«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

BOOM! Greg Kelly: Αυτό που βλέπετε είναι μια κατασκευασμένη ψευδαίσθηση των μέσων ενημέρωσης! Δεν υπάρχει εκλεγμένος Πρόεδρος! (αποκαλυπτικό βίντεο)

 ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ 

"Και να μη συμμετέχετε εις τα έργα του σκότους, που είναι άκαρπα και επιβλαβή. Ούτε καν και να τα ανέχεσθε, αλλά μάλλον να τα ελέγχετε και να τα παρουσιάζετε εις τα μάτια όλων επιβλαβή και ολέθρια"

 ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΥΛΟΥ, Ε11


" Πολλοί άνθρωποι φαίνεται να εξακολουθούν να πιστεύουν ότι όταν τα FakeNews Media προωθούν τον προεκλογικό αγώνα κάποιου, και τον παρουσιάζουν νικητή, αυτός αξίζει. Λάθος! Αυτοί δεν έχουν καμιά σχέση με το καλό της χώρας. Να ξέρετε αυτό, Πατριώτες: Πάμε σε όλη τη διαδρομή προς το Ανώτατο Δικαστήριο και θα σκιαγραφεί η πορεία των επόμενων ημερών, μέσω του Συντάγματος ως οδικό χάρτη για την νομιμότητα της τελικής νίκης, την επανεκλογή Trump. 

Αλήθεια, ποιος αποφασίζει πραγματικά; Τα μέσα ενημέρωσης ή κάποιος άλλος; Ποιος πραγματικά έχει τη δύναμη να επισημοποιήσει την έκβαση του αγώνα; Δεν είναι αυτός που νομίζετε, Πατριώτες! Γι αυτό, πιάστε ποπκόρν..η συνέχεια επί της οθόνης"

https://www.youtube.com/watch?v=TxW0qubz_Ro&feature=emb_title 



3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΕΚΛΕΒΑΝ ΟΠΟΙΑ ΑΜΑΞΑ-ΚΑΡΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ SALOON EKEINHΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ
    ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.

    ΕΚΛΕΒΑΝ, ΒΙΑΖΑΝ, ΜΕΘΟΥΣΑΝ, ΣΚΟΤΩΝΑΝ, ΕΚΑΙΓΑΝ, ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΜΑΞΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΙΝΩΝ.
    .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;
    ΤΙΠΟΤΑ.

    (ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ) ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ, ΗΤΑΝ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ, ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΕΛΑΔΑΡΗΔΕΣ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ !!!09 Νοεμβρίου, 2020 07:25

    92ο ΑΛΚΥΟΝ ΠΛΕΙΑΔΕΣ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ 2020: Υγειονομική δικτατορία. Γενετική αλλαγή. Τεστ απάτης
    30 Οκτ 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=jJoFjeOHseI&feature=emb_title

    Όπως μπορούμε να δούμε στα βίντεο-ντοκιμαντέρ της Αλκυόν Πλειάδες, ζούμε την κρισιμότερη στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας, εφόσον ο πλανήτης βρίσκεται σε μία φάση αναμόρφωσης, σε μία ακραία μεταβολή πρωτοφανούς έντασης…κι αυτό συνοδεύεται από μεγάλη ποσότητα φωτονικής ενέργειας που έρχεται στον πλανήτη μας προκαλώντας μία αφύπνιση, μία βαθιά αλλαγή γενετικής μετάλλαξης στους ανθρώπους, ενώ παντού γύρω μας συμβαίνουν άπειρα γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας, αλλαγές σε γεωπολιτικό, κυβερνητικό, θρησκευτικό και κοινωνικό επίπεδο, αναγκαίες για την επείγουσα απομάκρυνση και εξουδετέρωση της ελίτ και των συμμάχων της στην Ορατή και τη Σκαιώδη Κυβέρνηση, όπως και των επικυρίαρχων Άλιεν που θέλουν να υφαρπάξουν τον πλανήτη μας.
    Με αυτά τα βίντεο προσπαθούμε ν’ ανοίξουμε τα μάτια του κόσμου απέναντι σε πολλές καταστάσεις που μας περιβάλουν, τις οποίες αποκρύπτει ο επίσημος τύπος ή μας παραπληροφορεί γι’ αυτές, να συνειδητοποιήσουμε τις φυσικές και κλιματικές ανισορροπίες, τις ολοένα και δραματικότερες και κρισιμότερες κοινωνικές καταστάσεις, τις προκλήσεις και τις πολεμικές συρράξεις που εξελίσσονται σε διάφορες χώρες, τις κρίσεις και τις συγκρούσεις που υπάρχουν παντού…Κι ακόμη τις συνομωσίες και τις κρυφές ίντριγκες, την αύξηση που παρουσιάζουν οι εμφανίσεις ΑΤΙΑ, περίεργα και φωτεινά φαινόμενα που γίνονται όλο και πιο εμφανή, θέματα που στα Βίντεο Αλκυόν Πλειάδες αναπτύσσονται με μεγαλύτερο εύρος και σε μεγαλύτερο βάθος.
    Για όλ’ αυτά τα ζητήματα θα ενημερώνουμε περιοδικά αυτούς που μας ακολουθούν μέσω της Αλκυόν Πλειάδες, συγκεντρώνοντας ειδήσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και επίκαιρα θέματα που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, και που παίζουν βασικό ρόλο για την κατανόηση της σύγχρονης πραγματικότητας μέσα στην εποχή που ζούμε.

    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/11/92-2020.html



    https://www.youtube.com/watch?v=jJoFjeOHseI&feature=emb_title

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή