«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες δεν επιβάλλουν γενικό εγκλεισμό! _ Εδώ γιατί τέτοια σκληρότητα μέτρων...;;


Tα εγχώρια ΜΜΕ θέλουν να μας πείσουν πως όλες οι χώρες της Γηραιάς Ηπείρου βρίσκονται, λίγο πολύ, σε λοκντάουν και η Ελλάδα δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να ακολουθεί τον ευρωπαϊκό δρόμο. Ως συνήθως, η αλήθεια είναι διαφορετική. Στην πραγματικότητα, η Ελλάδα είναι η εξαίρεση σε ευρωπαϊκό επίπεδο και όχι ο κανόνας, καθώς η χώρα μας ξεχωρίζει για την σκληρότητα των μέτρων που έχει πάρει. Και αυτό,  δεν το λέω για καλό.
 
Σύμφωνα με το δείκτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης που μετράει την αυστηρότητα των κυβερνητικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊου, σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται, μαζί με τη Γαλλία, στη δεύτερη θέση πανευρωπαϊκά με 78,7/100. (πρώτη η Ιρλανδία με 81,48 https://www.bsg.ox.ac.uk/…/coronavirus-government… ) . Και ενώ την προηγούμενη άνοιξη ήταν μόνο η Σουηδία, σήμερα μια σειρά από χώρες ακολουθούν διαφορετικές προσεγγίσεις. Έγραψα τις προάλλες για τη Νορβηγία και τη Φινλανδία που, από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα, η πολιτική τους στο μέτωπο του κορωνοϊου είναι πιο φιλελεύθερη και από της Σουηδίας. Υπάρχει και η Ελβετία, την οποία ο διεθνής Τύπος αποκαλεί “νέα Σουηδία”, καθώς η ζωή στα περισσότερα καντόνια κυλάει σε φυσιολογικούς ρυθμούς και οι επιχειρήσεις, τα μαγαζιά, τα μπαρ και τα εστιατόρια παραμένουν ανοιχτά. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, οι “ειδικοί” της δικής τους Επιτροπής Σοφών ζήτησαν την επιβολή πιο αυστηρών μέτρων αλλά ο Υπουργός Οικονομικών τους χαρακτήρισε “κοντόφθαλμους, ηθικολόγους και ξερόλες” και τόνισε ότι ένα νέο λοκντάουν θα ήταν καταστροφή. (https://www.telegraph.co.uk/…/switzerland-dubbed-new…/.
 
Και αν αυτές οι χώρες σας φαίνονται πολύ μακρινές , ας έρθουμε στη γειτονιά μας. Έχω ξαναγράψει για τη Σερβία, όπου παρά την αύξηση των κρουσμάτων, η κυβέρνηση της χώρας αρνείται να επιβάλλει λοκντάουν επικαλούμενη οικονομικούς λόγους. Και δεν είναι η μοναδική χώρα στα Βαλκάνια που ακολουθεί τέτοια πολιτική. Στην Κροατία, όπου ο δείκτης αυστηρότητας φτάνει μόλις στο 31,48, πριν λίγες μέρες ο Υπουργός Υγείας απέκλεισε κατηγορηματικά νέο λοκντάουν ή απαγόρευση της κυκλοφορίας (https://www.croatiaweek.com/croatias-health-minister…/ ). Στη Βουλγαρία, με το δείκτη αυστηρότητας στο 48,15, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι δήλωσαν και εκεί ότι δεν σκοπεύουν να επιβάλλουν λοκντάουν (https://www.novinite.com/…/Economy+Minister%3A+At+This…) Ακόμη και στην πιο αυστηρή Ρουμάνια (ο δείκτης στο 64,81), ο Πρόεδρος της χώρας απέκλεισε νέα καραντίνα τώρα ή τα Χριστούγεννα, ενώ στο πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση τα μαγαζιά παραμένουν ανοιχτά και απλά κλείνουν στις 9. (https://www.romania-insider.com/total-lockdown-romania…). Και προσοχή, τα πιο ήπια μέτρα δεν σημαίνουν ότι αυτές οι χώρες βρίσκονται σε πιο πρώιμη φάση της επιδημίας και σύντομα θα ακολουθήσουν τον δρόμο της Ελλάδας. Τόσο η Ρουμανία, όσο και η Κροατία και η Βουλγαρία, έχουν χτυπηθεί από την επιδημία πολύ πιο σκληρά από την Ελλάδα, έχουν περισσότερους νεκρούς και περισσότερα κρούσματα, και όμως η λύση του λοκντάουν είναι εκτός συζήτησης τουλάχιστον μέχρι τώρα.
 
Αυτό που βλέπουμε σήμερα στην Ευρώπη είναι πως η ορθοδοξία των λοκντάουν είναι πια παρελθόν. Πολλές κυβερνήσεις, μετά την εμπειρία της άνοιξης, έχουν καταλάβει πως μπορούν να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό και χωρίς να καταφύγουν στη μεσαιωνική μέθοδο της καραντίνας (από τον Μάιο, η γενική διευθύντρια του νορβηγικού ΕΟΔΥ, Camilla Stoltenberg, παραδέχτηκε πως η Νορβηγία θα μπορούσε να περιορίσει τον ιό και χωρίς να επιβάλλει lockdown και όπως φαίνεται σήμερα η χώρα ακολουθεί αυτή τη γραμμή.
 
Πολλές κυβερνήσεις ξέρουν πια, από πρώτο χέρι, πως το λοκντάουν δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει, γι’ αυτό κάνουν ό,τι μπορούν για να το αποφύγουν. Αντίθετα, στην Ελλάδα, φαίνεται σαν να μην έχουμε διδαχτεί τίποτε από όλους αυτούς τους μήνες, φαίνεται σαν να είμαστε ακόμη κολλημένοι στις “ένδοξες” ημέρες του Μαρτίου. Μια κυβέρνηση ανίκανων και εμμονοληπτικών, που δεν έκανε τίποτε για να προετοιμάσει την χώρα για το δεύτερο κύμα της επιδημίας και δρα πια υπό το κράτος του πανικού, κατέφυγε ξανά στην ξεπερασμένη και εύκολη λύση του λοκντάουν και, ελαφρά τη καρδία, καταστρέφει την χώρα.
 
 

 

22 σχόλια:

  1. Καταστρέφει την χώρα, γιατί ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ! ..Μην τα ξαναλέμε αρθρογράφε μου.. Ευχαριστούμε πολύ πάντως για τα λοιπά ευρωπαϊκά στοιχεία.

    Είναι δυστυχώς υποχρεωμένος ο κάθε ένας που αναρτεί γνώμη στα κοινωνικά δίκτυα, να είναι "με το σεις και με το σάς" και με διατύπωση που δείχνει απορία, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΜΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ _Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Η Τ Η Ρ Ι Ο !!!. Αλλιώς.. τού έχει φάει η μαρμάγκα το ποστ ή τον λογαριασμό. Ναι, αυτή η μαρμάγκα με την διχαλωτή γλώσσα και την φωλιδωτή ουρά..αλλά κυρίως ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΜΨΗ ΤΗ ΜΥΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Έχει ανεβάσει σήμερα ένα εξαιρετικό άρθρο ο αμαζόνιος, συνοδευόμενο με διάφορα links για σχετικά θέματα :

    https://amazonios.net/opoios-den-tha-echei-taytotita-emvoliasmoy-den-tha-yparchei-kamia-synallagi/#comment-3280

    Ότι προλάβουμε να πληροφορηθούμε πριν τα εξαφανίσουν οι αλήτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντικοινωνικός19 Νοεμβρίου, 2020 19:55

      Το άρθρο είναι εξαιρετικό ..

      Πλέον όμως η περίοδος αφύπνισης έχει περάσει σε άλλο επίπεδο ..

      Υποχρεωτικό δεν θα είναι ΤΙΠΟΤΑ!!

      Διότι πολύ απλά και εύστοχα όπως λένε οι Άγιοι άνθρωποι που έφτασαν σε μεγάλα πνευματικά επίπεδα , η ελεύθερη βούληση και το αυτεξουσιο δεν παραβιάζεται ούτε από τον Θεόν ούτε από τον Διάβολον.

      Επομένως και οι δύο ζητούν την συγκατάθεση μας.



      Η μέθοδος του διαβόλου έχει ως εξής : Συνύπαρξη - Διάλογος - Διείσδυση - Ανατροπή .!!

      Εάν επιτρέψουμε να συν υπάρξουν στην καρδιά μας που είναι κέντρο φυσικό , παρά φυσικό αλλά και υπέρ φυσικό , σκέψεις αιρετικές , τότε αμέσως ανοίγουμε έναν διάλογο από τον οποίο ο συνομιλητής διεισδύει στα βαθύτερα μας και μας ανατρέπει ..

      Έτσι λοιπόν ή θα πάρουμε τα βουνά όπως αναφέρει και ο αρθρογράφος ή θα μπούμε στη διαδικασία της συνύπαρξης και του διαλόγου και εν τέλη θα πέσουμε..

      Αντίσταση !! Είναι καιρός διωγμών ..

      Είναι εποχή νέων Ηρώων , νέων Μαρτύρων !!!

      Ζήτω η επανάσταση του 1821 !!!

      Ζήτω η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!


      Διαγραφή
  3. Αντικοινωνικός19 Νοεμβρίου, 2020 19:26

    Επίδειξη δύναμης ονομάζεται.

    Αρκετά στοιχεία έχουν βγει στη δημοσιότητα ανά καιρούς με τα σχέδια των της ελίτ, κατά του ελληνισμού που είναι ο τελευταίος όρθιος πυλών επάνω στη ρημαγμένη αυτή γη .. Αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίστηκαν ψευδή , έπειτα , συκοφαντικά , στη συνέχεια απαραίτητα για την "ευημερία και ειρήνη " και σήμερα υλοποιούνται ...

    Όπως αναφέρει ορθώς ο οικοδεσπότης καταστρέφουν τον τόπο.. Σχέδια επί χάρτου .!!

    Παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας , απώλειας εδαφικής ακεραιότητας , αλλοίωση εθνικής ταυτότητας , παραχάραξη της ιστορίας , διάβρωση της παιδείας , αφομοίωση αλλοδόξου και αλλοθρήσκου στοιχείου εις την ελληνικήν κοινωνία , Γκέτο ποίηση , ισλάμοποιηση , Αναρχία , ομοφυλοφιλία κτλ κτλ ..

    Και τώρα ο φόβος και τρόμος που έχει πέσει στα κεφάλια των νέο Ελλήνων σαν " κεραυνός εν αιθρία " με τον Υιό της κορώνας να προστάζει και να διατάζει :

    Εγώ ειμί !! Πολιτικοί , δικαστικοί , θρησκευτικοί , στρατιωτικοί ταγοι έχουν δηλώσει υποταγή στην επιστημονική κοινότητα φίλε αρθρογραφε .. Γιατί ;;

    Γιατί αυτός, ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΝΟΜΙΖΕΙ , ότι αυτός είναι , και λύθηκε και διατάζει , κατά της ανθρωπότητας αλλά κυρίως κατά του Ελληνισμού κατα του Ιησού Χριστού !!!

    Ζήτω η επανάσταση του 1821

    Ζήτω η μία και αδιαίρετος Ελλάς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεπορτάζ για 3 γκράφιτι της Θεσσαλονίκης, ότι είναι και καλά οι 3 φύλακες της πόλης που φυλάνε την λιλίθ!!!
    Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΛΕΕΙ!
    Έχει το θράσος η βλαμμένη με το φίμωτρο να λέει ότι η λιλίθ είναι η παμπάλαια θρησκεία της Θεσσαλονίκης, η οποία είναι η άλλη Ιερουσαλήμ!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=8oXPWoyFaPc&feature=emb_logo
    Α. Τζίτζιφος: Θεσσαλονίκη – πόλη της Ολυμπιάδας, μητέρα του Μ. Αλεξάνδρου. Αδιάψευστος μάρτυρας, είναι τα νομίσματα της Θεσσαλονίκης (πάνω από 20 μετάλλια ) με μεγάλη ποικιλία πορτρέτων της και όπου σε κάποια από αυτά αναγράφεται αυτή της η ιδιότητα (ΘΕCCΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΩΚΟΡΟC). Ποια θρησκεία πρέσβευε εκεί, μας αποκαλύπτει άλλο νόμισμα Θεσσαλονικέων με την επιγραφή ΚΑΒΙΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φατσα φόρα. Στα @ρχιδια τους. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. χαχαχαχα και οταν τα ελεγες παλιοτερα σε λεγανε αντισιμητη. Ποιο λαρυγγι να πρωτοκοψεις

      Διαγραφή
    2. Πάντως αυτο με τα γκραφιτι μπορει να μην ειναι και μικρης σημασίας. Αναμεσα στα μερη στα οποια αναφερονται στο κ@λοπρωιναδικο πως εχουν ζωγραφισει τα γκραφιτι, υπάρχει μια εκκλησια που λέγεται Αγια Σοφία. Αν μαθαιναμε την ακριβη τοποθεσια των γκραφιτι θα είχαμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα. Ισως δημιουργουν αρνητικο πλεγμα.Ο εργ θα μπορουσε να μας διαφωτίσει..

      Διαγραφή
    3. some words of wisdom ΑΠΟ ΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΙΔΕΥΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ ΑΝΟΗΤΕΣ/-ΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ (ΠΑΡΑ)ΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΒΟΡΘΡΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΙΑ, ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΟ (δείτε τον συμβολισμό) ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑ (όχι ανεγκέφαλε, -η τηλεθεατή, -τρια, δεν έχει να κάνει με την πυτιρίδα) ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΓΝΩΣΗ" ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ.

      ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ: Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ.

      ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΛΕΕΙ: "ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ." ΤΙ ΥΠΕΡΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ποιοί είναι πια όοοολοι αυτοί;) ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΉΜ";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΑΛΙΣΤΑ. ΚΟΜΜΕΝΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΝΟΧΛΕΙ. ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΗΛΕ-ΠΟΠΟΛΟ. ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ.

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΤΡΟΦΉ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ" (ποιά σκέψη και από ποιούς δηλαδή; από τους τηλε-ανεγκέφαλους;;;) ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟΠΑΝΟ, ΕΧΩ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ.

      Διαγραφή
  5. Μήπως η απάντηση στο ερώτημα τού τίτλου του άρθρου (Εδώ γιατί τέτοια σκληρότητα μέτρων..;;)
    είναι 1)γιατί εμείς οι Έλληνες είμαστε μαλάκες ;; ή 2) γιατί στερούμαστε εκπροσώπησης και ηγεσίας ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έγινε σύμβολο των μικρομεσαίων: Η 24χρονη Alysson μια νέα ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στη Λιέγη Βελγίου αυτοκτόνησε γιατί της έκλεισαν το μαγαζί λόγω καραντίνας και χρεοκόπησε.
    Ο Δρ Γηρίατρος Yoram Maaravi για lockdown: ”Οι ηλικιωμένοι που υποφέρουν από μοναξιά κινδυνεύουν να πεθάνουν κατά 50% περισσότερο λόγω καρδιακών και πτώσης ανοσοποιητικού.” SS SS ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ. Eυθανασία στους ηλικιωμένους..
    https://dimpenews.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ
    ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ FRANKESTEIN ΔEN EINAI EMBOΛΙΑ

    .
    https://amazonios.net/kleanthis-grivas-ta-emvolia-frankenstein-den-einai-emvolia/
    .


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ετσι!!
    Ριξτε καρβουνο στο λέβητα
    Η εκρηξη θα είναι τέτοια που δεν θα μείνει τίποτα!!!

    Οταν θα πέσει η μαύρη κουρτίνα μπροστα στα μάτια βρείτε τρύπες αρουραίοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ20 Νοεμβρίου, 2020 00:33

    ΑΦΟΥ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΡΕ !.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ,ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ .
    ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ .
    ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ .
    ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ;
    ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ .ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ! ΣΙΙΙΓΑΑΑ ! ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΟΡΦΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ .
      Διαπιστώνω μετά λύπης ότι:

      Οι 8 στους 10.. ειναι ηλιθιοι!!

      Κυκλοφορούν με τα φίμωτρα!!

      Και λένε πανδημία!!
      Πεθαινει κόσμος.. γιατι δεν φορας μάσκα;;

      .. ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ..

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ,ΠΙΑ ,ΝΑ ΟΡΓΙΣΘΩ.
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.
      ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ,ΟΤΑΝ ΨΗΛΩΣΗ Ο MR.SCHUMANN.....
      ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ,ΑΛΛΑ ,ΑΣ'ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  10. τί άλλο θα δούμε πια!

    https://www.brighteon.com/8c163e9f-6542-4d64-9ca1-2bc7328014fa

    Colleges Analyzing Your Excrement To See If You Have Covid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γιατί θέλουν να το τερματίσουν αλλά όπως προείπε γέροντας άγιος πριν λίγα χρόνια όταν θα είναι σίγουροι ότι είναι ζήτημα μηνών να εξαφανιστούμε, τότε θα τους έρθει ο ουρανός στο κεφάλι μιλώντας για Αστερίξ Οβελίξ, θα πέφτουν βροχή τα μενίρ μπουχαααχααααα στις ουρές των συσισιτίων η όσφρηση του πεινασμένου ζώου θα καταλαβαίνει την βοθρίλα ακόμα κι αν από τσακάλια γίνεται γάτες μεταμφιεσμένες, εκεί θα ξηγηθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. επίσημη είδηση απο εφημερίδα έντιμης δημοσιογραφίας
    Συρία, οχτώ ώρες πλας αναμονή για λίγο ψωμί, ένα πακέτο ρύζι ζάχαρη το μήνα και μια φιάλη υγραερίου ανα δυόμιση μήνες αν σε δουν να τρως έξω γίνεται μαζική επίθεση λιμοκτονούντων
    προφητεία αγίων
    θα κρύβονται γιατί θα τους λιντσάρει ο κόσμος άγιος Παίσιος
    κι όσοι βγουν για το ξεροκόματο στις ουρές των συσιτιων θα τρων μπαλουκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδώ στην Ελλάδα , όπως και με την περίπτωση του Μνημονίου, γίνεται ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ για να διαπιστωθούν οι επιπτώσεις του εγκλεισμού. Αυτή κατά τη γνώμη μου είναι η εξήγηση για τη σκληρότητα των μέτρων. Η άλλη εξήγηση είναι για να μη "τσαλακωθεί" το προφίλ του Μητσοτάκη με εικόνες με φέρετρα όπως στην Ιταλία , μας επιβάλλουν αυτά τα μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε λίγο Παναγιώτη γιατί δεν μάς τα λες καλά..
      Το να φοβάται ο κούλης μην τσαλακωθεί η εικόνα του από φέρετρα, προϋποθέτει να πιστεύει ο ίδιος πραγματικά ότι ο ιός σκοτώνει. Σού φαίνεται εσένα για τέτοιος; Γιατί εμένα όχι. Εγώ βλέπω ένα λαμόγιο που ξέρει την πάσα αλήθεια και εκμεταλεύεται μάλιστα τον κοροϊδοϊό με μπίζνες.
      Άλλοθι τού δίνεις με αυτό το σχόλιο. Ρε μπάς και σε λεν κυριάκο;.. 🙂

      Διαγραφή