκτησαν με αιμα τουρκικο και πολεμο σε μαχες οι τουρκοι " (!!) Η ανάρτηση του Σπ.χατζάρα, στην οποία βρίσκονται τα σχόλια, έχει τίτλο "ΜΠΡΑΒΟΚουλι Εφιαλτάκης: Στόχος να διαχειριστούμε την πανδημία χωρίς να υπονομεύσουμε θεμελιώδεις ελευθερίες των μουσουλμάνων, των Λάθρο(μεταναστών) και του Ρουβίκωνα. "




Ανώνυμος είπε... 

 

Προς "Μπαϊντενικο" μαλακισμενο.

Τα ψηφοδελτια των εκλογων στις ΗΠΑ ειχαν τυπωθει μ' ενα αορατο στο γυμνο ματι νερογραφημα οπως τα χαρτονομισματα.
Οι "χιλιαδες επιστολικες" ψηφοι που ηρθαν νυχτα κατοπιν εορτης υπερ του γεροντοξεκουτη Μπαϊντεν ΔΕΝ εχουν ΑΥΤΟ το νερογραφημα, καρακαρφωμενη αποδειξη ομοσπονδοιακης ΑΠΑΤΗΣ απο τους Δημοκρατες της κλεψιας και της απατης. Μην πας μακρια να καταλαβεις ΤΙ εννοω, ριξε μια ματια στο δικο μας κλεφτο "τοξο".
Τωρα,
η Δικαστης Εϊμυ Μπαρετ που προσφατατα διοριστηκε στο Ανωτατο Δικαστηριο των ΗΠΑ ειναι ΚΑΙ ειδικη στην εγκληματολογικη ερευνα, "forensic science" το λενε οι κουτοφραγκοι, που μπορουν να σου αποδειξουν π.χ. ποιας ηλικιας ειναι ενας σκελετος που βρηκαν αρχαιολογοι στην Μαδαγκασκαρη ή ΠΟΙΟΣ πατησε την σκανδαλη του οπλου μιας δολοφονιας!

Οποτε ο μιστερ Τραμπ, ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΑΝ υπεδειξε και εν συνεχεια η Γερουσια διορισε στο Ανωτατο Δικαστηριο της Αμερικης.

Τωρα παρε πατατατακια τσιπς κι αραξε να το διασκεδασεις κι εσυ ή φορεσε μια πλερεζα και βαψτην οτι χρωμα θελεις γιατι προβλεπω να κλαψουνε αλαφουζο-ενημερωτουδες και νεοκοπες μανουλες.
Νυφευμενες και μη.
Βιζιτες και πουτανες.
Ξανθειες και μελαχροινες.
Μαζι τους και ο ζαιος Στρατακης.

Ααααα και στο Ανωτατο Δικαστηριο των ΗΠΑ δεν υπαρχουν Λεπενιωτισες!



Γιουφτος μετα των μαϊμουδων του του, αραχτοι στην περγκολα του τσαντηριου τους.


ΥΓ
Μωρη Κουλιτσαααααα!
Τραβα μωρη να αγορασεις κι αλλα πατατακια τσιπς και μια κασα μπυρες απεναντι στου κυρ-Μητσου το μπακαλικο! 

 

3 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΡΝΟΓΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ.

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΟΥΦΤΩΝΕΙ Ο ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ BIDEN, ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΟΦΙΜΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑ ΣΑΠΙΛΑ ΑΠΟ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΡΝΟΓΕΡΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΑΓΩΝ,
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΨΟΦΙΜΙ ΣΑΠΙΕ BIDEN,
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπαρχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρια απο αυτην, για να παρει την σκυταλη ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ "ΥΠΕΡΟΠΛΟ" ΤΟΥ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ "ΓΕΝΝΗΣΑΝ" ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Ξεφτυλιστηκαν σε ολον τον πλανητη.Φανηκε ο κωλος της μαιμους demokracy..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΛΙΑ ΜΟΥ !.
    ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΙ DEMON 😈😈😈😈😈😈 KRATS.
    ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ :
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΙΜΟΜΙΧΤΕΣ ,ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ,ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ.
    ΡΕ ΠΑΝΑΓΟΟΟΟΟΟΟ !
    ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή