«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

ΑΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ...


ME AYTH THN ANAΡΤΗΣΗ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΑ ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ. 

ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ, ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΠΛΑΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΚΑΙ.. ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΩΣ ΚΟΤΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΕΡΙ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.

ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ, ΕΞΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΛΠ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ ΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ; ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ;

Π..ΤΣΑ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΝΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ..; ΚΑΛΩΣ ΛΟΙΠΟΝ.. "ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ 4ΕΤΙΑ" ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ FACEBOOK, TWITTER, VIBER ΚΛΠ ΓΙΑ ΣΤΥΓΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΗΛΙΚΩΜΕΝΩΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ (ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΘΥΜΑΤΑ COVID-19) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΠΝΕΥΜΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΒΑΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΛΥΜΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ) Κ.Α.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΗΔΗ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ CNN (ΤΗΣ CIA) ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ). ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, Ο ΤΡΑΜΠ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΙΝΕ ΝΟΘΕΙΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΜΟΝΟ ΕΝΑ 2% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ.

ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 2% ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΝ Ή ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ, Ο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ -ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ Ή ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ- ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΚΟΛΠΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΩΣ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΠΙΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ.

ΑΣ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ, ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΗΜΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΜΑΖΙ Ή ΤΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ..

ΕΙΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ 10.000 "ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ" ΕΙΤΕ 50, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΜΑΖΙ. ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ (ΞΕΡΩ 'ΓΩ..ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ, ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, ΚΛΑΟΥΣ ΣΟΥΑΜΠ, Κ.Κ.ΚΙΝΑΣ, ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΟΓΚ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΟΕΑ, ΚΛΠ..)  "ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ"..Ή "ΑΡΣΗ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ". ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" ΦΩΝΟΥΛΑΣ, ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ.

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΡΑ-ΚΟΥΛΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ή ΜΕΤΑ Ή ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΕΛΛΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ. ΒΑΡΒΑΤΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΟΜΩΣ! ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. 

ΣΤΙΣ 11 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΝΤΑΙ.. ΕΞΩ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ.

ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΤΙΛΙΒΕΡΙ, ΑΠΟ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ 12 ΤΗ ΝΥΧΤΑ! 

ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΟΙΠΟΝ. 

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!

 

ΑΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΙΠΟΝ... 

..ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ;


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ



53 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.
    ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΥ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ....https://www.rt.com/usa/508070-doj-executions-firing-squad/.......ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ..ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ,ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ.......ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ DONALD KAI EΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!!ΑΝΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΣ,

      ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ,
      ΑΛΛΑ.. Π Ο Ι Η Μ Α !!!

      Διαγραφή
    2. Άννα, μας δίνεις κουράγιο. όλα έτοιμα για το spa, βλέπω - από το θέρετρο στο φέρετρο

      Διαγραφή
  3. Το κείμενο σου Κώστα, παρουσιάζει μια πιθανότητα που ασφαλώς είναι βάσιμη. Αλλά κατά τη γνώμη μου υπάρχει και μια δεύτερη, ακόμα πιο επικίνδυνη.
    Και εξηγούμαι: με το που θα ανακοινωθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θετική απόφαση για τον Τραμπ, είτε ακύρωση των εκλογών είτε ψηφοφορία στο Κογκρέσο με κάθε πολιτεία να έχει μια ψήφο, σίγουρα στην Αμερική θα αρχίσει μεγάλη εξέγερση, υποκινούμενη από το βαθύ κράτος,τον Σόρος και λοιπούς, γνωστούς και μη εξαιρετέους.
    Θα αρχίσουν όμως και στην Ευρώπη. Ειδικά στην Ελλάδα, ποιος μπορεί να πιστέψει ότι αντιφα, κεερφα, ανταρσυα, αναρχικοι και δε συμμαζεύεται θα καθίσουν ήσυχα "στα αυγά τους"; Και τότε πιθανολογώ ότι ότι θα εξεγερθεί και μεγάλη μερίδα των εδώ "μουσλιμ" σε συνεργασία με τους πρώτους και ιδιαίτερα, τα τζιχάντια. Οπότε θα γίνει χαμός.
    Ταυτόχρονα ίσως επιχειρήσει και η Τουρκία εναντίον μας. Είναι ιδανική στιγμή για όλα αυτά, ώστε ταχύτατα να εξοντωθούν οι Έλληνες καθώς Ο τραμπθα έχει να αντιμετωπίσει έναν πολύ σοβαρό "συμμοριτοπόλεμο" στην χώρα του. Μακάρι η πιθανότητα αυτή να είναι μηδενική και να μη συμβεί τίποτα.
    Ωστόσο, για την περίπτωση που θα συμβεί, πρέπει κάποιοι μπλογκερς, που διαβάζονται πολύ, να σημάνουν ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δε θα πέσει ο εγωισμός τους,ούτε το κοινό τους, αν ο συναγερμός πάει στα χαμένα. Πόσους όμως θα έχουν σώσει αν πράγματι συμβεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε,
      σωστότατες σκέψεις.
      Νομίζω πως ήδη έχω ξεκινήσει αυτόν τον ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.
      Και καθόλου δεν θα ενοχληθώ αν διαψευστώ και γυρίσουν να μού πουν μετά ότι γελοιοποιήθηκα με αυτά που είχα γράψει.

      Διαγραφή
  4. ΚΩΣΤΑ ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΞΈΡΕΙΣ ΕΣΎ. !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε να έρθει αυτή η Άγια ώρα και στιγμή! Αμήν γένοιτο.
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο λόγος για αυτό το δικτατορικό lockdown είναι για καλό μας ή για κακό μας λαμβάνοντας υπόψιν και αυτά που γράφει ο ανώνυμος 22:13;;;;;
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλει 'ρώτημα;
      Φυσικά για κακό μας είναι τα πάντα όσα κάνουν.

      Διαγραφή
    2. Ωραία λοιπόν αφού ως λες είναι για το κακό μας και το πιστεύω ότι το πιστεύεις σου αφιερώνω το παρακάτω
      https://nikolaosanaximandros.gr/enas-polemos-nohshs/
      ΔΠ

      Διαγραφή
  7. Κώστα ο Μητσοκούλης για αυτό είχε σε περίοπτη θέση πάνω στο γραφείο του, το The Great Reset του αρχιερπετού Κλάους Σβαμπ, για να δείξει στα αφεντικά του πως δεν παρεκκλίνει από τον στόχο...η ελληνική φυλή θα σβήσει πίσω από την άκρη μιας βελόνας...
    Βέβαια αυτό που θα σβήσει θα είναι το δικό τους ίχνος από άπασα την οικουμένη, όχι μόνο θα σβήσουν αλλά το γενετικό τους αποτύπωμα θα εξαλειφθεί για πάντα και παντού...
    Έρχονται δύσκολες μέρες...για κορωνοχρισμένους... και τα εμβόλιμα-εμβόλιά τους...
    Και μία αφυπνιστική νότα από έναν καλλιτέχνη που σέβεται την Μούσα του...
    https://www.youtube.com/watch?v=yUOWS7arfw4
    Αργύρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω ΝΑΙ! Ο ΜΕΓΑΣ VAN, ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΓΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ!

      Διαγραφή
  8. ΦΊΛΕ ΚΩΣΤΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΎΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ https://attikanea.info/%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%84%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%cf%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδιαφέρουσα ιδέα αλλά δεν θα πιάσει. Ήδη δύο δεν κατάλαβαν και έβαλαν ένα ΝΑΙ ως ανώνυμοι ουσιαστικά. Κανένας δεν πρόκειται να κάτσει να φτιάξει λογαριασμό google, ώστε η Πόπη να μαζέψει ονοματεπώνυμα.

      Διαγραφή
    2. ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΦΟΡΆ ΜΑΖΕΎΤΗΚΑΝ 30000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΆΝΤΩΣ.

      Διαγραφή
    3. μπορούμε και με email στο attiknea@otenet.gr

      εμείς έτσι στείλαμε

      Διαγραφή
    4. ΣΤΕΛΝΕΤΕ με EMAIL στο attiknea@otenet.gr

      ΝΑΙ

      ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ ( ή ονοματεπώνυμα, λ.χ. αν συναινούν κι άλλοι φίλοι ή συγγενείς)

      και αυτό ήταν

      Διαγραφή
  9. ΛΟΙΠΟΝ ΚΩΣΤΑ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΑ ``ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ'' ΔΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΧΘΕΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΦΡΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΟΠΟΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥΣ......
    ΠΗΡΙ-ΚΛΙΣΣΣΣΣ!!!!! ΧΑΧΑΧΑ...
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. IΓΩ ΤΣΕΙΠΑ..ΠΗΡΙ ΚΛΙΣ!
      🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. Πηρικλίιις; μόνο; Συντριμάκια γεν'κε (έγινε-γένηκε)
      Τόοοοοση βιασύνη πιά; Δικαιολογείται;
      Ναι αμέ δικαιολογείται διότι γνωρίζουν τι τους περιμένει.
      Πόθεν;
      Που να ξαίρω η αθώα νεανίς;
      Astillais
      Σημ: Κωνσταντίνε διάβασες το νέο
      άρθρο του μόσιαλο;


      Διαγραφή
  10. https://www.brighteon.com/4a563511-700f-4ccc-ac3a-ee78f07d0d0d

    The Black Eyed Club Pedo Ring

    μερικά από τα καθίκια που πάνε με παιδιά.

    άραγε το μαύρο μάτι ποιός τους το πάσαρε;

    Χριστέ μου, να είναι αλήθεια ότι γίνονται εκκαθαρίσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γειά σου φίλε,
    η αλήθεια είναι ότι βιάζονται να εκτελέσουν τις διαταγές που έχουν πάρει, είναι χεσμένοι
    πατόκορφα, γιατί η π@τσα που λες πιο πάνω δεν είναι κάτι που θα έρθει(και δεν πρόκειται
    να σε παρεξηγήσει κανείς για την λέξη, πραγματικά δεν λέγετε διαφορετικά) την τρώνε ήδη.
    Βρίσκονται σε πλήρη πανικό, άλλα λένε το πρωί άλλα το απόγευμα και άλλα το βράδυ, έχουν χάσει φίλε σε όλα τα επίπεδα.
    Έχεις την εντύπωση ότι δεν μαθαίνουν τι γίνετε στην άλλη πλευρά του ατλαντικού;
    Ξέρουν για τα στρατιωτικά δικαστήρια που γίνονται, ξέρουν ότι πολλές σαύρες έχουν
    εκτελεστεί, γνωρίζουν ότι το ζόμπι ο Μπάιντεν δεν έχει καμιά πιθανότητα,
    πρόσθεσε και το άρθρο που παραθέτει η Άννα πιο πάνω (η κυβέρνηση θα αποκτήσει μεγαλύτερη
    ευελιξία σε σχέση με τις εκτελέσεις, να είσαι καλά Άννα αυτές είναι πληροφορίες).
    Εντωμεταξύ ο μεγάλος στρατηγός έκανε την απαραίτητη αναδιοργάνωση , έδιωξε βδέλλες και
    παράσιτα τοποθετώντας έμπιστους πατριώτες στις κατάλληλες θέσεις, και τώρα είναι
    έτοιμος για τα πάντα.
    Είμαστε σε καλό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.....ΑΛΛΑ ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ ΝΕΟ..........https://twitter.com/Breaking911/status/1333159659029618705........ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΠΑΑΑ!
      ΚΑΙ ΛΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΚΟΒΙΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ;;...
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. take your (reptile) pet to the vet

      Διαγραφή
  13. OTAN TA ΔΗΜΟΔΙΟΓΡΑΦΙΔΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ,ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΔΩ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑΔΕΣ????

    .

    https://evaggelatos.com/?p=18396

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/939553_vpapaeyaggeloy-deytero-kyma-kratise-poly-perissotero-ap-oti

    ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΚΑΤΑ. ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/939634_katalyoyn-syntagma-aparadektes-proanaggelies-periorismoy-tis

    ΕΔΩ Ο ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι λεει μωρε ο παλιοπουστας;;;;;η λουγκρα,τι λεει;;;;θα εξαρταται η ζωη μου απο τον καθε μαλακα, η, απο οποια εταιρεια;;;;να παει να γαμηθει αυτος η καμορα του[δρακουλοοικογενεια του],και τα 300 κοβαλα του μπουρδελου....τι σημαινει υγειονομικο διαβατηριο;;;;πορνες σαν κι αυτες ειμαστε;;;;δηλ αν πουν οτι για να ταξιδεψεις πρεπει να κατσεις σε ολους,εγω πρεπει να κατσω;;;;;ρε αστε μου στο διαολο εσεις και οι αποφασεις της καριολας θεοτρελλης μερκελους...για ελα μου κατα δω μωρη μουρλη κουλιτσα,να σε περιποιηθω,να σε μαθω τι εστι βερυκοκο,παλιοπουτανα.....Σουλα

      Διαγραφή
    2. ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΩΡΕ ΟΙ ΠΟΘΑΜΕΝΟΙ ;
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  16. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ;
    Η ΚΕΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ;

    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΤΟ ΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΠΟΤΕ.

    MHN ΑΝΑΜΑΣΑΜΕ ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2020, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    Ο DONALD JOHN TRUMP AYTH THN ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ, ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ,
    ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

    ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ DONALD JOHN TRUMP ΑΠΟ ΤΟ 2017,
    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΑΤΡΑΝΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ
    KAI TOYΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ.
    ΟΙ 13 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΙΓΥΠΤΙΚΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΚΩΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ DONALD JOHN TRUMP, ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΕΣΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΠΑΣΜΟΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΜΗ,
    ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2017, OΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ.

    ΗΛΙΑΣ.+++


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021 ,ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΗ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΡΛΩΝΗ ΠΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ Γ@ΜΙΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ,ΠΡΙΝ ΞΑΝΑ ΟΡΚΙΣΘΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΒΑΡΒΑΤΟΣ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ;
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ;
    ΝΑ ΞΕΡΝΟΥΝ ΣΑΧΛΕΣ ;
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ;
    ΘΑ ΦΑΗ ΕΝΑ ΡΑΒΔΙ ΤΟ ΧΑΖΑΡΟ ΓΟΤΘΙΚΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΊΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΞΗ ΤΟ QUANTUM ;
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ;
    ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΤΖΑΛΙΑ ΝΑ ΑΜΟΛΑΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ;
    ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟ ΧΑΖΑΡΟ ,ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ;
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΙΝΤΕΝΙΚΕΣ ΦΑΜΊΛΙΕΣ ;
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΜΟΠΟΣΙΕΣ ,ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΕΣ ;
    ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΦΛΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ;
    ΡΕ !ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;
    ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
    ΤΟ QUANTUM ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΨΟΦΟΦΙΔΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειναι αδίστακτοι και δεν θα τα παρατήσουν έτσι εύκολα. Υπάρχει και το σχέδιο να πετάξουν μετα τα Χριστούγεννα πραγματικό ιο μεγαλύτερης θνησιμότητας. Εκεί τι πράττουμε? Θα μας βγαλουν ολους οσους ειμαστε ενάντια στον κοροιδοιο συνομοσιολογους και θα τρεξουν οι περισσότεροι φοβισμενοι να τρυπηθουν με τα βρωμοεμβολια. Δηλαδή μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ Ανωνυμον 29 Νοεμβριου 2Ο2Ο, 22.13

    Εξαιρετικο σκεπτικο. Οντως ο Τραμπ θ΄αντιμετωπιση συμμοριτοπολεμο απο τους BLM, αλλα θα ειναι ευκολα διχειρισημος με ολα τα κλειδια της εξουσιας στα χερια του. Στην περιπτωση που καταφερει η Καμπαλ να επιβαλλη τον Μπαιντεν, τοτε τα 70-80 εκ. των πατριωτων Αμερικανων θ΄αντιδρασουν κατα τροπον που δεν μπορουμε ουτε καν να φανταστουμε. Θ΄ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ.

    Αυτο το τελευταιο το αναφερω χαριν σεναριολογικης συζητησεως και οχι ως κατι το οποιον εχει πιθανοτητα να συμβη.

    Για τους εδω εναπομειναντες Ελληνες και βεβαια πρεπει να σημσνη αυξηση του επιπεδου ετοιμοτητος μεχρι να τελειωση και η τελευταια μαχη αυτου του τιτανιου πολεμου στην στην Αμερικη.

    Υ.Γ. Για δυο τρια ιστολογια εδω, τα οποια ειναι οντως πατριωτικα και τα οποια σεβομαι και παρακολουθω, ευχομαι να βρουν την δυναμη ν΄απαγκιστρωθουν απο την αυτοπαγιδευση τους οταν αναφερομενοι στον Τραμπ επιμενουν στο παραμυθι οτι"ολοι ειναι ιδιοι, κυτανε το συμφερον της Αμερικης και αλλα τετοια φαιδρα".

    Σ΄ενα παλαιοτερο σχολιο μου ειχα γραψει.

    "Κανεις δεν εχει παρει χαμπαρι τιποτα. Υπαρχει η πιθανοτης αλλαγης πολιτευματος". Αναφερομενος στα εν Αμερικη τεκταινομενα. Για να το δουμε αυτο αλλη μια φορα με καμερα υψηλης ευκρινειας.

    Η Αμερικη αντιμετωπιζει μια γιγαντιαια Σοσιαλιστικη Επανασταση. Οταν αυτη κατασταλη εσεις τι λετε, γυριζει κανεις στα παληα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλην Ομογενης εν Σικαγο30 Νοεμβρίου, 2020 16:36

      Ετοιμαζομεθα
      https://image-cdn.parler.com/k/W/kWD2Gl1mWc.jpeg

      Διαγραφή
    2. Αξιότιμε φίλε κύριε Ahoy,

      ανήκω σε αυτούς που από την πρώτη στιγμή μετά την 3η Νοεμβρίου προσπάθησαν να προωθήσουν μια άνευ όρων αισιοδοξία. Πλην όμως, κάθε αισιοδοξία οφείλει να είναι τεκμηριωμένη, λελογισμένη και κυρίως λειτουργική επί δυναμικής βάσεως. Να ενσωματώνει δηλαδή ως δρώντα υποκείμενα σε προοπτική αγώνων, βάσει ορθής κατά το δυνατόν εκτίμησης, τόσο τον γράφοντα, όσο και τους αναγιγνώσκοντες. Θεωρώ πάσα παθητική υπεραισιοδοξία, όχι μόνον μη αποδοτική, αλλά και επιβλαβή. Αυτή μπορεί να οδηγήσει, σε περίπτωση που καταγραφεί ενδιαμέσως κάποια προσωρινή
      αναδίπλωση στις πτυχές των εξελίξεων, εκ νέου σε απογοήτευση και στην συνέχεια σε ηττοπάθεια.
      Ουδέποτε αμφέβαλα και πιστεύω πάντοτε ακράδαντα στην ΤΕΛΙΚΗ επικράτηση του Προέδρου Τραμπ, των Θείων Δυνάμεων και του πανανθρώπινου δυναμικού, που τον στηρίζουν ενθέρμως. Διαπιστώνοντας στην παρούσα σελίδα το ακμαίο φρόνημα των συμμετεχόντων, επιτρέπω στο εαυτό μου την καταγραφή ενός "worst case" σεναρίου, το οποίον αποτελεί μόνον μια των πιθανών εξελίξεων, ώστε να είμαστε ψυχικά προετοιμασμένοι και στο άμεσο μέλλον οργανωτικά συγκροτημένοι, ώστε να το αντιμετωπίσουμε με επιτυχία, αποφεύγοντας τις αρνητικές συνέπειες ενός μη αναμενόμενου αιφνιδιασμού.
      Κατ' αρχήν, δεν μπορώ να διακρίνω μέχρι στιγμής κάποια σαφή δικαστική απόφαση σε επίπεδο κάποιων επί μέρους πολιτειών, που να ανατρέπει τα δεδομένα με συγκεκριμένο τρόπο υπέρ του Προέδρου, παρόλο, που όχι μόνον η καλπονοθεία, αλλά και η τρόποι που αυτή επιβλήθηκε, έχουν καταστεί ηλίου φαεινότερα, ενώ τα αντίστοιχα αποδεικτικά στοιχεία βρίσκονται λεπτομερέστατα στην υπηρεσιακή διάθεση της ομάδας νομικής στήριξης του Προέδρου. Αυτή η εξέλιξη ήταν από την μεριά μου αναμενόμενη και την έχω εντοπίσει σε σχόλιό μου εδώ πριν από εβδομάδες. Αυτή η εξέλιξη ικανοποιεί τις προσδοκίες μεγάλου μέρους όσων στηρίζουν τον Πρόεδρο, εκτιμώντας, ότι με αυτόν τον τρόπο επιταχύνεται η παραπομπή της εκδίκασης του εκλογικού πραξικοπήματος στο Ανώτατο Δικαστήριο, η πλειοψηφία του οποίου διάκειται υπέρ του Προέδρου. Θεωρώντας, ότι αυτό θα παραπέμψει με εκδίκαση την εκλογή στην Γερουσία, όπου το ρεπουμπλικανικό κόμμα διαθέτει την πλειοψηφία.

      συνεχίζεται...

      Διαγραφή
  20. Λουκασένκο (30/3/20): Πρόεδρος Λευκορωσίας: Φάρμακο για τον κορωνοϊό το χόκεϊ
    «Είναι καλύτερα να πεθάνεις όρθιος από το να ζεις γονατιστός»
    πρόσθεσε: «δεν βλέπω ιούς εδώ. Είδατε εσείς τίποτα ιούς να περιφέρονται; Ούτε κι εγώ».
    «Πηγή: https://www.athensvoice.gr/world/634097_proedros-leykorosias-farmako-gia-ton-koronoio-hokei»
    Λουκασένκο (9/4/20): Πείνα η καραντίνα!Η πιο επικίνδυνη επιδημία είναι ο πανικός.
    Η καλύτερη πρόληψη είναι η βότκα, η σάουνα και το τρακτέρ.
    https://gr.euronews.com/2020/04/09/loukasenko-peina-i-karantina
    Λουκασένκο:
    ′′ Αυτοί οι ληστές δεν έχουν αγάπη για εμάς. Πρόκειται για εγκληματική οργάνωση. Προσπάθησαν να μας δώσουν τα μέτρα τους, φάρμακα και εμβόλια. Δεν δούλεψε!
    Θέλω να πω, ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ στη Λευκορωσία και ΚΑΝΕΙΣ δεν πέθανε από Koronavirus!...
    Λουκασένκο:
    Ισχυρίζεται ότι έλαβε μια προσφορά….92 εκατομμυρίων δολαρίων για να κλείσει τη χώρα και να οδηγήσει το έθνος στο σπίτι του. Έπρεπε να κλείσει ολόκληρη τη χώρα με το παράδειγμα του πώς το έκαναν οι Ιταλοί:
    Όταν ο Λουκασένκο δεν συμφώνησε με αυτό το ποσό, έλαβε μια άλλη προσφορά, αυτή τη φορά για περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με το ίδιο αίτημα: κλείστε τα πάντα και κάντε «όπως στην Ιταλία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. https://www.brighteon.com/5699c82e-e2fd-41f5-8341-49c326546f8e

    France Paris Rothschild Bank Burning

    🤔 άραγε ποιος την καίει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίπτωση α. Την καίει ο ίδιος
      Περιπτωση βου. την καίνε οι άλλοι
      Συμπέρασμα: όποιος και να την καίει το σίγουρο είναι πως τα στοιχεία υπάρχουν και αλλού.
      Astillais

      Διαγραφή
  22. https://www.pronews.gr/ygeia/939701_alinoy-melos-tis-epitropis-ton-eidikon-gia-tin-apofasi-tis-karantinas-den-eihame

    TA ΑΠΟΣΚΑΤΩΣΑΝ ΛEME...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΑΑΑΑΑ ;
      ΣΑΣ ΗΛΘΕ ΛΙΝΟΥ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ.
      ΞΈΡΩ ΠΟΛΎ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΗΛΘΕ.
      ΜΗΝ ΤΟ ΛΟΥΣΤΗΤΕ.ΑΠΛΑ ΠΙΕΙΤΕ.
      ΦΦΦΦΣΣΣΣ Ο ΟΦΙΣ ΚΑΙ ΤΕΖΑ.
      ΛΙΝΟΥ ,ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΘΕΊΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΑΣΠΑΣΜΟΝ
      ΣΑΣ.
      ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΗΠΑΤΗΣΕ ;
      ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΕΙΔΕΙΣ.
      Aufwiederschehen.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  23. Συνέχεια προηγούμενου...

    Θεωρώ σημαντικό, να μην παραβλέπουμε, ότι η επανεκλογή του Προέδρου θα έχει ως συνέπεια την άμεση κατάργηση ενός καθεστώτος, που λυμαίνεται την ανθρωπότητα εδώ και χιλιετίες. Αυτό συνεπάγεται, ότι οι εωσφοριστές αμύνονται και θα αμυνθούν λυσσαλέα με κάθε παρεχόμενο αθέμιτο μέσον. Ένα δείγμα της αποτελεσματικότητας, που μπορεί να προσλάβουν οι επιθέσεις τους, είναι οι καταστάσεις, που έχει επιβάλει το παραμύθι της πανδημίας διεθνώς, με βάση ένα ανύπαρκτο στην κυριολεξία ιό. Αυτοί έχουν υπό το έλεγχό τους και θέτουν σε κίνηση όλα τα μαζικά μέσα του συρμού, τον έλεγχο της πλειοψηφίας σχεδόν όλων των κρατικών μηχανισμών, καθότι στις κρατικές δομές κυριαρχεί βασικά εκ φύσεως και θέσεως το παρακράτος, τα αποκρυφιστικά αδερφάτα, το διεθνές οργανωμένο έγκλημα, τον έλεγχο των κατασταλτικών μηχανισμών, το διεθνές κύκλωμα των ρουφιάνων, την απαγόρευση της οπλοφορίας με ελάχιστες εξαιρέσεις των πολιτών διεθνώς, τις ορδές των καθοδηγούμενων μπαχαλάκηδων και την τεράστια ανθρωπομάζα των ξεπλυμένων εγκεφάλων. Οι δυνάμεις που αντιπαρατάσσονται με την μεριά του Προέδρου είναι η πλειοψηφία του στρατού των ΗΠΑ και της πολιτοφυλακής(εξαιρουμένης μιας πολύ επικίνδυνης 5ης φάλαγγας) την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στις ΗΠΑ που είναι οπλισμένοι και όλη την αφυπνισμένη ανθρωπότητα, με εμπροσθοφυλακή τους ψηφιακούς μαχητές που διαθέτουν επαρκές πολιτικό κριτήριο στο διαδίκτυο. Η αντιπαραβολή των δυνάμεων των δυο στρατοπέδων, συνυπολογιζομένων των κοσμικών εξελίξεων (αστρολογία, μετάπτωση των Ισημεριών) και του ηθικού πλεονεκτήματος, που αναφανδόν βρίσκεται με την μεριά του Προέδρου, παρόλο που προδιαγράφουν σαφώς την μεσοπρόθεσμη επικράτησή του, δεν μπορεί, κατά την γνώμη μου, να προδικάσει την άμεση επικράτησή του σε αυτήν την σύγκρουση. Όπως προμηνύουν τα αστρολογικά σημεία, θα απαιτηθεί μια τεράστια σύγκρουση, που θα φθάσει στα όρια ζωής και θανάτου, που θα διαρκέσει ολόκληρο το έτος 2021, μέχρι να εξοντωθεί η καμπάλ και να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από την συφιλίδα.

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ...
    ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΡΟΥΘΟΥΝΙ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΛΗΜΑ ,ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΣΑΜΑΤΑ.
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΗ ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΑΜΠΑΛΟΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.
    ΕΧΕΙ ΔΟΘΗ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ .
    ΟΜΩΣ ,ΕΧΕΙ ΕΚΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ,ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ,ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    ΗΛΘΕ ΤΟ ΗΜΑΡ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συνέχεια προηγούμενου...

    Προσωπικά εκτιμώ, ότι οι πιθανότητες μιας θετικής εκδίκασης της προσφυγής του προέδρου στο ανώτατο δικαστήριο κυμαίνονται γύρω στο 50%. Οπότε οι πιθανότητες να καρπωθεί βραχυπρόθεσμα την προεδρεία η χαρογκαμήλα είναι περίπου 50% (δεδομένου ότι ο biden αποκλείεται ως άχρηστο σκουπίδι). Όπως έχω ήδη εντοπίσει, η συγκεκριμένη επιλογή αυτού του προσώπου από την καμπάλ είναι πολύ εύστοχη και πολύ επικίνδυνη. Αυτήν την εκτίμηση στηρίζω στα εξής δεδομένα:
    Το ανώτατο δικαστήριο είναι ως συνταγματικό δικαστήριο επιτετραμμένο να κρίνει επί θεμάτων συνταγματικών παραβιάσεων. Όσο και εάν ηχεί παράξενο, η εκδίκαση μιας εκλογικής νοθείας δεν εμπίπτει στην δικαιοδοσία του.
    https://beforeitsnews.com/prophecy/2020/11/robert-david-steele-jerome-corsi-supreme-court-disallows-statistical-anomalous-states-trump-wins-in-house-2515859.html
    Εάν παρακολουθήσει κάποιος προσεκτικά αυτό το βίντεο, μπορεί να διαπιστώσει την "ευχάριστη αφέλεια" που χαρακτηρίζει την διάθεση του Robert David Steele (παρ' όλη την πολύ μεγάλη εκτίμηση που έχω γι αυτόν και την προσφορά του)κατά την διάρκεια της συνέντευξης με τον Corsi. Ο Corsi είναι γάτα εμπειρογνώμονας και φαίνεται, ότι αναγνωρίζει την σοβαρότητα της κατάστασης, χωρίς να διαπνέεται από χαμόγελα σιγουριάς. Αναπτύσσει μια πολύ εμπεριστατωμένη τεχνοκρατική επιχειρηματολογία, επάνω στην νομική βάση του προβλήματος. Αναλύει εξονυχιστικά τις τάσεις και τις διαθέσεις αρκετών δικαστών του οργάνου, ως βαθύς γνώστης τόσο των νομικών δεδομένων, όσο και της ψυχοσύνθεσης και της νοοτροπίας των δικαστών και εντοπίζει δεδομένα, που μπορούν να προβούν πολύ χρήσιμα στην νομική ομάδα του Προέδρου. Επί πλέον, ενώ τονίζει την τεράστια εκτίμηση του για την Sidney Powell ως έξοχα κατάλληλης δικηγόρου για στρατιωτικά δικαστήρια, εκτιμά, ότι αυτή δεν διαθέτει τις απαιτούμενες εμπειρίες για το συνταγματικό δικαστήριο. Το βίντεο έχει μεγάλη διάρκεια σχετικά, όμως σπουδαία πράγματα μπορεί να κρίνουν τελικά και οι λεπτομέρειες.
    Ιδιαίτερη αξία αποδίδω στον εντοπισμό του Corsi, ότι ενώ οι πιθανότητες του Προέδρου να παραπεμφθεί το ζήτημα της εκλογής από το Ανώτατο Δικαστήριο στην εξουσία είναι οι επικρατέστερες, παρόλα αυτά υφίσταται περίπτωση κάποια από τα μέλη της γερουσίας, όπου ο συσχετισμός είναι 26/23 υπέρ του Τραμπ, να μπουν κάτω από εκβιασμό της καμπάλ και να λακίσουν. Γι' αυτό προτείνει, πριν φτάσει η εξέλιξη εκεί, να εγγυηθεί ο Τραμπ σε αυτούς την παροχή κάθε δυνατής κάλυψης, σε περίπτωση που γίνουν αποκαλύψεις σε βάρος τους.
    Όμως δεν είναι μόνον οι εντοπισμοί του Corsi, που προσπαθούν να αφυπνίσουν εγκαίρως σχετικά με αυτό το "warst case" σενάριο. Το βίντεο με τον Corsi γνωρίζω εδώ και τρεις ημέρες και ήθελα να το "χωνέψω" καλύτερα πριν το προβάλω.
    Σήμερα πρόσεξα καλύτερα, λέξη προς λέξη, ένα βίντεο που είχα παρακολουθήσει εχθές με τον Jo Konrad. Αυτός είναι ένας από τους πλέον σηματικούς και τους πιο παλιούς ακτιβιστές αφύπνισης στο γερμανικό διαδίκτυο, με την σελίδα "bewusst.tv". Έχει φιλοξενήσει στην ιστοσελίδα του με συνεντεύξεις πολλές δεκάδες ειδικών επί παντός επιστητού της εναλλακτικής ενημέρωσης, οπότε ο κύκλος των γνωριμιών του είναι τεράστιος, διαθέτοντας πολύπλευρες πηγές ενημέρωσης.
    https://terraherz.wpcomstaging.com/2020/11/29/bewusst-aktuell-124/

    Σε αυτό το βίντεο αποκαλύπτει ο Jo Konrad, ότι έχει βάσιμες πληροφορίες, ότι η καμπάλ έχει ξεκινήσει να εκβιάζει κάποιους δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου, όχι μόνον με αποκαλύψεις, αλλά κυρίως μ4ε απειλές σε βάρος της ζωής τους και σε βάρος της ζωής των συγγενών τους. Οπότε το μείγμα γίνεται πλέον άκρως επικίνδυνο.

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΟΜΩΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ , ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ,ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ . ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΤΒΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΕΙΟ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συνέχεια προηγούμενου...

    Προ ημερών η κυβέρνηση της Μέρκελ αποφάσισε να δαπανήσει ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ Ευρώ για τον "αγώνα ενάντια στην δεξιά" ("Kampf gegen rechts). Πρόκειται για ένα υπέρογκο ποσό, που θα κυλίσει στις τσέπες των ορδών των μπαχαλάκηδων, του κάθε είδους μαχαιροβγάλτη του ποινικού εγκλήματος, του κάθε τζιχαντιστή με πολιτικό άσυλο και όλων αυτών που τους οργανώνουν, όχι πλέον ως παρακράτος αλλά ως επίσημο κράτος. Η αναφορά "ενάντια στην δεξιά" γνωρίζουμε καλά ποιους εννοεί. Στις βιντεοσκοπήσεις διαμαρτυριών που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα εμφανίζονται νεολαίοι μπαχαλάκηδες με στολή αστυνομικών να ξυλοφορτώνουν γριούλες χωρίς αφορμή. Τα τελευταία χρόνια έχει συνταξιοδοτηθεί πρόωρα στο Βερολίνο μεγάλος αριθμός έμπειρων αστυνομικών. Το προηγούμενο έτος έγινε αλλαγή και της θέσης του γενικού διευθυντή της αστυνομίας, με δυο νέα πρόσωπα. Ένα άνδρα και μια γυναίκα (βλέπε "female illuminati). Στις διαμαρτυρίες παρεμβαίνουν σχεδόν αποκλειστικά νεαροί νεοπροσληφθέντες στην αστυνομία, που εμφανίζουν προκλητικά σαδιστική και έντονα παράνομη συμπεριφορά. Επι πλέον η κυβέρνηση Μέρκελ ανήγγειλε πριν μερικές εβδομάδες την πρόσληψη χιλιάδων "σερίφηδων" (Sheriffs) για την αστυνόμευση των μέτρων του κοροϊδοϊού, που μετά από εκπαίδευση 85 !!! ημερών θα οπλοφορούν. Είναι προφανές, ότι πλέον επαναλαμβάνεται μαζικά η συγκρότηση των "Sturmtrups" και των "Gauleiter" του ναζιστικού παρελθόντος, προετοιμάζοντας ένα άνευ προηγούμενο αιματοκύλισμα κάθε ανθρώπου που τολμά να διαμαρτυρηθεί, ή δεν προσαρμόζεται στα μέτρα εξόντωσης μέσω ενέσιμων δηλητηρίων.
    Εάν υπολογίσουμε αυτούς, που πρόκειται εν δυνάμει να διαμαρτυρηθούν έμπρακτα, σε μια χώρα με πληθυσμό 80 εκατομμυρίων, αφαιρώντας υπερήλικες, παιδιά, αναπήρους, διαπιστώνουμε, ότι σε κάθε ένα από αυτούς αναλογούν από το ποσό που δαπανάται, πολλές εκατοντάδες ευρώ σε άγριο ξυλοκόπημα.
    Από την άλλη αναφέρεται βίντεο του Jo Konrad, ότι ένα οικονομικό Fund, που έχει συγκροτηθεί εδώ και δεκαετίες με στόχο την χρηματοδότηση προγραμμάτων προς όφελος της ανθρωπότητος, όπως η καταπολέμηση της φτώχιας και η προστασία του περιβάλλοντος, έθεσε στην προσωπική διάθεση του προέδρου Τραμπ 500 δισεκατομμύρια δολάρια, για να βοηθήσει, με τρόπο που επιλέγει αυτός, την ανθρωπότητα. Το ποσό αυτό είναι τεράστιο και πλησιάζει το μέσο ετήσιο ποσό στρατιωτικών δαπανών των ΗΠΑ. Οπότε γίνεται κατανοητή η σφοδρότητα της επερχόμενης σύγκρουσης.
    Επειδή γίνεται φανερό, ότι δεν είμαστε καθόλου μόνοι μας, είναι πλέον καιρός για να συσπειρωθούμε και να οργανωθούμε με συγκεκριμένο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΒΑΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΛΥΜΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ αυτο ειναι το συνταρακτικότερο ολων στο θεμα της υγείας.
    Θα αρχίσουν να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα γιατροι νοσοκομες κ.α αυτοι δηλαδη που καθημερινά χρησιμοποιούν μασκα για προστασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αξιοτιμε φιλε κυριε Μποτιλια,

    Σας ευχαριστω πολυ δια την αναπτυξη του θεματος "ο Κοσμος και η Αμερικη του σημερα". Η θεση σας περι "υπεραισιοδοξιας" και "πολυπλοκοτητος του νομικου/δικαστηκου συστηματος της Αμερικης με βρισκει απολυτως συμφωνο.

    Η συγκρουση οπως την περγραφετε ειναι οντως μεγαλη και οι διαφορες φασεις που ζουμε δεν προιονιζουν τιποτα αλλο παρα να γινη ακομη ακομη σφοδροτερη στο μελλον. Υπαρχουν πολλοι βετερανοι πρωην μεγαλοβαθμοι των μυστικων υπηρεσιων σαν το Steele που εχουν βγει στο κουρμπετι και προσπαθουν ν΄αφυπνισουν τον Αμερικανικο λαο, οπως ο Kevin Shipp, o Phillip Giraldi κι αλλοι.

    Οσο για τους Γκαουλαιτερ τολμω να παρατηρησω οτι θα τους ειχε στησει πολυ νωριτερα αν δεν υπηρχε το Καλινιγκραντ. Αυτη η ναυλον κλωστη που εχει δεσει τη Γερμανια απο τα ευαισθητα οργανα.

    Το παγκοσμιο ρευμα ειναι υπερ των πατριωτων, επομενως επιβαλλεται και για τους Ελληνες πατριωτες η οργανωση και εγρηγορση. Το Σουπερ και το ΑΤΜ δεν θα υπαρχουν για παντα.

    Κι μια τελευταια πινελια απο τον Τρεβορ Λαουντεν.

    https://www.theepochtimes.com/trevor-louden-says-election-outcome-will-decide-whether-unfolding-socialist-revolution-is-beaten-back_3598395.html?utm_source=pushengage

    ΑπάντησηΔιαγραφή