«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Πάνε να τού κλέψουν τις εκλογές τα ερπετά...


Μία μεγάλη εκστρατεία νοθείας συμβαίνει αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ κατά του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, καθώς στις κρίσιμες βόρειες πολιτείες που ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς εμφανίστηκαν ξαφνικά το βράδυ τεράστιες επιστολικές ποσότητες ψήφων από το πουθενά για να δώσουν το προβάδισμα στον Μπάιντεν.

Χθες το βράδυ ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν πρωτοπόρος με μεγάλη διαφορά σε πολλές πολιτείες, όπως η Γεωργία, η Βόρεια Καρολίνα, το Μίσιγκαν, το Ουισκόνσιν και η Πενσυλβανία.

Ο Πρόεδρος Τραμπ είχε αρκετά προβάδισμα στο Ουισκόνσιν και το Μίσιγκαν, αλλά σήμερα το πρωί ο Τζο Μπάιντεν πήρε το προβάδισμα αφού εμφανίστηκαν τη νύχτα εκατοντάδες χιλιάδες συνεχόμενοι ψήφοι για τον Μπάιντεν.

Αυτό έχει συμβεί μέχρι στιγμής στις δημοκρατικές ελεγχόμενες Μίσιγκαν και Ουσικόνσιν, ενώ το ίδιο σκηνικό στήνεται και στην Πενσιλβάνια, που έχουν σταματήσει να μετρούν ψήφους! 

Μάλιστα η κλεψιά είναι τόσο καραμπινάτη που είναι... στατιστικά αδύνατη. Συγκεκριμένα στο Μίσιγκαν μία πολιτεία που ο Ντόναλντ Τραμπ προηγούνταν με 10 μονάδες κατά τη διάρκεια της... βραδινής καταμέτρησης εμφανίστηκαν 140.000 συνεχόμενοι ψήφοι του Μπάιντεν έναντι 0 του Τραμπ! 

Δείτε τη στιγμή (πορτοκαλί κύκλος) που προστέθηκαν 140.000 συνεχόμενοι(!) ψήφοι υπέρ του Μπάιντεν.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στο Ουσκόνσιν, μία πολιτεία που επίσης ο Ντόναλντ Τραμπ προηγούνταν το βράδυ και ξαφνικά εμφανίστηκαν μέσα στη νύχτα πάνω από 139.000 συνεχόμενοι ψήφοι για τον Τζο Μπάιντεν. Σε άλλη μία καραμπινάτη απόδειξη νοθείας.

Μάλιστα στην πολιτεία του Μιλγουόκι έγιναν κάποιες σκιερές ενέργειες και καθυστερούσε συνεχώς να αναφέρει τις ψήφους.

Την ίδια στιγμή τα κανάλια έδιναν σίγουρα την Αριζόνα στον Μπάιντεν και μετά «ανακαλύφθηκε» ότι έγινε λάθος και δεν είχαν μετρηθεί 400.000 ψήφοι από περιοχές του Τραμπ. 

Όλο αυτό το χυδαίο σκηνικό που θυμίζει εκλγοές αφρικανικής χώρας ή Βόρειας Κορέας έχουν οδηγήσει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να έχει εξαπολύσει επίθεση μέσω Twitter σε δημοκρατικούς και βαθύ κράτος μιλώντας πια ξεκάθαρα για νοθεία, αφού το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και στη Πενσιλβάνια όπου ο Τραμπ προηγείται με 500.000 ψήφους και το βράδυ σταμάτησαν την καταμέτρηση! 

«Κάνουν ότι έκαναν στο Μίσιγκαν και στο Ουισκόνσιν στην Πενσιλβάνια, θέλουν να εξαφανίσουν το προβάδισμά των 500.000 ψήφων», είπε.

 


 

pronews.gr

9 σχόλια:

  1. Συνελήφθη δημοκρατικός υποψήφιος για δήμαρχος στο TX, Zul Mohamed, κατηγορείται για 109 κακουργήματα σχετικά με την απάτη ψηφοφορίας.
    http://ermionh.blogspot.com/2020/11/blog-post_76.html
    Έστηνε ψεύτικα κουτιά ταχυδρομείου, έπαιρνε τις επιστολικές ψήφους και με τα στοιχεία των ψηφοφόρων δημιουργούσε νέες επιστολικές ψήφους υπέρ του μπάιντεν!
    Και επειδή στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται, μόλις άρχισαν να βγαίνουν τα παραποιημένα στοιχεία υπέρ του μπάιντεν, το δρακούλι ανακοίνωσε lockdown για 1 μήνα!
    Άραγε θα μας ξαναπούν ότι η πορεία που θα γίνει στις 17 Νοέμβρη (γιατί θα γίνει!) είναι για καλό σκοπό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε Πουτιναρε παλι μονος σου εμεινες αγορι μου να παιξεις μπαλιτσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά, σε τι είδους εκλογές αναφέρεται η καμπάλ;
    Μήπως μπερδέψανε την κάλπη με τον σκουπιδοντενεκέ;
    Άντε να βάλει ο Τραμπ την δικαστίνα να ρίξει κανένα μπερτάκι άγριο, γιατί μας κρατάνε τζάμπα και βερεσέ με τις ώρες παλουκωμένους μπροστά στην μετάδοση των δήθεν "εκλογικών αποτελεσμάτων", για να αγωνιούμε με τα φέικ κουραφέξαλα της καλπονοθείας, αντί να βγούμε έξω να πιούμε μπίρες, για να ζωντανέψει λίγο και το λοκ ντάουν στα πατσατζίδικα.
    Και δίνουνε εδώ πέρα τα κορόιδα λεφτά στην ζίγκουλαρ λότζικ, για να κατασκευάσει καλπονοθεία, αντί να πάνε τα ζωντόβολα στα ουρητήρια ομονείας, να πάρουνε τζάμπα χαρτί υγείας για να φτιάξουνε ψηφοδέλτια.
    Είπαμε: Δαγκωτό Μπάιντεν. Αλλά μετά να τραβάμε και το καζανάκι, για να αποκτάει ψήφος μας εκτός από αξία και βάθος.
    Ά ρε κούλη Τράμπας που σου χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωστα, παρακαλω ξαναβαλε το παρακατω κειμενο και εδω. Είναι πολυ σπουδαιο, διοτι τα ιδια ακριβως κανουν και εδω ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Οχι με επιστολικες ψηφους, αλα με ηλεκτρονικο τροπο // ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ // Στην Ελαδα, τα τελευταια 50 χρονια, μια γνωστη Μασονικη εταιρεια (K.K.R.) που είναι ιδιοκτητρια της SINGULAR paraLOGIC, (K.K.R. είναι τα αρχικα των επωνυμων των τριων γνωστων και δηλωμενων Μασονων) μαζευει απο τα εκλογικα τμηματα, βγαζει τα αποτελεσματα ηλεκτρονικα και τα διανεμει στα καναλια και στον τυπο. Είναι γνωστο τι γινεται με αυτή την εταιρεια: ΝΟΘΕΥΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ με ειδικους κωδικους μεσα στο κεντρικο κομπιουτερ, ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ και ανεβο-κατεβαζει κυβερνησεις. Για παραδειγμα, τα τελευταια δεκα χρονια στην Ελαδα, πηρε τον Γιωργακη με ΣΑΡΑΝΤΑ-ΤΕΣΕΡΑ τα εκατο και σε μια βραδυα τον κατεβασε στο ΤΕΣΕΡΑ τα εκατο. Πηρε τον Τσιμπλα με ΠΕΝΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟ και σε μια βραδυα τον ανεβασε στο ΤΡΙΑΝΤΑ-ΠΕΝΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΑ και σε μια βραδυα την κατεβασε σχεδον στο ΜΗΔΕΝ. Τον αχρηστο Μητσοτακη του εδωσε 160 εδρες και 20 ακριβως στη χοντρη, συνολο 180, ωστε να μπορεσουν να βγαλουν προεδρο τρομοκρατιας την κο-μουνι-στρια // Στην πτωματοφαγα Αμερικη, δηθεν ακομα δεν μπορουν να βρουν ποιος σκοτωσε τον Τζων Κενεντυ, τη στιγμη που ακομα κι εγω ξερω οτι αναμεσα στους τρεις εγκεφαλους της δολοφονιας, ηταν και ο τοτε αντιπροεδρος Λιντον Τζονσον, ο οποιος με τον θανατο του Κενεντυ, εγινε προεδρος // Και ποιος δημιουργησε την 17Ν αλα και ποιος ηταν ο πραγματικος διευθυντης εδω στην Ελαδα, είναι επισης γνωστα (ο κοσμος τοχει τουμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι) // Τι θελω να πω με ολα αυτα: ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ, ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ??? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ??? // Εχει δικηο ο μεγαλος ΤΡΑΜΠακουλας, να λεει «ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ» οσον αφορα τις ραγδαιες ανατροπες την τελευταια στιγμη σε ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ // ΤΟ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΟ-ΜΟΥΝΙ-ΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΟ-ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, εχει λυσαξει να τον ριξει απο προεδρο με καθε μεσο και καθε θυσια // Εχει δικηο ο μεγαλος να λεει «ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τραμπ περίμενε την απάτη και τους την έσκασε. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια έχουν όλα κρυμμένο υδατογράφημα. Άντε να δούμε τώρα, που θα πάνε να κρυφτούν οι υπόδικοι απατεώνες μετά τον έλεγχο των φακέλων με πλαστά χαρτιά που παραδόθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΟΝΥΣΗ !ΔΡΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΘΑ ΠΆΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ BAY.
      GITMO BAY.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΙΓΟΝΙΑ.
      ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ.
      ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ .
      ΤΩΡΑ ΓΡΑΠΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΑΚΙΑ.
      ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ,ΚΤΙ ΟΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ,ΑΙΜΟΜΙΧΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΡΕ ΤΙ ΓΕΛΙΟ .
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥ ΔΙΟΝΥΣΗ !.
      ΧΑΙΡΕ ΚΑΙ ΥΓΙΑΙΝΕ.
      ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΜΕ !.
      ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ !.
      ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣ ΜΠΟΙΝΓΚ ,Ο ΟΦΙΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ04 Νοεμβρίου, 2020 23:33

    ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ ;
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ; ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΩ ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΩΤΑΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ,ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ,ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ,ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΜΟΝ ΚΡΑΤΣ ;;
    ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΗ ;
    ΞΕΣΚΙΣΑΝΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ,ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ,ΤΑ ΕΡΠΕΤΟ ΧΑΖΑΡΙΑ ,ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ,ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ,ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ,ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ! ΡΕ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ !
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ ! ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ,ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ .
    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΠΟΛΟΥ .
    ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ;
    ΤΗΝ AMY CONNET BARETT ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ;
    ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΖΑΜ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ;
    ΡΕ ! ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΑΤΡΑΧΟΜΑΝΑ ,ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ .
    ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ,ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΗ ,ΘΑ ΤΡΩΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΚΑΙ ΟΞΩ ΠΕΡΑ .
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ ! ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΗΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ .
    ΤΩΡΑ ,ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ .
    ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ !
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ .
    ΟΤΙ ΣΚΑΤΟ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ .
    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ .
    ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ Ψ@ΛΙΕΣ ΚΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΑΚΙΑ ,ΚΑΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΡΑ ΒΑΤΡΑΧΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ,ΠΩΣ ΘΑ ΣΦΥΡΙΞΗ Ο ΚΩΛΟΣ ΒΑΠΟΡΙΣΙΑ .
    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ,ΠΩΣ ΘΑ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΧΑΧΑΝΙΚΟΙ ΚΩΛΟΙ !
    ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ .
    ΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ; ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ.ΟΙ ΠΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΟΥΝ .ΜΟΝΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΛΑΚΙΑ .ΜΠΑΖΑ ΓΙΑ ΕΞΑΥΛΩΣΗ .
    ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ! ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ,ΕΦΘΑΣΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ Η ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΣΑΣ .
    ΑΡΙΒΕΡΝΤΕΡΤΣΙ ΜΟΥΡΓΟΙ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ04 Νοεμβρίου, 2020 23:36

    ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΤΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ! .
    ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΒΛΑΚΑΣ ;
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ! ΠΑΡΤΕ ΚΟΡΣΕΔΕΣ .ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΡΑΒΔΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή