«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Να θέλει η πόρνη να κρυφτεί κι ο Τραμπ να μην την αφήνει...

γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς


 

Μας τρέλανε πάλι ο Donald! (Δονάλδος ελληνιστί)... Αναρωτιόμουν τόσες ημέρες, γιατί είναι τόσο ψύχραιμος. Αναρωτιόμουν, πώς γίνεται να ζητάει τη διακοπή καταμέτρησης ψήφων. Κάτι δε μου έβγαινε στο μέτρημα. Μέχρι τώρα, μας έδειχνε ότι είναι σκέτη μπουλντόζα και ξαφνικά βγήκε ήρεμος και χαμογελαστός; Κάποιο λάκκο έχει η φάβα, σκέφτηκα!

Και ο λάκκος εμφανίστηκε! Κι ο λάκκος λέγεται «ballots». Δηλαδή, ψηφοδέλτια! Τα ψηφοδέλτια στις ΗΠΑ, δεν είναι σαν αυτά που έχουμε στο Αυνανιστάν... εεεεε... συγγνώμη! Στην Ελλάδα ήθελα να πω. Εκεί, καθώς υπάρχει η επιστολική ψήφος, τα πράγματα είναι αλλιώς. Τα ψηφοδέλτια έχουν ένα ειδικό υδατογράφημα το οποίο βεβαιώνει την εγκυρότητα του ψηφοδελτίου. Έλα όμως που ο φίλος μας ο Δονάλδος είναι και πονηρός... Τι έκανε λοιπόν;

Έχετε ακούσει ποτέ για τα χαρτονομίσματα του νέου τραπεζικού συστήματος QFS; Προσωπικά, δεν το γνώριζα. Σήμερα το έμαθα το σύστημα αυτό. Τα χαρτονομίσματα αυτά λοιπόν, διαθέτουν ειδικό σύστημα GPS ενσωματωμένο στο χαρτί (ένα σύστημα που προέρχεται από την κβαντική τεχνολογία), που επιτρέπει την αναγνώριση της διαδρομής που έκανε ένα χαρτονόμισμα από τη στιγμή που τυπώθηκε στο νομισματοκοπείο. Αυτήν την τεχνολογία φαίνεται ότι ενσωμάτωσε στα ψηφοδέλτια ο πονηρός Δονάλδος, στήνοντας μία έξυπνη παγίδα στους «φαν» του Joe Biden.

Αναρωτιόμουν, πώς μιλούσε με τόση σιγουριά για νοθεία αυτές τις ημέρες. Και αυτή η ανακάλυψη, απάντησε στο ερώτημά μου. Όταν μπορείς να εντοπίσεις τη διαδρομή ενός ψηφοδελτίου, τότε μπορείς με απόλυτη βεβαιότητα να ξέρεις εάν έγινε νοθεία ή όχι. Ένα ψηφοδέλτιο, ξεκίνα από το τυπογραφείο, πηγαίνει στα κέντρα διανομής και από εκεί το παραλαμβάνει ο ψηφοφόρος. Τι γίνεται όμως όταν ένα ψηφοδέλτιο ξεκινά από το τυπογραφείο, πηγαίνει στα κομματικά γραφεία και από εκεί εμφανίζεται ξαφνικά στο κέντρο καταγραφής, χωρίς να έχει προηγηθεί επαφή με ψηφοφόρο; Απλό: έχεις νοθεία! Και τι γίνεται εάν ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο ΔΕΝ έχει αυτό το σύστημα καταγραφής; Πάλι απλό: πάλι έχεις νοθεία...

Και για να δούμε τι σημαίνει αυτό, με απλά λόγια; Στο Δικαστήριο, θα αποδειχθεί ότι υπήρξε νοθεία. Οι εμπλεκόμενοι θα πάνε φυλακή και το Σύστημα που ήθελε τον Biden για πρόεδρα θα ξεσκεπαστεί... Μας τρέλανε πάλι ο Δονάλδος φίλε μου... 
 
 
Γεώργιος Μεταξάς
 

44 σχόλια:

  1. Οι δημοκρατικοι στην Αμερικη, υπο την χρηματοδοτηση Ροτσιλντ, Σορος και Μπιλ Γκεητς, επαιξαν πολυ βρωμικα. Ομως αποτι φαινεται, ο ΤΡΑΜΠακουλας και οι στρατηγοι τους την ειχανε στημενη. Το τμημα εσωτερικης ασφαλειας του στρατου, ειχε την ευθυνη και τον ελεγχο για τα επισημα ψηφοδελτια. Τωρα, Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ μετραει τα ψηφοδελτια ενα προς ενα ΣΕ ΔΩΔΕΚΑ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, εκει οπου υπηρξε η μεγαλυτερη καλπο-νοθεια. Οι δημοκρατικοι τυπωσαν εκατονταδες χιλιαδες επιπλεον ψηφοδελτια, χωρις να γνωριζουν οτι τα επισημα νομιμα ψηφοδελτια εφεραν μη ραδιενεργα ισοτοπα υδατογραφηματα // Τρεις μερες πριν τις εκλογες ο στρατος ειχε αναπτυχθει σε 12 πολιτειες (σε αυτές ακριβως οπου εγινε η μεγαλη καλπο-νοθεια) // Μετα την απομακρυνση ολων των καλπικων ψηφοδελτιων, θα επιβεβαιωθει η μεγαλη νικη του ΤΡΑΜΠακουλα // Στη συνεχεια θα βρεθουν, θα δικαστουν και θα φυλακιστουν οι υπευθυνοι της μεγαλης απατης // Οσο για τα δικα μας εδω στο Αυνανισταν, οπως λεει και ο συμπαθεστατος (εκτος απο τα χαζο-λυκοσκυλα) Μεταξας: Μολις οι εφιαλτες Αυνανοι βρυκολακες σακουλιαστηκαν οτι το ορθιο πτωμα θα γινει προεδρος της Αμερικης (βρυκολακες χωρις πτωματα δεν γινεται και το αντιστροφο) ακονισαν τις αιματοβαμενες μασελες τους και εκ πρωτης οψεως εκλεισαν τους Αυνανους ραγιαδες μεσα στα κλουβια τους. Ορθως το εθεσε η σκεπτομενη Εληνιδα Ανα Παγκρατη: φανταστειτε το πτωμα να γινει και προεδρος τι εχει να γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΔΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ BANNON WORK OFFICE ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΕΔΩ ΣΕΛΙΔΑ ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΟ YOUTUBE.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ "SOCIAL MEDIA" ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ LOG IN ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ "EMERGENCY ALERT SYSTEM".
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
    WHERE WE GO ONE WE GO ALL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΝΥΣΗ, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΛΙΝΚ. Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ EMERGENCY ALERT SYSTEM ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΚΟΥΓΚΛ ΑΛΛ'ΑΝΤΙ ΆΛΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Τελικά αυτό το σύστημα είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας στην οποία εγγράφεσαι και δέχεσαι από τον Τραμπ ενημέρωση για τις εξελίξεις στο κινητό σου!
      περισσότερα εδώ:

      https://www.vox.com/policy-and-politics/2018/10/3/17931894/emergency-alert-test-presidential-text

      Το Emergency Alert System εδώ:

      https://www.fcc.gov/emergency-alert-system

      Κι όποιος καταλάβει πώς γίνεται, να μάς εξηγήσει κι εμάς.

      Διαγραφή
  3. Ρίξτε μια ματιά στην πατέντα περί "αξιόπιστο εκλογικό σύστημα":
    https://pdfaiw.uspto.gov/.aiw?docid=20200258338&PageNum=32
    https://pdfaiw.uspto.gov/.aiw?docid=20200258338

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο εμφύλιος στις ΗΠΑ, κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει και στα 2 ενδεχόμενα.

    1) Να δικαιωθεί ο Τράμπ στο ανώτατο δικαστήριο και να πάρει τις εκλογές, οι δημοκρατικοί θα ξεκινήσουν επεισόδια.

    2) Να κατοχυρωθεί με νοθεία η νίκη μπαιντεν , όπου στη περίπτωση αυτή οι ρεπουμπλικάνοι δε θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

    Το ζητούμενο είναι ποιος θα κερδίσει στον εμφύλιο. Έχουμε τα εξής δεδομένα.

    1) Τα σώματα ασφαλείας (αστυνομία, ειδικές δυνάμεις αστυνομίας, Ρειντζερς κλπ) Έχουν δημόσια δηλώσει ότι στηρίζουν Τραμπ. Πρόκειται για 800.000 άτομα σε όλες τις ΗΠΑ.

    2) Υπάρχουν περίπου 5-10 εκατομμύρια φανατικοί οπαδοί του Τραμπ οι οποίοι είναι πάνοπλοι.

    3) Δεν είναι δεδομένο, αλλά υποστηρίζεται ότι ο Τραμπ έχει την υποστήριξη της Συντριπτικής πλειοψηφίας του Αμερικανικού Στρατού και του πενταγώνου.

    Στον αντίποδα υπάρχουν κάποιες χιλιάδες συμμορίτες της BLM και των αντιφά με υποστήριξη του Σόρος.

    Αν ισχύουν τα παραπάνω τρία δεδομένα η επικράτηση των δυνάμεων του Τραμπ θα είναι συντριπτική και μάλιστα σε λίγες ημέρες. Άρα μην περιμένετε κάποιοι μακροχρόνιο εμφύλιο.

    Καθοριστικό θα είναι τα στοιχεία της νοθείας που θα συγκεντρωθούν και πόσο αδιάσειστα θα είναι. Αν είναι αδιάσειστα θα ουδετεροποιήσουν την δυνατότητα να συγκεντρώσουν τεράστιους αριθμούς οι δημοκρατικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ WHITE HOUSE .GOV.
    KΑΙ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ;
    ΑΠΑΝΤΗΣΑ ,ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ,ΠΟΥ ΑΝΗΡΤΗΣΕ Ο ΚΩΣΤΗΣ ,ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΗ.
    Η ΑΝΝΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ,ΣΤΑ ΓΗΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.
    ΟΜΩΣ ,ΣΤΕΚΕΤΑΙ ,ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΗΙΝΑ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΌΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ ΜΕΤΑΞΑ.
    .....ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ....
    ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ;
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝΤΕ.
    ΜΌΛΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ......
    ΛΟΙΠΌΝ!.
    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ...ΠΑΝΕ ...
    ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΩΣΤΗ ;
    ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ;
    ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ;;;;
    ΒΡΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΗΣ !!!.
    ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ....
    ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΟΛΟΓΑΓΑΝΕ.
    ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ.
    109 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤ ΚΙΟΥΤ !.
    Ω ΡΕ !.
    109 ;109! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ,ΟΥΤΕ ΔΥΟ !.
    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ;
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΗ ;
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΊΖΗ ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ Ο ΠΕΛΕ ,ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΔΟΝΤΑΡΗ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ.
    ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.
    ....ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ...
    ΓΙΩΡΓΗ !.
    ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΣ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΡΑΒΔΙ !!!.
    ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.bitchute.com/video/URhjyelfZT2g/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ !.
    ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ.
    ΑΥΤΗ Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ !.
    ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ.
    ΕΙΠΑΜΕ :
    1.ΡΟΚΦΕΛΕΡ
    2.ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ
    3.ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ.
    ΜΑΡΤΙΟΣ ,ΑΠΡΙΛΙΟΣ ,ΜΑΙΟΣ 2017.
    Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΤΑΙ :
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021.
    ΛΙΝΟΥ !.
    ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΑΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑ...ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2021 ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΛΕΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ...ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ....ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΤΕΡΙΚΟΣ ΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΑΜΠΕΡΣ ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ...ΧΑ ΧΑ

    ΥΓ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ...
    Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΕΙ ΕΣΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ [ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΚΙ ] ...


    ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΠΑΝΤΟΥ...ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ...ΧΕΙ...

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ...ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟ ΚΚΕ..

    ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ LOCKTOWN Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ...

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ [ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ] ΑΡΚΕΙ...ΧΑ ΧΑ

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O AΝΤΟΝΙΟ ΤΣΟΛΑΚ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ-ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ...ΦΥΣΙΚΑ ΡΕ ΣΥ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ Η ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΣΕΣΒΑΡ ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ...ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 800 ΕΥΡΩ...

    ΥΓ. ΚΑΙ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΡΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤ' Α...Α ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ...ΑΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ....

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TΡΕΛΛΟΠΑΙΔΟ, ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΓΕΛΙΟ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!

      Διαγραφή
  10. https://images.vfl.ru/ii/1604688797/da19509b/32209988_m.jpg

    https://images.vfl.ru/ii/1604688851/d4b50559/32210001_m.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΑΥΡΟΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.

    Ο DONALD JOHN TRUMP EINAI ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΛΗΣ.

    1ον) ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ 9.000 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ GEORGIA
    ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ.
    https://twitter.com/TheMaverick_M/status/1324752874983882752

    2oν) ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 21.0000
    ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΝΕΚΡΩΝ.

    ΤΟ 90% ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 10ο ΜΗΝΑ ΤΟΥ 2019.

    9.212 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΙΝ 5 ΕΤΗ.

    1.990 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΡΙΝ 10 ΕΤΗ.

    197 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ BIDEN ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ;

    ttps://twitter.com/JxhnBinder/status/1324540318130278403
    ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.
    https://twitter.com/i/status/1324642365999587329

    3ον ΣΤΟ ΜΙΣΙΓΓΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ, ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΠΑΤΗ.
    https://twitter.com/i/status/1324174186366074880

    4ον ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ DONALD TRUMP,
    ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.
    https://twitter.com/i/status/1324740022151634949

    5ον https://twitter.com/i/status/1324591655186550784
    ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΑΗΔΙΑ ΑΗΔΙΑ ΑΗΔΙΑ.

    6ον ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.
    https://pbs.twimg.com/media/EmF87G3W0AAunqM?format=jpg&name=medium
    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.
    ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΥΔΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ.
    ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ
    ΜΕ ΤΟ QFS BLOCKCHAIN ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΠΑΤΗ.
    12 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ.
    H ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΕ 12 ΠΟΛΙΤΕΙΣ.
    ΑΛΑΜΠΑΜΑ, ΑΡΙΖΟΝΑ, ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ, ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ, ΤΕΞΑΣ, ΟΥΙΣΚΟΝΣΙΝ,
    ΤΕΝΕΣΣΙ, ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ, ΝΤΕΛΑΟΥΕΡ, ΙΛΛΙΝΟΙΣ, ΚΑΙ ΚΕΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.
    OI ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΕΣΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο TRUMP ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ.
    Η ΑΠΑΤΗ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΚΑΣΤΗΣ AMY, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ...
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΛΟΙΠΟΝ, Ο TRUMP ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ;
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΝΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ.

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. https://www.pentapostagma.gr/kosmos/ipa/6972781_ekloges-ipa-xekatharo-minyma-mpainten-se-tramp-tha-ekdiohtheis-den-dehtheis-tin. Δείτε τι λέει ο κοιμισμενος Τζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιάζονται να ντυθούν 'κυβέρνηση' αλλά θα καταλήξουν με τα ρούχα της φυλακής.

      Διαγραφή
  13. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ, ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ.

    ΜΙΛΑΜΕ 10 ΓΛΩΣΣΕΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ,
    ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΕΓΡΑΦΕ:
    autonome antifa.

    ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ;
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΝΤΟΝΜΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΙΣΛΑΜΟΜΑΙΜΟΥΔΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ.

    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕ, ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟ autonome antifa,
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ 60ΑΡΙΑ ΑΠΛΥΤΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ,
    ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΓΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΙΛΑ, ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

    Μ@Λ@Κ@ ΓΕΡΜΑΝΟΤΡΑΦΗ ΘΟΥΛΗ, ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ, ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗ ΣΟΡΟΣ, ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΔΟΤΑΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ.

    Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ,
    ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Η ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΘΡΑΤΖΗΔΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.
    ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΕΕΜΜΜ !.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ,ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΘΑΜΕΝΟΙ ΚΕΡΔΊΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ 4ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ;
    ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ PRONEWS ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΝΤΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΝΟΘΕΙΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ !.
    ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΈΣ.
    ΟΙ ΗΛΊΘΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ.
    ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΙ ΝΤΕΜΟΝ ΚΡΑΤΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.
    ΠΑΠΑΛΑ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    ΕΠΙΣΗΜΑ.
    ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.
    ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΣ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΑΚΙΑ !.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ,ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΙΓΟΝΙΑ.
    Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ !.
    ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ !.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ !.
    ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΛΑΦΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ !.
    ΤΟΥ ΧΩΣΑΝ ΜΑΝΙ ΜΑΝΙ 109 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ !.
    ΒΑΡΕΩΝ ΒΑΡΩΝ !.
    ΠΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ !.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΤΟΝ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΙΡΟΛΟΓΑΓΑΝΕ !.
    ΕΚΟΨΕΣ ΦΑΤΣΑ ;
    ΣΑΝ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΗΤΑΝ !.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΒΡΕ !.
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ !.
    ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ !.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ !.
    ΘΑ ΞΕΡΑΘΗΤΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ !.
    ΑΝΤΕ ΡΕ !.
    ΖΗΤΗΣΑ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑ !.
    ΦΕΡΤΕ ΚΑΝΑ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΟΝΟΥΝ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΡΕ ΠΑΝΑΓΟΟΟΟΟΟΟ !
    ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ ΝΑ ΞΕΒΙΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟΜΠΙΝΤΕ !.
    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ Ο ΕΡΠΕΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ !.
    ΑΠΟ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ,ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΡΕ ΠΑΝΑΓΟΟΟΟΟ !.
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΝΑΓΟ !.ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ !.
    ΜΑΣ ΠΗΡΕ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ !.
    ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ !.
    ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ.
    ΕΤΣΙ ΗΛΙΑ ΜΟΥ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Αριστόμαχε,

      καλά θά 'ταν να ομολογούσε την νοθεία του, πάνω στο αλτσχάιμερ ο βρωμερός παιδοβιαστής. Αυτό όμως που λέει είναι το αντίθετο, και να πάει το προνιούς να μάθει σωστά αγγλικά.
      Είπε: "Θα φτιάξουμε τον μεγαλύτερο οργανισμό 'ψευδών ψηφοφόρων', για να καταμετρούμε την μη κανονικότητα της διαδικασίας ψηφίσματος".
      Τού τα γυρίζει δηλαδή του Τραμπ, σαν να τού λέει ότι η νοθεία είναι του Τραμπ. Και φυσικά κατ'επέκταση αναφέρεται στο βαθύ σκοτάδι που σκοπεύει να δημιουργήσει διώκοντας την ελευθερία του λόγου ως fake news.

      Διαγραφή
    2. Το ευχάριστο νέο είναι ότι το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ εξέδωσε προσωρινή διαταγή που απαιτεί από την Πενσυλβανία να διαχωρίσει τις ψήφους που ελήφθησαν μετά την Ημέρα των Εκλογών στις 3 Νοεμβρίου.

      Διαγραφή
    3. Αριστόμαχε, το κοίταξα καλύτερα. Όντως ομολογεί την νοθεία του ο γεροξεκούτης όπως το διατύπωσε. Γι αυτό και το δημοσίευσε και ο Τραμπ στον λογαριασμό του στο γιουτιουμπ
      https://www.youtube.com/watch?v=WGRnhBmHYN0&feature=emb_title

      Η @αλακία που έκανε ο πορνόγερος είναι ότι ξέχασε να βάλει την λέξη anti πριν την λέξη fraud.

      Κι έτσι..μοιάζει με ομολογία ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    4. "Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει"

      ή καλύτερα...

      "ἐν οἷς ἐνίοτε καὶ ἡ γλῶττα λανθάνουσα προδότις ἀκούσιος γίνεται τῶν τῆς ψυχῆς ἀπορρήτων ἀρρωστημάτων" (Πολίτης Γρηγοράς 14ος αι.)

      Διαγραφή
    5. ΜΕ ΤΟ QFS KBANTIKO OIKONOMIKO ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
      ΥΔΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΣΙΠΑΚΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ.

      ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

      ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ Η ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ,
      ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ.

      Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΝΑΚΙ ΓΕΜΑΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ DONALD TRUMP KAI ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑΔΑ.
      ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΔΙΕΣΧΙΣΕΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΕΡΑΣΕΣ ΕΚΑΤΟ ΔΙΟΔΙΑ 200 ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ, ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ.

      ΕΔΩ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΚΙ ΑΣ ΦΟΡΑΣ ΡΟΥΧΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ME TO ΥΔΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ;

      ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ https://twitter.com/i/status/1324730620199735296
      ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ, ΠΩΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ DONALD TRUMP ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΚΟΦΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ KAI ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ DONALD TRUMP, ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΣ.

      ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

      ΝΑ ΠΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟ BIDEN, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΚΟΦΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΧΥΜΑ ΟΠΩΣ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ,
      ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΤΑΝΙΑΖΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΣΕ ΣΤΗΛΕΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ MOY; H ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

      ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ DONALD JOHN TRUMP ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ.

      Διαγραφή
    6. ΡΕ ΘΑ ΦΑΝΕ ΡΑΒΔΙ !.
      ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.
      Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΥΜΕΝΕ ΑΝΤΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ !.
      ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΗΣ !.
      ΤΑ ΤΡΑΒΑΓΕ Ο Κ@ΛΟΣ ΣΟΥ !.
      ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΨΟΦΙΜΙΑ !.
      ΗΛΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.
      ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ .ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ.
      ΗΛΙΑ ΜΟΥ !.
      ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ.
      ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ.
      ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
      ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΊΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.
      ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΜΠΑΛΕΣ.
      ΡΕ ΜΟΥΡΓΟΙ !.
      ΘΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΡΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ.
      ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑ ΝΑΣ ΠΕΊΣΟΥΝ ΌΤΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ Ο ΜΠΙΝΤΕΣ.
      ΜΟΥΓΚΑ ,ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
      ΚΥΤΤΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ !.
      ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ;
      ΗΛΙΑ !.
      ΣΑΣ ΕΙΠΑ !.
      ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΕΛΟΣ.
      ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΗ.
      ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ :
      ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ,ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ.
      ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΜΑΝΑΣΗ ;
      ΟΧΙ ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΑΤΟΛΟΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ.
      ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑΣ.
      ΚΑΙ ΞΈΡΕΙΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ,ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΧΑΡΙ.
      ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΗ ,ΕΜΑΣ ,Η ΚΑΜΠΑΛΑ ;
      ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ.
      ΚΑΙ ΚΥΤΤΑ ΤΩΡΑ ,ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
      ΣΤΑΣΟΥ !
      ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΨΟΦΙΜΙΑ !.
      ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΡΑΒΔΙΑ !.
      ΛΙΑΚΟ !.
      ΚΟΡΣΕ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ;
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  15. Τι σας εχω;Ακόμη κλαίω από τη χαρά μου. Αυτό λέγεται Θεία Δίκη!!!
    Δηλωση του Μπάιντεν.
    «Δημιουργήσαμε, νομίζω, τον πιο εκτεταμένο και τον πιο αποτελεσματικό οργανισμό νοθείας της ψήφου στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής».

    Δείτε το βίντεο στο προνιούζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έδωσα σχετική απάντηση στον Αριστόμαχο, πιο πάνω.

      Διαγραφή
    2. Σκέτο, χωρίς συμφραζόμενα, βγαίνει αυτό:

      Joe Biden says he's built most extensive "voter fraud" org in history

      https://www.youtube.com/watch?v=WGRnhBmHYN0&feature=emb_title

      "Έχουμε συστήσει, πιστεύω, την πιο ευρεία και περιεκτική οργάνωση ψηφοφορικής απάτης στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής"

      Διαγραφή
  16. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ και ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΛΗΨΕΙΣ: Συνεληφθη ο Zul Mohamed (μουσουλμανος υποψηφιος των δημοκρατικων της εκγληματικης φαμηλιας των Μπαηντεν) ο οποιος κατηγορειται για 109 κακουργηματα, σχετικα με την τεραστια ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΛΠΟ-ΝΟΘΕΙΑΣ. Συγκεκριμενα εστηνε ψευτικα κουτια ταχυδρομειου, επαιρνε τις επιστολικες ψηφους και με τα στοιχεια των ψηφοφορων δημιουργουσε νεες επιστολικες ψηφους υπερ του Μπαηντεν // Αυτά δεν θα τα ακουσετε σε κανενα σαπιο πληρωμενο εληνικο βοθρο-πορνο-καναλο // ΣΥΜΠΤΩΣΗ: Μολις αρχισε να βγαινει στη φορα η μεγαλη καλπο-νοθευτικη απατη στην Αμερικη, στην Ελαδα η εφιαλτικη δρακουλο-φαμηλια των Μητσοτακηδων ανακοινωσε ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ και κλεισιμο των τρομοκρατημενων ποντικιων στα κλουβια τους για ενα μηνα και βλεπουμε // 140.000 ακυρα ψηφοδελτια, βρεθηκε οτι ηταν τυπωμενα στην Κινα // Σε ΟΧΤΩ πολιτειες της Αμερικης, βρεθηκαν 1.800.000 ονοματα διπλογραμενων ψηφοφορων. Δηλαδη ενω ηταν νομιμα εγγεγραμενοι να ψηφισουν παραδειγμα 10.000.000 ψηφοφοροι, βρεθηκαν περιπου 12.000.000 // Περιπου 20.000 ψευτικα διπλωματα οδηγησης, τυπωμενα στην Κινα, βρεθηκαν και κατασχεθηκαν στο αεροδρομιο του Σικαγου. Υπολογιζεται οτι διεφυγαν αλοι 100.000 που πηγαν με τετοια ψευτικα διπλωματα να ψηφισουν // ΧΑΜΟΣ // Ετσι γινοντε οι δημοκρατικες εκλογες στην Αμερικη και σχεδον σε ολο τον κοσμο // Καλα ελεγε ο αρχι-δολοφονος Σταλιν: «Δεν εχει καμια σημασια τι ψηφιζουν τα ζωα. Σημασια εχει η νοθεια και το αποτελεσμα που δινουμε στα ζωα»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. https://www.youtube.com/watch?v=WGRnhBmHYN0&feature=emb_title

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό που άκουσα κατά λέξη, αν κάνω λάθος διορθώστε, "we have put together, i think the most extensive and inclusive voter fraud organisation in the history of American politics".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΡΕ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΆ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΦΑΓΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://oimos-athina.blogspot.com/2020/11/blog-post_6.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η πραγματικοτης

    https://twitter.com/MsAvaArmstrong/status/1324699878744797189

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗΝ ΤΟΥ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ. ΟΛΟ ΚΟ...ΚΟ...ΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΓΟ ΤΙΠΟΤΑ...
    ΣΗΜ. ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΣΤΟ OPEN ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΔΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΑΝ ΛΗΞΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΩΝ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΑΓΩΝ.
      !!!.
      ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.
      ΣΑΠΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ.
      ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΦΘΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.
      ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. 7/11/20 και ώρα 18:30 μμ, ανακοίνωσαν νικητή τον μπάιντεν!
      Διέκοψαν το πρόγραμμα στην Τν για να το πουν και οι εκφωνητές δεν έκρυβαν την χαρά τους...

      Διαγραφή
  23. Η ΕΚΤΙΜΗΣΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ {( 70 % )}.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο αγιος παισιος ειπε οτι χωρις να το ξερουν εκτελουν το σχεδιο του θεου.οτι η αμερικη θα γινη μερικη και θα παψη να ειναι υπερδυναμη.ο θεος κραταη το γελοου στοουν ομως θα σκαση οπως και το ρηγμα του σαν αντρεα. θα μεινη μονο το 10% .τωρα δεν ξερω ποιος θα ειναι προεδρος αλλα σιγουρα ο θεος θα καθαρισει τον κοσμο απο την σαπιλα η αλλιως θα ξεχωρισει η ηρα απο το σταρι.τωρα για εμας θα ηταν ευχης εργο να στελναμε ολους τους πολιτικους στα τσακιδια αλλα ειναι πολλοι οι προδοτες.ενας ρωσος σταρετς ειπε κλαιω για την ελλαδα εχει τοσους προδοτες ως τα αστερια του ουρανου και ως τα φυλλα του βασιλικου.ειναι παντου κσι μεσα στην εκκλησια.μας μηνυσαν οι αγιοι οτι για πεντε μερες σε πεντε πολεις θα γεμισει ο τοπος πτωματα ουτε το κεφαλι εξω απο το παραθυρο.ενας γεροντας ειπε οσοι δεν εχουν οπλα να γεμισουν τις εκκλησιες.αθηνα,πατρα,θεσσαλονικη,λαρισα,ηρακλειο κρητης.πεντε μερες μεγαλη σφαγη.προφανως θα βγουν αυτοι οι αντιφα μαζι με πρακτορες ολων των λογιων και οι δικοι μας.η τουρκια θα εξαφανιστει απο τον χαρτη λιγα ειναι τα ψωμια της.αν μπορουσαμε να ενωθουμε ως λαος οι ελληνες και να στειλουμε στα τσακιδια ολους τους πολιτικους θα ηταν ευχης εργο.θα ελαχιστοποιηθουν τα βασανα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή