«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Το σατανικό σχέδιο της ΕΛΙΤ για την Παγκόσμια Υποδούλωση

Σημ. askitis: Το βίντεο αποδίδει μέσα στον υπερσυμπυκνωμένο χρόνο των 15 λεπτών τα βασικά σημεία της αυθεντικής ταινίας του Alex Jones που έχει διάρκεια 2 ώρες και 20 λεπτά.Το θέμα της ταινίας είναι η μεθόδευση που γίνεται για μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ από την παγκόσμια ΕΛΙΤ των Πλουσίων, οι οποίοι αφού κατέκτησαν όλο το χρήμα του κόσμου, έχουν πλέον παθολογική ανάγκη για ΕΞΟΥΣΙΑ.


ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΞ ΤΖΟΥΝΣ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

To "Endgame" είναι το τελικό αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας πάνω σε ιστορικά ντοκουμέντα που εξηγούν γιατί οι ηγέτες αυτού του κόσμου είναι μανιακοί με τον απόλυτο έλεγχο, της κατακυρίευσης και της σκλαβιάς της ανθρωπότητας, χειριζόμενοι τρομαχτική ισχύ για χάρη μόνο της ισχύoς, συγκεντροποιώντας την εξουσία σε ένα αδυσώπητο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα, και επιδιώκοντας την "τελική λύση τους" για παγκόσμιο πληθυσμιακό αποδεκατισμό. Το "Endgame" ξεσκεπάζει το μακροπρόθεσμο σχέδιο των ελιτιστών και εξηγεί γιατί θα είναι ένας εφιάλτης για το υπόλοιπο της ανθρωπότητας εκτός και εάν ξεσηκωθούμε τώρα και πολεμήσουμε ενάντια στα συστήματα του ελέγχου τα οποία σχεδιάστηκαν για να μετατρέψουν εμάς και τον πλανήτη μας σε ένα πλανήτη φυλακή. Ξεσκεπάζονται ανοιχτά η λέσχη Μπίντερμπεργκ, οι Ροκφέλερ και οι Ροθτσιλντ, η Ευγονική, ο μετανθρωπισμός, και τα εγκλήματα των τυράννων και της ελιτ διαμέσου των αιώνων. www.infowars.com ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΡΙΧΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ Ή ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ .

 

https://www.youtube.com/watch?v=EHzTpwt_KVM 

 

14 σχόλια:

  1. Καλησπέρα φίλε, αυτό μου ήρθε πριν από λίγο,
    εγώ στο στέλνω και εσύ χειρίσου το όπως νομίζεις:

    https://apis.mail.yahoo.com/ws/v3/mailboxes/@.id==VjN-zk0HvqpE3O7hIMQzKb42-g85oBbNgiVyKEvc5OPGdGI__GnUhd_8Sm6SNE10zMJTE6ODrCTJLRd8oDFGt0Ixqg/messages/@.id==AKv1f2lEBah4X62FuwRdMJ3Gv2Q/content/parts/@.id==2/thumbnail?appId=YMailNorrin&downloadWhenThumbnailFails=true&pid=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι τα ίδια φίλε. Κάτι δεν κάνεις σωστά στην αντιγραφή του συνδέσμου. Στείλε κι αυτό στο ημεηλ Διόδοτου αν μπορείς.

      Διαγραφή
  2. O KOKKINOAΣΠΙΔΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ 41 ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ 800 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ.

    ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ,
    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ
    ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ.

    Ε ΒΕΒΑΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ DONALD JOHN TRUMP, ΤΩΡΑ OI KOKKINOΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,
    ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ.
    ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΟΠΛΩΝ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΩΝ, ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΩΝ, ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
    Ο DONALD JOHN TRUMP ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ.

    ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΚΟΡΩΝΟΓΙΑΤΡΟΙ, ΟΙ ΚΟΡΩΝΟΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΚΟΡΩΝΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΚΟΡΩΝΟΤΗΛΕΠΟΡΝΟΓΛΥΦΤΕΣ, ΟΙ ΚΟΡΩΝΟΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    Η ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΡΟ.

    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΡΟ - ΟΧΥΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΠΟΡΝΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΠΟΡΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΟΡΟΦΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ DONALD JOHN TRUMP, ΘΕΛΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ.
    https://twitter.com/i/status/1326743158298996736

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ; ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.

    DONALD JOHN TRUMP
    THE BEST PRESIDENT EVER.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του Τραμπ η απάντηση εντάξει ακούστηκε καθαρά.
      Αν μάς γράψεις και τί τον ρώτησε ο δημοσιογράφος καλά θα ήταν.

      Διαγραφή
    2. ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ;;;; ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΚΙΣΩ ΤΟ ΜΑΓΙO ΜΟΥ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΜΑΓΙΟ, ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.
      Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ.
      ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    3. Τον ρωτησε "ΠΩΣ τον περιγραφουν οι ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ" κι ο Μεγαλος απαντησε "Σαν καποιος που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ.

      Νομιζω οτι το arx1d1 αυτο, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ αλλα ενας απ τους καραγκιοζηδες του βαθεως κρατους της Αμερικης και θεωρειται κωμικος, εχει μια υποτιθεται "ψυχαγωγικη" εκπομπη αργα το βραδυ, λεγεται Τζιμυ Κιμμελ.

      Ο ΔΕ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑΣ ΗΛΙΑ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ.

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Αυτό το γνωρίζουμε. Γι αυτό.. περισσότερο πιθανή εικόνα του σκοτεινού εγγυτέρου μέλλοντός μας.. μάλλον δίνεται εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/11/2020-lockdowns-great-reset-happytalism.html

      Διαγραφή
  4. TI EΓΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΑΝ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ; ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ; ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ - ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ.
    ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΤΟΥΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΑΡΚΕΤΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΑΦΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικά με αυτό εδώ:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/11/2020-lockdowns-great-reset-happytalism.html

      ..νομίζω πως πρέπει να μάθουν περισσότεροι ακόμα τί ακριβώς μάς ετοιμάζουν. Το ότι τα γνωρίζεις εσύ και εγώ και ένα 5% δεν αρκεί. Όπως δεν αρκεί να βαυκαλιζόμαστε έτσι γενικά κι αόριστα.. "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ" κλπ..
      Γι αυτό καθόμαστε σαν ραγιάδες αυτή την στιγμή και μάς πατάει η μπότα της παγκόσμιας δικτατορίας μέσω κούλη;
      Νισάφι.. είμαστε από τα πιο ανεβαστικά και μαχητικά μπλογκ. Βάλαμε και δυο αναρτήσεις σήμερα με τους κινδύνους που ελοχεύουν και θα μάς την πείτε κιόλας;

      Διαγραφή
  5. Καλά γιατί το παίρνεις προσωπικά; δεν αφορά το μπλογκ το συγκεκριμένο αλλά μία σωρεία άρθρων που δείχνει το ζοφερό μέλλον της Ελλάδας πρωτίστως και της ανθρωπότητας γενικώτερα σε πολλά μπλογκς πατριωτικά και μη. Το έχουμε εμπεδώσει όλοι μας και δεν έχουν όλοι τόσο γερό νευρικό σύστημα, άσε που κατεβαίνει η ενέργεια συνεχώς εξ αιτίας όλων των δεινών πραγματικών και εικονικών. Όσο για το αν είμαστε ραγιάδες αυτό θα το δούμε εν ευθέτω χρόνω. Αυτή τη στιγμή η μάχη δίνεται αλλού! Φυσικά και δεν υποτιμάμε τον εχθρό τον γνωρίζουμε τον μελετάμε και για πρώτη φορά μαθαίνουμε πράγματα που δεν ξέραμε ποτέ, αυτή τη στιγμή οι Έλληνες ενθυμούνται και προετοιμάζονται με εφόδια που ποτέ στην ιστορία μας -εκτός από τα πολύ παλιά χρόνια γνώσης- δεν είχαμε. Όσο για το 5% θα το δούμε και αυτό στην πορεία. Κανείς δεν γνωρίζει... ακόμα. Κανένας Ελλην δεν βαυκαλίζεται ειδικά αυτή τη στιγμή ούτε επαίρεται ούτε επαναπαύεται στις δόξες αλλοτινών εποχών, κανείς, μάχη δίνουμε εφ'όλης της ύλης προσωπική και συλλογική.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σόρρυ κορίτσι μας γλυκό,
      ναι το πήρα προσωπικά, γιατί είμαι στην τσίτα, πολύ θυμό με τα τσουτσέκια αυτά που παριστάνουν την κυβέρνηση,γιατρούς,δημοσιογράφους,αστυνομία κλπ, και βγάζουν μίσος επάνω μας. Με την πρώτη ευκαιρία θα τούς σκίσω!

      Διαγραφή
    2. Στο έχω πει πολλάκις είσαι ΕΛ-ΛΗΝ πρώτης γραμμής!!!
      ΔΠ

      Διαγραφή