«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Business As Usual _ (Δημοσιεύτηκε 10/11/20)

https://www.brighteon.com/f5393187-ee2a-4f02-be6f-c902ff1143b8

75 σχόλια:

  1. ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.
    ΝΤΑΒΕΛΗΣ...
    ΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΝΤΑΒΕΛΑΙΩΝ ;
    ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΙΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ :
    ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΑΘΗ.
    ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ :
    ΘΑ ΠΑΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
    ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ .
    ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ.
    ΘΑ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ;
    ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΕ ΜΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ;
    ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΈΤΕΣ ΤΟΥΣ ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ,ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΔΟΣΜΕΝΟ.
    ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ , Ή ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ,ΟΙ ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΙΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΩ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΟΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.
    ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ.
    ΜΕΓΓΕΝΗ.
    ΡΕ ΠΑΝΑΓΟΟΟΟΟ !.
    ΠΕΤΑΞΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΈΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΗ ΔΥΟ ΤΟΝΟΥΣ ΦΛΙΤ.
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΑΝ ΤΑ ΚΩΛΟΚΟΥΝΟΥΠΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. > Ο ΜΟΝΟΣ ΙΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να το χώσουν
    Είναι πολύ το στοκ
    Επεσε χρήμα και μισθοί
    Κορόιδα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ρε παιδιά δεν τους έβαλε όλους μέσα.. Είναι Σωτήρης, συψακος, μαγιοκευρακης, Λίνοσκεπασμα , ερπετεως, μπουμπουκιδης, Πεονη (σε λατρεύω εσένα), ο παιδίατρος κολοτουμπας, γωγοπροαγωγης... Ουυυυ μέχρι το πρωί θα λέμε.. Ξανακαντο ρε μάγκα με όλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Πάνο, αν τους βάλω όλους μέσα, όπως έγραψες, μέχρι το πρωί θα λέμε. Τα επεισόδια της «Λάμψης» θα είναι λίγα μπροστά σε αυτά που θα πρέπει να κάνω.
      Ήθελα να δώσω τη γενική εικόνα ως εισαγωγή, για να μπούμε στο δια ταύτα.

      Διαγραφή
    2. Πάντως μέχρι τώρα είναι το καλύτερο να ξέρεις...
      Και. Επειδή κάτι ακούστηκε.. Επισημα στοιχεία στην Ισπανία ανέβηκαν τα κρούσματα οταν έγινε η μασκα υποχρεωτική.. Αν το βρεις το ανεβάζεις..

      Διαγραφή
    3. ΟΚ! Θα το κοιτάξω. Σ' ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  5. Αριστομαχε ακους; Ο Κοντοζαμανης θέλει να μας κάνει μαζικούς εμβολιασμούς από το νέο έτος. Έχεις μήπως κανένα μηνυμα-κλυσμα να του στείλεις; https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/933353_vkontozamanis-tha-prohorisoyme-se-mazikoys-emvoliasmoys-apo-ton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η.ΠΑ: Ηλιθιο Πανεληνιο Κουνημα «ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ» // Η αλιως: μια ηλιθιοτητα καταπολεμαται με αλη μεγαλυτερη ηλιθιοτητα, διοτι ως γνωστον «ΠΑΣΑΛΟΣ ΠΑΣΑΛΩ ΚΡΟΥΕΤΑΙ» // Οι κατοχικες δυναμεις της εφιαλτικης φαμηλιας των Μητσοτακηδων μας τρομοκρατουν με ηλιθια φιμωτρα και ηλιθια προστιμα // ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ // Ο παπους Γεωργιος Παπανδρεου ελεγε: «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ». Είναι το μονο που καταλαβαινουν // Ετσι κι αλιως ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ // Αυτή τη στιγμη οι Εληνες χρωστανε σε ληστες τραπεζιτες και ληστρικο κρατος (εφορια) περιπου ΕΚΑΤΟΝ-ΔΕΚΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. Ας γινουν λοιπον εκατον-εντεκα // Θα τελειωσω το συντομο αυτό συγγραφικο τερατουργημα, με την προτροπη του Κολοκοτρωνη: «ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΜΙΛΑΜΕ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ» // ΣΑΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στις 14:00 : ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, εναντιον του ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ των Μητσοτακηδων // Δεν υπαρχουν διοργανωτες και πολιτικοι νταβατζηδες // ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα είναι μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, πάλι τρεις κι ο κούκος θα είναι και θα τούς την πέσουν κι αυτών οι ενβάτσοι, όπως την προηγούμενη εβδομάδα, και θα πάνε αυτόφωρο αθώοι άνθρωποι που παρασύρθηκαν από περίεργους του διαδικτύου.

      Διάβασε εδώ:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/11/blog-post_30.html

      Διαγραφή
  7. Ένα ωραίο σημερινό άρθρο
    https://theflagreport.com/dimokratikoi-stinoun-aimostagi-kai-misanthropi-pagkosmia-chounta-gia-na-min-pane-fylaki/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Darwin10/11/2020 14:41:18
    Ειδικα για την χρηση μασκας ο κ. Γωγιος, μελος της επιτροπης λοιμωξιολογων, οταν ερωτηθηκε εαν ειναι απαραιτητη οταν καποιος κυκλοφορει στο δρομο μονος του, ειχε το απιστευτο θρασος να παραδεχτει οτι δεν ειναι μεν απαραιτητη ως προστασια, αλλα εχει επιβληθει ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !!!

    (Το ειπε αυτο σε εκπομπη του "Κρητη TV" του δημοσιογραφου Σαχινη στην οποια ηταν καλεσμενος ο δρ. Ιωαννιδης και παρενεβαιναν στην πορεια διαφοροι αλλοι καθηγητες).

    Εν ολιγοις, ο κοσμος τρωει προστιμα οταν κυκλοφορει μονος του χωρις μασκα, οχι επειδη δεν συμβαλλει στην αντιμετωπιση του κορονοϊου, αλλα επειδη δεν υπακουει στους ... συμβολικους λογους !

    Αυτο παραπεμπει στην υποχρεωση των Εβραιων να φορανε κιτρινο αστερι την περιοδο του ναζισμου. Τρομοκρατηση και πολιτικη χειραγωγηση του πληθυσμου.

    Κατα τα αλλα, εκτος απο την απιστευτη ολιγωρια της κυβερνησης να στηριξει το ΕΣΥ, τοσο ο Ιωαννιδης, οσο και αλλοι εγκριτοι καθηγητες που παρενεβησαν στην εκπομπη, δηλωναν οτι αυτη καθεαυτη η επιβολη καραντινας δεν ειναι απλως ενα περιττο μετρο, αλλα και ενα καταστρεπτικο μετρο που θα οδηγησει -εκτος απο την οικονομικη καταστροφη της χωρας- οχι σε μειωση, αλλα αντιθετως, σε αυξηση των κρουσματων (οπως συνεβηκε σε ολες τις χωρες οπου την εφαρμοσαν μεχρι τωρα (Βελγιο, Αργεντινη, κλπ).

    https://www.antinews.gr/action.read/ellada/auta-zoume-/4.147665

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο αντίλογος.

    Λένε πως "μόνο όσοι είναι άρρωστοι πρέπει να φορούν το φίμωτρο!"

    Εφόσον έχει εξαπλωθεί τόσο πολύ ο κοροϊδός - η όπως πολύ σωστά τον ανέφερε ένας Ιερέας , εξαποδωιός, εφόσον κλείνει εκκλησίες απαγορεύει την Θεία μετάληψη κλπ.κλπ.- και έχουμε πανδημία ,
    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ
    και άρα καλώς μας επιβάλλετε η χρήση του φίμωτρου!

    Εξάλλου όπως λένε πολλοί , μας προστατεύει κάπως. Λίγο θέλεις ; Ελάχιστα θέλεις;
    Του λεώ ενός όταν μου αράδιασε τα παραπάνω : "Είναι σαν να προσπαθείς να κρατήσεις μακριά σου τα κουνούπια , τοποθετώντας ένα συρματόπλεγμα οπής 10χ10 σαν ασπίδα σου".
    Συμφωνώ μου απαντά αλλά ...
    Πάντως είναι μια μορφή προστασίας. Απειροελάχιστη αλλά είναι.
    Αμφιβάλλει κανείς;

    Πιστεύω πως αυτό που θα ταρακουνήσει τους φοβισμένους θα είναι εάν μάθουν τις επιπτώσεις απο την χρήση του φίμωτρου. Ισως πρέπει κάποιος ειδικός να αναφερθεί στις επιπτώσεις με τρόπο κατανοητό , το καλλίτερο θα ήταν ως σύνθημα όπως κάνουν οι κομμουνιστές την προπαγάνδα τους, μήπως και αφυπνιστούμε!

    Εγω πάντως πιστεύω πως η αύξηση των κρουσμάτων κοροϊδού
    οφείλετε στην γενικευμένη χρήση της μάσκας!
    Εσυ τι λές κ. Κώστα;

    Τρέλα αυτοί , τρέλα και εμείς!

    Υ.Γ.
    Απο τότε που μπήκε το θηλυκό μπροστά απο το αρσενικό,
    φεμινσιτικά κινήματα για την μετρατροπή τςη ΜΑΝΑΣ απο νοικοκυρά (κυρά)
    σε εργάτρια δούλη του συστήματος
    ξεκίνησε και η καταστροφή μας,
    Κύριοι και Κυρίες!!!


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός, πολύ σωστός, είμαι μαζί σου σε όλα!

      Διαγραφή
    2. Έχω κάνει έκλυτο βίο dj και κόκκορα, αλλά παραμένω παραδοσιακός.

      Διαγραφή
  10. "Ο κ. Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι κατά τις παραπάνω ώρες θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις μόνο για λόγους υγείας, για μετάβαση στην εργασία ή για βόλτα κατοικιδίου και σε κοντινή απόσταση από την κατοικία."

    Αλλαξο@ωλίες με τις σκύλες στην πολυκατοικία θα κάνουμε!
    Τα σκυλιά ΑΝΩΤΕΡΑ απο ...τα ζώα!!!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. “Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.” The quote, from a postapocalyptic novel by the author G. Michael Hopf, sums up a stunningly pervasive cyclical vision of history

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά τα αττικά νέα επανήλθαν με φοβερές αποκαλύψεις!!! https://attikanea.info/αποκαλυψεισ-για-τα-σκανδαλα-διαφθορα/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και πριν αλέκτωρ ...
    Φορέστε φίμωτρα γιατί μπορεί να είστε "ηλίθιοι" και να μην το γνωρίζετε.

    https://www.capital.gr/health/3494382/poies-maskes-mas-apotrepoun-oi-eidikoi-na-forame

    Απο την στιγμή που μπαίνει στην μέση της συζήτησης το "εάν" ...τα πάντα επιτρέπονται!
    Δεν παλεύονται με την λογική οι παράλογοι αριστεροί. Εξ'αυτού και το γεγονός πως βρίσκονταν συνεχώς στους δρόμους με συνθήματα που απευθύνονταν στα κατώτερα συναισθήματα μας.
    Για αυτό :

    Γιατί νομίζετε πως ο χαρβαλιάς ο κούλης και οι λοιποί υπηρέτες της παγκόσμιας κομμουνιστικής ελίτ, φορούν μάσκες μπροστά σε μικρόφωνα, όταν κανείς άλλος ΔΕΝ βρίσκεται σε ακτίνα τουλάχιστον 1,50 μ. απο αυτούς*;

    Διότι πιθανόν (μπορεί εάν) ο κοροϊδός να μεταδίδεται δια μέσου των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που εκπέμπουν τα μικρόφωνα.

    *Ετσι είπε οταν υποδέχθηκε τον τσιπρα ενα γύναιο. Δεν φοράμε μάσκες διότι τηρούμε την απόσταση του 1,50 μ, μπροστά τους μικρόφωνα ΔΕΝ υπήρχαν.

    Αρα ; Αρα έχω δίκιο. Ο κοροϊδός μεταδίδεται απο τα μικρόφωνα.

    Για αυτό λοιπόν φοβισμένα ζωάκια κλείστε τις τηλεοράσεις εάν θέλετε να μην πεθάνετε απο τον εξαποδωιό!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μη φοράς ΜΆΣΚΑ
    Φόρα ΜΆΣΚΑ


    ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ VS ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ (ΒΊΝΤΕΟ )

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Marco De Sade δεν παίζεται
    https://1.bp.blogspot.com/-DU75_PoCop8/X6w3lxjUj0I/AAAAAAAAEec/-KpZDa5IN-QR7EXNIKT6pCfKqrJymLb8QCLcBGAsYHQ/s320/%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B1_2_%25CE%25BD%25CE%25BF%25CF%2583%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1_%25CF%2584%25CE%25BF_%25CE%25AD%25CE%25BD%25CE%25B1_%25CE%25B4%25CF%258E%25CF%2581%25CE%25BF.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @14.41
    ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΧΑΧΑΝΙΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΈΠΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ.
    ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ,ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ.
    ΗΔΗ , ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΚΆΠΟΙΟΥΣ.
    ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ,Ο ΛΙΑΠΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ....
    ΙΣΩΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.
    ΓΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ 100% ΤΟΝ ΚΟΒΩ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΤΑΝ ΟΙ Q ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΤΟ ΥΔΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.

    ΟΤΑΝ ΟΙ Q ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, (ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΕΡΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ) ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΛΙΚΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 1% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 99% ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το σεναριο που κυκλοφορεί εντονα ειναι το ακολουθο...
    1.Αποδυκνέιεται στα δικαστήρια των πολιτειών ότι υπήρξε νοθεία. Δεν αποφασίζουν όμως να διορθώσουν την νοθεία (υπερ. του τραμπ)
    2.Το θέμα πάει για λυση στο αν.δικαστήριο, που μπορει να επιλεξει : να κατοχύρωσει τις πολιτειες στον τραμπ - δεν θα το κανει γιατι θα στοχοποιηθει.
    : να αποφασίσει την επανάληψη των εκλογών στις πολιτείες - δεν ειπαρχει χρονος μεχρι 14 ιανουαριου.
    : Να δωσει εντολη στο κογκρέσο (pelosi) να ψηφισει για προεδρο με μια ψηφο ανα πολιτεια (συμφωνα με το συνταγμα)
    3.H pelosi , θα αρνηθεί να ακολουθήσει το σύνταγμα και την εντολή του αν.δικαστηριου , αν δεν βγει προεδρος μεχρι τις 14 ιαν. γινεται προεδρος η pelosi.
    4. O τραμπ κινηται στρατιωτικά και συλλαμβανει την pelosi για προδοσια.
    Οι δημοκρατικοι κατηγορουν τον tramp για πραξικοπημα και οι ρεπουμπλικανοι την pelosi για προδοσια .
    5.to be continue....
    https://www.brighteon.com/64a46d81-3e4a-4945-b914-db215bf14d31

    καλη δυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://nikolaosanaximandros.gr/to-megalo-atou-tou-trump/
      tuluba, ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΠΙΟ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    2. Παιδιά,
      μνημονευω τον Ιωάννη Τραμπ κάθε βράδυ στην προσευχή μου.
      Τώρα, ό,τι απόφαση πάρει ο Θεός, θα είναι προϊόν σοφιας ασυλληπτου της δικής μας νοησης.

      Διαγραφή
    3. ακομα την εχουν την ευκαιρια οι αμερικανοι να ξεσηκωθουν

      Διαγραφή
    4. μα μου δεν θα χει για κανεναν στην τελικη κριση
      σε προσωπικο εθνοτικο και συλλογικο επιπεδο

      Διαγραφή
  21. Περι ιου και οικογενειοκρατιας

    1) Το παλληκάρι από την Σαλανίκ Αλμπερτ Μπουρλα και ο καθηγητής από το Λονδίνο Ηλαϊα Μοσια δουλεψαν ψιλη-κοκο το «όμαιμον και το ομοεθνον» οπως παλια οι παπατζηδες στην Ομονοια, "εδω παπας-εκει παπας, πουναι το εμβολιο;" και δεν επηρεασαν την (καλή) γνώμη του δεύτερου απ' το Λοντον Σκουλ οφ Εκονομικς για το (αποτελεσματικό) προϊόν της εταιρας που δουλευει ο πρώτος.
    Ειπαμε: το ομοαιμον και το ομοεθνον, γι αυτους ΜΟΝΟΝ.
    Τ' ακους Στεφανε;
    Και σταματα να φωνασκεις γιατι ο Δομοκος εχει κι αλλα available δωματια.


    2) Στις 12 Νοεμβρίου 1992 ο αρχαιοκάπηλος ΕΦΙΑΛΤΗΣ που ήταν ΚΑΙ πρωθυπουργός υποχρεώθηκε από το ΠΟΝΤΙΚΙ του Κώστα Παπαϊωάννου να δωρίσει ολόκληρη την παράνομη συλλογή του από αρχαία αντικείμενα του Μινωικού Πολιτισμού, στο Μουσείο Χανίων και γλύτωσε κάθε παραπέρα δίωξη.
    Εγγονός του είναι ο Πορφυρογέννητος Δήμαρχος, που είναι γιός της ΑΠΙΣΤΗΣ και φιλοτουρκας κόρης του Εφιάλτη, που ήταν όπως είπαμε πρώην Πρωθυπουργός.
    Η κόρη του ΕΦΙΑΛΤΗ και μητέρα είναι νυν βουλευτής, πρώην υπουργός, πρώην κομματάρχης και μητέρα του νυν πρωθυπουργού του οποίου ετεροθαλής αδελφός είναι ο Πορφυρογέννητος.
    Η σύζυγος του Πορφυρογέννητου Δημάρχου η Cia , που διαμορφώνει ψιλο-γαζι την "κοινή γνώμη" του ....ενημερου τηλεθεατη υπέρ της Αγίας Σκατο-οικογένειας από το τουροκάναλο, καταγγελει ωστόσο την ......οικογενειοκρατία.
    Καταγγελει ομως, την οικογενειοκρατια του μογγόλου Γείτονος αλλα οχι την ιδικην της που ο άνδρας της, έδωσε δουλειές με εκατομμύρια στην εταιρεία που κάνει δημόσιες σχέσεις η αδελφή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΗΠΑ-εκλογές: Το Fox News δημοσιοποιεί λίστα με νεκρούς που ψήφισαν!
    https://www.defence-point.gr/news/ipa-ekloges-to-fox-news-dimosiopoiei-lista-me-nekroys-poy-psifisan
    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, πρότεινε, από το βήμα της Βουλής, την καθηγήτρια Αθηνά Λινού ως “υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής”.
    https://www.el.gr/ellada/protasi-royketa-tsipra-gia-linoy-vi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Απίστευτου μεγέθους νοθεία στις Αμερικανικές εκλογές ως τώρα!!! https://mobile.twitter.com/AOECOIN/status/1326299754637058051

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. λεει ο παππους στη γιαγια...εκοψες τα σωβρακα μου και τα εκανες μασκα μωρη μουρλη;;;;και η γιαγια....χωρις μασκα εχει προστιμο,χωρις σωβρακο οχι......οποτε σκασε....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Aν θέλει, όπως έλεγε ο άγιος Παίσιος, ο Θεός παίρνει το κατσαβίδι και στρίβει λίγο τη βίδα κατά κεί που θέλει, ή την λασκάρει
    Αν πράγματι υπάρχουν εντός αποκεφαλιστές και φανατικοί ισλαμιστές με κακό σκοπό -κατά παραχώρηση Θεού,- για άλλους ήρθαν κι όχι για τους βασανισμένους
    Και επειδή το κακό θα είναι παγκόσμιο, δεν θα βοηθηθεί κανείς ούτε με χρήματα , ούτε σε καταφύγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. συνήθως πριν έναν μεγάλο πόλεμο προηγείται ένα μεγάλο κραχ
    λεφτά ωραία καύσιμη ύλη για το κρύο

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  27. Γι αυτό φώναζαν πολλοί για χρόνια, μετάνοια,εξομολόγηση, βρείτε ναό που να μην υβρίζεται ο Τριαδικός Θεός…
    Σώστε την ψυχή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δείτε Γερμανία. Εδώ χούντα.
    https://m.facebook.com/viki.lytra/videos/1768975766603442/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μικρές ψιλές τεράστιες ειδήσεις

    http://scripta---manent.blogspot.com/2020/11/pfizer.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωω ρε βαρβάτη ανάρτηση!

      Υπερ-ευχαριστούμε για τον σύνδεσμο!

      Διαγραφή
    2. οι γαλλοι διωκουν τον ραουλ ντιντιε για τσαρλατανισμο
      οταν ομως αρχισει το πανηγυρι κανεις δεν θα εξαιρεθει απ τα δεινα

      Διαγραφή
    3. askhths blogspot too

      Διαγραφή
    4. Ο Τράγκας είπε ότι θα το σκάσει με περούκα
      Ε οχι και με περούκα το τέντωσες πολύ κύριε Τράγκα
      Με στολή σταρ γουορς ίσως

      Διαγραφή
    5. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ13 Νοεμβρίου, 2020 16:10

      Για αυτού την έρευνα υπερευχαριστείς;
      Μετά απο αυτό το κατεβατό που διάβασα , εσυ ίσως να μην αντέξεις καθόλου,
      το οποιοδήποτε άρθρο του μου φαίνεται το λιγότερο ύποπτο!

      Oριστικό και αμετάκλητο: Ο Τζο Μπάϊντεν πρόεδρος των ΗΠΑ! Ελληνες “τραμπιστές” καταγγέλουν τώρα τον…τραμπισμό!!!
      Από Γιάννης Ντάσκας - 4 Νοεμβρίου, 2020
      https://ntaskaspress.gr/mpainten-proedros-ipa-tramp-ekloges-apotelesmata/


      ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ (δεν αναφέρομαι σε αδαείς ψηφοφόρους)
      ΠΟΥ ΝΑ ΑΛΑΤΙΖΕΙ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    6. Αγαπητέ Δεξιά Ελλάς,

      ευχαριστώ πολύ. Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ και είσαι πιο παρατηρητικός. Δεν είχα προσέξει πώς τελειώνει το άρθρο. Μετά φυσικά και από την άλλη ανάρτηση του Ντάσκα που μού υπέδειξες.. κατάλαβα ότι ο κύριος αυτός είναι ένα αντι-τραμπικό σίχαμα.
      και να σκεφτείς ότι το δημοσίευσα το άρθρο του και μόλις τώρα το απέσυρα. Να δείρεις όμως τον Αριστόμαχο γι αυτό. Αυτός -επίσης απρόσεκτος- μού ζήτησε μέσω ημέηλ να δημοσιεύσω το άρθρο γιατί είναι πολύ σημαντικά τα της PFIZER.

      Ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
    7. Αγαπητέ Δεξιά Ελλάς,

      για την εξυπηρέτηση θα σού αφιερώσω μια ανάρτηση. Θα δεις ποια..

      Διαγραφή
    8. Το κριτήριο μου είναι απλούστατο ΑΛΛΑ δυστυχώς δεν γίνεται αποδεκτό διότι ίσως δεν είναι και κατανοητό. Πας αριστερός αχριστερός! Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις; Υπάρχουν! Δεν με απασχολούν. Εχουμε πόλεμο!!!
      Οι αβρότητες μετά. Αρκετό κακό μας έκαναν με την αφέλεια τους και εμείς με την δική μας ανεκτικότητα και υποχωρητικότητα!

      Τι να πρωτοπροσέξεις και εσύ Φίλε Κώστα (ελπίζω να μου επιτρέπεις τον ενικό).
      Ολα αυτά που κάνεις ελπίζω να σου τα ανταποδώσει Ο Τριαδικός Θεός μας, διότι εμείς οι άνθρωποι ΔΕΝ θα μπορέσουμε και μην βασίζεσαι σε κανέναν απο εμάς.
      Τουλάχιστον αυτούς που δεν γνωρίζεις προσωπικά για πολλά πολλά χρόνια και είναι ΚΑΙ δοκιμασμένοι στα δύσκολα.
      Εν αναμονή ...

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    9. Και η αφιέρωση..

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/11/pfizer.html#more

      Διαγραφή
    10. Ο Ντάσκας είναι παλαιόθεν ύποπτος.
      Παίζει περίεργα παιχνίδια.

      μνκ

      Διαγραφή
  30. Οι δημοκρατες βρηκαν τοιχο.

    https://twitter.com/TheRISEofROD/status/1327136770975264770

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ......
    ΜΑΣΚΑ ΦΟΡΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ
    http://scripta---manent.blogspot.com/2020/11/blog-post_71.html

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ !.
    ΕΑΝ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ Α2 ,ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ.
    ΕΓΏ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Α2 ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ.
    ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΤΑΣΚΑ ,ΚΑΤΑ ΠΌΔΑΣ ,ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΡΔΉ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΗΣ :
    ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΛΑΝΗΣ ,ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ , ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΗΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ,ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΜΟΝΟ,ΠΟΥ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.
    ΚΩΣΤΗ ,ΚΟΨΕ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙΑ ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ Α2.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ,ΔΙΑΒΑΖΩ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ.
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ;
    ΟΤΙ ΣΤΗΝΩ ΠΑΓΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ;
    ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΩΤΑ ,ΠΡΙΝ ΚΛΆΣΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΟ.
    ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΝΕΙ.

    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΦΉΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ :
    ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ,ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΟ ΕΡΠΕΤΙΚΑ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΉΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕ Ο ΝΤΑΣΚΑΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ.
    ΌΠΟΤΕ ,ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΜΦΙ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΗΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι να την κάνω την πληροφορία από τον “μπογιόπουλο”;
    Σε λάθος μονοπάτια θα με οδηγήσει.
    (Και μπορεί εσένα και τον Κώστα όχι, ΑΛΛΑ την πλειονότητα ΝΑΙ!)
    Αυτό δεν καταλαβαίνεις!

    Τα υπόλοιπα περί κυπατζήδων , Α2 παρωπίδες κλπ. γιατί τα γράφεις; Νομίζεις πως κερδίζεις κάτι;
    Ισως σε έχει ενοχλήσει κάποιο σχόλιο μου παλαιότερα. Δεν μπορώ να καταλάβω διαφορετικά γιατί τέτοια “επίθεση”!
    Πάντως θα ήταν περισσότερο αντρίκιο να μου το έγραφες στα ισια.
    “”Δεξά Ελλάς” , αυτό με ενόχλησε και κάτσε να το συζητήσουμε. Διότι και εσύ και εγω και ο Κώστας και όλοι οι φίλοι του ιστοτόπου , έχουμε τον ίδιο στόχο. Την απελευθέρωση της Ελληνοχριστιανικής Ελλάδας μας από τους τυράννους βαρβάρους!”
    Εάν δεν είναι αυτός ο στόχος σου κακώς συζητάμε , κάκιστα μου απευθύνεσαι. Κατανοητό; Διότι εγω στο σχόλιο μου ούτε σε ανέφερα καν. Εντάξει;
    Εκτός και εάν θεωρείς τον ιστότοπο μονοπώλιο σου χωρίς κανένα δικαίωμα από εμάς να εκφράσουμε άποψη για τον Τραμπ για τους “κιου” και οτιδήποτε άλλο μπορεί εσένα να σου αρέσει ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ, που τις χρεώνεις σε εμένα!

    Εάν δεν έχεις , παρωπίδες , τότε ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , ΑΦΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ

    “ΓΝΩΣΕΣΘΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ”

    Αντε καλημέρα και στον Κώστα και σε εσένα και σε όλους τους φίλους και εχθρούς. Διότι και τέτοιους σίγουρα θα έχουμε ΚΑΙ ε΄δω με΄πσα.
    Και κάτι για όλους μας. Εάν θέλεις το αποδέχεσαι εάν δεν σε αγγίζει άστο για όλους του ς υπόλοιπους που έχουεμ ανθρώπινες αδυναμίες!

    Ας μην αφήνουμε τον εγωισμό μας να μας καθοδηγεί.
    Λάθος τρομακτικό λάθος. Απο αυτόν τον υπέρμετρο εγωισμό υποφέρει
    η Ελλάδα μας, την οποία θέλουμε να απελευθερώσουμε αλλά εμείς
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ "Να δείρεις όμως τον Αριστόμαχο γι αυτό". ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.
      ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. Η ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΕΛΕΙΞΕ (ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΕ Ο "ΣΑΤΡΑΠΗΣ" ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΕΤΣΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΕΙ Ο "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ", Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑ ΣΧΟΛΙΟ)

      Διαγραφή
    2. Κώτσο...

      https://www.youtube.com/watch?v=u07NDXWTl5E

      ΧΑΧΑΧΑ

      μνκ

      Διαγραφή
    3. μνκ

      Ρίξε μια ματιά..

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/11/blog-post_14.html?showComment=1605362181992#c1056163229888157908

      Διαγραφή
    4. Κώστα,

      Είδα και απάντησα επιτοπίως.

      μνκ

      Διαγραφή
  35. Η γέννηση του Χριστού φέτος στην συμπρωτεύουσα θα εορταστεί όχι με χριστιανικά σύμβολα αλλά με το τρίγωνο των σατανιστών ιλουμινατι!!!! Οι Θεσσαλονικείς μπορούνε να πάνε να κατουρησουν στο τρίγωνο ήσυχα και πολιτισμένα. https://www.triklopodia.gr/ραχήλ-μακρή-αυτό-θα-έχει-για-στολισμό/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να ήταν σύμβολο Illuminati... Θα ήταν κάτι απλό και θα πονούσε πολύ λιγότερο από αυτό που στην πραγματικότητα είναι. Σήμερα έστειλα στον Κώστα περί τίνος πρόκειται και λογικά εντός της ημέρας να το αναρτήσει.

      Διαγραφή
  36. Κώστα μήπως έχασες την Περικεφαλαία; Την είδα εδώ:
    https://www.youtube.com/watch?v=qA9nQrSlYU4&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ, ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ.
    Δ.Ε.Π.
    Δ.Ε.Ε.Χ.Μ.Ν.Ε.
    ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΤΕ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΜΗΝ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ.
    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή