«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.


Έλληνες -και δεν αναφέρομαι στους πάγιους αναγνώστες αυτού του ιστολογίου- φαντάζομαι πως έχετε αντιληφθεί πια ότι ζείτε σε καθεστώς στυγνής δικτατορίας-κατοχής, φυλακισμένοι κυριολεκτικά στα σπίτια σας και βγαίνετε έξω ζητώντας άδεια, και μόνο με φίμωτρα (φορείς ασθενειών) στο πρόσωπο. Ζείτε μια φυλακή, μόνο που στις φυλακές βγαίνουν στο προαύλιο οι φυλακισμένοι, χωρίς φίμωτρα και χωρίς απειλή προστίμου.

Και δεν είναι ο Κούλης που σάς έχει φυλακισμένους. Ο Κούλης είναι η μαριονέτα του πραγματικού εχθρού. Όπως είναι ο Ερντογάν, η Μέρκελ, ο Μπάιντεν, ο Τρυντό κ.ά. Ο εχθρός αυτός, που είναι και εχθρός όλης της ανθρωπότητας, λέγεται Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.). Ο στόχος της ΝΤΠ είναι κάτι τρις χειρότερο από μια ΕΣΣΔ ή μια παρολίγον Ναζιστική Ευρώπη του Χίτλερ. Η ΝΤΠ σχεδιάζει σε λιγότερο από 4 χρόνια, να σάς έχει τσιπαρισμένους σαν προϊόν, σε άμεση σύνδεση με το σύστημα, που δεν θα σάς ανήκει πλέον, απολύτως τίποτα, ούτε καν το σώμα σας και η ελευθερία του νου, και οποιαδήποτε στιγμή διανοηθείτε να αντιδράσετε, αυτομάτως πετάγεστε έξω από το σύστημα υγείας, την μισθοδοσία σας, κάθε κοινωνική πρόνοια και παροχή. 

Αυτή τη χρονιά, όσο κάνει εντωμεταξύ όλα αυτά στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες η ΝΤΠ, παλεύει παράλληλα να τοποθετήσει ως Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, μια μαριονέτα με γεροντική άνοια και βεβαρημένο ιστορικό (γύρω από παιδική πορνογραφία και κατηγορίες παιδοβιασμών). Το θέμα των αμερικανικών εκλογών φυσικά και έχει άμεση σχέση με την ψευτο-πανδημία, αυτό το σούπερ εργαλείο που προετοίμαζαν πολλά χρόνια για να μάς καθυποτάξουν.

Ας δούμε τις τελευταίες πραγματικές εξελίξεις στην Αμερική, με στοιχεία που αντέγραψα από σχολιασμούς στο 'Μακελειό' κυρίως:

Μην κοιτάτε τα πρόσφατα καραγκιοζιλίκια των απανταχού πορνοκάναλων (ΗΠΑ, Ευρώπη, Ελλάδα) που πανηγυρίζουν ότι οι ΗΠΑ απέκτησαν νέο Πρόεδρο.

Ο  Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν ανακηρύσσεται από τα ΜΜΕ. (Το ίδιο γίνεται και στη χώρα μας, έτσι δεν είναι;)

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ανακηρύσσεται είτε από τα Δικαστήρια (εφόσον υπάρξει αμφισβήτηση της διαδικασίας, όπως τώρα και όπως έγινε το 2000 με Bush / Gore) είτε από το Σώμα των Εκλεκτόρων στις 14 Δεκεμβρίου.

Δεν μπορούν τα ΜΜΕ να καταργούν το νόμο ούτε να είναι υπεράνω του νόμου. (Λογικό δεν είναι σε ένα κράτος δικαίου;)

Σήμερα (Δευτέρα 9 Νοεμβρίου) κατατίθενται οι μηνύσεις / τα ένδικα μέσα για διερεύνηση της ύπαρξης εκτεταμένης νοθείας των συγκεκριμένων εκλογών στην Πενσυλβάνια και σε άλλες Πολιτείες.

Δείτε τι λέει σχετικά στη συνέντευξη Τύπου στη Φιλαδέλφεια ο Rudy Giuliani (πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και με ιστορικό Δημοσίου Κατηγόρου, που  καθάρισε την μεγάλη αυτή πόλη από την τοπική Μαφία) και ένα μέρος των διαπεπιστευμένων Ρεπουμπλικάνων “εκλογικών αντιπροσώπων” που παρεμποδίσθηκαν να εισέλθουν, ώστε να επιτηρούν/επιβλέπουν τη διαδικασία, αφού -όπως λένε- ή δεν τους άφηναν μέσα στα εκλογικά τμήματα ή τους έβαλαν σε απόσταση κάποιων, αρκετών μέτρων, οπότε τι να δουν και να ελέγξουν τη νομιμότητα των ψηφοδελτίων, από … απόσταση;

Η συνέντευξη Τύπου στη Φιλαδέλφεια στο:
https://www.c-span.org/video/?477914-1/trump-campaign-pennsylvania-news-conference&live

Η συνέντευξη Τύπου δίνει πρόγευση δικαστηρίου, αφού καταθέτουν κάποιοι από τους μάρτυρες που στέκονται πίσω από τον κ. Giuliani. Ο δεύτερος κύριος που καταθέτει λέει ότι είναι μάχιμος δικηγόρος (attorney) οπότε επικαλείται όλα τα νόμιμα διαπιστευτήρια που είχε μαζί του και παρόλα αυτά του απαγορεύτηκε η πρόσβαση στο Εκλογικό Τμήμα και η κυρία μετά από αυτόν λέει ότι είναι συνταξιούχος δικηγόρος (retired attorney) με προγόνους που πολέμησαν στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και θύματα του Ολοκαυτώματος (Holocaust).
 

Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των μηνύσεων, η υπόθεση έχει μεγάλο νομικό και πολιτειακό ενδιαφέρον. 

Εσείς απλά να έχετε υπ' όψιν σας, και μην σάς ξεγελούν γύρω γύρω τα λαμόγια που έχουν συμφέρον (για να συνεχίσουν να υπάρχουν κυρίως) να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ ένα βρώμικο άτομο σαν αυτούς, κι όλοι μαζί.. διαφθορείς της ανθρωπότητος, εχθροί των Εθνών, διεστραμμένοι καμπαλιστές, κρόνιοι αιμοπότες και καννίβαλοι παιδιών, ένα σκοτεινό πακέτο εξουσιομανών διεθνιστών, αριστερόστροφων παραφρόνων και σιωνιστών, ..ονόματι Ν.Τ.Π.

Ο Νόμιμος Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Τζο Μπάιντεν είναι γύψινος ψευτοπρόεδρος ΗΠΑ γνωστός ως νοθείας της εγκληματικής οργάνωσης ΝΤΠ.

 

Κ-Τ

 

57 σχόλια:

  1. Ο νόμιμος πρόεδρος το ξέρουμε ότι είναι ο Τραμπ. Το θέμα είναι ποτε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με αυτά τα κομμουνια τους δημοκράτες. Γιατί οι ημέρες περνάνε και τα ΜΜΕ το προχωράνε κανονικά σαν να μην συνέβη τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο κείμενο αναφέρεται η χρονική σειρά των ενεργειών για δικαιοσύνη και το δρόμο των φυλακών.
      Κανείς, ούτε ΜΜΕ ούτε κανένα λαμόγιο δεν προχωράει τίποτα, όλα πλασματικά είναι. Απλώς βαυκαλίζονται. Να σού δώσω και την ερμηνεία της λέξης:
      https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B2%CE%B1%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ08 Νοεμβρίου, 2020 22:26

      ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ .ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .
      ΔΗΛΑΔΗ ,ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΡΙΧΝΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕΣΚΟΤΩΣΗ ,ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ; ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΔΙΔΕΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΟΥ ;
      ΕΤΣΙ ,ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ; ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ;
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  2. και ο κορονοιος ειναι ψεμα,και οι περισσοτεροι ανθρωποι το ξερουν! Βλεπεις εσυ να γινεται κατι? Αυτοι εχουν τα μμε,και παιζουν το προγραμα τους...Το ιδιο και στις εκλογες της αμερικης.Ολοι το ξερουν πως εγινε νοθεια.Ο ιδιος ο γερος το ειπε! Ε και? τι εγινε? Η τι θα γινει? Τιποτα..Εκεινοι που μπορουν να επιβαλουν με τα μμε ,βαφτιζουν το σκατο χρυσο,και το ψωφιμι ,γερακι..
    Ασε μας ρε φιλε και εσυ! Εμεις βαρεθηκαμε.Δεν πανε να μαμηθουνε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που θα μαμηθούνε κυριολεκτικά, θα είναι τα λαμόγια, μόλις τα δικαστήρια τούς χώσουν στη φυλάκα.

      Διαγραφή
    2. Τι είναι αυτά που γράφεις ρε φίλε ; Αν βαρέθηκες από εσένα θα αρχίσουν.

      Διαγραφή
  3. https://www.brighteon.com/b0a9f7fb-377c-4fa1-bb4b-c2dad1530077
    WHY IS MAINSTREAM NOT COVERING THIS (διάρκεια βίντεο 6'22")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ08 Νοεμβρίου, 2020 22:13

    Α ΡΕ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ ! Α ΡΕ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ !
    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ .ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΦΤΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΟ ΕΡΠΕΤΩΝ ,ΤΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ .
    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ;
    ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΟ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ.
    ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΞΥΠΝΑΓΑΤΕ ......
    ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ. ΤΙ 5G ,ΤΙ ΙΟΙ ,ΤΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ,ΤΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ,ΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΠΑΤΡΙΣ ,ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΤΣΑΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΕΝΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑΣ ΣΑΚΑΤΗΣ.
    ΟΧΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣΕΚΑΤΣΕ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ.
    Α ΜΩΡΗ ΚΕΡΑΣΦΟΡΑ ΟΧΙΑ !
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ;
    ΝΑΙ.ΕΙΧΑΝ ΑΥΓΑΤΙΣΕΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
    ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ .ΧΩΝΕΦΤΕ ΤΟ .ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.
    ΤΟΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΟΣΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ,ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ;
    ΠΡΩΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.
    ΗΡΑΚΛΗΣ.ΧΡΑΑΑΑΑΑΠΠΠ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΥΞΟΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ,5 ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΟ ΚΑΝΑΛΩΝ ;
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ,ΤΙ ΛΟΓΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ......
    ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ .
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ,ΟΙ ΑΙΜΟΜΙΧΤΕΣ ,ΠΑΙΔΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΞΑΝΑ ;;
    ΤΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΣΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ! ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΝΗ ΝΙΚΗ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ,ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ.....
    ΚΑΠΙΣΙ ;
    ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.ΤΡΙΣΧΕΙΡΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ .
    ΧΩΝΕΦΤΕ ΤΟ .ΞΑΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και αυτό

    THE TRUTH BEHIND THE CHAOS - ELECTROMAGNETIC EXPOSURE

    https://www.brighteon.com/3c4876c2-74cb-43fb-8348-988702b911b5

    Το βίντεο μιλά για το 5G.Αναφέρεται επίσης στις υποψίες γιατρών ότι υπάρχει το ενδεχόμενο "οι αρχιτέκτονες" της πανδημίας να μόλυναν τα περσινά εμβόλια κατά της γρίπης, που δόθηκαν σε Κίνα, ΗΠΑ και Ευρώπη, με τον κορονοϊό, γιατί πολύ πριν αρχίσουμε να μιλάμε για τον covid-19, οι επιστήμονες ανακάλυψαν στελέχη του ιού στο αποχετευτικό σύστημα της πόλης του Σηάτλ και της Βόρειας Ιταλίας, το Δεκέμβριο, κάποιους μήνες πριν ξεσπάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ως αναζητητής της αλήθειας, έχω κάποιος προβληματισμούς και για την περίπτωση των αμερικάνικων εκλογών, τους οποίους θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Μήπως την έχουμε πατήσει εναποθέτοντας όλες μας τις ελπίδες στον Trump; Μήπως όλα είναι παραμύθια;

    Το πολύ σοβαρό Swiss Policy Research, σε σημερινό του άρθρο, εφιστά την προσοχή μας στο γεγονός οτι το CFR ελέγχει και τα δυο μεγάλα κόμματα των ΗΠΑ. Ενώ στον βαθύ διανοητή Coronacircus διατυπώνονται κάποιες πολύ βάσιμες αμφιβολίες: πως είναι δυνατόν ολόκληρο βαθύ κράτος να επιλέγει έναν εμφανέστατα ξεμωραμένο ανώμαλο για πρόεδρο; Δεν είχαν καλύτερο; Μήπως θέλουν να χάσουν; Πως διέρρευσε αμέσως τόσο υλικό για την παιδοφιλία του; Πως γίνεται να έγινε τόσο απροκάλυπτα η νοθεία και να έχουμε αποδεικτικά βίντεο από την επόμενη μέρα; Μήπως ΟΛΟ αυτό είναι ένα στημένο θέατρο; Μαζί με τις θεωρίες περί Q κλπ;

    https://swprs.org/on-the-us-presidential-election/

    https://coronacircus.com/2020/11/07/dusty-finish/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέατρο που αποσκοπεί πού δηλαδή...

      Διαγραφή
    2. Τον επέλεξαν γιατί θα αντικατασταθεί από την Kamala Harris, την οποία και προωθούν. Η Harris δεν είχε πιθανότητες να εκλεγεί αν κατέβαινε εξ αρχής. Αντιθέτως. Ιδιαίτερα η στάση της που έχει κρατήσει απέναντι στους Αφρο-αμερικανούς, την καθιστά ιδιαιτέρως αντιπαθητική.
      Διαβάστε τί εστί Kamala Harris και θα καταλάβετε γιατί προωθούν γυναίκα και δη αυτήν.

      Διαγραφή
    3. Μάλλον εννοεί την "αντιθεωρια" πώς ταισαν Τραμπ στους πατριώτες για να τους αποκοιμησουν δίνοντας τους την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

      Αν και έχω σοβαρούς λόγους να διαφωνώ με αυτήν, σου λέω, ότι ακόμα κι αν είναι έτσι, με αυτή την Αποκάλυψη της διαφθοράς που έχει επιτευχθεί, έχουν ξυπνήσει ένα Τέρας στην Αμερική, που στην καλύτερη περίπτωση θα τους γράψει ζωντανούς.

      Την χειρότερη, ας μην την συζητήσουμε.

      Τον παλμό της κοινής γνώμης στις ΗΠΑ, δεν τον πιάνεις ούτε από το ΦΒ, ούτε καν από το Τουιτερ πια.

      Δόξα Τω Θεώ, είχαν και έχουν γνώση οι φύλακες, κι έχουν αναπτύξει αλλα δίκτυα επικοινωνίας.

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ 23:20

      Με βγάλατε από τον κόπο να πω ακριβώς τα ίδια, γιατί αυτά θα έλεγα εξ αρχής, και το αρχικό μου ερώτημα ήταν ρητορικό. Ήθελα να τσεκάρω αν ο σχολιαστής V το πήγαινε εκεί που φαντάστηκα.

      Η αντικατάσταση του γεροξούρα από την Χάρρις, που αναφέρει ο 23:03, απαντάει μόνο σε ένα μικρό ποσοστό στο ερώτημα του κου V, είναι όμως μία ακόμα λογική απάντησις.

      Διαγραφή
    5. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Καλύφθηκα κι εγώ από τον 23:20.

      Δεν το πήγαινα κάπου, χαμένος είμαι στον παρανοϊκό αυτό κόσμο. Όλοι εδώ μέσα φαντάζομαι δεχόμαστε οτι η πραγματικότητα είναι σε μεγάλο βαθμό ελεγχόμενη και κατασκευασμένη από αθέατους ψυχάκηδες. Ο προβληματισμός μου είναι στην ουσία στο μέχρι που εκτείνεται αυτή η κατασκευή..

      Διαγραφή
    6. Την ίδια απορία είχα κι εγώ για την επιλογή Biden.Υπαρχει μια άλλη θεωρία που λέει ότι όλοι αυτοί είναι τελειωμένοι και ότι ο Τραμπ έχει σχεδιάσει όλο αυτό βάζοντας σωσίες στη θέση τους για να τους εκθέσει στα μάτια του κόσμου.Με αυτόν τον τρόπο αφυπνιζεται ο κόσμος και δεν θα αντιδράσει άσχημα όταν συλληφθούν.

      Διαγραφή
    7. Αγαπητέ ανώνυμε 15:20,

      αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα οπτική!

      Οι αποκαλύψεις που πρόκειται να γίνουν για πρόσωπα και καταστάσεις, παγκοσμίως θα έλεγα, είναι τόσο σοκαριστικές για την σε άγνοια μάζα -παρ' όλα αυτά με τον καταναλωτισμό της και τα ινδάλματά της- που η μάζα αυτή -σαφέστατα πλειοψηφία- δεν θα μπορούσε με τίποτα να τις διαχειριστεί.
      Αντιθέτως τώρα έτσι, θα επιτευχθεί κάτι σαν να νομίζει ο κόσμος αυτός, ότι μόνοι τους έκαναν τις γκάφες οι σκοτεινοί και ξεμπροστιάστηκαν. Σταδιακά θα έρχεται η γνώση (όχι τώρα, και όχι από εμάς, ό,τι και να τούς λέμε), σταδιακά θα βγαίνουν από την σπηλιά του Πλάτωνα, μπουσουλώντας αργά και εξερευνητικά σαν τα νήπια. Αν έβγαινε π.χ. ο Τραμπ -πριν τίς εκλογές και για να τις πάρει πανεύκολα- και αποκάλυπτε χύμα όσα ξέρει για τον κάθε έναν (με αποδείξεις), το πιο πιθανό θα ήταν να πάθουν τέτοια παράκρουση, που θα πήδαγαν κατά εκατομμύρια από τα μπαλκόνια να αυτοκτονήσουν. Ή θα επιχειρούσαν να λιντσάρουν τον Τραμπ. Τί σάς θυμίζει αυτό; Δεν σάς θυμίζει τον έναν (Τραμπ) τολμηρό της σπηλιάς του Πλάτωνα, που βγήκε από την σπηλιά (μάτριξ), είδε τον πραγματικό κόσμο και τον πραγματικό ήλιο, και ξαναμπήκε να τούς πει να βγάλουν τις αλυσίδες και να βγουν κι αυτοί, και η άρνησή τους ήταν τόσο επιθετική απέναντί του, που θα τον σκότωναν αν μπορούσαν;

      Νομίζω ότι το τοπίο ξεκαθαρίζεται όλο και περισσότερο...

      Διαγραφή
  7. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ08 Νοεμβρίου, 2020 22:51

    ΚΩΣΤΑ, ΣΩΣΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΕΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΞΟΥΡΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ.
    ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΩΡΑ, ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ.
    ΑΝ ΟΝΤΩΣ Ο Mr. ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙ Ν.Τ.Π. ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΝ. ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ, ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ), ΟΤΙ, ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΕΞΥΓΊΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ.
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΔΕΣΜΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΚΙ'ΕΞΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΚΩΣΤΑ, Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ'ΜΕΙΣ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.
    ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΤΕ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΚΡΥΏΝΟΥΝ, ΠΕΙΝΆΝΕ, ΔΙΨΑΝΕ, ΦΤΩΧΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ, ΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.
    ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ, ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΜΕ.
    Η ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕ ΟΠΛΑ, ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΟΘΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΛΛΩΝ "ΣΩΤΗΡΩΝ".
    ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου ΕΥ,

      σού έχω απαντήσει κι άλλες φορές πάνω στο ίδιο ερώτημα. Με διαφόρους τρόπους. Το ίδιο και αρκετοί άλλοι, έχουν εξηγήσει με τον τρόπο τους πώς το σενάριο απελευθέρωσης του πλανήτη είναι ντόμινο, που κατά 100% όλα πια έδειξαν ότι ξεκινάει από τις ΗΠΑ.

      Μία ακόμα χαρακτηριστική απάντηση πήρε ο Γιάννης εδώ:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/11/watermarkgate-3-4-by.html?showComment=1604865358601#c7133396237550835054

      Διαγραφή
    2. Κοίταξε και αυτά:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/11/blog-post_43.html?showComment=1604824259919#c9102846986110386723

      Διαγραφή
  8. ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ» // Αυτος ο δουλος της Νεας Δουλας σε κυριο αρθρο του στην καρα-δεξια εφημεριδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» γραφει οτι αυτή η δευτερη απολυτως ανοητη καραντινα, σε συνδυασμο με της εκλογες στην Αμερικη, το κλεισιμο 150.000 μικρο-επιχειρησεων και την ραγδαια φτωχοποιηση των Εληνων, εφεραν τον κοσμο σε μια κατασταση που φαινεται σαν καζανι που βραζει και κανενας δεν ξερει πως θα εκδηλωθει. Η ολη κουφοβραση παραπεμπει στην Γαλικη Επανασταση, οπου απο τη μια μερια ηταν τα πολυτελη παλατια και τα βασιλικα φαγοποτια του Λουδοβικου και της Αντουανετας και απο την αλη η πληρης εξαθλιωση του λαου. Ο Παπαχελας γραφει επισης οτι η κυβερνηση είναι μακρυα απο τον λαο και οτι εστω και την τελευταια στιγμη να κανουν κατι ωστε να αποτρεψουν τα θλιβερα γεγονοτα που ερχοντε. Διοτι αυτή τη φορα η οργη των αγανακτισμενων δεν θα είναι πολιτισμενη, κουνιστη και λουλουδατη με το σεις και το σας. ΟΙ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗΣ ΦΑΜΗΛΙΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ, με την τεραστια ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, την ασυληπτη ΔΙΑΦΘΟΡΑ, τον λυσαλεο εποικισμο ολης της Ελαδας με λαθρο-μουσουλμανους, την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΙΧΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΟΗΣ, ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΤΗΝΩΔΗ και ΒΑΡΒΑΡΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΟΧΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΘΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ, που αλοιμονο εαν εκδηλωθει. Αυτή τη φορα δεν θα καθαριζουμε μεροκαματιαρηδες, οπως κανουν οι εγκληματιες κο-μουνια-στες // Εψαξα ολες τις σαπιο-φυλαδες (εφημεριδες) χθες να βρω ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τον πολυτεκνο ΤΡΑΜΠακουλα, ο οποιος δεν εκανε ουτε εναν πολεμο, δεν σκοτωσε ουτε εναν Αμερικανο στρατιωτη: ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ (εκτος απο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αλα κι αυτό αρχισε να μπαζει βοθρολυματα). Μια βρωμερη δυσωδια απεραντης σαπιλας // ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΨΥΧΗ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ // Επιτελους, το μοναδικο κρατος της Γης που δεν υπαρχει αντιπολιτευση (είναι στη φυλακη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/2314391162039630/UzpfSTE0NjIwMDM4NTM4MzI1Mjc6MzcxNjk3MTEwODMzNTc3OQ/
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ.
    ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ, ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ.
    Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ.
    ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΡΟΧΩΡΑ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ.
    ΤΟΝ DONALD JOHN ΙΩΑΝΝΗ TRUMP ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ.
    Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟ ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΙΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΝ ΜΕ ΕΝΑ QΟΚΚΙΝΟΝ ΠΟΥΛΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟΝ ΠΛΑΙΣΙΟΝ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ότι ξέρω, δεν υπάρχει αυτή την στιγμή φέισμπουκ του Τραμπ, ούτε τουίττερ. Του τα έχουν ρίξει όλα. Άρα μάλλον μαϊμού προφίλ Τραμπ πρέπει να είναι. Αντιγράψτε μας αν μπορείτε τον σύνδεσμο.

      Διαγραφή
    2. ΓΡΑΦΕΙΣ "ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ ΤΡΑΜΠ" ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

      Διαγραφή
    3. https://el-gr.facebook.com/DonaldTrump

      Διαγραφή
  11. https://www.pentapostagma.gr/kosmos/ipa/6973052_ekloges-ipa-oi-repoymplikanoi-kremane-ton-tramp-pieseis-na-apodehthei-tin-itta Ακόμα και οι δικοί του τον κρεμάνε. Της πόρνης το κάγκελο. Τι κοροϊδία που τρώμε όλοι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το CNN το πήρε το άρθρο το 'πενταπόσταγμα', οπότε τί καθόμαστε και συζητάμε.. Τις αρλούμπες/ψέμματα για την Μελάνια και τους συμβούλους του;..ότι όλοι μαζί του ζητάνε του Τραμπ να παραιτηθεί από τον δικαστικό αγώνα;

      “Το απλό γεγονός είναι ότι οι εκλογές κάθε άλλο παρά έχουν τελειώσει. Ο Τζο Μπάιντεν δεν έχει επικυρωθεί ως νικητής σε καμία πολιτεία, πόσο δε μάλλον στις πολύ αμφίρροπες πολιτείες όπου θα γίνει υποχρεωτική ανακαταμέτρηση ή στις πολιτείες όπου η εκστρατεία μας έχει υποβάλει βάσιμες και νόμιμες νομικές προσφυγές από τις οποίες ενδέχεται να καθοριστεί ο τελικός νικητής”

      Ντόναλντ Ι. Τραμπ

      Διαγραφή
    2. Άμα πιστεύετε τέτοιες χαζο-φήμες για τη Μελάνια και τους συμβούλους του Προέδρου Τραμπ, θα πρέπει να κόψετε τις σαπουνόπερες και τις τατιάνες και λοιπές @ουτάνες που βλέπετε.

      Σας καληνυχτίζω με δύο ακόμα λινκ:

      David Icke - The Answer, (added links below)

      https://www.brighteon.com/751a5966-3c89-4370-bf9a-95c7e2f35c6c

      https://www.stopworldcontrol.com/planned/

      χαιρετώ!

      Διαγραφή
  12. Για να μην μακρηγορούμε μπείτε στο https://amg-news.com/ για να δείτε τις γκιγιοτίνες που έχουν ετοιμασθεί και τους περιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και για του λόγου το αληθές: ο Νετανιάχου συγχαίρει τον μπάϊντεν και εκφράζει τη χαρά του να συνεργαστεί με αυτόν και την Kamala Harris.

    What The F**K is Wrong With Benjamin Netanyahu?

    https://www.brighteon.com/d384ee49-c18e-4a45-8f52-f27fcb6fed8a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ .
      Ή ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΘΕΙ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  14. Ας ρίξουμε και μια ματιά εδώ https://m.beforeitsnews.com/alternative/2020/11/did-anyone-notice-anything-weird-about-the-bidenharris-victory-party-fraud-exposed-video-3735086.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Δαλιανίδης λέμε...

      Διαγραφή
    2. ω ρε μανούλα μου!!!!!!!!!😂😂 σε κλειστή έκθεση αυτοκινήτων τον πήγαν τον μαλάκα να μιλήσει;

      Διαγραφή
  15. https://m.beforeitsnews.com/opinion-conservative/2020/11/greg-hunter-coup-underway-right-now-dems-committed-election-treason-must-see-alex-newman-video-3551472.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. https://m.beforeitsnews.com/politics/2020/11/game-changer-what-youre-seeing-is-a-fabricated-media-illusion-there-is-no-president-elect-must-watch-video-3217455.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ ΤΟ TWITTER TOY POTUS.......https://twitter.com/realDonaldTrump.....ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ YOUTUBERS AYTO ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ.....ΑΝΝΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΗ ,ΜΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΒΛΕΠΕΙ.
    ΠΕΝΤΕ ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΤΩΝ cabal media ,ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΣΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΟΥΝ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χθες είχα βάλει στην μητέρα μου να βλέπει ένα τηλεπαιχνίδι και ξαφνικά πριν προλάβω να αλλάξω κανάλι ξεκίνησαν οι ειδήσεις και ο εκφωνητής ούρλιαζε στην κυριολεξία: "Χιλιάδες κρούσματα καθημερινά, πολλές εκατοντάδες οι διασωληνωμένοι, οι ΜΕΘ δεν επαρκούν, οι νεκροί πολλές δεκάδες"!!!!!!! Λες και έκανε αναμετάδοση από εμπόλεμη ζώνη!
      Παρά την άνοια της φώναζε η μάνα μου, κλείστο δεν το αντέχω!
      Ήθελα νάξερα ποιοί αντέχουν να βλέπουν δελτία (ειδήσεων) κατατρομοκράτησης...

      Διαγραφή
  19. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
    8 Νοε 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=1fXgy8zy-fU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ένα ακόμη μικρό δωράκι για τον αγαπητό Κώστα και τους φίλους του... https://m.beforeitsnews.com/politics/2020/11/trump-win-validated-by-quantum-blockchain-system-recount-of-votes-3217468.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://dionios.blogspot.com/2020/11/fox-news-joe-biden.html?m=1. Λέτε ρε παιδιά ο Αριστομαχος να μην είναι τελικά και τόσο ακραίος;

      Διαγραφή
  21. Η ΚΑΜΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΑΛΑΣ.
    ΕΧΕΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ.
    Ο ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ GITMO ,ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΛΊΣΤΕΣ.
    WWG1WGA.
    E,ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!!!!!!!!!!!
    LET THE SHOW BEGIN.
    BOOM BOOM BOOM.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΠΑΝΑΓΟΟΟΟΟ !.
    ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΝΑΓΟ !.
    ΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΑ .
    Η ΒΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΠΙΝΤΕ ΛΑΣΚΑΡΙΣΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. O CHARLIE WARD ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΒIDEN ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΠΕΡΥΣΙ...ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ...ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...Η ΕΚΔΟΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ?ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ,ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ,ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ, ΠΑΙΔΟΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΟΣΙΑ ΚΤΛ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.....ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΥΤΕ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ....ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΙ..... ΑΝΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τσεκαρε τον charlie , μεσω palladin - white hats
      https://youtu.be/4nhMc6v7d8w

      Διαγραφή
    2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΒΑ Ο PALLADIN ME KERRY CASSIDY ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο CHARLIE ME CIRSTENW/ANN VANDERSTEEL/GENE DECODE EINAI ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ....ΑΝΝΑ

      Διαγραφή
  24. Αυτό που με κάνει να λυπάμαι πραγματικά είναι ότι καταντήσαμε μιά απέραντη ρουφιανοχώρα!
    Έκαναν πάρτυ 31 άτομα κλεισμένοι σε ξενοδοχείο και κάποιος φώναξε την αστυνομία γιατί είδε την ειδοποίηση στα social media! Επειδή ήταν 7 παίκτες του Ολυμπιακού και τους κράτησαν στη στενή μέχρι να πληρωθούν τα πρόστιμα, ελπίζω να πάρει ανάποδες ο μαρινάκης και να τους τακτοποιήσει...
    Εισβολή σε σπίτι στην Πάτρα γιατί γιορτάζανε γενέθλια (15 άτομα), εισβολή αλλού γιατί είχανε τραπέζι...
    Θέλουν τον κόσμο όχι απλά αποκλεισμένο, αλλά απομονωμένο και φοβισμένο να φοβάται για ρουφιάνους...
    Πήγα σήμερα στον κτηνίατρο να πάρω τα χάπια του τριμήνου για τα σκυλιά, έχουμε επί 30 χρόνια σκυλιά και ξέρουμε 30 χρόνια τον κτηνίατρο. Έχει μονοκατοικία και μπήκα μέσα, είχα ξεχάσει ότι Δευτέρα δεν δέχεται. Μπήκα χωρίς μάσκα και ήταν κι εκείνος χωρίς μάσκα.
    Μόλις με είδε πήγε μέσα, φόρεσε μάσκα και με παρακάλεσε να μην πω τίποτα γιατί έκανε δουλειές και δεν περίμενε πελάτες και Δευτέρα έχει ρεπό.
    Τρελάθηκα και του λέω γνωριζόμαστε 30 χρόνια (βλέπεις Κώστα είμαστε γύρω από την δική σου ηλικία) θα σε κάρφωνα; Μου έδωσε τα χάπια που ήθελα και μου είπε ότι τον απείλησε πελάτης επειδή φόραγε στραβά την μάσκα...
    Έλεος με τους ρουφιάνους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορόιδοοοο
      Ακόμα πληρώνεις χάπια στους κτηνιάτρους εσύ;Τα drodal δίνεις;Δεκάευρα πετάς ανά δεκάκιλο σωματικό βάρος του κάθε σκύλου!
      Κορόιδο γαμπρέ!
      Λοιπών άκου τι δίνουν όλοι οι γνωρίζοντες στα σκυλιά τους.
      Θα πας σε ένα φαρμακείο και θα πάρεις το Vermox.Κοστίζει ένα ευρώ περίπου και έχει μέσα ή 6 ή 8.Ανεξαρτητα από το σωματικό βάρος του σκύλου θα δίνεις σε κάθε σκυλί 1 για τα σκουλήκια.Σε έρευνες που έχουν γίνει σε σκυλιά κάνει δουλειά όπως αυτά που χρησοπληρώνεις.Δεν έχουν γίνει όμως έρευνες σχετικά με την καταλληλότητα του σε γάτες.Οποτε με ένα ευρώ ξεμπερδεύεις για όλο το εξάμηνο.....Α καλό είναι ανά τρεις μέρες να τους δίνεις και μια κάψουλα μουρουνέλαιο.Η το μουρουνέλαιο solgar πάρε η το seven seas.Να πέρνετε και σεις οικογενειακώς μια κάψουλα ανά ημέρα μιας και δεν έχουμε ηλιοφάνεια τώρα που έχει βιταμίνη D.
      Μόνο τα ακουμπάς στους κτηνιάτρους κορόιδο Μουσολίνι;Ρώτα εκτροφείς καθώς και κυνηγούς σχετικά με το Vermox και κόψε τα σουλάτσα στον κτηνίατρο.

      Διαγραφή
    2. Έγραψα ότι έχω σκυλιά πάνω από 30 χρόνια, οπότε έχω κάποια εμπειρία, συν ότι σαν γεωπόνος ξέρω και από κτηνιατρικά φάρμακα.
      Δεν θα ρώταγα έναν κυνηγό, γιατί τα κυνηγόσκυλα έχουν πολύ κοντό τρίχωμα, οπότε δεν έχουν πρόβλημα με εξωπαράσιτα! Όταν έχεις σκύλο με τρίχωμα του δίνεις Braveto για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από τσιμπούρια και ψύλους και να μην κινδυνεύεις.
      Όσο για τα ενδοπαράσιτα που λες δεν θεωρώ ότι πληρώνοντας 12 ευρώ για 2 σκυλιά (ένα θηρίο 55 κιλών και μιά κοκονίτσα 10 κιλών) είναι πολλά λεφτά, ώστε να τρέχω να παίρνω χάπια και μουρουνόλαδα κ.λ.π.
      Πάντως ευχαριστώ για τις συμβουλές.

      Διαγραφή