«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕΝΑΡΙΩΝ...


Ανώνυμος

Με το που θα ανακοινωθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θετική απόφαση για τον Τραμπ, είτε ακύρωση των εκλογών είτε ψηφοφορία στο Κογκρέσο με κάθε πολιτεία να έχει μια ψήφο, σίγουρα στην Αμερική θα αρχίσει μεγάλη εξέγερση, υποκινούμενη από το βαθύ κράτος,τον Σόρος και λοιπούς, γνωστούς και μη εξαιρετέους.
Θα αρχίσουν όμως και στην Ευρώπη. Ειδικά στην Ελλάδα, ποιος μπορεί να πιστέψει ότι αντιφα, κεερφα, ανταρσυα, αναρχικοι και δε συμμαζεύεται θα καθίσουν ήσυχα "στα αυγά τους"; Και τότε πιθανολογώ ότι ότι θα εξεγερθεί και μεγάλη μερίδα των εδώ "μουσλιμ" σε συνεργασία με τους πρώτους και ιδιαίτερα, τα τζιχάντια. Οπότε θα γίνει χαμός.
Ταυτόχρονα ίσως επιχειρήσει και η Τουρκία εναντίον μας. Είναι ιδανική στιγμή για όλα αυτά, ώστε ταχύτατα να εξοντωθούν οι Έλληνες καθώς Ο τραμπθα έχει να αντιμετωπίσει έναν πολύ σοβαρό "συμμοριτοπόλεμο" στην χώρα του. Μακάρι η πιθανότητα αυτή να είναι μηδενική και να μη συμβεί τίποτα.
Ωστόσο, για την περίπτωση που θα συμβεί, πρέπει κάποιοι μπλογκερς, που διαβάζονται πολύ, να σημάνουν ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δε θα πέσει ο εγωισμός τους,ούτε το κοινό τους, αν ο συναγερμός πάει στα χαμένα. Πόσους όμως θα έχουν σώσει αν πράγματι συμβεί;

 

Ahoy

Εξαιρετικο σκεπτικο. Οντως ο Τραμπ θ΄αντιμετωπιση συμμοριτοπολεμο απο τους BLM, αλλα θα ειναι ευκολα διχειρισημος με ολα τα κλειδια της εξουσιας στα χερια του. Στην περιπτωση που καταφερει η Καμπαλ να επιβαλλη τον Μπαιντεν, τοτε τα 70-80 εκ. των πατριωτων Αμερικανων θ΄αντιδρασουν κατα τροπον που δεν μπορουμε ουτε καν να φανταστουμε. Θ΄ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ.

Αυτο το τελευταιο το αναφερω χαριν σεναριολογικης συζητησεως και οχι ως κατι το οποιον εχει πιθανοτητα να συμβη.

Για τους εδω εναπομειναντες Ελληνες και βεβαια πρεπει να σημανη αυξηση του επιπεδου ετοιμοτητος μεχρι να τελειωση και η τελευταια μαχη αυτου του τιτανιου πολεμου στην στην Αμερικη.

Υ.Γ. Για δυο τρια ιστολογια εδω, τα οποια ειναι οντως πατριωτικα και τα οποια σεβομαι και παρακολουθω, ευχομαι να βρουν την δυναμη ν΄απαγκιστρωθουν απο την αυτοπαγιδευση τους οταν αναφερομενοι στον Τραμπ επιμενουν στο παραμυθι οτι"ολοι ειναι ιδιοι, κοιτανε το συμφερον της Αμερικης και αλλα τετοια φαιδρα".

Σ΄ενα παλαιοτερο σχολιο μου ειχα γραψει.

"Κανεις δεν εχει παρει χαμπαρι τιποτα. Υπαρχει η πιθανοτης αλλαγης πολιτευματος". Αναφερομενος στα εν Αμερικη τεκταινομενα. Για να το δουμε αυτο αλλη μια φορα με καμερα υψηλης ευκρινειας.

Η Αμερικη αντιμετωπιζει μια γιγαντιαια Σοσιαλιστικη Επανασταση. Οταν αυτη κατασταλη εσεις τι λετε, γυριζει κανεις στα παληα; 

 

botilastopelagos

Αξιότιμε φίλε κύριε Ahoy,

ανήκω σε αυτούς που από την πρώτη στιγμή μετά την 3η Νοεμβρίου προσπάθησαν να προωθήσουν μια άνευ όρων αισιοδοξία. Πλην όμως, κάθε αισιοδοξία οφείλει να είναι τεκμηριωμένη, λελογισμένη και κυρίως λειτουργική επί δυναμικής βάσεως. Να ενσωματώνει δηλαδή ως δρώντα υποκείμενα σε προοπτική αγώνων, βάσει ορθής κατά το δυνατόν εκτίμησης, τόσο τον γράφοντα, όσο και τους αναγιγνώσκοντες. Θεωρώ πάσα παθητική υπεραισιοδοξία, όχι μόνον μη αποδοτική, αλλά και επιβλαβή. Αυτή μπορεί να οδηγήσει, σε περίπτωση που καταγραφεί ενδιαμέσως κάποια προσωρινή
αναδίπλωση στις πτυχές των εξελίξεων, εκ νέου σε απογοήτευση και στην συνέχεια σε ηττοπάθεια.
Ουδέποτε αμφέβαλα και πιστεύω πάντοτε ακράδαντα στην ΤΕΛΙΚΗ επικράτηση του Προέδρου Τραμπ, των Θείων Δυνάμεων και του πανανθρώπινου δυναμικού, που τον στηρίζουν ενθέρμως. Διαπιστώνοντας στην παρούσα σελίδα το ακμαίο φρόνημα των συμμετεχόντων, επιτρέπω στο εαυτό μου την καταγραφή ενός "worst case" σεναρίου, το οποίον αποτελεί μόνον μια των πιθανών εξελίξεων, ώστε να είμαστε ψυχικά προετοιμασμένοι και στο άμεσο μέλλον οργανωτικά συγκροτημένοι, ώστε να το αντιμετωπίσουμε με επιτυχία, αποφεύγοντας τις αρνητικές συνέπειες ενός μη αναμενόμενου αιφνιδιασμού.
Κατ' αρχήν, δεν μπορώ να διακρίνω μέχρι στιγμής κάποια σαφή δικαστική απόφαση σε επίπεδο κάποιων επί μέρους πολιτειών, που να ανατρέπει τα δεδομένα με συγκεκριμένο τρόπο υπέρ του Προέδρου, παρόλο, που όχι μόνον η καλπονοθεία, αλλά και η τρόποι που αυτή επιβλήθηκε, έχουν καταστεί ηλίου φαεινότερα, ενώ τα αντίστοιχα αποδεικτικά στοιχεία βρίσκονται λεπτομερέστατα στην υπηρεσιακή διάθεση της ομάδας νομικής στήριξης του Προέδρου. Αυτή η εξέλιξη ήταν από την μεριά μου αναμενόμενη και την έχω εντοπίσει σε σχόλιό μου εδώ πριν από εβδομάδες. Αυτή η εξέλιξη ικανοποιεί τις προσδοκίες μεγάλου μέρους όσων στηρίζουν τον Πρόεδρο, εκτιμώντας, ότι με αυτόν τον τρόπο επιταχύνεται η παραπομπή της εκδίκασης του εκλογικού πραξικοπήματος στο Ανώτατο Δικαστήριο, η πλειοψηφία του οποίου διάκειται υπέρ του Προέδρου. Θεωρώντας, ότι αυτό θα παραπέμψει με εκδίκαση την εκλογή στην Γερουσία, όπου το ρεπουμπλικανικό κόμμα διαθέτει την πλειοψηφία.

Θεωρώ σημαντικό, να μην παραβλέπουμε, ότι η επανεκλογή του Προέδρου θα έχει ως συνέπεια την άμεση κατάργηση ενός καθεστώτος, που λυμαίνεται την ανθρωπότητα εδώ και χιλιετίες. Αυτό συνεπάγεται, ότι οι εωσφοριστές αμύνονται και θα αμυνθούν λυσσαλέα με κάθε παρεχόμενο αθέμιτο μέσον. Ένα δείγμα της αποτελεσματικότητας, που μπορεί να προσλάβουν οι επιθέσεις τους, είναι οι καταστάσεις, που έχει επιβάλει το παραμύθι της πανδημίας διεθνώς, με βάση ένα ανύπαρκτο στην κυριολεξία ιό. Αυτοί έχουν υπό το έλεγχό τους και θέτουν σε κίνηση όλα τα μαζικά μέσα του συρμού, τον έλεγχο της πλειοψηφίας σχεδόν όλων των κρατικών μηχανισμών, καθότι στις κρατικές δομές κυριαρχεί βασικά εκ φύσεως και θέσεως το παρακράτος, τα αποκρυφιστικά αδερφάτα, το διεθνές οργανωμένο έγκλημα, τον έλεγχο των κατασταλτικών μηχανισμών, το διεθνές κύκλωμα των ρουφιάνων, την απαγόρευση της οπλοφορίας με ελάχιστες εξαιρέσεις των πολιτών διεθνώς, τις ορδές των καθοδηγούμενων μπαχαλάκηδων και την τεράστια ανθρωπομάζα των ξεπλυμένων εγκεφάλων. Οι δυνάμεις που αντιπαρατάσσονται με την μεριά του Προέδρου είναι η πλειοψηφία του στρατού των ΗΠΑ και της πολιτοφυλακής(εξαιρουμένης μιας πολύ επικίνδυνης 5ης φάλαγγας) την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στις ΗΠΑ που είναι οπλισμένοι και όλη την αφυπνισμένη ανθρωπότητα, με εμπροσθοφυλακή τους ψηφιακούς μαχητές που διαθέτουν επαρκές πολιτικό κριτήριο στο διαδίκτυο. Η αντιπαραβολή των δυνάμεων των δυο στρατοπέδων, συνυπολογιζομένων των κοσμικών εξελίξεων (αστρολογία, μετάπτωση των Ισημεριών) και του ηθικού πλεονεκτήματος, που αναφανδόν βρίσκεται με την μεριά του Προέδρου, παρόλο που προδιαγράφουν σαφώς την μεσοπρόθεσμη επικράτησή του, δεν μπορεί, κατά την γνώμη μου, να προδικάσει την άμεση επικράτησή του σε αυτήν την σύγκρουση. Όπως προμηνύουν τα αστρολογικά σημεία, θα απαιτηθεί μια τεράστια σύγκρουση, που θα φθάσει στα όρια ζωής και θανάτου, που θα διαρκέσει ολόκληρο το έτος 2021, μέχρι να εξοντωθεί η καμπάλ και να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από την συφιλίδα.
 

Προσωπικά εκτιμώ, ότι οι πιθανότητες μιας θετικής εκδίκασης της προσφυγής του προέδρου στο ανώτατο δικαστήριο κυμαίνονται γύρω στο 50%. Οπότε οι πιθανότητες να καρπωθεί βραχυπρόθεσμα την προεδρεία η χαρογκαμήλα είναι περίπου 50% (δεδομένου ότι ο biden αποκλείεται ως άχρηστο σκουπίδι). Όπως έχω ήδη εντοπίσει, η συγκεκριμένη επιλογή αυτού του προσώπου από την καμπάλ είναι πολύ εύστοχη και πολύ επικίνδυνη. Αυτήν την εκτίμηση στηρίζω στα εξής δεδομένα:
Το ανώτατο δικαστήριο είναι ως συνταγματικό δικαστήριο επιτετραμμένο να κρίνει επί θεμάτων συνταγματικών παραβιάσεων. Όσο και εάν ηχεί παράξενο, η εκδίκαση μιας εκλογικής νοθείας δεν εμπίπτει στην δικαιοδοσία του.
https://beforeitsnews.com/prophecy/2020/11/robert-david-steele-jerome-corsi-supreme-court-disallows-statistical-anomalous-states-trump-wins-in-house-2515859.html
Εάν παρακολουθήσει κάποιος προσεκτικά αυτό το βίντεο, μπορεί να διαπιστώσει την "ευχάριστη αφέλεια" που χαρακτηρίζει την διάθεση του Robert David Steele (παρ' όλη την πολύ μεγάλη εκτίμηση που έχω γι αυτόν και την προσφορά του)κατά την διάρκεια της συνέντευξης με τον Corsi. Ο Corsi είναι γάτα εμπειρογνώμονας και φαίνεται, ότι αναγνωρίζει την σοβαρότητα της κατάστασης, χωρίς να διαπνέεται από χαμόγελα σιγουριάς. Αναπτύσσει μια πολύ εμπεριστατωμένη τεχνοκρατική επιχειρηματολογία, επάνω στην νομική βάση του προβλήματος. Αναλύει εξονυχιστικά τις τάσεις και τις διαθέσεις αρκετών δικαστών του οργάνου, ως βαθύς γνώστης τόσο των νομικών δεδομένων, όσο και της ψυχοσύνθεσης και της νοοτροπίας των δικαστών και εντοπίζει δεδομένα, που μπορούν να προβούν πολύ χρήσιμα στην νομική ομάδα του Προέδρου. Επί πλέον, ενώ τονίζει την τεράστια εκτίμηση του για την Sidney Powell ως έξοχα κατάλληλης δικηγόρου για στρατιωτικά δικαστήρια, εκτιμά, ότι αυτή δεν διαθέτει τις απαιτούμενες εμπειρίες για το συνταγματικό δικαστήριο. Το βίντεο έχει μεγάλη διάρκεια σχετικά, όμως σπουδαία πράγματα μπορεί να κρίνουν τελικά και οι λεπτομέρειες.
Ιδιαίτερη αξία αποδίδω στον εντοπισμό του Corsi, ότι ενώ οι πιθανότητες του Προέδρου να παραπεμφθεί το ζήτημα της εκλογής από το Ανώτατο Δικαστήριο στην εξουσία είναι οι επικρατέστερες, παρόλα αυτά υφίσταται περίπτωση κάποια από τα μέλη της γερουσίας, όπου ο συσχετισμός είναι 26/23 υπέρ του Τραμπ, να μπουν κάτω από εκβιασμό της καμπάλ και να λακίσουν. Γι' αυτό προτείνει, πριν φτάσει η εξέλιξη εκεί, να εγγυηθεί ο Τραμπ σε αυτούς την παροχή κάθε δυνατής κάλυψης, σε περίπτωση που γίνουν αποκαλύψεις σε βάρος τους.
Όμως δεν είναι μόνον οι εντοπισμοί του Corsi, που προσπαθούν να αφυπνίσουν εγκαίρως σχετικά με αυτό το "warst case" σενάριο. Το βίντεο με τον Corsi γνωρίζω εδώ και τρεις ημέρες και ήθελα να το "χωνέψω" καλύτερα πριν το προβάλω.
Σήμερα πρόσεξα καλύτερα, λέξη προς λέξη, ένα βίντεο που είχα παρακολουθήσει εχθές με τον Jo Konrad. Αυτός είναι ένας από τους πλέον σηματικούς και τους πιο παλιούς ακτιβιστές αφύπνισης στο γερμανικό διαδίκτυο, με την σελίδα "bewusst.tv". Έχει φιλοξενήσει στην ιστοσελίδα του με συνεντεύξεις πολλές δεκάδες ειδικών επί παντός επιστητού της εναλλακτικής ενημέρωσης, οπότε ο κύκλος των γνωριμιών του είναι τεράστιος, διαθέτοντας πολύπλευρες πηγές ενημέρωσης.
https://terraherz.wpcomstaging.com/2020/11/29/bewusst-aktuell-124/

Σε αυτό το βίντεο αποκαλύπτει ο Jo Konrad, ότι έχει βάσιμες πληροφορίες, ότι η καμπάλ έχει ξεκινήσει να εκβιάζει κάποιους δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου, όχι μόνον με αποκαλύψεις, αλλά κυρίως μ4ε απειλές σε βάρος της ζωής τους και σε βάρος της ζωής των συγγενών τους. Οπότε το μείγμα γίνεται πλέον άκρως επικίνδυνο.
 

Προ ημερών η κυβέρνηση της Μέρκελ αποφάσισε να δαπανήσει ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ Ευρώ για τον "αγώνα ενάντια στην δεξιά" ("Kampf gegen rechts). Πρόκειται για ένα υπέρογκο ποσό, που θα κυλίσει στις τσέπες των ορδών των μπαχαλάκηδων, του κάθε είδους μαχαιροβγάλτη του ποινικού εγκλήματος, του κάθε τζιχαντιστή με πολιτικό άσυλο και όλων αυτών που τους οργανώνουν, όχι πλέον ως παρακράτος αλλά ως επίσημο κράτος. Η αναφορά "ενάντια στην δεξιά" γνωρίζουμε καλά ποιους εννοεί. Στις βιντεοσκοπήσεις διαμαρτυριών που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα εμφανίζονται νεολαίοι μπαχαλάκηδες με στολή αστυνομικών να ξυλοφορτώνουν γριούλες χωρίς αφορμή. Τα τελευταία χρόνια έχει συνταξιοδοτηθεί πρόωρα στο Βερολίνο μεγάλος αριθμός έμπειρων αστυνομικών. Το προηγούμενο έτος έγινε αλλαγή και της θέσης του γενικού διευθυντή της αστυνομίας, με δυο νέα πρόσωπα. Ένα άνδρα και μια γυναίκα (βλέπε "female illuminati). Στις διαμαρτυρίες παρεμβαίνουν σχεδόν αποκλειστικά νεαροί νεοπροσληφθέντες στην αστυνομία, που εμφανίζουν προκλητικά σαδιστική και έντονα παράνομη συμπεριφορά. Επι πλέον η κυβέρνηση Μέρκελ ανήγγειλε πριν μερικές εβδομάδες την πρόσληψη χιλιάδων "σερίφηδων" (Sheriffs) για την αστυνόμευση των μέτρων του κοροϊδοϊού, που μετά από εκπαίδευση 85 !!! ημερών θα οπλοφορούν. Είναι προφανές, ότι πλέον επαναλαμβάνεται μαζικά η συγκρότηση των "Sturmtrups" και των "Gauleiter" του ναζιστικού παρελθόντος, προετοιμάζοντας ένα άνευ προηγούμενο αιματοκύλισμα κάθε ανθρώπου που τολμά να διαμαρτυρηθεί, ή δεν προσαρμόζεται στα μέτρα εξόντωσης μέσω ενέσιμων δηλητηρίων.
Εάν υπολογίσουμε αυτούς, που πρόκειται εν δυνάμει να διαμαρτυρηθούν έμπρακτα, σε μια χώρα με πληθυσμό 80 εκατομμυρίων, αφαιρώντας υπερήλικες, παιδιά, αναπήρους, διαπιστώνουμε, ότι σε κάθε ένα από αυτούς αναλογούν από το ποσό που δαπανάται, πολλές εκατοντάδες ευρώ σε άγριο ξυλοκόπημα.
Από την άλλη αναφέρεται βίντεο του Jo Konrad, ότι ένα οικονομικό Fund, που έχει συγκροτηθεί εδώ και δεκαετίες με στόχο την χρηματοδότηση προγραμμάτων προς όφελος της ανθρωπότητος, όπως η καταπολέμηση της φτώχιας και η προστασία του περιβάλλοντος, έθεσε στην προσωπική διάθεση του προέδρου Τραμπ 500 δισεκατομμύρια δολάρια, για να βοηθήσει, με τρόπο που επιλέγει αυτός, την ανθρωπότητα. Το ποσό αυτό είναι τεράστιο και πλησιάζει το μέσο ετήσιο ποσό στρατιωτικών δαπανών των ΗΠΑ. Οπότε γίνεται κατανοητή η σφοδρότητα της επερχόμενης σύγκρουσης.
Επειδή γίνεται φανερό, ότι δεν είμαστε καθόλου μόνοι μας, είναι πλέον καιρός για να συσπειρωθούμε και να οργανωθούμε με συγκεκριμένο τρόπο.

 

 
Ahoy

Αξιοτιμε φιλε κυριε Μποτιλια,

Σας ευχαριστω πολυ δια την αναπτυξη του θεματος "ο Κοσμος και η Αμερικη του σημερα". Η θεση σας περι "υπεραισιοδοξιας" και "πολυπλοκοτητος του νομικου/δικαστικου συστηματος της Αμερικης με βρισκει απολυτως συμφωνο.

Η συγκρουση οπως την περιγραφετε ειναι οντως μεγαλη και οι διαφορες φασεις που ζουμε δεν προοιονιζουν τιποτα αλλο παρα να γινη ακομη ακομη σφοδροτερη στο μελλον. Υπαρχουν πολλοι βετερανοι πρωην μεγαλοβαθμοι των μυστικων υπηρεσιων σαν το Steele που εχουν βγει στο κουρμπετι και προσπαθουν ν΄αφυπνισουν τον Αμερικανικο λαο, οπως ο Kevin Shipp, o Phillip Giraldi κι αλλοι.

Οσο για τους Γκαουλαιτερ τολμω να παρατηρησω οτι θα τους ειχε στησει πολυ νωριτερα αν δεν υπηρχε το Καλινιγκραντ. Αυτη η ναυλον κλωστη που εχει δεσει τη Γερμανια απο τα ευαισθητα οργανα.

Το παγκοσμιο ρευμα ειναι υπερ των πατριωτων, επομενως επιβαλλεται και για τους Ελληνες πατριωτες η οργανωση και εγρηγορση. Το Σουπερμάρκετ και το ΑΤΜ δεν θα υπαρχουν για παντα.

Κι μια τελευταια πινελια απο τον Τρεβορ Λαουντεν.

https://www.theepochtimes.com/trevor-louden-says-election-outcome-will-decide-whether-unfolding-socialist-revolution-is-beaten-back_3598395.html?utm_source=pushengage

 

 πηγή

12 σχόλια:

  1. Το θέλω πολύ!!
    Για να ξεσκονησω..την Καμπαρτινα..εχει σκόνη 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. > Καλή δύναμη σε όλους. Μια μπόρα θα είναι (όσιος Παϊσιος).

    > Αιώνες σκλαβιάς έζησαν οι προηγούμενοι και μεις σε μια μπόρα θα δειλιάσουμε;
    >> Πως θα δικαιώσουμε τον “τίτλο” του Έλληνα; Με δυτικά ξεράσματα;

    > Ευλογημένον το μέγα γένος των Ελλήνων ότι τούτο εν Χριστώ ανίκατον και αιώνιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα τρία σχόλια που προηγούνται είναι χαρακτηριστικά για το άκαμπτο φρόνημα που διαχέει τον πυρήνα της άμυνας του Ελληνισμού. Πολλές αναφορές έχουν γίνει σχετικά με την υποτιθέμενη "ηττοπάθεια" και "προσαρμοστικότητα", που δήθεν χαρακτηρίζει την τρέχουσα συμπεριφορά των Ελλήνων. Ακόμη και στην κυριολεξία μπαρουτοκαπνισμένοι Μπροστάρηδες του αγώνα ανατροπής, όπως ο έξοχος Στρατηγός Αϋφαντής, εκτιμούν, ότι αναφορικά με την διάθεση τον Νεοελλήνων να προβάλουν σθεναρή αντιμετώπιση των καταστάσεων υφίσταται πρόβλημα, που οφείλουμε να ανατρέψουμε το δυνατόν γρηγορότερο, όπως εντόπισε καλόπιστα στο κλείσιμο της δεύτερης συνέντευξης του στον "Νυχτοβάτη". Ο Αγωνιστής αυτός διαθέτει μεν αναμφίβολα άριστες γνώσεις, όσο αφορά την ανάπτυξη δράσης ενός τακτικού στρατού. Σε κίνημα ανατροπής όμως, που οργάνωσε αυτός και ηγήθηκε στο παρελθόν, τον πρόδωσαν εκ των έσω, άνθρωποι, που τους είχε εμπιστευθεί. Όμως το παράδειγμα του, ότι πρόσωπα ηλικίας άνω των 90 ετών παραμένουν άκαμπτα και εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται με όλες τους τις δυνάμεις, καταδεικνύει, ότι οι Έλληνες διαθέτουμε πρωτόγνωρο τσαγανό. Πλην όμως, οι νομοτέλειες και οι διαδικασίες, που διέπουν ένα κοινωνικό κίνημα, διαφέρουν από αυτές που χαρακτηρίζουν ένα σύνολο οπλισμένων ενστόλων, που ακολουθούν κάθετα διαταγές επιτελείων. Ανέκαθεν εξήρα τον ρόλο, που καλείται να επιτελέσει στα πλαίσια ενός κοινωνικού κινήματος το υγιές τμήμα τον ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας (που δεν εκτιμώ ότι είναι ολιγάριθμο) όταν κατανοήσει, ότι καθίσταται επίκαιρη η επίγνωση και οι συνέπειες που από αυτήν προκύπτουν, ότι το πατριωτικό καθήκον δεν περιορίζεται μόνον εναντίον των εξωτερικών εχθρών, αλλά επεκτείνεται και στην αντιμετώπιση επιβολών, που εκδηλώνονται εντός των πυλών. Το φιλότιμο χαρακτηρίζει εξίσου όλους τους Έλληνες, είτε αυτοί είναι ένστολοι, είτε πολίτες. Επί του προκειμένου έχουν λάβει χώρα πολλαπλές συνταγματικές εκτροπές, καλπονοθείες (το dominion και τα συναφή έχουν εφαρμοστεί πολλαπλώς σε διεθνή κλίμακα) η κοινοβουλευτική δημοκρατία μετατρέπεται πλέον σε όλη την Ευρώπη σε καθεστώς απροκάλυπτου ολοκληρωτισμού, ενώ η δημόσια υγεία, σωματική και ψυχική, βάλλεται συστηματικά με μασκοεπιβολές και εξαναγκαστικούς εγκλεισμούς.

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνέχεια προηγούμενου...

    Το κοινωνικό κίνημα δεν διέπεται κυρίως από τα φαινόμενα, αλλά ωριμάζει και διαμορφώνεται από τις εσωτερικές ζυμώσεις. Η κοινωνία έδειξε το αγωνιστικό φρόνημα της, τόσο στις κινητοποιήσεις ενάντια στο μνημόνιο στην Πλατεία Συντάγματος, που μακελεύτηκε από τον ευρωστρατό (SEEBRIG), όσο και στις διαμαρτυρίες για το Μακεδονικό, όπου στο Μαυροδέντρι επιβλήθηκε μια πρωτόγνωρα βάναυση καταστολή. Ο τότε συσχετισμός των δυνάμεων έδειξε, ότι μια συνέχιση αυτών των κινητοποιήσεων, ενώ έχει μεγάλο κόστος, δεν μπορούσε να οδηγήσει σε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Όμως στην πορεία το κοινωνικό κίνημα έδειξε, ότι είναι σε θέση να ανακτήσει την πρωτοβουλία, στην περίπτωση που πληρούνται οι αναγκαίες προϋποθέσεις, από πλευράς αύξησης της κοινωνικής οργής, επαρκούς συνοχής των τοπικών κοινωνιών και ενός πρωταρχικού συντονισμού σε συναισθηματικό, αλλά και πρακτικό επίπεδο. Το ξωπέταγμα άρον άρον των ορδών καταστολής, που υποχώρησαν με βανδαλισμούς στο λιμάνι στην Μυτιλήνη και στην Χίο, υποδεικνύουν τρόπους και μέθοδο. Διαβάζοντας κάποια σχόλια εδώ, σχημάτισα την εντύπωση, ότι τα είχαν γράψει κάποιοι αποφασισμένοι άρρενες. Όταν όμως ολοκλήρωσα την ανάγνωση, διαπίστωσα, ότι τα υπογράφουν λεβεντογυναίκες. Η κοινωνία έχει ωριμάσει και περιμένει δυο πράγματα. Μια δόκιμη πνευματική πρωτοπορία και την εκδήλωση ρευστότητας. Η πρώτη καλείται να ολοκληρώσει τον στέρεο ιδεολογικό και οργανωτικό ξυλότυπο, μέσα στον οποίον θα μοντάρουν χιλιάδες αποφασισμένοι ακτιβιστές τον οπλισμό, για να ριφθούν στην συνέχεια οι τόνοι σκυροδέματος της κοινωνικής οργής. Η ρευστότητα επίκειται άμεσα, ενώ οι καλουπατζήδες κραδαίνουν σφυριά και τανάλιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Dr Corsi παρουσίασε εχθές ένα ακόμη ιδιαίτερα ενδιαφέρον βίντεο.
    Στρώθηκε με ταξύ 25 και 29 Νοεμβρίου και σύγγραψε ένα βιβλίο με τίτλο "TRUMP WINS! 100% CERTAIN", στο οποίο περιγράφει την επιχειρηματολογία, με την οποία θεωρεί την καταδίκη της εκλογικής διαδικασίας βέβαιη από το Ανώτατο Δικαστήριο.

    https://www.youtube.com/watch?v=RCnh4gShFAU&feature=emb_logo

    Έχοντας εξαγγείλει και για σήμερα νέα συνέντευξη στον Robert Davis Steele, παρόλο που το βίντεο διαρκεί περισσότερο από μια ώρα είναι άκρως ενδιαφέρον. Είναι προφανές, ότι ο Ο Dr Corsi ροκάνισε σκόπιμα περισσότερες ημέρες μεταξύ της πρώτης συνέντευξης και της έκδοσης του βιβλίου, ώστε να μην προλάβει να αντιδράσει η καμπάλ μόλις πληροφορηθεί αυτά που γράφει στον εναπομένοντα χρόνο. Ο συγγραφέας διαπιστώνει, ότι η καμπάλ οργάνωσε με τέτοιο τρόπο την καλπονοθεία, ώστε να μην υπάρχει ο χρόνος για την εκδίκαση της νοθείας στις πολιτείες, που το εκλογικό αποτέλεσμα είναι υπό αμφισβήτηση, μέχρι την 8η Δεκεμβρίου, που πρέπει βάσει της νομοθεσίας να κατατεθούν τα εκλογικά αποτελέσματα, δεδομένου, ότι αυτές όλες έχουν κυβερνήτη και δικαστές, που ανήκουν πρακτικά στο "δημοκρατικό" κόμμα, έχοντας επί πλέον και την άνεση να κωλυσιεργήσουν. Χαρακτηριστική για την βεβαιεότητα, που είχε η καμπάλ για επιβολή της καλπονοθείας, ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Biden προς τους εκλογείς: "I don´t need you to elect me, I need you when I am elected". Με αυτόν τον τρόπο ήθελε η καμπάλ, ενώ ήταν βέβαιη για την επιβολή του αποτέλεσματος της καλπονοθείας, να προετοιμάσει τα γουρουνοσκυλά της για τις συγκρούσεις, που ανέμενε να ακολουθήσουν.
    Ο Dr Corsi παραθέτει νομική επιχειρηματολογία σχετικά με ότι, ενώ το Ανώτατο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο δεν εκδικάζει την ουσία δεδικασμένων των κατώτερων δικαστηρίων, κάθε σχετική έφεση παραπέμπει στα αρμόδια ανώτατα δικαστήρια των επί μέρους πολιτειών και αυτό είναι υπεύθυνο μόνον για παρατυπίες που έγιναν απέναντι στο σύνταγμα.
    Με αυτή την συλλογιστική προτείνει την άμεση προσφυγή, χωρίς αργοπορία, στην βάση νομικών καταγγελιών, ανάλογων με αυτών που έκριναν την αντιδικία μεταξύ George Bush και Al Gore στο παρελθόν. Εκτιμά, ότι οι "δημοκρατικοί" ηττήθηκαν σε αυτήν την δίκη, διότι δεν είχαν επαρκή γνώση των συνταγματικών διατάξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν παίζεσαι φίλε Διονύση! Κάθε εμφάνισή σου είναι άρθρο μέσα σε άρθρο!
      Η παρούσα ανάρτησις θα σηματοδοτηθεί "κλασσική", βαρύ πυροβολικό του ιστολογίου!

      Σε αυχαριστούμε θερμά ΟΛΟΙ!

      Διαγραφή
  6. Και εγώ ευχαριστώ για τις ευχαριστίες. Όμως, ας μην υπερεκτιμούμε συγκυρίες, με την χθεσινή έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιο που ανήκω, τον Ήλιο και τον Ερμή σε αντίθεση και τον Άρη σε εξάγωνο, ήταν αναμενόμενο να τρέξουν κάποιες ενέργειες. Έχω περάσει όμως και φάσεις με τον γενέθλιο Άρη καπαρωμένο από τον διερχόμενο Κρόνο, όπου αδράνησα επί μήνες. Όμως, όπως ανάφερα, υπάρχει και η "επιθετική αδράνεια". Διότι, εάν δεν σαπίσει ο σπόρος μέσα στην γη, δεν πετάει βλαστάρι.
    Όσο αφορά το πυροβολικό: Μετά το μπαράζ ακολουθούμε με τεθωρακισμένα και πεζοπόρα τμήματα. Ευχαριστώ τον κούλη, που μας έδωσε το παράγγελμα: Ναι, "είμαστε σε πόλεμο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ... ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΡΙΑΛΙΤΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ [ ΟΣΙΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ]...


    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΤ-SPORTS...ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ NOVA-COSMOTE...ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΛΕΩ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΕ ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

    ΥΓ. KΩΣΤΑ Η ΜΑΡΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΓΕΜΙΖΩ ΤΑ ΚΕΝΑ...ΜΕ ΕΙΠΕ ΣΤΟΚΟ Η ΚΑΝΩ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. - Απο σήμερα 1η Δεκεμβρίου,απαγορεύεται με απόφαση δικαστηρίου ο Κομμουνισμός στην Σλοβακία,ως εγκληματική οργάνωση..
    - Στην Έλλάδα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΙΣΗΣ ΚΩΣΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ....Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ Η ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟ...

    ΥΓ.-1 ΑΙΣΧΟΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΑΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΑΙΝΗΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕ...

    ΕΙΔΕ Η ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ FORMULA-1 ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΧΑ ΧΑ

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή